Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
hogy érted,hogy melyikre értem?
USA megjelenés elõtt irdatlan nagy forgalom volt itt a topikban,meg még utánna is...azóta egyre jobban kezd kiürülni a topik!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nieleen
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ennyiért vegye meg az akinek két néger anyja van...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
<#ejnye1>#ejnye1><#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Ha pedig a United Offensivet választom ki akkor meg ezt hiányolja:
Call of Duty/UO/uoconfig_mp.cfg <#fejvakaras>#fejvakaras> <#nemtudom>#nemtudom>
Ez mi ez a két fájl? Honnan tudnám leszedni? 😛
Vagy valaki esetleg nem tudná feltölteni valahova õket? 😊
( persze ha nagy méretûek akkor nem kell )
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Még ezt gyakorlom valahol...
Az miért van?Az esetleg lehet hogy nincs feltelepítve a játék és az én vinyómról megy?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Hihetetlen mik vannak, jatszani se jó! Pedig iszonyat lenne a jaték!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
köszi!!<#worship>#worship><#conf>#conf>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nálam fenn van mind a három (cod1, UO, cod2)