26388
-
#12097 amit tegnap belinkeltem szervert, visszatért az 1.0-ás verziószámra. igazi lámák ezek az iw-sek mondom én. ha kijön egyszer a patch ( ha kijön) akkor amit eddig kaptak infókat hogy hol vannak bug-ok stb azokat megcsinálják de helyette lesz vagy 1000 uj .... -
#12096 230? enyém csak 110000 volt ^^ igaz nagyker ár^^ -
#12095 Ízlésünk teljesen megeggyezik.
Majdnem ugyanezt a configot vettem meg én is 230-ért és a mostani gépemet bevették volna 100-ért.
Gépemet lásd aláírásomban.
Amúgy az UO fut 64 bitesen???? -
#12094 hát 1.5-2 év mulva nem biztos hogy blue-ray írók lesznek ^.^
mellesleg gépfejlesztést nem szoktam hanyagolni ^^
augusztusban cseréltem le a régi gépemet ( asus a7n8x-e deluxe lap 2.8 barton amd, asus 9600xt.) a mostanira ( abit an8SLI , a64 3000+ , HIS Excalibur x800xl dual dvi, 2x 512/400 hynix) na elég az offbol ^^ csak dicsekedni akartam ^^ ) -
#12093 Na meg addigra az X800 is bagó lesz.
:D -
#12092 Aki nem issza e!
Igaz Eisenhower Tábornok?!
Szép kis gép lehet.
Én is ilyet szeretnék mindenképp, de csak 1,5-2 év múlva mikor már Blu Ray írót bagóért veszek bele.
Addig meg kibírja ez is. -
#12091 valami nagyon furcsa dolog van a gépemmel... Kb 1 hete már hogy minden játék akadozik... azt a hülyeséget írta ki amit már mutattam(most már megszünt) és ha az egeret mozgatom akkor ilyen recsegő hangot ad ki a hangfalon vagy a füllhallgatón... vki tudna segíteni?kössz -
#12090 na úgy tűnik hogy patch is jóesetben április közepén jelenik meg, de lehet mégkésőbb. hát igen az IW jól megszedte magát a coddal meg az uo-val mostmeg már beleszarnak a levesbe. -
#12089 jobban nem fog menni, max a gépnek lesz jobb mert jobban tud hűteni ^^ unalmamban a vga-n is kicseréltem a pasztát is meg a bordát is kitakarítottam, fél kiló por a tüdőmben ^^ mondjuk én gyakran kitakarítom a gépet sztem ha rendben van a gépem, mert mondjuk nem lenne kellemes ha rossz hűtés miatt elszállna mondjuk az a64-es procim vagy az x800xl-es vga-m :S -
ent #12088 Hátha jobban megy majd a cod2 is :DD:D:D:D:D:D:D Nehogy a végén ráfogd a porra:D:D:D
Ui.: Nehogy vki komolyan vegye a köztünk lévő húzást. A code a legkitűnőbb klánok közé tartozott, tartozik! Főleg a tagjai... -
#12087 álmodjál. azért kaptál te eleget a szádra ^^ látom kezd elszabadulni a pokol a topikban a felesleges hsz-eket törlöm :P :D na mentem szétszedem a gépet darabokra mert naon poros meg lecserélem a pasztát is ^^ -
ent #12086 Na mégegyszer.
Eredménye:
De persze nem akarnám a cod2 társadalom szóvivőjét ezzel és más hozzászólásokkal lejáratni:D -
ent #12085 De pl ilyen is lehetne a nikkem:
altgr32.eisenaltgr33ölőaltgr36snejder, pl
Eredmény: -
#12084 :DDDD -
#12083 -
ent #12082 Van egy egyszerű színezési lehetőség is:
1. Belépsz bármien serverre, pl SG.HU Cod2 Team Serverre, fent az ip!!!!
2. Választasz oldalt, pl én a nácikkal szeretek lenni, mivel eisent a náci oldalról találom el, de átlag mindig:D
3. utána lehívod a consolt a bal felső sarokban lévő 0/§ billel.
4. Letörlöd a nullát és
5. Beírod a kövt: /bind k name "altgr33snejderalgr34[sg]"
(k más is lehet, de vigyázz, a pl w re ne tegyél bindet! Olyan betűt használj ahol még nincs semmi kiosztás. Kombinálhatod is: s sárga, e piros, stb.)
Jelentése: a k bill lenyomásával a neved sárga snejder kék [sg]
Altgr3 - parancs arra, hogy színes betűvel írj
1-9 - színkód, utána szünet nélkül a szöveg -
ent #12081 Adobe vagy Corel Photoshop?:D -
ent #12080 Hány mapból 1 szer?:D Nem hiányzik egy "tejimádor" a csapatodból? -
#12079 beirod a multioptionsba a neved elöször.
van egy egyszerű kis progi rá, ha telepítve van a cod1 vagy uo akkor müxik ellenkező esetben ahogy ajánlották korábban.
ColorName (build 0.93)
letöltöd a progit megnyitod akár az uo részt benne..beírod olyan formában a nicked ahogy akarod. Majd kijelölöd a betüket a megfelelő színnel "megfested" és megkapod olyan formában amit akartál. Kijelölöd és bemásolod az ASE-ba.
Ezután színesben jelenik meg a neved...
én lustaságból a cod1 óta így szinezem :) -
#12078 -
#12077 -
#12076 jeee snejdert leelőztem, mára minden vágyam teljesült ^>^ -
Richard90 #12075 Szoros volt a meccs :D:D -
#12074 kicsit játszottam közbe Metallica-t halgattam,pörög töle az ember
-
ent #12073 LOL, http://team.sg.hu ez a jóóóóóó!!!!
SZAVAZZATOK, ÉLVEZZETEM -
#12072 team.hq.hu ? biztos vagy benne? -
#12071 azért irtam igy -
#12070 :DDDD -
#12069 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NO WAREZ urbijoe!!! köszi ^.^ -
#12067 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha tud valaki müködö tört FRAPS-ot linkelje már be légyszi -
#12066 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!leszedtem torrent-röl a FRAPS 2.7.2-öt de nem indul el csak az ami a hivatalos weboldalon van mér? -
#12065 írj be másik cd-key-t ^^ -
#12064 Nem enged be semelyik servere mert azt irja ki hogy Rossz cd kulcs mit csinájak ? -
#12063 Ahonnan letöltöttem csak annyi volt hogy a zipet nevezzem át iwd-re mint ahogy a többi is van de nem mükszik sajna!És benne vannak a többi könyvtárak is. -
#12062 Vagy van egyszerübb megoldás ha a Multi Opciókba alt3+szinkód azt ennyi !! -
#12061 bemész ide: X:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\codos accountod\ itt találsz egy olyat hogy config_mp.cfg ezt megnyitod jegyzettömbbel. lemész a sok iromány legvégére hagysz egy szóközt az írás után és odaírod hogy: seta name amit akarsz.
na pl így: seta name ^1geri777 (ez pl pirossal fogja kiírni a nevedet.)
színkódok:
1. piros
2. zöld
3. sárga
4. sötétkék
5. világoskék
6. bordó
7. fehér
8. lila
9. szürke
10. fekete
tehát ha mondjuk te ugy akarod hogy lila legyen a neved akkor seta name ^8geri
ha egyik fele lila másik piros akkor:
seta name ^8ge^^1ri így fele lila fele piros lesz
-
#12060 nincsenek a mapok becsomagolva zip-be vagy rarba? és a raron belül mappában? mert szokott olyan lenni hogy kicsoamgolod és mappástól csomagolja ki nézd meg hogy a main-be ottvannak-e a mapok. -
#12059 jól sejted :) voltunk mi már sok gémbe :) most aktívan csak cod2-be vagyunk asszem jah meg wolf enemy territory ^^ -
#12058 Hey Soldierek!Próbáltam keresgetni a fórumban megoldást de nem találtam mapokkal kapcsolatban!Szóval én ahogy írtátok bemásoltam a main könyvtárba de amikor csatlakozom mégis újra le akarja tölteni az egész mapot!Biztos én cseszek el valamit de mit?! -
#12057 Hogy kell a cod 2 töbe szines betüket irni le irná valki ???? Köszönöm
Ja és akinek még nincsen clan ja az szojon mert scinálok egy clant :D