Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam az a baj ASE-val, hogy egyáltalán nincs benne cod 2. Nincs se az Installed se a Not installed game-ek között, update-elve van a progi is, meg a filterek is.
Volt már valakinél ilyen? Mi lehet a gáz?
A cod1ben sem így volt, nem tudom miért kell lebutítani mindent... olyan kurva könnyû lett ez az egész játék és ez engem bánt! 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Persze a multi nem rossz, a szó szoros értelmében, el lehet vele ütni az idõt, de egy cod-tól én többet vártam! Nem egy ilyen arcade fost <#gonosz3>#gonosz3>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt irja hogy tele van miközben pl: 2-en vannak a 16-os szerveren.
Next PC upgrade: 2022
Pecset a népnek...<#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>
ez a HQ mod is inkább agyatlan TDM <#shakehead>#shakehead>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
minden bug és szaggatás ellenére ez volt az eddig létezõ 2. VH-s játék közül az 1., amit végignyomtam 😊
és még jo véleménnyel is vok rola 😊
azért hardener fokozaton nem állnék neki az uccsonak, igy reguláron is mexenvedtem 😊
nahh,jo játék volt,szép játék volt, törlés 😄
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Pisitke meg mivel fog akkor játszani??
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mondjuk ez nekem is feltûnt...
ehhez képest a bf2 ben az unlockolt sniperrel csak telitalálat fejbével lehet egy lövéssel leteríteni a tagot
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mindenki szaggatásokról beszélt...de nem értem miért
nálam simán futott 1024*768 85Hz vsync aniso 2xaa árnyékok füst ...
láttam már szebbet is gémben, de hentelõs fpsnek simán elmegy multiban
persze én a public részrõl beszélek.
UO ban volt kihívás, de ebben ...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Munkahelyi tûzfal miatt blokkolva a F.A.Q -ban lévõ lehetõség!
Megköszönném!
[email protected]
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
grat
én 38-as szedtem össze <#idiota>#idiota>
[amcsiknál no1 <#idiota>#idiota>]
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Na egy olyan problémám van, hogy lefagy a játék! Tudna valaki segíteni?
Kicsit bõvebben: Megcsináltam az összes angol és orosz küldit, de az elsõ amcsinál (d-day) kifagy a partraszállósnál...eddig semmi baj nem volt.
1024*768 dx7 minden maxon van..nem is akadozott eddig sehol.
Gép: MSI KT4 Ultra|AMD Athlon XP 2400+|1024 MB TwinMOS PC3200|Sapphire ATi Radeon 9800 PRO|Logitech MX518|SB Live 5.1
Szoffverek: WinXP SP2, DX 9.0c, Catalyst 5.10, CALL.OF.DUTY.2-DEViANCE
Ja és havernál is ugyanezt csinálja! Elõre is köszi a segítséget!
azé köszi a tippet
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A SR7 stopperhez nagyon hasonló safedisk stopperrel tökéletesen mûködik, mindenféle crack nélkül, Daemon Tools alatt.
Csak gondoltam leírom, hátha valakit érdekel, hiszen ha kijön a játékhoz egy patch, hasznos lehet ez...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
mondd pls, mert meghalok ha nem codozhatok <#idiota>#idiota>
nem arról beszélek!!!
én is felbírom húzni akora fps számra
de minek????
beírod hogy com_maxfps 150
nem nagy cucc
nekem bõven elég a 100 is
szerintem egy kicsit (nagyon) túzod itt a dolgokat és okoskodsz
de az átlag akkor is 120-150 között volt...a 60 karcsú. Nálad is van bibi akkor
dx9-ben már nem lenne karcsú a 60fps
Next PC upgrade: 2022
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Munkahelyi tûzfal miatt blokkolva a F.A.Q -ban lévõ lehetõség!
Megköszönném!
[email protected]