26388
-
moralosan #8713 menj tovább a pályán, olyankor általában változik. -
#8712 csúcs gép kell a Q3 motorhoz :D -
#8711 Én most telepítettem fel a gammát, és egy kicsit csalódtam. Régen az volt a téma, hogy a FEAR motorja mennyire nincs optimalizálva, most meg egész komoly beállításokkal gyönyörűen fut a gépemen.
A Call of Duty 2 meg egyszerűen nem fut rendesen, lassan már mindent le kell kapcsolnom, hogy meglegyen a 25 FPS, pedig a grafika közel nincs pl. a fear -hoz.
Csak nálam van ez, vagy a motort szarták el??? -
#8710 na majd tiszteletem teszem. -
#8709 Én is. -
#8708 Boldog Szülinapot Trident! :) -
#8707 Egészségedre! Ha nekem van egy kis időm multizni, akkor nem azért megyek be egy szerverre, hogy 2 percenként leszedjenek és spectben gyönyörködjek a grafikában. Amúgy meg ha pörög a játék észre se veszed a grafikát. :) De kinek a pap, kinek a pané. Az én 2.4-es cerkámon 9600XT-vel szép grafikával már diavetítés ez a játék. Ami valljuk meg őszintén, elég vicces egy ilyen régi graf motortól...
"Lehasalok a fűben és szagolom a virágokat" Ez élőben az igazi és a grafra meg az FPS-re se lehet panaszod. Jah, és civilizált helyen le se lőnek közben. :DD -
#8706 Pedig én Brecourton csak a hangyákat figyelem. Az se érdekel ha lelőnek. Lehasalok a fűben és szagolom a virágokat. -
haxoror #8705 Kurvajó gém nagyon tetszett a single sztem jobb mint a cod:uo!
A multi is jópofa ha sikerül kifogni egy olyan társaságot ahol kevés a shotgunos ugribugri -
#8704 Hát ez elég fosul néz ki. Megéri a 110 FPS ezt a szart? -
#8703 "Tedd a szívedre a kezed! Azért eshetne már."
lószart...én építkezem, ilyet rendeltem -
#8702 "Azt se felejtsük hogy szerintem most sokkal fontosabb volt az Xbox360-as verzió nekik.Könnyen lehet hogy a pc-s ennek esett áldozatul optimalizáció terén.Viszont elképzelhető hogy a X360-as kijövetele után összedobnak valmi méretesebb javitást ehhez is."
csak azt tudnám mi a töknek konzolra FPS....
ez az MSBILLG. tényleg kinyírja a pc játékosdit a hülye dobozával -
#8701 "ÉS nem tom hogy van a Call of duty 2 és ha felhúzom max grafra akkor ujraindul a gépem pedig szerintem elég ütős gépem van"
sztem meg a grafkártyád gyenge -
dalackraul #8700 é
-
#8699 jajjj már ittis kezded? :S:S:S -
#8698 Behalt a FAQ oldala!
Valaki feltenné újra? -
#8697 mondtam: DC++, és torrent (www.torrentspy.com), vagy ha gyorsan kell akkor 200 ft-ért a wanadoo (http://wanadoo.atw.hu) -
dalackraul #8696 de nem találom sehol akor mondj egy olyan helyet ahol fent van
-
#8695 szerinted van aki csak úgy át fog küldeni egy 50 megás fájlt msn-en? szedd le DC-ről, torrentről, elég sok helyen fenn van -
dalackraul #8694 na senki nem tud segíteni nekem? -
#8693 valamilyen bug
kezdd előről a pályát -
comal #8692 Segítsetek elakadtam! A Leningrádos pályán, ahol a villmos mellöl 1 tank jön, amit a fürdőből felszedett robbanószerrel kell hatástalanítani. Sikerült is de nem tudok tovább lépni, mert a csillag és a küldetésjelző nem vátozik, holott előttem ég a tank. Mi lehet a baj?? -
dalackraul #8691 msn re bocsika
-
dalackraul #8690 sziasztok akinek megvan a cod 2 nek az r00 fájla az jöjjön sms re fontos címem:[email protected] előre is köszi_D -
#8689 mert valszeg áron alul szerezte, mondjuk 6-8 ezerért.. és még így is nyer rajta
volt haverom pont ugyanezt csinálta. eredeti játékokat megvett 2-3 ezerér, és továbbadta 5-10ér -
#8688 Bonus Disk röl mi a vélemény?? megvan valakinek?? mi van benne?:) -
#8687 akkor minek vetted meg ha el akarod adni?
-
#8686 persze :D már várom hogy lapátolhassam minden reggel bazmeg -
#8685 Tedd a szívedre a kezed! Azért eshetne már. -
#8684 lolmár mindenkinek essenmárhó-s logója van??! -
#8683 Itt már alakul valami, van rendes indikátor, nem gyógyul vissza a delikvens, van már elsősegély, csak nem lehet felvenni (csak azok a fránya fegyverek ne lennének ennyire elbakkantva):
^4[^1F^7G^2C^4]^1COD2 HQ^5server|13ms|84.21.10.205:28960 -
nagypeti #8682 Szevasztok!
Ha valakit érdekel eredeti Call of Duty 2 vagy F.E.A.R játék, bontatlanul és számlával az írjon e-mailt a [email protected] -ra, vagy keresse fel azoldalamat. -
#8681 tessék? -
#8680 The All-Seeing Eye 2.5c -
#8679 Halhatatlan lettél ezzel a beszólással! -
alakulat #8678 hi
feltettem az ASE progit beállitottam és mikor rákattintok egy szerverre akkor fatal errort ir ki hogy: Error during initialization:EXE_ERR_INVAILD_CD_KEY
ez mi?
mit csináljak hogy működjön?
segitsen vki. -
#8677 Te magadtól lettél ilyen vagy segítettek? Mennyiből tartana beírni a Google-be (ami egyébként a barátod)? Másokat meg ne noszogass, ha te nem vagy képes előbb gondolkodni...
Egy idézet, ami pont passzol ide:
"Okos ember kezében a net egy nagyon jó eszköz, a buta csak arra használja, hogy legyen hol kérdezni." -
#8676 pont mint neked. gondolod mi fejből tudjuk az URL-t? Toom, jobban esne, ha megkeresnénk helyetted... -
Curesz #8675 há most oan nehezetekre esik? -
#8674 google a barátod