Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont most találtam egyet 😄
egy francia dm szerveren zsinórban 5X nyertem <#vigyor>#vigyor> (csak puskával mentem)
pont 19 42 kor😄DDDDDDDDDDD
Majd ha befejeztem akkor kezdek multizni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(2.6HT,9800Pro,1.5G)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Most nem letöltési címet kérek töletek, hanem olyan warez honlap címét, ahol fent van a game, de nincs leterhelve. :-)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
milyen a single? asszem fél évig azt ki se próbálom :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
minek a dx9-es csillogás amugy sem minden néz ki jol dx9-ben
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
nem igaz menniy láma van<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC
tessék
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O
felül fájl----update filters
ennyi
Medal of Honor : Pacific Assault vagy a Call of Duty 2 ??
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Valaki elárulná,h kell bekapcsolni,az "életcsíkot"?
Hiába irom be knozolba"cg_drawhealth 1"nem csinal smemit,configba is beirtam,az se iratta ki
plz help😊
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
amúgy nagyon hangulatos kis játék,a füst és köd kidolgozására gyúrtak a fiúk😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
azt nevezzük "mi" codosok tömeghentnek 😊
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
nekem sem pedig 6600GT igaz ott még nem járok 😊
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
pedig már 100X beírtam (single player nem multi)
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /new/include/sql.inc.php on line 13
AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE