26388
-
#11477 ja nemártana...
te nem tudszz eggyet? -
#11476 Problemam(k) a kovetkezo jatszottunk par srac ellen eleg jol nyomtak de a vege fele kezdtunk rajonni ,hogy valami hiba van amikor 3an rontottunk ra a csavora es siman kinyirt mindenkit ,utanna volt meg hasonlo szitu akkor a mesterlovesz puskaval lottuk a gyereket es csak fejlovesnel pusztult meg, nadjabol ennyi es nagyon idegesit minket meg szerintem jopar embert meg.
KOszi -
#11475 Szerintem kapcsold be a játékba a punk buster -
#11474 csá
-
#11473 Hali !
Nem tudnatok segiteni , kellen valami antichet program cod2-hoz.
Koszi -
#11472 csá
-
#11471 akkor gyere az SG-re :) -
#11470 hallod már egy hete kész van:( -
#11469 kellenek
hogy tudjak jáccani normális emberekkel akik nem csítelnek:D -
#11468 nem tudom milyen kapcsolatod van de lehet be kellene azonosítani a játékban is hogy jóra van-e állítva, ha az jó akkor esetleg kikapcsolni a letöltést/feltöltést. ^^ -
#11467 Légyszíves mondjátok meg hogy mért nem enged del a szerverekre mert azt irja ki CSAK ALACSONY PINGGEL RENDELKEZŐ JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA Segítsetek please!!!!! -
#11466 -
majki113 #11465 de basszus CoD2 szervert nem csinálnak????????????????????mer az lenne a jó........... -
#11464 én is vicceltem ^.^ -
ent #11463 Nem kellett volna, de ha kell vkinek továbbíthatom, ugye?
Ui.: Azt hittem veled lehet viccelődni:( -
#11462 Túl sok barátod van? -
#11461 minek azt regelni? -
#11460 nesze -
ent #11459 plz Nekem isz.:(:(::):) -
#11458 privi üzenet ment. -
#11457 valaki nem tudja véletlenül hogy hogy a fa**omba lehet regelni az ASE-t?
fizrtni nem nagyon szeretnék érte:) -
ent #11456 Akkor nem szóltam:D -
#11455 én úgy vettem ki, hogy képeket fűz össze aviba. -
ent #11454 Most gondoljátok, hogy vki majd szenved azzal, hogy netán ezt a kis recordot elküldje e-mailen? Cod1 ben se jött be igazán ez a fajta elkapás... Valszeg több lesz az a 2-3 mb is, hiszen vki nem 800*600 ban gémel, hanem ennél jóval nagyobb felbontásban... Meghalt elképzelés...Max a nagyobb, komolyabb, pénzes cupáknál lehetséges, de ez is bizonytalan. Egy meccs 1-1,5 óra közötti, inkább 1,5. 1024ben ez a fájl 20 mb is lehet, kb. Pl a Fraps -nak is ez lenne a funkciója, avi csinálás nélkül.
De egyébként nem igazán derül ki, hogy most képet vagy mozgót készít!! Innentől kezdve felejtős amit írtam fentebb. -
#11453 meg az is gond, hogy csak kliens oldali a cucc. ezt max warokon követelhetuk meg egymástól a klánok. :( -
ent #11452 Viszont én már kitaláltam:
nyitunk egy fórumot: Az SG server csíterei címmel
szkrínsot egy ip és egy nick felkerül mindig... -
Borg #11451 Kár hogy publikra az életben nem fogja tudni senki ráerőltetni ezt. -
#11450 ThX -
Nadi #11449 1 óra kb. 2-3 mega -
#11448 Én se :D
Elkerülte a figyelmem az idézőjel, azt hittem, te próbáltad ki. -
Nadi #11447 Nem tudok sajna, nem CoD2-zök:( -
#11446 nem tudsz mutatni egy ilyen avit? -
#11445 Ez ok. De mekkora file-t csinál ez? Gondolom minél tovább tolod annál nagyobb. Mondanál egy tapasztalt értéket? Pl fél óra alatt mekkora lett az avi? -
Mester01 #11444 Nem csak az van! (Igaz jo servereket csinálnak) de rajtuk kivül több gamehosting cég van!
--> ITT <-- -
Nadi #11443 Clanbase CoD2 S&D Hungarian Cup I. 2006:
"Mivel a PB nagyon várat magára és eléggé türhetetlen hogy nincs anti cheat software eme remek játékhoz, így egy pár programozó gamer vette a fáradtságot és megírta a CoD2 scene-nek ezt a "fapados" Anti Cheat softwaret.
A dolog kliens oldalú, elmagyarázom röviden a program müködési elvét. Miután feltelepítetted, a sereverre indulás előtt elindítod ezt a kis jószágot az Options -> Resolution menüben beállítod a felbontásodnak megfelelő értéket (ezt sajnos a program nem jegyzi meg, ezért minden használatkor újra be kell állítani) majd elindítod a felvételt és felmész a serverre. A program a képernyőf központi részéről screenshotok csinál és ezt egy avi fileba fűzi össze amit az aktuális dátummal bélyegezve beletesz a mappájába. Tehát amit te látsz a képernyőn azt veszi fel.
Nem nem kell aggódni nem fogsz tőle laggolni, nem rontja a játékélményt, el van a háttérben mintha ott sem lenne. Ezt tapasztalatból mondom, mert kipróbáltam hivatalos meccsen is. Számos kupában bevezzették már ezt így nekünk sem szabad lemaradni. Telepítési utmutató ajánlatos elolvasni." -
ent #11441 www.obinet.hu -
#11440 mint csíter? ^^ -
#11439 sztem a quake motort már ismerik annyira, hogy számítani kellett volna rá, hogy hemzsegni fognak a csiterek és alapból rakhattak volna bele anticsít progit. -
#11438 Most néztem végig a http://profbako.uw.hu/ csíter demóit. Hát elég bosszantó. Főleg, hogy az egyik felvételen én is ott rohangálok. -
#11437 Ha lehet akkor az m16 helyett valamilyen Kalashnikov-ot kérnék :)