26388
-
moralosan #8753 "az olvasottak alapján: megéri feltenni?"
figy, járj iskolába, tanulj. Mindenkinek jobb lesz így. Elsősorban neked. -
haxoror #8752 Eddig ami szerveren csak voltam mindegyiken volt killcam, jó ötlet mert veszélyessé teszi a kempelést és a csíterek is hamar bebukhatnak :)
(gondolom én, csítügyekben nem vagyok otthon de eddig soha nem láttam olyat hogy gyanúsan tudta volna a gyilkosom hogy hol vagyok/honnan jövök és a célkereszt se ugrott rá azonnal a fejemre, más csítről meg még nem hallottam) -
#8751 Hát, de ezaz! Nem tudok mentés csinálni se semmit se. Magától veszi fel mindet! F5+F9 nuku.
-
Syry #8750 tsak utánad -
#8749 ha a cod1-t veszem alapul..eltelik 1-2 patch mire kiadják..de nem a pb kéne az szart sem ér..valami jobb. -
#8748 a file megváltozott a mentés óta.
vmit csinálhattál a mentéseiddel. -
#8747 minden kérdésedre megkapod a választ ha felrakod az UO-t és kipróbálod multin.
ugyanis amiket hiányolsz azt mindet abba rakták bele. -
#8746 PBről nincs semmi hir még COD2be? -
Syry #8745 -
#8744 1. tuljadonképpen a sprint-re nem emlékszem előző részből, UO-val nem toltam, hogy ment, ilyen kis csík ment le amíg gyorsan átszáguldottál fedezékből fedezékbe? mert télleg jó lenne!
2. fegyverek: háát módosítani KELL, de nem ész nélkül, szórás lehet nagyobb -> visszajön a pötyögtetés + sotit kell gyengíteni, jobban hozzányúlni nem érdemes mert még nagyobb anyázás lesz
3. új mapok jöhetnek ;) anti camper radar fasság, aki camp-el úgyis oldalba kapják, stb, stb, hülyeség -
#8743 HELP! Nálam miért csinálja ezt?
http://www.sg.hu/galeria/11062283311131132691.JPG
-
#8742 lehet innen húúúzni L... -
#8741 már 4-nél tart -
Syry #8740 Mia problémád?
Meg mégmielőtt továbbmennénk: hányévesisvagy?
:) -
Syry #8739 Ti gémeltek klán(ok)ban vagycsak szigoruan public?:) -
#8738 Gratulálok! Sikerült kiállítanod a szegénységi bizonyítványodat (csak 2 hozzászólás kellett hozzá)! -
Syry #8737 sqrt-ér :D
Véleményt kértem, nemazthogy kötözköggyünk:)
Szarnak azé szar,mer bazisokat foglal és k**valassan jön is le:/ -
#8736 nekem jó.
-
#8735 SP t is tovább akarom vinni ma, úgyhogy du-este fele.
ha nek(tek)ed jó. -
#8734 Csináltam egy új F.A.Q -t a gamehez. Nézzétek meg szerintem elég sok minden van benne :)
[brutálnagy]www.cod2faq.atw.hu
-
#8733 miko?
há miko ho..
-
#8732 pfff -
#8731 nem, mivel szted xar. -
Syry #8730 Csővan alles! Még nemjöttle eza szar, csak1 kérdés: (az olvasottak alapján) MEGÉRI FELTENNI?! -
#8729 Én csináltam egy FAQ-t.
www.cod2faq.atw.hu
Mi a véleményetek? -
#8728 szintén. -
shiftáj #8727 cső all!
kijött vmi admiral mod :/ eléggé khmm...:
* Sprint képesség -OK
* Játékos találati effect (mutatja a találatokat) - Eddig is volt
* Életerő csík (az alap CoD Health rendszere) - hát...
* Spawn védelem - hülyeség
* Anti-kemper Radar (jelzi a kempereket az iránytűn) - baromság
* Főzhető gránátok - jee
* Gránát-indikátor kikapcsoló opció- ok...
* linux támogatás a legújabb patch-hez - ok... -
moralosan #8726 fog mentést, betesz valahova
letöröl cod2
feltesz cod2
visszatesz mentést -
Gerh #8725 Nekem nem megy a multi.
Valami olyasmit ír ki hogy elindítom e a gamet Safe modban.Én az igenre mentem,de azt írja hogy az exe hibát észlelt,utána nem safe modban indítottam el akkor is ezt csinálta.A single player megy már a végén vok.Nem tom mi van vele újra krekkeltem de akkor sem jó.Minden haveromnak jó csak nekem nem:(
PLZ help -
#8724 Nálam miért csinálja ezt?
http://www.sg.hu/galeria/11062283311131132691.JPG
-
#8723 haggyad már ezt a consolos elmélkedést.... pofon 1szerű a válasz: dx7ben suhan? igen. Miért? mer quake 3 engine. Dx9be suhan? nem. Miért? mer agyontunningolt q3 engine aminek ezlett a vége. Akárhogy optimalizálják nemlessz jobb ezt 1 teljesen direkt erre a célra készített motorral kelett volna megcsinálni. Lásd: Medal of honor legutobbi része. -
#8722 Igazatok lehet. Ezért "egyszerűsítették" le így a multit. -
#8721 Egyéni szoc. problem... -
Mindjárt jönnek és téged is fikázni fognak, hogy nem számolod a hangyákat a mezőn :DD -
haxoror #8719 Dehogy, egy olyan gépért párszáz kilométerrel nyugatabra kellett volna születnem :D
Nem vagyok grafmániás szal nem azt nézem hogy a töltényhüvelyek hogyan csillognak az őszi alkonyatban, amit láttam dx9-ben jobban nézett ki mint a dx7 de sűrű helyzetekben beszaggatott, dx7-el meg vagyok elégedve nekem megfelel :) -
#8718 nálam is szaggat, ha felveszem DirectX 9-re, 7-esen meg simán fut.. -
#8717 úgy is jól megy ha DirectX 9-re van állítva és max grafikán? :) -
haxoror #8716 Nekem kb ugyanilyen gépem van de dx9-en is jól megy mégis visszavettem dx7-re így sosincs gondom az fps-el, még szétfüstölt környéken se esik le.
Mondjuk a víz elég béna de kit érdekel :) -
moralosan #8715 őszintén: ezt szerinted mi honnan tudnánk? -
#8714 Ez még mindig a Q3 motor??
Akkor szép teljesítmény volt azt létrehozni, hogy ez már me fusson rendesen a gépemen.
Ha átrakom Directx7 re, akkor minden mást maxra rakva meg vígan fut, és sok különbséget nem is látok.
Egyébként dx8 az náluk kimaradt? Vagy miért csak 7 meg 9 van?