Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
1= Piros, 2= Zöld, 3= Sárga, 4= Kék, 5= Világos kék, 6= Lila, 7= Fehér, 8= Nemzetenként változó, 9= Szürke
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Bocsi, hülye kérdés lesz de nem tudom h lehet nevet változtatni! mindig Unkown Soldier vok multiban és állandóan kidobnak! 😞 vis legtöbbszõr, kérlek segítsetek h h lehet más a nevem! THX, hali! Jó játékot mindenkinek! 😊
eddig is
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
configom: amd 2100+ 1 giga ddr ati 9800 pro
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
na most itt mit csináljak???????
Szerintem elég jól néz ki így is! Amint hazamentem ez lessz az elsõ amit kipróbálok!
THX még 1X!
De ha visszalapozol jó pár oldalt akkor van egy kép, arról, hogy milyen DX7 FULLon.
THX!
A Multiplayernél egy idõ után kilép a játékból is kiirja hogy szabálytalan mûveletet hajtott végre ez mitõl van?
Your suffers will be legendary even in hell!
Én dx9-en nyomom és azért nagy durrogtatásnál leugrik 24FPS-ra! Átlagba olyan 40FPS-al megy.(1024x768, 2X élsitmítás, Textura resoultion: Extra, Map resoultion: Normal.)
Ha leveszem dx7-re és felnyomok mindent csutkára, akkor kb. hány FPS-el kéne hogy menjen, és sokat romlik így a grafika?
Valakinél jelentkezett olyan probléma hogy a trening pálya után teljesen lelassul a gép. 100%-os lesz a proci teljesítmény és akadozik az egész. Használhatatlan.<#szomoru1>#szomoru1>
thx
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Valaki megtudná mondani, hogy lehet gránátot visszadobni?
Köszi
Egyéb konzol parancsok itt:
COD2 konzol