26388
-
#12139 ez még használható a cod2 alatt is
cod faq16,17. pont -
#12138 csapatmunka mindegyikbe számít kivéve a TDM, DM és uo esetében a BEL mod.
az összes többiben valamit védeni vagy támadni kell (bomba lerakása, zászló, bázis védése stb)
nagyon régen volt a cod1 alatt a mohiklan szerver..ott kickelték azokat akik szartak a team munkára vagy csak kempeltek..és nem érdekelte őket a rádió elfoglalása (HQ mod) -
#12137 ha pl war van akkor hogy tudok vagy lehet e olyan demot csinálni amibe nem csak az én képem látható hanem megbírom nézni a többi embert is hogy mit tett? -
#12136 és ha felveszek eggyet az menyibe rontja az FPS-em és mekkora méretű egy fail? -
#12135 Nem baj nekem az internetm t1 és abol is 2 tö van be vezetve szoval müködni fog csak mongyátok hogyan -
#12134 indítása: konzolban beírod \record
leállítása: ------||------ \stoprecord -
#12133 mivel tudok felvenni demot?[pl.egy faq kérdésnek lehetne mert már sokan zaklattak ezzel és nem tudom:(] -
#12132 na jeeeeeeee -
#12131 öö ha jól emlékszem főmenübe megnyitod a console-t ott beirod hogy /demo demoneve
-
donoki #12130 Hogyan tudom azt a demot visszanézni amit felvettem?(demo0000.dm_1)
Ezt a dm1 es fájlt mivel tom megnézni?
Ez nem egy videó kiterjesztés? -
#12129 az egész gép lefagy vagy csak a játék? -
#12128 mivan, az elöbb még fullon volt a szerver? -
donoki #12127 OK!
GOOD! -
ent #12126 ACHTUNG!
SG.HU COD2 Team SERVER is running in HQ... -
#12125 ebből jó sokat megtudtam. valami ötlet, hogy mit csináljak vele? -
donoki #12124 Hát baj -
#12123 mi van akkor ha felteszem, crackelem, a single player megy is, de mikor elindítom a multiplayert, akkor egyből lefagy. mit csináltam rosszul? -
#12122 csinálni nem nehéz, csak kell neki sávszél rendesen. -
#12121 Nem tugya valki le irni hogy csinájak ts server sajátot ingyen ???? -
donoki #12120 Aham!
értem!
Már várom! -
#12119 vki nem tudja, h a dinamikus celkeresztet ki lehet-e kapcsolni?
előre is köszi! -
#12118 ebbe a HQ-ba legalább számít a csapatmounka nem ugy mint a többibe
a tdm-be is egy nagyon kicsit de ott inkább az a lényeg hogy nagyobb legyen a statod mert ott a stat számít... -
#12117 kicsit komolyabb mod mint a TDM...az s&d-hez áll a legközelebb de jóval pörgősebb.
de ha nincs team munka megette a fene az egészet... -
donoki #12116 Holnap fogják átállítani: #12112
Idézet ent: Holnaptól 1 hét próbaidőre az ^6[SG.HU] ^3Cod2 Team Servere HQ üzemmódba vált át...
Sok szeretettel várunk minden kedves ölni kívánó hentelő állatot...
Addig is, ha nem akarod a HQ gémtájpot, látogass el a http://team.sg.hu oldalra, ahol a cod2 szekcióban leadhatod szavazatod és befolyásolhatod a holnapi döntést....
Szavazz, élvezz.. -
#12115 de mátol csak a ma 24 órábol tart
mikor lesz már HQ? -
donoki #12114 ANem azt mondtad hog mától lesz HQ? :S -
ent #12113 Nemlátom, bibibi, csak a békát, bibibi... -
ent #12112 Holnaptól 1 hét próbaidőre az ^6[SG.HU] ^3Cod2 Team Servere HQ üzemmódba vált át...
Sok szeretettel várunk minden kedves ölni kívánó hentelő állatot...
Addig is, ha nem akarod a HQ gémtájpot, látogass el a http://team.sg.hu oldalra, ahol a cod2 szekcióban leadhatod szavazatod és befolyásolhatod a holnapi döntést....
Szavazz, élvezz.. -
donoki #12111 Hi all!
Na akkor mikor rakjátok át HQ-ra?
Már várom ;) -
donoki #12110 Ne vicclej..
Én majdnem egész nap az sg szererén lógok ;P
Sztem ezért nem tom mi az a HQ -
#12109 komoly -
#12107 [URL=http://img455.imageshack.us/img455/5585/120ai.jpg]^.^[/URL] -
ent #12106 cb -clanbase (a világ összes klánjának ranglistája, de legalább is Európai), regelni kell, vezetni, és itt lehet hivatalosan felkérni egy (tetszőleges, Európai) klánt warra...
hq - gyere fel holnap az sg.hu szerverre, ip a banner alatt, és megtudod mi az amikor lehentelnek egy katonai rádió örzése mellett:D -
donoki #12105 Az a kérdésem: mi az a HQ(Head Quarters?), abba mi a lényeg?!
MI az a CB? -
ent #12104 Jaj, a legfontosabb!
ACHTUNG!
Komoly múlttal rendelkező klánok figyelem!
Aki szerver gonddal küszköd, netán nincs lé a szerver bérléséhez, tehát szponzort keres, küldjön e-mail a nevemre. Jelentkezés 2006. április 05. 15 óra.
Amit mindenképp kell, hogy tartalmazzon az email:
1. honalpotok címe
2. elért legnagyobb eredmények
3. cb.n hanyadikok vagytok, a cb lista oldal hivatkozásával...
4. Egy rövid bemutatkozó, klánról/tagokról
5. milyen célotok van a cod2 társadalomban!
6. egyéb fontosnak tartott adat, szöveg, stb....
7. a legfontosabb, hogyan tudjátok meghálálni...
A nyertes 12 slotos szervert, ventriloval, ftpvel, webbel csomagot kap használatra 1 évre!!!
E-mail cím: [email protected] -
ent #12103 Ma még leadhatod szavazatod az sg.hu cod2 szerverének gémtájp ügyében!!! A HQ vezet 11 szavazással, tehát non úgy néz ki teljesül a vágyam! HQ powaa.
http://team.sg.hu/
Szavazz, drukkolj és élvezz (természetesen).... -
donoki #12102 Ja... :( -
#12101 de legalább már van egy időpont:)
[CSAK MÉG MESSZE VAN:(] -
donoki #12100 júniusba csak? :( -
ent #12098 fentvoltam egy külföldi serveren usa, és kérdem tudja e vki mikor jön pecs, válasz: június,,,