Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Addigra lesz neki szupertitkos új forrása,ahonnan már a CoD2 Star Wars (X-Wing VS Tie Fighter) Normandiai összecsapása lesz letölthetõ...<#idiota><#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

k8bal
és most ilyen csontváz forma vagy?<#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Skyline
ez egyértelmû...húst sem eszem már 2 hete,és csak vizet iszom!<#idiota>

Eisenhower
remélem kukoricán térdepelsz és ugy várod hogy kijöjjön 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Csacsi
Majd kíváncsi leszek a privát ftp-s mit fog itt magyarázni, mikor hazaér az iskolából. Hogy neki már megvan, és nyomja, mert ez nem fake 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

😊
DJ Skyline
én szép csendben várom a rilízt' !😊

Na mivan?Igen elcsendesedett a topik😞
Kedves torrentes,ftp-s barátainknak semmi új nem jut az eszébe?
Yossarian
most nem tok menni hentelni 😞

Nieleen

k8bal
eh
ez 565 hsz össze foglalva?
mindenesetre köszi mert gondoltam hogy ez lesz a válasz!<#whatever>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Eisenhower
egy fake rilizen kívül csak rengeteg hozzászólás. játék még nincs...

az lesz 😊

k8bal
próba szerencse! 😉

Ennek nem nagy a valószínûsége de:
Multihoz sztetek jó lesz az original CoD1 cdkey? mert UO nál se fogadja el telepítésnél de ha regeditbe beírom már húzok is eredetui szerverekre.

k8bal
vazz 565 hsz!
léci írja le vki hogy mi van?
lehet már szedni?

😊)
Malakai
Én is megyek, lövök párat, aztán jön a meló. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fitutufi
Legnépszerûbb témák

1. Call of Duty 2

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Eisenhower
szobámba is rendet kéne tenni. takarítást nem vállalsz? <#mf2><#banplz><#nyes><#vigyor><#bee1>

Eisenhower
a boltokban van hidd el.

Dietrich
szerinted ha az elején szeded le mekkora sebességgel fogod és mekkorával 1 nap múlva?

én megyek hentelni a sok kis sulinetes lúzer meg 3kb/seccel szedi le a cod2-t..miközben akkora lesz a pingje, h egyetlen szerverre sem tud belépni a csít szarságaival 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

alph4
Csapdába csaltam <#taps> <#hehe>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Hát elõszöris a fórumon csinálnék rendet,de félek azt nem tudok😞
Egy biztos:NINCS MÉG KINN A GAME,de az is biztos,hogy ha boltokban van akkor valamilyen realese tuti lesz még ma!
Eisenhower
sztem ezt már megszokhattad volna tõle... ember nem kamuzott még annyit mint õ itt sg-n ^.^

EmThor
ez komoly?

vagy már lejöttneki és játszik is vele 😊

Eisenhower
djcom csinálj vmit ^^

Még mindig azon röhögök h abonyitomz mekkora egy kis hazug a magánftp jével együtt ^^ jó leégett...

Törölt felhasználó
Bakker!
Nekem 4kor el kell mennem😞
Jó lenne egy olyan progi ,ami elkezdené tölteni ha épp nem vagyok gépnél 😊
Eisenhower
Ehh...COD2 uses a VERY modified version of the Q3 engine. And RTCW2 will not use the UNREAL engine. iD makes their own engines...

oks ^^

Malakai
Fake, röviden. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mivanitt... <#nemtudom><#wow1>

magyarul plz 😄

Dietrich
érsd meg!
kb. este 10 elött nem jelenik meg a tulipános oldalon....

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

NEM JÖTT MÉG KI!
Eisenhower
Although i would like the Mirror rls to be real, it just has fake written all over it.

1. sif they would distribute it using bt
2. nfo looks fake to me, but what would i know
3. when was the last time Mirror cracked a game, correct me if i am wrong, but all of their releases seem to be clones.

ahh ezis fake..bocs 😞

Tibor
linket

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Dietrich
Seeds: 0
Leechers: 0
Total size: 3.5 gigabyte
Downloaded: 953

na most tényleg...mi jött ki? nekem a péntek ha összeadom a 36-ot a sörös üveggel 😉

Törölt felhasználó
Elég egy cod2 crack is 😊
Még nem jött ki semmi😞
single biztos h nem de a multi talán

azt megnézem... lol

Punker
élvezhetõen biztos nem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
valaki meg kirak egy cod2 patch-et és meglátja mennyien harapnak rá...nagyjából ez a köv. lépés

Yos menjünk már hentelni! 😊

Hü de csúnya képek.:S
Nforce sokszor késik
Törölt felhasználó
És hol van?
nem fake érsd meg..4 percre jött ki...100% majd meglátjátok 😊