26388
-
ent #11518 Tán te is nyomod a cod2-t? nick? Csak, hogy tudjam röhögjek vagy sírjak... -
ent #11517 ma volt only rifle, kár hogy nem voltál... -
#11516 Néha lehetne más mód is, mert a TDM egy idő után elég unalmassá válik, az agyatlan hentelésről nem is beszélve. -
#11515 ez a cod2 TDM:) -
#11514 Jelenleg team deathmatch módban fut. Ez a legnépszerűbb. -
#11513 srácok szerveren valami értelmes mod is szokott lenni vagy csak az eszetlen mészárlás? -
Vegas #11512 -
#11511 Az te shotimakker! -
#11510 A francba, így megint visszacsúzsok a középmezőnybe -
Vegas #11509 hudejovoltmosta szerveren ^^ -
#11508 ezt is elintéztem -
#11507 Na végre! Ideje volt már. -
ent #11506 -
#11504 Call of Duty 2 Patch Update - briefly
(hx) 05:45 PM EST - Feb,24 2006 - Post a comment
Infinity Ward sends along the latest bulletin of what's coming for Call of Duty 2:
As you recall, back in December, we announced plans to incorporate Punkbuster, as well as offer some MP maps to the PC version for Call of Duty 2. We're happy to report that this PC update is currently in testing and all is going well. In fact, we are testing these now and will be releasing them soon, so stay tuned. With regards to the update, here are a few things to look forward to:
- Punkbuster functionality
- Two new multiplayer maps,
- HTTP redirect in multiplayer, which adds an option for modders to send players to an external website to download their maps and mods
- Repair of multiplayer exploits and minor bug fixes
We're also putting finishing touches on the map editing tools for the game and will have those out very soon as well.
-
#11503 Azt kérdezném hogy routher mögül netezünk és ha én csatlakozom egy játékhoz ip-vel akkor a másik mért nem tud csatlakozni?"másik számitógép a routher mögül" talán baj hogy ugyanaz a játék van feltelepitve vagy nem lehet egy helyről több számitógéppel csatlakozni a servehez? help
-
Ramirez #11502 köszi akkor a menuben van akkor thx -
#11501 nyomsz egy ESC-et. Ha lehet szavazni akkor van, ha nincs, akkor nem.
Saját szerveren meg te álílthatod be. -
#11500 keress másik topikot mert ez a topik NEM erről szól -
#11499 Igazad van, nem ide tartozik. -
#11498 te vagy az admin? -
#11497 Sziasztok tudom hogy nem nagyon ide tartozik de szeretném kérdezni hogy nem e tudtok nekem mondani egy olyan oldalt ahonnan album szerint tudok letölteni zenéket és egyebeket! Mert én a morpheus progit használom a zeneletöltésre de azzal nem tudok albumot letölteni Válaszotokat előre is köszönöm! -
Ramirez #11496 köszi gondoltam és honnan tudom, hogy engedélyezve van-e? Van v.mi gomb vagy egy pálca segítségével kántáljak el bizonyos szavakat hátha előjön? :D -
#11495 Hogy engedélyezve legyen a szerverkonfigban. -
Ramirez #11494 Sziasztok hogyan lehet bizonyos szerverekken szavazást kezdeményezni. Mik lehetnek a feltételei. -
#11493 körübelül -
#11492 "átlő a vason...." :DD -
#11491 Az biztos utálom ha valaki csal én is jártam nem olyan rég úgy hogy löttem a srácot de nem halt meg volt kb 2 tár géppityuból meg gránát is!! -
#11490 Küldtem pü-t -
gallik #11489 Sziasztok!
Az a gondom, hogy az Ase-ban amikor megjelenik a szerverem amit csináltam, amerikaiként tünteti fel, vagy üres az a mező!
A cfg fájlban be van álítva ez : sets .Location "Hungary"
Mi lehet a gond?
Köszi! -
ent #11488 ez is belefér az isten se tudja dolgok közé:D -
#11487 Nem nem , mint szenvedő alany. -
Ramirez #11486 Vagy csomagszűrőt használsz és szarul lett beállítva vagy az asszony a másik gépedről képeket küld a barátainak és Te meg laggolsz mit ...... -
ent #11485 Azért van itt eme fórum, hogy megkérdezze...
Tehát ha nagy a pinged kedves kezdő fórumozó társam:
1. Talán letöltesz vmit? Ha igen, kapcs ki. Ha nem, lsd 2.
2. Talán modemről nyomod? Ha igen, sry te nem fogsz sg cod2 serverén játszani. Ha nem, akkor lsd 3.
3. Talán a nettel van vmi, reseteld min 1 percre a modemed és/vagy routered... Ha ez is megvolt és mégis lsd. 4.
4. Futtasd le az összes létező spy keresőd és a vírusírtód, persze frissítések után (cod2 mellett ajánlatos :D prg-mok:D : nod32, msantispy stb.:D). Ha ez is megvolt és mégis lsd 5.
5. Ha mégis laggolsz mint állat a pinged miatt, akkor tuti nem az alap beállításokkal játszol... Biztos vki adott egy ötletet, hogy lehet prg nélkül is csalni a gémben... Viszont azt azért hozzá kell tenni, hogy ping emelkedés nélkül is lehet laggolva nyomni...az meg több mint valszeg fpsed vagy egyéb isteni dolog miatt lehet...
-
#11484 Viszont sok kezdő játékos azt se tudja, mi az a ping.:) És akkor persze, hogy nem állítja le a letöltést a játék idejére. -
#11483 teljes mértékig igaz
akinek sok a pingje az nem is baj hogy távozik mert ojan szinten lagol az ember, hogy beleeresztek egy tárat a fejébe és nem hal meg...:(
LE A CHEATEREKKEL -
ent #11482 Na most akkor elmondom aki még nem tudta volna. Cod2 ben is, mint a cod1 ben lehet olyan csíteket használni amihez nem kell külön progi. Egyszerűen buzerálod egy kicsit a laggal kapcsolatos parancsokat, pl maxpacket stb... beállításokkal. Na ezért lett a server max 90 pinges.
90 felett egyébként se tudsz nagyon mit csinálni. És én amondó vagyok, 90 feletti pingel rendelkezők 50-50%, hogy direkte van nekik annyi... [szerinte] -
#11481 f5 ^.^ -
#11480 Túl sok ebben a játékban a gránát.. az összes lámer egyfolytában dobálja őket vakon bele a nagy semmibe. Ezért szedték ki még régen az Americas armyból is őket. de mindegy. -
#11479 ASE-ban hogy lehet azt beállitani hogy mikor elinditom egyböl frissitse a szervereket? -
#11478 Sajna egy darabig most együtt kell élnünk ezekkel a szenny csíterekkel, de legalább néha ha bénázik az ember, akkor azt is rájuk lehet fogni:)