26388
-
Etienne9 #8793 A game nagyon nincs optimalizálva dx9 módban!
2 hét és kidobnak egy patch-et az tuti!
ez csak ennyi volt -
lord nihilus #8792 gondolom újratelepítéssel próbálkoztál már -
lord nihilus #8791 nem tom :(
tanácstalan vok...bocs -
Gerh #8790 Azt írja ki hogy elindítom e a CoD2 multiplayert Safe modban.Arra mentem hogy igen de megpróbál belépni és utána kiírja hogy az exe hibát észlelt és kilép.
Ha arra megyek hogy nem akkor is ugyan ezt csinálja és kilép.
A singli primán megy.
PLz HELP
Segítségeteket köszönöm:Valheru GREG -
lord nihilus #8789 hogy nem megy? -
Gerh #8788 Nem megy a multi
plz help -
priluki #8787 hali,tud nekem valaki privibe fizetös oldalakat mondani???!! pls -
#8786 ki ér rá ezen (19.30-21.00 ig) időintervallumban MP ni?
egy kérdés.
Rommel páncélozott autójával mit kell majd csinálni? -
haxoror #8785 Csak egy tipp:
Asszem ez is Q3 motoros, nekem a cod:uo volt ilyen "szürke" mert elbaszódott a telepítés de mégis hibaüzenet nélkül befejezte és sikeresnek nyilvánította, egy reinstall megoldotta a szürkeséget. -
moralosan #8784 idézet a honlapról:
"Kedvenc pályaim: Brecourt, France; Burgundy, France; Caen, France; Carentan, France; Viller-Bocage, France; EL Alamein, Egypt; Matamata, Tunesia" -
#8783 komoly klán :D -
Gbr #8782 Hy All!!!
Felraktam a játékot,single-val nyomtam tők jó,nem is szaggat,pedig nincs egy erőmüvem.Mivel a CoD,CoD:UO-nak is jácottam, a mulirészével,mondom ezt is megnézem ASE-ba berak,egy csomó szerver bejön de ha elinditom a multiplayer részt lefagy az egész.Egyszóval a multi nem indul,Help? -
#8781 zsír az oldal csak nincs rajta semmi!:DD -
#8780 Ha valakit érdekel klába felvétel akorr van mégpedig a --==((Mx-T))==-- klánba!
e-mail:[email protected] msn: [email protected]
www.gportal.hu/mx-t
Ha akartok jelentkezzetek! -
#8779 bassza meg, ilyenkor sajnálom, hogy félárva vagyok. Hátha az egyik megvenné :D -
#8778 jó lett :) -
nagypeti #8777 Apám meg anyám is megvette és nem áron alul szereztem. HA nem hiszed lefényképezem a számlát és felrakom az oldalra. -
#8776 alapbol kikapcsolja :)
bekapcsolom, játszok, kilépek, visszanézek, aztán alapbol van kikapcsolva megint -
Richard90 #8775 akkor nem tudom mi lehet a baja
nekem maxin (dx9) akkor produkál 15-20 fps-t
talán kapcsold ki azt az optimaze for sli (tipp)
ilyen géppel sokkal-sokkal többet kellene produkálnia -
#8774 ez a gépem
de mint irtam, SLI-t nem használ,hiába "YES"-elem be az "optimize fos SLI" -t az optionsba
a rendszerem szerencsére tiszta :) -
#8773 81.85 van fenn nekem is :)
és már fullra elegem van,h nem látom meg azt a rohadt nácit,aki fal előtt áll
16 FPSsel meg nem semmi dolog a partraszállás, főleg a visszavonulás :)
na mind1, végülis márcsak 2 küldi van a végéig :)
de azért érdekel,hátha lesz vmikor kedvem nosztalgiázni ezzel :)
a CoD + UO -ot egyenesen utáltam,de most már vágom a dolgokat,asszem felrakom őket,hátha mennek :) -
Richard90 #8772 te jó Isten!!!
ez a géped?????
és csak 50 60 fps?????????,
nekem egy 6600gt van benne és úgy megy maxon (dx7) 50-60fps-t
a gépedben van a hiba vagy nem tudom
ajánlok egy alapos rendszertakarítást -
lord nihilus #8771 ja nincs szürkeség -
lord nihilus #8770 nem tom nekem fx5500 van a beállítás az első amit leírtál és faszán megy a játék...
81.85 a legújabb hivatalos driver(van jobb beta-de azokban nem bízok)
-
#8769 van 1 kérdésem
1024*768 van mind1iknél:
dx7-et állitok be,minden max beállitás
szépnek szép...
de...
FULL SZÜRKE MINDEN!!! (pl. partraszállás,az épületrobbantásnál, stbstb)
benézek 1 házba,az emberek szürkék,a falak szürkék, a táj szürke,mintha mindenhol füst lenne (de legalább megvan az 50-60 FPS) :)
dx9, minden lekapcsolva,minimumon
szürkeség megszűnt,de oltári ocsmány,és játék közben ez eléggé felüti a fejét,és igy is leesik az FPS 16-ig!!!
vki nem tudna erre bármi megoldást?
feltételezem az a g*ci szürkeség csak nálam van jelen,de gondoltam hátha...
driverekkel most nincs kedvem hülyéskedni,szal 1 konkrét driver számot szeretnék látni,ha vkinek esetleg megoldodott a problémája ilyen téren :)
segitségeket előre is köszönöm!
ui:
azért irok sokat,mert ha keveset irok,sosem kapok választ (pedig láthatatlan sem vagyok) :) -
alakulat #8768 hi
feltettem az ASE progit beállitottam és mikor rákattintok egy szerverre akkor fatal errort ir ki hogy: Error during initialization:EXE_ERR_INVAILD_CD_KEY
ez mi?
mit csináljak hogy működjön?
segitsen vki. -
#8767 csak annyi, hogy játék közben beszélgetnek. -
lord nihilus #8766 a FAQ-ban mi a köze a COD2-nek az interneten való beszélgetéshez? -
moralosan #8765 ezt megmondtam -
moralosan #8764 tényleg kircsi kis fakú, mostmár aztán tényleg nem lehet azt mondani, hogy "de hát nincs benne a faqban" :] -
#8763 jó lesz ez a FAQ, 1 szavazat mellette! -
#8762 áz|:[] -
Syry #8761 Jogos -
Syry #8760 Éncsak bizom benne,h nemaz, addigmeg mások véleményeit nézegetem. Csak idegesit, hogy a végét nemlátom,hogy valahais lejönne.
No problem. -
#8759 én már igen (asszem) -
#8758 Amilyen formában és stílusba kérdztél olyanba válszoltak. -
moralosan #8757 ha szerinted szar, és már töltöd - elnézést a kifejezésért - mi a f*asznak kérdezed meg, hogy megéri-e feltenni? -
Syry #8756 Most nem értem mi a probléma...
Kérdeztem 1-2 dolgot, nemhiszemel,hogy erre csak ien formákban lehet válaszolni; attol,hogy nemismerek senkit.
-
#8755 2 alap csít van..nem nevezem meg őket úgyis tudja a többség melyik kettő.
az amatőrt könnyű kiszúrni..a profi csítert hehezebben de gyakorlott szemű azt is észreveszi. :) -
#8754 kezd előről azt a mapot.