Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszik vki vhol,adjon ip címet.kösy
http://vicclap.hu/movie/1526/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
0-val behívom,a nullát törlöm és beírom:connect ip és amikor leütöm az utolso betüt bezárodik a consol és semmmi sem történik
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
sokkal job mint hogy írkálod az ip-t (ott is be lehet írni)
Az miért van hogy a konzolba beírom a klán ip címét és nem csinál semmi nem csatlakozik!Hogy kell csinálni?Multizni csak az ASE-val lehet??
Mert amik vannak szerverek bent a multis résznél oda nem enged fel.
Segít vki?Vagy le van írva vhol?
Köszi elõre is
és én felengedlek mert nekem a tûzfal kiírja
vagy
81.183.26.46
az aseban próbáld
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én is úgy tudom!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
gyertek!!! próba
Azért annyit leírok, hogy a tûzfalban, ha megnyitod, akkor a Tools/Advanced Rules résznél tudsz hozzáadni IP-t. Az elsõ fülön (Genreal) a nevet kell megadni, és hogy Block this traffic. A második fülön (Hosts), a már beírt IP-t kell megadni az IP Adress(es)-nél. A többihez nem kell nyulni, majd ok, és kész is vagy.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
megpróbálok majd rádcsatlakozni ok?
mi lehet a gond???
én private server patchet használok