Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Gondoltam nagyon aktuális ( mivel mint említettem most szervezõdik a CoD2 squadunk), hogy legyen olyan meghívott vendégünk is aki már komoly klánmúlttal ( CoD 1-es akik pl.áttérnek Cod2-re ) rendelkezik és szívesen beszélget az új élményekrõl és leendõ alakuló scene-rõl..magyar CB esélyekrõl stb.
Ha van olyan valaki aki szívesen vállalkozik ilyen dologra keressen meg, mert estére összeáll a mûsorszerkezet.
Elérhetõségek :
Az oldalon a rádió témában tudtok hozzászólni
MSN :
[email protected]
IRC >
qnet@sforce
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
a lokalizáció az a honosítást jelenti???
mert van egy olyan kérdés hogy: Mikor jelent meg a Call of Duty-hoz a teljes lokalizáció?
<#lama>#lama><#lama>#lama>
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Amikor felinstalálom a játékot kérdés nélkül elkezdni felrakni a C partíciómra. Ezt ugye nem gondolta komolyan az activision hogy nem lehet install helyet választani????
VCan valami megoldás erre? A C nálam a system partíció, soha nem telepítek oda semmit.
Ha ATI kartyad van és akadozik DX9 módban a gém, akkor a meghajtót cseréld le 3.10-es verzóra és menni fog frankón! 😉
Én is már kezdtem kétségbe esni, hogy mi a baj a tuning Radeon 9800 Prokartyammal...😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
1024-en85hzel dx9-esen is elég jó képet ad
Bár a füstöt nem szépítem rajta, mert ha belemegyek egy ilyenbe akkor már szaggat rendesen.
Az Fps 20-60 közt volt általában akció közben 25-30 körül, ami egyáltalán nem zavaró (lásd a filmek képkockái...)
Te melyik drivert használod?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nieleen
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
6600GT, minden be van kapcsolva, high, stb
81.85-ös driver
Van, amikor elindítás után teljesen jó, van amikor meg ilyen.
Inkább ki is kapcsoltam, mivel a tereptárgyaknak így is van árnyékuk, az embereké meg kb egy téglalap...
Találkozott valaki ilyesmivel ?
kép1kép2
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
olyan kéne hogy minden szerverrõl letiltani a célkeresztet meg a hudot!
és olyan mod hogy reális a szórás! és akkor már kéne gondolkodni is és nem csak neki menni a másiknak!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Arról már nem is beszélve, hogy lassan alig céloznak az emberek, inkább tunkolnak. A pirossá váló célkereszt meg egyenesen agyrém.
Nieleen
Ez ugyanaz, csak közelebbrõl készült a kép

Nieleen
mien géped van?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
új drivert nem rátelepíteni a régire...hanem kell =http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=1&func=fileinfo&filecatid=265&parent=category]ez a progi
1-install drivercleaner
2-restrart safe módban
3-uninstall nvidia driver
4-restrart safemódban
5-drivercleaner start,takarítás nv driver
6-kuka,temp ürítése
7-install új driver
8-restart normál mód
hátha ez segít a szar fps-n dx9-ben..
dx7-ben beírtam:
/com_maxfps 500
alapból asszem 88-at enged..néha repkedtek a 430-as fps-ek <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
# (ebbe nem vagyok biztos) Pointe du Hoc -ról beszél lépésrõl lépésre egy veterán katona!
# interjúk, és beszélgetés a játkon belüli hangokról! (szinkronokról) Az Elit Alakulat
# Mûvészi képek
# Játék Trailerek
Kb ennyi! Remélem tudtam segíteni!
mindig máshol! tehát kapcsold be a feliratot és figyelj!
Bonus Disc Includes:
Select single-player Mission Walk-thrus with DVD-style developer commentary (historical authenticity, game tips, points of interest)
Play-by-play recounting of legendary assault of Pointe du Hoc, as told by Ranger Len Lomell, the actual decorated veteran and hero who lived it
Interviews and voiceover session footage of in-game voice actors whose credits include Band of Brothers
Behind the scenes with Infinity Ward, discussing development of Call of Duty 2
Concept art gallery(Art, sketches, storyboards, renders, etc.)
Game Trailers
Ezt a torrent lelõhelyén írta Pancra85 on Wednesday, November 2 2005 6:18:02 AM
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Call of Duty 2 Collector's Edition Bonus Disc
hálás lennék érte!!
elõre is köszike mindenkinek!
sziasztok
én ma vittem ki a gémet (12 óra volt kb) de csak azért mert szeretem kiélvezni a gémeket és nem átrusholni a pályákon!
Nagyon komoly volt! elején 1024*768-ban vittem minden mediumon és nem volt élsimítás (dx 7-ben)! a végére szólt haverom hogy a játéknak van egy ien "bug"-ja hogy ha dx7-en játszól akkor minnél lejjebb veszed a grafot annál lassabb! ez igaz!!!! felvettem mindent Extrára és stabil 30-40 FPS legnagyobb csatába!! (igaz élsimítás nem volt de ien minõségnél már elengedhetõ!) jah és a gépem: 1.7-es cerka, ATi 9550 és 512RAM!
vagy csak egyszerûen elegük van a csíterekbõl és mennek külföldi nem tört szerverekre.... de ez a ár nagyon rabló ár amit kitaláltak..és majd az MM, kufár és hasonló üzletekben a serialt ellopják, pénzért elpasszolják majd aki megveszi szop egyet mert hiába eredeti a játéka a pb nem engedi játszani...