Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kedves torrentes,ftp-s barátainknak semmi új nem jut az eszébe?
ez 565 hsz össze foglalva?
mindenesetre köszi mert gondoltam hogy ez lesz a válasz!<#whatever>#whatever>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Multihoz sztetek jó lesz az original CoD1 cdkey? mert UO nál se fogadja el telepítésnél de ha regeditbe beírom már húzok is eredetui szerverekre.
léci írja le vki hogy mi van?
lehet már szedni?
1. Call of Duty 2
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
én megyek hentelni a sok kis sulinetes lúzer meg 3kb/seccel szedi le a cod2-t..miközben akkora lesz a pingje, h egyetlen szerverre sem tud belépni a csít szarságaival 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Egy biztos:NINCS MÉG KINN A GAME,de az is biztos,hogy ha boltokban van akkor valamilyen realese tuti lesz még ma!
Nekem 4kor el kell mennem😞
Jó lenne egy olyan progi ,ami elkezdené tölteni ha épp nem vagyok gépnél 😊
kb. este 10 elött nem jelenik meg a tulipános oldalon....
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1. sif they would distribute it using bt
2. nfo looks fake to me, but what would i know
3. when was the last time Mirror cracked a game, correct me if i am wrong, but all of their releases seem to be clones.
Leechers: 0
Total size: 3.5 gigabyte
Downloaded: 953
na most tényleg...mi jött ki? nekem a péntek ha összeadom a 36-ot a sörös üveggel 😉
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Yos menjünk már hentelni! 😊