Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
én emlékszem olyan hírekre, h arról volt szó a cod2 a csendes-óceáni háborúkkal fog foglalkozni, de úgy tûnik a konkurencia (MOHPA)ellõtte ezt a poént 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mondtam...elõször a multi optionsba írd be a neved! És állísd be rajta minden mást..pl. PB engedélyezése, letöltés engedélyezése stb. és akkor meglesz az a fájl amit keres a progi.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Laky
mindenki vég vitte a single-t, megkérdezték a topikban, hogy hogyan lehet multizni és enjoy 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

KM
Ja-ja. A COD 1-re ez nem volt jellemzõ...<#shakehead>

amúgy igaz

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

bocs my bad....😊

DJ Skyline
welcome in the CoD2 topik!😄
hogy érted,hogy melyikre értem?
USA megjelenés elõtt irdatlan nagy forgalom volt itt a topikban,meg még utánna is...azóta egyre jobban kezd kiürülni a topik!

bocs melyikre érted?(lehet hogy csak én vok hülye)

Pano
Ha kapsz étteremben egy kaját, ami büdös, rondán néz ki, íze, mint a rohadt barack akkor te sem fogod kifizetni csak azért, mert a szakács dolgozott rajta, a pincér kivitte és ami a kaja összetevõje azt pl a termelõk gondozták illetve kereskedelembe hozták.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

DJ Skyline
hát nem kavart nagy port a játék...Legnépszerûbb témák között már bent sincs...pedig milyen nagy forgalom volt itt az USA megjelenés elõtt,után!:S

banzaj vs. attacken vagy mi..

Yossarian
Egyre megy, hogy japó vagy német. Nem mindegy hogy mit üvölt a birka ellenfeled rohamozás közben? 😄

Nieleen

nagyobb változatosság kéne bele és ez volt a bukója a bia-nak

Eddig csak németeket kellett ,és úgy állitották be õket ,hogy mindenbe beleszaladnak hogy lemészárolják õket
ja
cod következõ részében remélem japókat kell irtani 😊

Igaz hogy eléggé nagy a pürgés benne ,de gyorsan végig lehet játszani
de
fura pedig még a mohpa-ra mondták hogy rövid, nem tartott a cod2 rövidebb ideig?

Istencsászár
vannak olyan lámák akik megveszik mer a fejlesztõk nem ingyen dolgoznak, de ha te igyálsz hozzá akkor sajnállak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

2 nepja játszom de már csk 2 pálya van hátra. azt hittem hosszabb lesz
Frank99
kiba rövid, és így qva drága

ennyiért vegye meg az akinek két néger anyja van...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

jointeer
végigjácva-.-

köcsög

bacardi93
thx
kipróbálom!

Pano
azok a cfg fájlok tárolják a beállításaidat (billentyûkonfig, parancsok stb). Fel mész velük 1x játszani valahova, avgy elindítasz egy mapot lokálba aztán automatikussan generálódnak.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
lehívod konzolt: name "A neved", nyomsz egy TAB-ot, majd enter.

DJ Skyline
16k????????????????????????????????nem sok egy "kicsit"?<#idiota>
<#ejnye1><#fejvakaras><#help><#wilting><#bdead>

bacardi93
bocsi de hogy lehet beírni nevet. vagyis megváltoztatni arról az U...Soldier rõl???

jAsOn VoOrHeEs
Bakker feltettem a Call of 1-et is meg a united offensivet is, és mostmár elis indul a colorname.exe, de ha a Call of 1-et választom akkor ezt a fájlt hiányolja: Callof~2/main/config_mp.cfg
Ha pedig a United Offensivet választom ki akkor meg ezt hiányolja:
Call of Duty/UO/uoconfig_mp.cfg <#fejvakaras> <#nemtudom>
Ez mi ez a két fájl? Honnan tudnám leszedni? 😛
Vagy valaki esetleg nem tudná feltölteni valahova õket? 😊
( persze ha nagy méretûek akkor nem kell )

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

EmThor
összes rohadt csítert lábainál fogva kötném fel sztálingrád fõterére és sniperekkel lõném el a golyóikat!<#vigyor1>

Csuhai G
Úgy ahogy mondod! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Pano
Gondolom csinált egy print screent, betöltötte paint-be, kivágta és beillesztette egy újba. Csak azt nem vette figyelembe, hogy a paint egy fos és az egész munkaterületet menti el, nem csak azt, amin kép van 😊

Csuhai G
Nemtom.... 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Seth
de ez hogy jött így össze???? 😄

PSN ID.: Beegabor

Csuhai G
Bocsi a képbeszúrásért ! <#szomoru1>
Még ezt gyakorlom valahol...

Csuhai G
Mivan ?!?!
http://www.kepfeltoltes.hu/051104/ezazertdurva.JPG

Ez azért egy kicsit drága lesz...

Csiaki
Hy azmiért lehet hogy az én gépemen megy faszán a játék,tasóm gépben is jól megy csak olyan gond van vele hogy az egér álandóan rángatja magát!
Az miért van?Az esetleg lehet hogy nincs feltelepítve a játék és az én vinyómról megy?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Mr Manson
Vazzehhh... ide kell valami komoly dolog a csitek ellen.
Hihetetlen mik vannak, jatszani se jó! Pedig iszonyat lenne a jaték!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

odex
ha warozunk hogy kell nézni? úgy kell nézni a wart hogyha õk nyernek pl orosszal mi meg némettel akkor döntetlen vagy mi?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Prince of Máté
milyen felbontásban legyen?800*600-ast bírja?és egy medium beállítást?

nekem AMD2500+ 512ram és radeon 9600pro m van, közepes grafika~ 1024*768, és 50 fps körül van, mikor mennyi... ingadozo

ja kb.. sajna igy van ez, egyre jobb játékok hhogy egyre jobb gépet vehess! de amugy Máté gépén elmegy majd 30fps körül :o)

Prince of Máté
milyen videókártya kell hozzá?(hogy 1024 en menjen)dx7-en szar a grafika?

Szabó Péter
Szerintem a radeon9250 kevés mint mackósajtban a brummogás, de dx7-en menni fog élvezhetõen.

Prince of Máté
ja és milyen grafikán és felbontáson legyen?<#conf><#nemtudom>köszi mégegyszer

Prince of Máté
egy ilyen gépen hogy futn a játék😛4 2ghz,512mb ram,ATI RADEON 9250
köszi!!<#worship><#conf>

Jöhetne már valami patch,mert egyre jobban nem tetszik az egész...

jAsOn VoOrHeEs
Jah beírtam oda a nevem, akkor lehet majd felteszem az 1-et meg az UO-t aztán meglesem úgy. Kösz a tippet! <#vigyor0>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Dietrich
vagy lehet kell neki a cod1 is? <#nemtudom>
nálam fenn van mind a három (cod1, UO, cod2)

Dietrich
beírtad elöbb a multi optionsba a nicked?