Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez micsoda?
milyen tûzfalat használsz?
nem raktam dedicatedre
próbálok szervert indítani
jöhettek
az ase-be írjátok be az ip-t
ha nem jó vagy nem jön be semmi írjatok
-IP cím letíltása a tûzfalban
-Multiplayer elindít.
-Start new Server
-Dedicated: Internet
-Pure: NO
A többit beállítod magadnak, vagy a csapatnak az ígénye szerint.
Ha a start-ra nyomsz, akkor egy kis Console ablakban megy tovább a dolog.
Az ASE-ban elsõre nem sikerült láttatni. A Favorites-ba betéve az IP-t egybõl látta, és lehetett csatlakozni hozzá. Egyenlõre ennyit tudtam segíteni.
Amit még tapasztaltunk, hogy egy átlag ADSL-el sajnos míg a sima COD 6 embert is elbírt, ezzel már csak 4-en tudtunk játszani normális pingekkel.
Kössz amúgy!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a hivatalos sdk mikor jön ki? Már nagyon szeretnék a pályaszerkesztéssel szórakozni a cod2radiant-ban. :-)
Egyébként lehet hogy most nagy hülyeséget fogok mondani, de a sima call of duty radiantja nem jó a cod2-hõz?
mert én mindig arra állítottam
állítólag kiadtad egy server patchet amivel jó a multi és nem ellenõrzi a cd kulcsot
tehát a dedicate no legyen???
és akkor hpgyan csatlakoznak rámm???
akkor észlel az ase?
Ma csináltunk szervert ismerõssel. Sokan jöttek be, és kérdezték, hogy hogyan oldottuk meg, hogy ne ellenõrízze a cd-key-t.
A megoldás, hogy az Activision IP-jét (63.146.124.40) le kell tíltani a tûzfalban annál, aki a szervert csinálja, és akkor lehet bármilyen cd kulccsal csatlakozni.
Ha gondoljátok mehet a FAQ-ba.
Üdv:
Colos
csak a kedvedert...
foleg COD 2.....szvsz barcsak errol olvashatnek tobbet..
single olyan uncsi, hogy már nem bírom végignyomni, multit meg nincs kedvem kipróbálni (nem szeretem a változásokat, cod:uo forever!)
jaa meg dx7 ben arnyekot,hofuvast esot stb belehet kacsolni ugye?! mert anelkul sajnos szart sem er a gama.
kepben=kezben...hogy lehet hsz t szerkeszteni!?!?
(eletero: kijelzese megoldhato?vagy vki hujeseget mondott?!)
már várom a 3-mat! 😄😄😄
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
a private server patch-et hogyan kell használni???
megpecseltem és semmi
profbako.uw.hu
SP meg készül
magyarosítás: nincs
kispisztoly; kétkezes fegyver; szabad hely
most már csak 2 slot van és ha fegyvert akarsz felvenni, a jelenleg nálad lévõre kell lecserélned. Most így néz ki:
kispisztoly; kétkezes fegyver
ha valaki ezt nagy nehezen megérti (<#idiota>#idiota>) akkor nem lesz más nehézség :].
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
nice legs. what time to open?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mert ez eddig nem így volt 😞
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
ez mûxik a dvd-nél is?<#conf>#conf>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D