Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

colos
Sygate Personal Firewall
vagy ja nem jó akkor erre :81.183.26.46

valaki jöjjön fel erre pls: 192.168.1.4

Hitch warning: 3810 msec frame time
ez micsoda?

colos
milyen tûzfalat használsz?

külsõ ip-t kell megadni?

rögtön jövök

lefujjva
nem raktam dedicatedre

nem jó

192.168.1.4 <------- gyertek
próbálok szervert indítani
jöhettek
az ase-be írjátok be az ip-t
ha nem jó vagy nem jön be semmi írjatok

colos
Köszönöm, talán tudtam segíteni egy kicsit.😊
colos
Akkor egy kis kiegészítés hozzá!Most próbáltam ki, mûködik.

-IP cím letíltása a tûzfalban
-Multiplayer elindít.
-Start new Server
-Dedicated: Internet
-Pure: NO

A többit beállítod magadnak, vagy a csapatnak az ígénye szerint.

Ha a start-ra nyomsz, akkor egy kis Console ablakban megy tovább a dolog.

Az ASE-ban elsõre nem sikerült láttatni. A Favorites-ba betéve az IP-t egybõl látta, és lehetett csatlakozni hozzá. Egyenlõre ennyit tudtam segíteni.

Amit még tapasztaltunk, hogy egy átlag ADSL-el sajnos míg a sima COD 6 embert is elbírt, ezzel már csak 4-en tudtunk játszani normális pingekkel.

Betettem a FAQ-ba amit kértél Colos!Fontos közlemények hozzászólóktól -itt keresd!

Kössz amúgy!

Gémnek egyébként most a fele tájékon járok. Pedig csak 13 órakor keztem. :-))

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a hivatalos sdk mikor jön ki? Már nagyon szeretnék a pályaszerkesztéssel szórakozni a cod2radiant-ban. :-)

Egyébként lehet hogy most nagy hülyeséget fogok mondani, de a sima call of duty radiantja nem jó a cod2-hõz?

a dedicated-et nem internetre kell állítani::????
mert én mindig arra állítottam
állítólag kiadtad egy server patchet amivel jó a multi és nem ellenõrzi a cd kulcsot
tehát a dedicate no legyen???
és akkor hpgyan csatlakoznak rámm???
akkor észlel az ase?

colos
Ja és az IP-t tíltsd le, amit elõtte beírtam. Anélkül nem tudnak hozzád csatlakozni, ha tört játékkal próbálnak bemenni.
colos
Konkrétan milyen kérdés lenne? Amiben tudok segíteni, hogy a multiplayer-en belül Start new server.Majd azon belül a Pure, és a Dedicated-et NO-ra kell állítani. A többit mindenki a saját elgondolása, izlése szerint kell, hogy beállítsa.
SNAKE01
Leírnád hogy kell servert csinálni?lehet priviben is!

colos
Sziasztok!

Ma csináltunk szervert ismerõssel. Sokan jöttek be, és kérdezték, hogy hogyan oldottuk meg, hogy ne ellenõrízze a cd-key-t.
A megoldás, hogy az Activision IP-jét (63.146.124.40) le kell tíltani a tûzfalban annál, aki a szervert csinálja, és akkor lehet bármilyen cd kulccsal csatlakozni.
Ha gondoljátok mehet a FAQ-ba.

Üdv:

Colos
jaaah..ennyi az egesz?! akkor bocsanatot kerek...!
OFF
csak a kedvedert...
aa magyaritas szvsz kizarolag azert fontos egyeseknek h elmondhassak h ok csinaltak es kesz.... nem lattam meg ertelmes magyaritast,es inkabb megadom a tiszteletet a fejlesztoknek h megprobalom megerteni az a furcsa es idegen nyelvet amit hasznaltak mint h mindenaron leforitani akarjam...legalabb tanulok vmit...de en csak annyit montam h nem fontos..de mint latod mar 2 en moccantatok ra..szoval ugyis alul marattam akkor minek ezt feszegetni...egyebkent ha vki azt mondja neked h "kurva anyad"akkor azert sertodsz meg mert prostitualtnak neveztetk a mammaszt,utalva arra h mindenki ramaszik?vagy mert egyszeruen csak vmi bantot akartak a fejedhez vagni!?!ennyire kiakadni ijen baromsagokon sztem nektek van rossz napotok..😄 az elet szep...

foleg COD 2.....szvsz barcsak errol olvashatnek tobbet..
áhh, olyan ez a cod2 mint egy kiegészítõ lemez
single olyan uncsi, hogy már nem bírom végignyomni, multit meg nincs kedvem kipróbálni (nem szeretem a változásokat, cod:uo forever!)

de gyanus hogy sokat ittam es rosszul emlexem...
az erdekes mert akkor vmi csoda tortent..mivel havernal probalgattuk nezni h mejik beallitasokkal legzsirabb a gama..es dx9 rol dx7 re toltam es osszefostam magam hirtelen mert tobbszor is becsekkoltam direkt ,de volt arnyek meg minden tok jol nezett ki de..dx7 en voltunk megis..es azert kerdezem h hatha vmi magic kell csak es megoldhato a tema..
dx7 be nincsenek ilyen efektek sajna...
korabban monta vki h nem linearis a sztori..ez igaz vagy csak huje volt?!mert a faq ban " Van már a játékhoz 100%-os mentés?"szamomra tobbertelmu,marmint ha elozzo kerdesemre adott valasznak amennyiben igent adna vki, valosag alapja van..ellenkezo esetben targytalan....

jaa meg dx7 ben arnyekot,hofuvast esot stb belehet kacsolni ugye?! mert anelkul sajnos szart sem er a gama.
nektek megy a hungs?

OFF
kepben=kezben...hogy lehet hsz t szerkeszteni!?!?
elfelejtetted a granatot!!ami most ovon log!es nem kepben van!!ezer kulon gombal kell dobni!!ami szvsz gyorsabba teszi annak metodusat,bar hiaba,mert a granat vmiert sokkal kevesebbet szebez...😞

(eletero: kijelzese megoldhato?vagy vki hujeseget mondott?!)
odex
átvittem a singlet összesen 2 nap alatt 😄
már várom a 3-mat! 😄😄😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

GRÁNÁTDETEKTOR KIKAPCSOLÁSA: main\players\\config.cfg-ben a "cg_hudGrenadeIconHeight" és a "cg_hudGrenadePointerHeight" értékét átírod 1-re. Azt is kikapcsolnám, hogy kiírja, hogy menjél fedezékbe, amikor meglõnek, ha valaki megtalálja, szóljon.
Hát sztem MPhez tök fölösleges magyarítás.

valaki segítene nekem egy tört szervert hogyan kell indítani úgy, hogy az ase is lássa????
a private server patch-et hogyan kell használni???
megpecseltem és semmi

MP magyarosítás már van:
profbako.uw.hu
SP meg készül
végigjátszás: minek? egyébként nincs...
magyarosítás: nincs

van a játékhoz végigjátszás vagy magyarosítás????????????????????
igen, mivel alapcodban 3 "slotod" volt, amibõl alaphelyzetben egy mindig szabad volt. Ez így nézett ki:

kispisztoly; kétkezes fegyver; szabad hely

most már csak 2 slot van és ha fegyvert akarsz felvenni, a jelenleg nálad lévõre kell lecserélned. Most így néz ki:

kispisztoly; kétkezes fegyver

ha valaki ezt nagy nehezen megérti (<#idiota>) akkor nem lesz más nehézség :].

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

jaja

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Én azt nem tudom hogy be e lehet állitani pl hogy csak puska legyen?! Jo lenne ha ebbe is lennének rifle only serverek mert az a kedvencem.

SASboy
Ma elkezdtem játszani a játékot. Hát mit is mondjak. Nagyon ott van szerintem. Az 1 nem tetszett , mert abba olyanok voltak a katonták, mint a gyerekek. Ez azért már sokkal jobb. Nagyon jó a feelingje. Idáig a küldetések is nagyon tetszettek, de még az elején vagyok. Multiban is fasza <#eljen>.

nice legs. what time to open?

BlackShadow
itt már nem ugy van mint az 1. ben .. itt max 2 fegyód lehet és az alapesetben egy pisztoly meg egy fegyó amit választasz.. mielött felveszel újat válts pisztolyra

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

akyyy
rádiókat blindelni lehet itt is? ugy mint az UO-ban?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
pisztolyra válts át elötte 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sztem azért, mert van a másik kezedben is egy fegyver, nem ? (pl pisztoly)

Dietrich
ha felveszek egy fegyvert akkor az természetes dolog hogy eldobja ami éppen nálam van? multiban..

mert ez eddig nem így volt 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Tompie
Sajnos innen nem sikerül letölteni 😞 Nem tudnád egy másik FTPre felrakni? Elõre is köszi!

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

quack
Call of Duty 2 v1.0 No-CD/Fixed EXE

ez mûxik a dvd-nél is?<#conf>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D