Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a private server patch-et hogyan kell használni???
megpecseltem és semmi
mit kell nyomni?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
SHIFT+0 (konzol-ba írd be ezt: set developer 1
és akkor a bal alul a fõmenübe lesz egy ilyen menü hogy LOAD!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
léci nagyon fontos!
tesómnak rossz a vidkarilya és neki kéne!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem tudom..lehet volt róla szó anna, de akkor én elfelejtettem ezt.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
GTA -ás fegyverpörgés ^^
pl néha amikor én azt látom az ellenfél baloldaláról h elõre fele néz igazából rám céloz :S
meg egyéb apróságok 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Csak vedd figyelembe hogy a CoD 2-t nem az UO-ból "csinálták", hanem a sima CoD-ból, mivel az UO-t mások csinálták ...
http://epica.nl
No megyek is, tolom tovább a single kampányt.
Hátha valaki tud segíteni, aza problémám, hogy játék közben kb. 10 perc után megszakad a hang. A hangkártya elméletileg müxik(integrált, alaplapban lévõ szar), tehát nem vágom. Amúgy daemon toolsról nyomom, lehet az a baj? Vagy hogy szar a videókártya(bár azt nem hiszem)?Ha valaki tudja mi a gond légyszi segítsen. Köszi és jó játékot.
Nekem a CTF vagy HQ mod jelenleg ugyanolyan agyatlan hentelésnek tünik most mint a DM vagy TDM modban..mert tök mindegy mi van a kezemben (zászló, mp44 vagy bankrablós csúzli😄) egyforma a mozgásom sebessége.
Sprintnél meg lehetett játszani a billentyûvel hogy nem a végletekig nyúzta az ember szerencsétlen katonáját.
A másik, hogy valóban nem kell semmi tudás ahhoz, hogy egy tárat beleküldjön az ember az ellenbe mert minden skuló talál semmi szórása a fegyvernek. Oké akkora se legyen mint a cod-nál volt de ezt is az UO-nál megoldották már.
Jóvan snake, jóvan, egyszer majd felnõsz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
2. llõszert akkor mutat ha elkezdesz lövöldözni asszem
3. életerõ csík nincs. ha "vézikamonitó" meg lihegik akko van ciki és akko bekell menni biztonságos hejre
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Please valaki beleírná a faq-ba, hogy a játék elindul geforce2 mx400 32mb-os kártyával is. Tesztelve. Ezzel nyomom. Kérlek gondoljatok azokra a szerencsétlen gf2-es mukikra, akik nem merik megvenni vagy letölteni, mert félnek, hogy nem indul el nekik. Elõre is kössz.
Még csak a training-nél járok, de valami nagyon szemetvetett nekem:
1. Nincs gyorsmentés, meg úgy általánosságban semilyen mentés nincs. Csak automatán ment. A hiba esetleg az én készülékemben van? (Még csak a trainingnél járok.)
2. Nem írja ki a lõszert örökké, az életerõt meg egyáltalán nem. (Még csak a trainingnél járok. lehet hogy ez a problema.)
Üdv:
DJviolin
ez igen
dupla gratt
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
"Teccet benne az a rohanok mindenkit lövök és közben fröcsög a vér mint állat,aztán minden tiszta vér!"
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
amugy Dx7-ben sem néz ki rosszul
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
igy is nagyon jól használható
mindenhova csatlakozik frissul stb...
Full version:
* Unlimited number of friends and groups
* Priority access to game server scanners
* Advanced search tools
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=the+all+seeing+eye&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=
sajnos nincs már szabad szerver, ha valaki tud szerezni, akkor megoldható 😊
Amikor elinditom a multit miért nincs intro??
Amikor legelõször inditottam még volt...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Én több min egy évig cod1-eztem rendszeresen, minden nap. Igaz, abba is hagytam jó sokáig, mert anno jött az érettségi meg minden szar és nem értem rá, meg meguntam a sok kis k*cs*göt, meg azt, hogy valakit szarrá lövök és vígan fut továébb, vagy tisztán megy rá a golyó de meg se sebzõdik.
Nekem igen tetszik a második rész multija, igaz nekem is van benne kifogásolható dolgaim. Bár, az is lehet, hogy nekem azért tetszik ennyire, mert én mindig is nagyon nagy Soldier of Fortune 2 mániás voltam. Az meg ugye elég arcade game 😊. Szeretem a pörgést a multi során.
Mellesleg a shotin azért én is elég erõteljesen elcsodálkoztam, meg idegesít is. Sztem faszság ide. Arról nem is beszélve, hogy adtak a kempereknek ezzel egy olyan fegyvert.... azzal midnenki tud ölni. Szinte célozni sem kell a fragért. Csak olyan helyen kell lenni, ahol távolról nem tudnak kilõni és ennyi (most a történelmi szerepét a shotinak a második világháborúban nem akarom kivesézni vagy kritizálni).
A mapok szempontjából meg az nem tetszik, hogy a régi mapokat is kicsit kemper kedvezõnek csinálták meg. Pl nem értem, hogy a brecourt (azaz a puszta közepén) mi a francot keres ennyi rom?
De szerény véleményem szerint, ez a mapos dolog csak újbóli megszokás kérdése.
Ne kövezzetek meg, de ez az én véleményem 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"