Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide gyertek, ha akartok egy normálisat játszani.Egy kis 6-os privát szerver, de legalább nem laggol.hajnali 5-ig vagyok.Temrészetesen tört.
Motorola Defy
Ha nincs TK az a játék rovására,az élethûségre megy,az egy más kérdés,hogy sok kis hülyének az jelenti az élményt ha a saját emberét lelõheti,aztán beirhat valami okosságot is utánna...
Szavazás szintén a játékosokért van.Hogy ezt ki mikor mire használja,szintén õt minõsiti szerintem...
Sajnos jópár más játék multijában tapasztaltam már hogy milyen elképesztõ figurák tudnak feltûnni néha.
Viszont aki a szervert indítja,annak jó esetben a normális játékosokból kell kiindulnia,és a szervert is valószinû ugy fogja beállitani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
azért szar a hungs.hu mert van TK és a sok fasz avval szórakozik hogy TK zik.
Meg azért is szar a hungs.hu mert lehet szavazni és nem telik el úgy egy perc hogy ne kellene szavazni valamire és kibaszottul idegesítõ, hogy ahelyett hogy a játékra figyelnék az F2-t kell nyomogatnom.
Amúgy is hiába kickeljük ki a TKer -eket, visszajönnek...
de elteszem magamat ma reggelre (holnap van^^) mert már másfél napja tolom :G na bye
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
minek az a sok csillogás
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Pl. egy 8.1et benyomhattak még volna, de no problem.
egyszerûen abbahagyhatatlan..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Én sztem maradok Dx7-nél ott legalább mindent max-ra rakva is van 60Fps
Dx9-ben valóban nagyon szép, de mindent ott is max-ra húzva kb 15 Fps ami már játszhatatlan. Kipróbáltam úgy is hogy Dx9 és minden más hányás szintre állítva, de úgy sem produkált 30 Fps-nél többet. Inkább a játékélményre megyek közép graf-fal. Ezt nem éri meg tiszta akadósan végigvinni.
A 7239-es kérdésemre nem tudja vki a választ?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
a directx 7-tel meg vagyok elégedve
feltuningolt cod 1😄
Elõre is elnézést kérek ha esetleg nagyon hülye kérdést teszek fel és ezzel megbotránkoztatom valakinek a lelki világát 😊
Szóval 2 . kérdésem volna és a segitségeteket várom.
1, Hogyan tudom megnézni hogy milyen ip cimet adott a játék.Ugyanis az utolsó 4-5 számot nemtudom .Kerestem de nemláttam sehol.
2, Ip cim alapján szeretnék csatlakozni egy barátomhoz.Még mielött lehordanátok:olvastam a FAQ-t.De arra a variációra nemjcsinál semmit a gépem.
igy csináltam: consol:"/connect 12.21.2.32:12234 enter
de igy is probáltam consol :connect Ip:32.234.34.3:34553 enter
Meg még 1-2 variációba. De semmi hatás csak marad a Join képernyö.
Köszi a segitséget .
Csáó
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tudja véletlen valaki, hogy felhúzott gránát esetében hogy lehet a biztosítószeget kihúzni? Már próbáltam mindenhogy de nem tudom. <#confused>#confused>
Amúgy nálam Dx7-ben minden max-on (800x600) Multi pályán egyedül 90Fps (ha nem gyaloglok éppen bele egy kis ködbe meg egyebek, mert akkor 60 Fps)
A Dx9-et mingyá megpróbálom.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Attól félek nembírom ki a jövöheti dolgot, mert ugyebár akkor lesz aktuális ez a config! Addig no COD2! Szal ne irigyelj ennyira!
ha te azt tudnád...^^
a configodat elnézve 😄DD
nekem nem veszed meg??? 😄
Simán fog menni full full grafikán és szerintem nem figsz benne csalódni
nekem is ugyanez a konfigom és a driver is a legfisseb
ha te azt tudnád...^^
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
és ha igen hogyan?
singlébe, hogy lehet menteni?
köszi a válaszotokat!