Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuperCharger
Hali mindenki!

Nálam az a baj ASE-val, hogy egyáltalán nincs benne cod 2. Nincs se az Installed se a Not installed game-ek között, update-elve van a progi is, meg a filterek is.

Volt már valakinél ilyen? Mi lehet a gáz?

Nem a kinézetével van bajom, az teljesen rendben van, hanem azzal, hogy alig alig szór, aim down the sight-tal szinte sorozatpontlövõ lett. Nem vagyok egy nagy szakértõ, de kizártnak tartom, hoyg csak ekkorát rúgjon vissza az a fegyver...

A cod1ben sem így volt, nem tudom miért kell lebutítani mindent... olyan kurva könnyû lett ez az egész játék és ez engem bánt! 😊

Bazzeg, asszem tele van az én verzióm buggal. Már azt a tankos pályát 30x végigjátszottam a tankig és ugyanaz. Újabb bug az elsõ angol csatát nem tudom befejezni, mert azt sem "érzékeli". Nincs az options control beállításnál, consol bekapcsolási lehetõsg. He? Mi maradhatott még ki? Fegyverek helyett fakés? Volt már ilyen valakinek? Hihetetlen! Pedig amúgy tetszik, de kezdem megutálni!!!
narazzino
milyen receptre gondolsz?

MP44

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bandee
dx7 módban. ezt tedd hozzá bajnok 😉

szvsz sikerült elqrálni a multit olyan értelmben, hogy aki életében nem látott cod-t, 2 percen belül már osztja a killeket... mp44? ezmi??? áááá jézusom... sikerült egy jó kis konzollámáknak való gamet csinálni pc-re! gratulálok!

Persze a multi nem rossz, a szó szoros értelmében, el lehet vele ütni az idõt, de egy cod-tól én többet vártam! Nem egy ilyen arcade fost <#gonosz3>

olyankor nyomj rá a force connectra :]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Istencsászár
ezér #8723

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ezt is a pecsem javítja majd? Nem, talán nincs feltelepítve a gém, vagy nagy a pinged, vagy talán frissíteni kellene a listát, vagy vagy....

grebber
ASE-ban miért van az hogy egyik szerverhez sem akar kapcsolodni??
Azt irja hogy tele van miközben pl: 2-en vannak a 16-os szerveren.

Next PC upgrade: 2022

Reménykedjünk a pecsben, na meg a dec 16 ra kijövõ pb-ben....

Pecset a népnek...<#duma><#duma><#duma><#duma>

chicco
van valami jó recept arra a pályára ahol tankkal kell menni a sivatagban??

Dietrich
naugyehogyugye 😊
ez a HQ mod is inkább agyatlan TDM <#shakehead>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

soulhunter
nahh,gratulálhattok 😊
minden bug és szaggatás ellenére ez volt az eddig létezõ 2. VH-s játék közül az 1., amit végignyomtam 😊
és még jo véleménnyel is vok rola 😊
azért hardener fokozaton nem állnék neki az uccsonak, igy reguláron is mexenvedtem 😊

nahh,jo játék volt,szép játék volt, törlés 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

KM
Igen.
A farkával.

mohus
ja jobbat vártál?

Pisitke meg mivel fog akkor játszani??

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

dardevil
Király a logód !

<#eljen>

mohus
"ez csak azért van, mert ebben már nem kell célozni... :-/"

mondjuk ez nekem is feltûnt...

ehhez képest a bf2 ben az unlockolt sniperrel csak telitalálat fejbével lehet egy lövéssel leteríteni a tagot

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Serpa
"de hentelõs fpsnek simán elmegy multiban"
ez a baj.

mohus
én most toltam...

mindenki szaggatásokról beszélt...de nem értem miért

nálam simán futott 1024*768 85Hz vsync aniso 2xaa árnyékok füst ...

láttam már szebbet is gémben, de hentelõs fpsnek simán elmegy multiban

Serpa
nem teccik, hogy HQ modban semmi taktika nincs, csak rohanni körbe-körbe, mint a mérgezett egér.
persze én a public részrõl beszélek.

UO ban volt kihívás, de ebben ...

báttyó02
de mégis miért borzalmas? :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Serpa
nem akartam hinni nektek, amikor borzalmasnak minõsítettétek az MP -t.
<#shakehead>

Sland
Itt vannak Cod2 cuccok és lesznek is majd. bocs ha már volt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

A singleplayer mentéseit nem küldené el valaki mélben!Egyszer csak eltülnt az egész, pedig épp partraszálltam...volna😊
Munkahelyi tûzfal miatt blokkolva a F.A.Q -ban lévõ lehetõség!
Megköszönném!
[email protected]

jointeer
kempercsítersnecye, py-.-

köcsög

Dietrich
akkor meg mire vered a nyálad, h szar így meg úgy..te biztos az a fajta skilles vagy akit lelõnek aztán anyázik ezerrel..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sland
csak szimplán sniperoskodtam egyet.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pano
vagy shotival õrizte az egyik házat 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Laky
akkor te voltál az, aki annyira örült a statjának 😄
grat
én 38-as szedtem össze <#idiota>

[amcsiknál no1 <#idiota>]

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Yossarian
ez csak azért van, mert ebben már nem kell célozni... :-/

Nieleen

báttyó02
:ASDS😄SAsa

Ez csak azért lehet, mert vérbeli profi vaty!!!4444

báttyó02
hát akkor vagy isteni mákod volt,vagy ...khm :S

Sland
Mekkora istenkirály ez a multi rész. Most nyomattam egyet a gameArena.Hu Szerveren. Tök kezdõ vagyok de egybõl lenyírtam 37 embert. És második legjobb voltam a pályán. hozzá teszem egy cod résszel sem játszottam. csak a cod2 vel játszok 2 hete.

Szevasztok CoDosok!!!
Na egy olyan problémám van, hogy lefagy a játék! Tudna valaki segíteni?
Kicsit bõvebben: Megcsináltam az összes angol és orosz küldit, de az elsõ amcsinál (d-day) kifagy a partraszállósnál...eddig semmi baj nem volt.
1024*768 dx7 minden maxon van..nem is akadozott eddig sehol.

Gép: MSI KT4 Ultra|AMD Athlon XP 2400+|1024 MB TwinMOS PC3200|Sapphire ATi Radeon 9800 PRO|Logitech MX518|SB Live 5.1
Szoffverek: WinXP SP2, DX 9.0c, Catalyst 5.10, CALL.OF.DUTY.2-DEViANCE

Ja és havernál is ugyanezt csinálja! Elõre is köszi a segítséget!
soulhunter
ez sem jött be 😞
azé köszi a tippet

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Laky
mehet a FAQ-ba 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Csak úgy próbaképpen kipróbáltam a Gamecopyworld-rõl is letölthetõ mini imaget, ami kicsomagolás után látszólag több, mint 3 giga
A SR7 stopperhez nagyon hasonló safedisk stopperrel tökéletesen mûködik, mindenféle crack nélkül, Daemon Tools alatt.

Csak gondoltam leírom, hátha valakit érdekel, hiszen ha kijön a játékhoz egy patch, hasznos lehet ez...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Laky
melyik szerver?
mondd pls, mert meghalok ha nem codozhatok <#idiota>

multin multin multin...
nem arról beszélek!!!
én is felbírom húzni akora fps számra
de minek????
beírod hogy com_maxfps 150
nem nagy cucc
nekem bõven elég a 100 is
szerintem egy kicsit (nagyon) túzod itt a dolgokat és okoskodsz

DJ Skyline
CoD2 MP honosítás ha még nem lett volna! ha meg volt akkor sry!😊

Laky
õõ, hol? 😊

Dietrich
Jelen 😊

Dietrich
multin nekem dx7-ben szintén 6600GT..350-410 fps között volt a max attól függõen mennyi fûst volt vagy semennyi 😊
de az átlag akkor is 120-150 között volt...a 60 karcsú. Nálad is van bibi akkor
dx9-ben már nem lenne karcsú a 60fps

grebber
Az miért van hogy ASE lát 246 szervert és mindegyikre azt irja hogy tele van miközben nincs??

Next PC upgrade: 2022

odex
Mi van akkor ha meg lett igérve a war és nem jön el az ellenséges klán? nyertünk?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

A singleplayer mentéseit nem küldené el valaki mélben!Egyszer csak eltülnt az egész, pedig épp partraszálltam...volna😊
Munkahelyi tûzfal miatt blokkolva a F.A.Q -ban lévõ lehetõség!
Megköszönném!
[email protected]