Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõszöris köszi a törlést, engem is zavar,ha szétszedik a fórumot,de kezdek bedilizni😊
Kandurex
Jah igen. Gondolom sokan zargatjátok Punkert, Humda -t stb,. szal a moderátorokat priviben mindenféle ügyesbajos gonddal, örömmel venném ha engem se hagynátok ki a szórásból a jövõben 😊, mivel még új vagyok égek a munkától 😊, szal bizalommal forduljatok felém.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HD JOHNNIE
pontosítva: zûrzavar <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Törölt felhasználó
Hozzászólások ezrei😊
Punker
én annyira nem parázok, hétfõn kijött WWIIOnline 1.20 + CoD multit is csak akkor kezdtem el rendesen nyomni mikor megvettem a Deluxe verziót 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kandurex
<#idiota><#zavart1>

Mielõtt letámadnátok a warez miatt,inkább az IW marketingpolitikájával foglalkozzatok,hogy mi a logika az elcsúsztatott kiadásban.November 4-e reggel megyek a game-ért, mert a versenyek miatt úgyis kell, de nem bírom ki addig,és gyakorolnom is kellene😊
ReTeK
remélem multiban piszok nehéz lesz a használata

Serpa
pedig egy "fridi cica" van a logódban.
😊

Ez nem igaz! Spirit NE hidd el!

Kandurex
<#idiota>. Amúgy tényleg aggasztó ez a késés, nem azt mondom, hogy warez forever, de azért azt se szívesen venném, ha jövõben minden zsákbamacskát meg kellene vennem,.

Jó poén,de pl. a PSP-t(handheld gép) feltörõ WAB, és PSP-Dev csapatoknak is van lapja...gondoltam HÁTHA😊
Punker
sõt neon tábla van a hátukon csukjatok le táblával 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Van ötletetek,hogy hol lesz elõször fellelhetõ?Az nforce késik,gondolom a torrent se azonnali.Vagy a nagyobb cracker group-oknak honlapja nincs?Hátha azon írnak valamit😊
Ebbõl látszik,hogy mennyire szét vannak esve a crackercsapatok.
A felkerülõ clone verzókat is ráérõ játékosok csinálják!Tudom!😊)
Bezzeg a régi szép idõkben...
Szomorúan látom😞
Serpa
de mégis van.

Hát ilyen nincs...
Én nekiállok a klánommal feltérképezni a multipályákat, kipróbálni mindent..mikor meg egyedül vagyok éjszaka pl. akkor nyomom a single-t..tököm fog irogatni😊 Utána a honlapunkat át kell szerkeszteni Cod2-essé😊
Ráadásul egy társammal 2v2-es versenyekre akarunk menni,mert sanszos,hogy jó eredményeket érhetünk el.Gyakorolnom kell vele is, mert a novemberi versenyeken már ott akarunk lenni.Tökömbe, jöhetne már😞
donneck
Mi lesz?

Törölt felhasználó
Reménykedjünk hogy épp feltörik,vagy épp feltöltés alatt áll!

istenem mi lesz itt ha kijön 😊
Jah,és nem tudom mennyire megbízhaó info,de az nforce fórumán olvastam most,most Safedisc 4.xxx védelem van rajta...Ez annyira általános,hogy véleményem szerint max 1-2 óra lenne a törés egy csapatnak.Mi van már?megõrülök..2 napja ülök a gép elõtt,és várom,ma délután el kell mennem,tuti akkor fog kijönni.😞
Semmi..Olyan,mintha még meg se jelent volna.Sehol semmi újdonság,csak pár kép+videó,de az is az IW-tõl.😞
Törölt felhasználó
Még mindig semmi?
Nincs valakinek amcsiban élõ rokona,barátja, ismerõse?😊 feltehetné iso-ban, 10 perc alatt végezne😊 Mi meg komplett telepített game-el várhatnánk az exe-re😊
Dietrich
én csak azt tudom amig a többség várja az iso-t addig belehet jutni a szerverekre 😉 igaz sajna alig van már jó 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

HD JOHNNIE
detto

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Valmitnem értek.Állítólag tegnap megjelent a játék, és el is pakpodták mindet az EB szerint.Gondolom nem 2 db-ot raktak ki.És sehol házi készítésû screenshot-ok, videók, infok, SEMMI.Ráadásul egyetlen ember sem vette a fáradtságot,hogy ISO-ban elérhetõvé tegye..Most nem a crack a lényeg,mert egy tört exe fájlra mégiscsak jobb várni, ha megtörik,pár mp és mehet a game.Most akkor mi van?😊
HD JOHNNIE
Ha jól emléxem akkor tegnap jelent meg amcsiban a cod2... nem kering már a neten a cucc? Jó lenneee <#vigyor> Kijátszanám míg meg nem veszem <#vigyor>

Dietrich
miért is? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
ez melyik város?

KM
Imádjuk a havas pályát!<#eljen>

EmThor
erre bizony, nem volt egyszerû 😊jöttek fel a lépcsõn elbújtam, jól lelõttem õket, azt elvettem a fegyverüket! hát ha a képrõl is ilyen lesz a cuccos :/ copy

pavlov az azért nem igy néz ki.

Dietrich

DJ Skyline
erre gondolsz?😊)

EmThor
má megin? cod1-be is volt ilyen pálya asszem ott épületet kellett bevédeni. vagy az moha kieg volt?

DJ Skyline
jól néz ki a csipa' !<#eljen>

itt a havas lencse az érdekes ezen a képen!<#eljen>

De ez a gamespot oldala!Azért megtehettek volna annyit igazán,h normális gépen futatják és utána írnak rolla jót,rosszat...
Csacsi
Talán nem mindenkinek van olyan gépe, hogy max felbontásban játszon vele. Erre nem gondoltál?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Legalább már a game lenne fennt iso-ban,hogy addig is letölthessük,míg a crack-erek dolgoznak...😞
képek:
In game képek
/Elég ratyi felbontásban készültek...,nemisérte,h lehet így jáccani vele:S/
reggelt
Hmm látom nemmaradtam le semmiröl...
Szegény gyerek...

donneck
Kamu

Törölt felhasználó
http://www.playware.hu/index.php?page=hir&id=4285
Te okoska 😊... az USA-ban kint van már a boltokban. Nézz körül kicsit!
donneck
Mondtam, hogy nov 21. a megjelenés nem hittétek el....

Mindig TomiBonenal van a baj. Ezt már az mportalon is megfigyeltem <#vigyor0>

Eisenhower
de az egész tomibone miatt volt <#mf2><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]