26388
-
ent #12056 De ugye jól sejtem, ti is a cod1 ben elég konkrét klán vagytok/voltatok? -
#12055 nem kell félni nem fog fájni ^^ -
ent #12054 Te is jó vagy, szépen mozogsz a pályán:D Néha azért szidom a nagynénéd barátnőjének lányát...:D
Eisen: tudtam:D... cod1ben féltünk tőletek:) -
#12053 Hogyan irjam be szines betükel a nevemet ????? -
Ramirez #12052 De azért köszi, hogy a 10-perces játékidőm alatt elért eredményemet is publikáltad :)
Majd talán találkozok a H betűddel bar Én nem vagyok profi játékos lehet, hogy ezért nem vonatkozik rám a BIND.
Bár már máskor mint Pongyola_Pitypang nyomom a servereteken. Na erre a névre ne használd a Bindet :D
-
#12051 cod2-őt tudod mikor láttam utoljára mikor kijött warezbe utána 2 hetet toltam és most raktam fel ujra. mellesleg a code egy nagy multú klán -
Richard90 #12050 Majd játszhatnánk egyet... -
ent #12049 Akkor elárulom, ha egy profi játékos kerül velem szembe, akkor benyomom a H blindemet és meghekkelem... Ezzel kikapcsolom az ellenfél lélegzetét és azonnal a kórház után ledöntöm megint mint egy vírus...
Nem is mondtad, hogy ilyen jó vagy?
Ui.: azért hozzáteszem, nem voltam igazán formában, egy hete nem láttam codotm főleg 2 őt. Az átlag statom ilyen:
... A code az mi? Klán?:D
-
#12048 :DDDDD -
#12047 snejder te nigga ^>^ mivagy te tejminátor? ^>^ hogy téged vagy mögém vagy hozzám a legközelebb rakott le a gép... ennyire szerecc? -
#12046 thnx a többiek nevében. most elhuzok fürdeni aztán lehet felnézek ^>^ -
ent #12045 óhajod parancs, szivárávány füst ki, soti ki -
#12044 Csak akkor tudsz ezeken a pályákon játszani, ha ezek mennek az adott szerveren.:) Pl. ennek a klánnak a szerverén valszeg fent van egypár ezekből, de ezen kívül is van néhány új mapokat használó szerver. Általában az ASE-ban, a nevükben ki van írva, hogy honnan szedhetők le a custom mapjaik. -
ficcs #12043 Hali,
Megtaláltam a térképeket, köszi szépen! Bemásoltam őket a main-be, de a mindent látó szem nem mutat olyan lehetőséget, hogy ezekkel is lehetne játszani. Valamit még plusszba kell frissíteni, vagy csak egyzerűen ezeken a térképeken még nem ölik egymást arcok?
Búb mindenkinek -
#12042 A régi problémámra tutok valmi megoldást hogy kikapcsol a monitorom amikor jácom miér csinája és mit csinájak régeben müködöt ! -
#12041 Ja ok Csak azt hitem hogy ogy gondojátok hogy egy szinu a füst ! -
#12040 de nem egyszerre csináltak vele szivárványt a szétlőtt utcára, mint valami buzeráns tüntetésen. -
#12039 A szines füstre céloztok ? Azokat a 2 világháboruba is használták külömbözö szinüket szürkét hoban pl. szerihntem a füst maradjon -
#12038 -
#12037 hippi füst száksz, tisztára olyan feelingje lesz a játéknak mintha egy barbie-s gémmel játszanék jó hogy nem már lövöldözés helyett is majd az ellenség haját kell majd fésülgetni és aki hamarabb kifésüli az nyer. -
#12036 nekem nem jönnek be ezek a füstök
szvsz kikéne venni ugy ahogy van... -
#12035 a hippi füstök? :) -
#12034 Meg néztem az sg servert de szerintem semi extra nincs bene !!!!!!!!!!
Miér mi bene a az uj ? -
#12033 nézd meg most a szervert:) -
#12032 Én is ezt hallottam utoljára, de ne feledd mennyi ködösítés volt már eddig is.
Bizony egy alaposabb ráncfelvarrás kellett volna. -
#12031 jah meg azt nem tudom miért kellett az iw-nek úgy megcsinálni a sebzést hogy minden pályán más... még jó hogy nem vettem meg, 15000ft-ot ezért.a cod csak 8000 volt megjelenéskor (thnx g.joe ;-) ) de legalább az megérte. -
#12030 amugy meg a jó anyját az infinity wardnak! miért nem lehetett csak a grafot feljavítani többit meg hagyni ugy mint a codba meg az uo-ba. most olvastam gémszaron egy callofduty2 cikket, a srác nagyon dícséri a multit hogy milyen jó főleg a shoti mellesleg vmi olyasmit olvastam hogy majd április közepére várható a patch. ha lesz egyáltalán, én nem bízom ebbe a pöcsfej bandába többet. -
#12029 :D -
#12028 volt only rifle hét
az volt a zsír... -
#12027 Az előző szavazásnak mi lett a végeredménye? A füstöt nem szavaztuk le? -
#12026 na életemben először felmentem az sg-s szerverre. nagy pirospont a szerver üzemeltetőjének nagyon jó szerver viszont azt a szájbab*szott shotit jó lenne kivenni :S -
#12025 De nekem a single be mindig a 2 pályán csinája amikor a épületet közelitem !
Mutyba meg nem mindegyik serveren miér régeben müködöt mit csinájak ?
-
#12024 nekem ilyet akkor csinált amikor meghalt a tápom -
#12023 ne engemm kérdezz én ujj ember vok a csapatban
tedd fel a kérdést az SGTEAM topikban -
#12022 lehet túlmelegszik a vga-d? -
#12021 Nem tugy a véletlenül miér lehet az hogy néha a képernyö kikapcsolt atomatán és ujra is indul a gép ??????????????
Régeben jól müködöt lehet hogy valmijen program ? -
chooselee #12020 Bocsánat előre is a "gyökér" kérdésemért,de hogy kell létrehozni admin jelszót egy szerveren rcon paranccsal???Nem találtam a callofduty.hu-n az rcon2 leírásban csak az 1-ben,de az nem működött!!!(Gondolom az a COD1-hez van!)Lan szervert szeretnék és az adminmod-ot használnám a könnyebb kezelés érdekében,de ahhoz + be kell jelentkezni admin néven!!Előre is köszi!! -
ent #12019 Fent volt testbe egy custom map, max 10-15 volt a fő rajta mindig. Ennél átlag kevesebb is. Leszedtem, tódul a nép... Váruk ki a pecset, abban úgyis lesz 2 új map!!! -
donoki #12018 Jó lenne ha ilyen új mappokon is lehetne jáccani! -
#12017 Nem én konfigolom a szervert, hanem Sn3jd3r.