Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
viszont kevesebb szervert lat,es par funkcio,amik igazabol nemis oan fontosak,amit nelkuloznod kell..
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
1.Letöltöd a The All-seing eye progit.
2.cod 2 telepítve
3.elindit ase
4.kiválaszt cod2
5.fenti menübe (ábrás) refresh
6.double klikk server
7.én igy inditottam multiba"
vagy ecceruen beirod itt a lap ajjan forumtemaban valo keresesba h ase..es meglatod,azonnyomban vmi csodalatos dolog fog tortenni!!!
mellesleg hova valosi vagy?fibernet?!
Név: ·•°urh»TEAM^1«BitWorks CoÐ2 Server | 9Powered by XeoN™·.•°•.·.
IP : 195.228.74.71:28980
infók:
Egyenlõre TDM módban fut
Voice ki van kapcsolva
És a füstgránátot kivettem, mert TDM-be (nagy létszámnál) szinte mindenkit zavar
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Kössz
hát sikerült végigtolnom a gamét,nagyon jó volt.remélem lessz folytatása....
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Közel kell menni a tankhoz és "F"-t nyomni.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
2. egy patch ami kijavítja ezt a hibát
3. bivalyabb gép 😊
4. de addig is jó lesz a dx7 írd be konzolba /com_maxfps 500 és szárnyalnak az fps-ek 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
komolyrafordítva a szót, van egy új beta nvidia driver COD2-höz, talán próbálkozz be vele...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mi lehet a baj? Nektek hogy megy? Kell-e hozzá valami amirõl nemtudok?
Elõre is köszi!!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
próbáld ki aztán elválik 😊
thx 😊
amugy sztetek ékezetes név lehet benne? mert ékezettel lehet írni ugy vettem észre😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Multi optionsba beirod simán a nicked ahogy kinézzen majd..itt még nem lesz szine. pl
elindítod a colorname progit és beirod oda is (az most mindegy, hogy a cod vagy uo-t indítod benne)megvan a szöveg nyomsz egy entert és kiszinezed.
Megkapsz egy szinkóddal ellátott "zagyvalékot" ezt bemásolod az ASE-ban (de mielött a progit becsukod mensd el abban is)az Options, Games,Player Name részbe (jelöld ki benne a cod2-t elötte)
leírni bonyolultabb volt mint a nevet kiszinezni így 😊
és már színes is a neved..
amig ez nem lesz addig marad net és tehetnek egy szivességet
a nevet, hogyan lehet színezni? 😊)))