26388
-
#9154 szánalmnas, szétröhögtem az agyam!!!! -
priluki #9153 LOL ez nagyon komoly.. Kész van a csávo,fekügtem a röhögéstöl! Vannak még valahol ilyenek?? Ez qrva joooo -
#9152 Ez de nagyon ottvan!
-
priluki #9151 ja,ok
letöltöm :) -
priluki #9150 rákattintok a linkre de semmi,,, hogy tom meghalgatni? -
#9149 akinek nem jött le onnan _itt_ van :DDDD
nagyon lol vagy henker -
Csoder #9148 Nah meghallgattam, hát nem semmi :D
Csodálkozom h a csapattársai nemszóltak, hogy "kussojmá" -
#9147 Lol ez tényleg ő! A Bf2 topicban rinyált hogy át lehet lőni a vason. -
#9146 Nekem simán lejátszotta. -
#9145 nincs, de ebből a gyíkból elég is ennyi :D
-
#9144 Ezen szétröhögtem az agyam! Van még ? -
#9143 Ehhez nem sok mindent lehet hozzáfűzni.........
-
Csoder #9142 Próbáltam de csak egy 00:00 perc hosszúságú mp3 file jön le :) -
#9141 csináld jobb gomb/mentés másként módszerrel! Az ingyenweb valamiért csak így müxik. -
Csoder #9140 Valamiért nem jó
Sztem tedd fel rar-ba vagy zip-be -
#9139 Feltettem neked. Henkert.
Tuti ő lesz az, mert ott is az a baja, hogy átlőnek a vason :DDDD Halgassátok meg, mert érdemes egymást megismerni :D -
#9138 nincs linkem, torrentről szedtem :) egy folyamatos anyázás meg nyivákolás az egész :) -
#9137 Linket tudsz adni? -
#9136 te az a Henker vagy, akiről kering az a szánalmas Teamspeak felvétel? :DD
Már csak a stílus és név egyezés miatt kérdem... -
#9135 Detto. Nem hiányzik a büntipont az ilyen iq harcosok miatt. -
#9134 ehehe...
Itt haagyom abba :) Nem fogok szellemi csatát vívni egy fegyvertelen emberrel. -
henker #9133 Teis. -
#9132 visszavehetnél az arcodbol "lol". -
henker #9131 Nézd már meg a beállításokat lol. -
#9130 Bocsesz, de ez baromság. Maga a motor elöszőr azt ellenőrzi, h dx 9 van-e a gépen. Itt páran keveritek a szezont a fazonnal. -
#9129 Pár hozzászólással előbbi fikázóknak:
Hát, aki már ezzel sem tud egész türhetően játszani, az már télleg gondolkozzon el arról, hogy az FPS neki való játékforma e. -
#9128 Hello!
Feltettem a játékot és sorban elkezdtem játszani a küldiket, de az el alamein-i csatában egy "End of the begins" (vagy valami hasonló) résznél mikor betölti a játékot és rakkattintok a startra akkor újraindul a gép!
Mi lehet a probléma? -
#9127 "De tud mást csinálni, nem dx9-ben indítja el ezt a szar, hanem dx7-ben!"
Akkor miért nem tudtál kultúráltan kijavítani??
Inkább jöttél a tahó beszólásoddal gratula.
Próbáltam segíteni neki temeg jössz és beszólsz. Legközelebb elég lenne ha betennéd azt amit most idéztem.. Vagy az már fájna neked? -
#9126 ezt írja: FATAL ERROR
Error during initalization.
Video card or driver doesn't support alpha blending.
vajon mi lehet... -
henker #9125 De tud mást csinálni, nem dx9-ben indítja el ezt a szar, hanem dx7-ben! Te meg jól átbasznád mi? Számtech üzletben dolgozol vagy csak a szüleidtől kapod a pénzt a gépre?? Droid. -
#9124 Most mit kötözködsz te veréb? Ő kérdezett én válaszoltam. Elavult a vga-ja mást nem tud csinálni vagy kicseréli vagy nem játszik vele. Ha neked nem tetszik vmi akkor Remélem hamar kiraknak innen. -
henker #9123 Van már 2db 7800gtx-ed sli-ben? Ha nem, kussoljál. -
#9122 -
#9121 -
szargep #9120 jaja milyen igazad van Egyenesen a faszlámák játéka! Olyan szar bugos az egész, hogy az hihetetlen, és sok kis csiter kocka ott tolja, nagyon LOL -
henker #9119 A kurva picsába ebben a szar játékban állandóan átlőnek a vason a buzi csíter gecik!!!!! Hülye bugos rakás szar ez a kód kettőő. -
szargep #9118 De egy szar ez a játék, tele vvan hibákkal! Multiplayerben egy csomó faszlama csiter van, még csalás elleni védelmet em építettek a játékba! Szvsz. a noobok játéka! Jó játékot minden egyes faszlama noobnak! -
Dimitri #9117 Csá!
Lenne egy problémám : Szeretnék a cod2-vel neten játszani de nem jutok egyről a kettre :)
felraktam az all seeing eyet de ha egy serverhez csatlakozni akarok elindítja a játékot és akkor azt írja ki hogy Awaiting connektion és elkezd számolni.
És csak számol és számol de nem jut semmire erre a problémára nem találtam megoldást sehol.
Gondoltam még a rooterre de hiába engedélyezem a portokat ugyan ezt csinálja. -
#9116 Vegyél újabb vga-t. A tiéd nem felel meg a játék minimális követelményének. -
#9115 -.-