Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dúrva, van egy AMD 3200+ 1GB RAM 6600GT -as gépem, 1027*768 , dx9 , 2xFSAA , high-extra graf között 15-35fps.
84.0.176.61
Ide gyertek, ha akartok egy normálisat játszani.Egy kis 6-os privát szerver, de legalább nem laggol.hajnali 5-ig vagyok.Temrészetesen tört.
ReTeK
még ha kirúgnák õket de soxor még azt sem, szerintem a többségnek fogalma sincs mire szavaz

Nahar

Motorola Defy

Ilyen esetben szerintem nem a szerver a szar,hanem sok a hülye aki oda jár.
Ha nincs TK az a játék rovására,az élethûségre megy,az egy más kérdés,hogy sok kis hülyének az jelenti az élményt ha a saját emberét lelõheti,aztán beirhat valami okosságot is utánna...
Szavazás szintén a játékosokért van.Hogy ezt ki mikor mire használja,szintén õt minõsiti szerintem...
Sajnos jópár más játék multijában tapasztaltam már hogy milyen elképesztõ figurák tudnak feltûnni néha.
Viszont aki a szervert indítja,annak jó esetben a normális játékosokból kell kiindulnia,és a szervert is valószinû ugy fogja beállitani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
Miért hiszed, hogy ez egyedi probléma? 😊 Írj Life -nak valami normális hangvételû levelet felsorolva a problémákat és valszeg változtatni fog.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MIÉRT SZAR A HUNGS.HU:
azért szar a hungs.hu mert van TK és a sok fasz avval szórakozik hogy TK zik.
Meg azért is szar a hungs.hu mert lehet szavazni és nem telik el úgy egy perc hogy ne kellene szavazni valamire és kibaszottul idegesítõ, hogy ahelyett hogy a játékra figyelnék az F2-t kell nyomogatnom.
Amúgy is hiába kickeljük ki a TKer -eket, visszajönnek...

sztem ez a game függõséget okoz 😄 (magamon tapasztalom)
de elteszem magamat ma reggelre (holnap van^^) mert már másfél napja tolom :G na bye

Kandurex
Valahogy nekem is ilyen érzésem van, szó sincs itt vadi új motorról.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dr Kotász
Szerintem is. DX7 maxon királyul néz ki.
Istencsászár
dx9be azér lassú mer ez egy õsrégi quake 3 motor amit agyon turboztak a dx9 cuccal aminek azlett a következménye hogy brutális gépigény. Ezen nemkell meglepõdni, nem ez az elsõ eset hogy ilyet csináltak egy régi motorral, ennek ez a következménye. Tanulság, uj enginét kellett volna csinálniuk és nemlenne semmi baj a gyengébb gépeken a dx9el.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

urbijoe
jo ez dx7-en és minden graf extrán
minek az a sok csillogás

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Johnny23
inkább dx9et csinálhatták volna meg normálisan,de csak kitolnak már vmi javítást

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

urbijoe
melyik gombot kell megnyomni a dumáláshoz?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Kár, hogy nem lehet több dierctx módba futtatni a 9 és 7en kívül.
Pl. egy 8.1et benyomhattak még volna, de no problem.

Frank99
olyan pörgõs a csocsó, hogy a szép grafikára nemis igen figyel az ember.
egyszerûen abbahagyhatatlan..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ewuk
full ugxan ilyen a gépem, felraktam mindent fullra és 30-40fps között volt, ami elég szar.
PAtr0n
Na én is kipróbálgattam mindenhogy.
Én sztem maradok Dx7-nél ott legalább mindent max-ra rakva is van 60Fps
Dx9-ben valóban nagyon szép, de mindent ott is max-ra húzva kb 15 Fps ami már játszhatatlan. Kipróbáltam úgy is hogy Dx9 és minden más hányás szintre állítva, de úgy sem produkált 30 Fps-nél többet. Inkább a játékélményre megyek közép graf-fal. Ezt nem éri meg tiszta akadósan végigvinni.
A 7239-es kérdésemre nem tudja vki a választ?

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Yossarian
minek növelni? Úgyse azt figyeled ;-) 😄DD

Nieleen

kRockA
nah jó kis játék lett sztem egy 97%-ot megérdememl, vagy 94%-ot a rövidsége miatt...

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

macleod2005
Elõzõleg irtál le "néhány" konzolparancsot a grafikára azokat hova kell bemásolni egyébként kiváncsi lennék az mennyit növel az fpsen?

directx9-en marhára szép a grafika de viszont túl gépigényes
a directx 7-tel meg vagyok elégedve
feltuningolt cod 1😄

/connect 321.23.13.21:32131 ez igy jo(legalábbis cod1ben az volt😄 ), a serverrel van vmi szerintem, vagy nem?😮

na nekem is így megy de nekem az már szaggatás (nem nagy mértékú de engem marhára zavar)

macleod2005
nah megnéztem.Nagytereken 35 fps ahol azért elég sok az ellenfél folyosós részeken pedig 40-50 fps között mozog.Szaggatást én sehol sem érzékeltem mindenhol szépen folyamatos ha az fps nem is 120.Számomra az a lényeg szépen játszható legyen nem az fps-t figyelem

Hali Srácok.
Elõre is elnézést kérek ha esetleg nagyon hülye kérdést teszek fel és ezzel megbotránkoztatom valakinek a lelki világát 😊
Szóval 2 . kérdésem volna és a segitségeteket várom.
1, Hogyan tudom megnézni hogy milyen ip cimet adott a játék.Ugyanis az utolsó 4-5 számot nemtudom .Kerestem de nemláttam sehol.
2, Ip cim alapján szeretnék csatlakozni egy barátomhoz.Még mielött lehordanátok:olvastam a FAQ-t.De arra a variációra nemjcsinál semmit a gépem.
igy csináltam: consol:"/connect 12.21.2.32:12234 enter
de igy is probáltam consol :connect Ip:32.234.34.3:34553 enter
Meg még 1-2 variációba. De semmi hatás csak marad a Join képernyö.
Köszi a segitséget .
Csáó
megnyugtatlak, hogy akkor sokkal kevesebb lesz 😉 nekem igy 80körül van (attol függ hány ember van, épp hova nézek stb..) de amikor dx9re raktam, akkor 20körül lett fps, szal ugy rosszabb

akyyy
a hivatalos minimum gépigány alatt hogyan fut a játék nálatok?:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

PAtr0n
Hy all!

Nem tudja véletlen valaki, hogy felhúzott gránát esetében hogy lehet a biztosítószeget kihúzni? Már próbáltam mindenhogy de nem tudom. <#confused>
Amúgy nálam Dx7-ben minden max-on (800x600) Multi pályán egyedül 90Fps (ha nem gyaloglok éppen bele egy kis ködbe meg egyebek, mert akkor 60 Fps)
A Dx9-et mingyá megpróbálom.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Valaki küldje már el egy személyes levélbe (private message) hogy honann lehet letölteni😊

Casseus
A gépet nagymértékben köszönhetem a családi hozzájárulásoknak is!
Attól félek nembírom ki a jövöheti dolgot, mert ugyebár akkor lesz aktuális ez a config! Addig no COD2! Szal ne irigyelj ennyira!

ha te azt tudnád...^^

macleod2005
beirom akart lenni😄

nekem directx 7-es 80

szerintem meg azt 😄DD jelenti
a configodat elnézve 😄DD
nekem nem veszed meg??? 😄
Simán fog menni full full grafikán és szerintem nem figsz benne csalódni

macleod2005
birom majd konzolba hogy mutassa mennyi fps mert nincs bekapcsolva aztan leirom.

mennyi az fps?????????? kiváncsi lenék rá
nekem is ugyanez a konfigom és a driver is a legfisseb

Casseus
Nem játszottam soha CoD-al még 1-el se, de ezt látatlanba elörendeltem! Ez jelenthet valamit! (nem azt hogy sok pénzem van)

ha te azt tudnád...^^

UnknownAsshole
Klassz a F.A.Q ! <#nyes>
^^
Yossarian
hány FPS az a "lazán"?

Nieleen

Mr.Grent
napersze fps-ed meg 28

https://grentmedia.hu

macleod2005
Többen irtátok hogy pl 6600gt-n is vissza kellett venni a directX-et 7esre. Nemtom nekem 6600gt van p4 3000 mhz 1gb ram minden maxon van directX9-el és tökéletesen fut.Még az élsimitást is felajánlotta 2xeresre megnéztem ugy is futott lazán.Nemtudom milehet a gond nálatok.Nem a driveretek régi?.Nekem a 81.85 ös van az a legújabb jelenleg

hát úgy simán nem lehet, de én elég valószínûnek tartom, hogy pár héten belül átkonvertálnak pár régi, népszerû mapot cod2re 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Forrest Gump
Tegyél elé egy / jelet.
Mr Manson
tiszta jatékidõ?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

nem lehet menteni

a cod1-bõl lehet pályákat átrakni a cod2-be (pl. harbor)?
és ha igen hogyan?

Sziasztok!
singlébe, hogy lehet menteni?
köszi a válaszotokat!
Szerintem vakok vagytok mert már régóta van vagy legalább 3-4 magyar DM server<#crazya>

Mivel néhány szerveren van szavazás, ezért változik a játékmód