Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ja

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

A game nagyon nincs optimalizálva dx9 módban!
2 hét és kidobnak egy patch-et az tuti!

ez csak ennyi volt
gondolom újratelepítéssel próbálkoztál már

nem tom 😞
tanácstalan vok...bocs

Azt írja ki hogy elindítom e a CoD2 multiplayert Safe modban.Arra mentem hogy igen de megpróbál belépni és utána kiírja hogy az exe hibát észlelt és kilép.
Ha arra megyek hogy nem akkor is ugyan ezt csinálja és kilép.
A singli primán megy.

PLz HELP

Segítségeteket köszönöm:Valheru GREG
hogy nem megy?

Nem megy a multi

plz help
hali,tud nekem valaki privibe fizetös oldalakat mondani???!! pls

Serpa
ki ér rá ezen (19.30-21.00 ig) idõintervallumban MP ni?

egy kérdés.
Rommel páncélozott autójával mit kell majd csinálni?

Csak egy tipp:
Asszem ez is Q3 motoros, nekem a cod:uo volt ilyen "szürke" mert elbaszódott a telepítés de mégis hibaüzenet nélkül befejezte és sikeresnek nyilvánította, egy reinstall megoldotta a szürkeséget.

idézet a honlapról:

"Kedvenc pályaim: Brecourt, France; Burgundy, France; Caen, France; Carentan, France; Viller-Bocage, France; EL Alamein, Egypt; Matamata, Tunesia"

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Yossarian
komoly klán 😄

Nieleen

Hy All!!!
Felraktam a játékot,single-val nyomtam tõk jó,nem is szaggat,pedig nincs egy erõmüvem.Mivel a CoD,CoD:UO-nak is jácottam, a mulirészével,mondom ezt is megnézem ASE-ba berak,egy csomó szerver bejön de ha elinditom a multiplayer részt lefagy az egész.Egyszóval a multi nem indul,Help?

DJ Skyline
zsír az oldal csak nincs rajta semmi!😄D

bacardi93
Ha valakit érdekel klába felvétel akorr van mégpedig a --==((Mx-T))==-- klánba!
e-mail:[email protected] msn: [email protected]
www.gportal.hu/mx-t
Ha akartok jelentkezzetek!

Yossarian
bassza meg, ilyenkor sajnálom, hogy félárva vagyok. Hátha az egyik megvenné 😄

Nieleen

Laky
<#eljen> jó lett 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Apám meg anyám is megvette és nem áron alul szereztem. HA nem hiszed lefényképezem a számlát és felrakom az oldalra.
soulhunter
alapbol kikapcsolja 😊
bekapcsolom, játszok, kilépek, visszanézek, aztán alapbol van kikapcsolva megint <#falbav>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

akkor nem tudom mi lehet a baja
nekem maxin (dx9) akkor produkál 15-20 fps-t
talán kapcsold ki azt az optimaze for sli (tipp)
ilyen géppel sokkal-sokkal többet kellene produkálnia

soulhunter
ez a gépem
de mint irtam, SLI-t nem használ,hiába "YES"-elem be az "optimize fos SLI" -t az optionsba
a rendszerem szerencsére tiszta 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
81.85 van fenn nekem is 😊
és már fullra elegem van,h nem látom meg azt a rohadt nácit,aki fal elõtt áll
16 FPSsel meg nem semmi dolog a partraszállás, fõleg a visszavonulás 😊
na mind1, végülis márcsak 2 küldi van a végéig 😊
de azért érdekel,hátha lesz vmikor kedvem nosztalgiázni ezzel 😊
a CoD + UO -ot egyenesen utáltam,de most már vágom a dolgokat,asszem felrakom õket,hátha mennek 😊

te jó Isten!!!
ez a géped?????
és csak 50 60 fps?????????,
nekem egy 6600gt van benne és úgy megy maxon (dx7) 50-60fps-t
a gépedben van a hiba vagy nem tudom
ajánlok egy alapos rendszertakarítást

ja nincs szürkeség

nem tom nekem fx5500 van a beállítás az elsõ amit leírtál és faszán megy a játék...
81.85 a legújabb hivatalos driver(van jobb beta-de azokban nem bízok)

soulhunter
van 1 kérdésem
1024*768 van mind1iknél:

dx7-et állitok be,minden max beállitás
szépnek szép...
de...
FULL SZÜRKE MINDEN!!! (pl. partraszállás,az épületrobbantásnál, stbstb)
benézek 1 házba,az emberek szürkék,a falak szürkék, a táj szürke,mintha mindenhol füst lenne (de legalább megvan az 50-60 FPS) 😊

dx9, minden lekapcsolva,minimumon
szürkeség megszûnt,de oltári ocsmány,és játék közben ez eléggé felüti a fejét,és igy is leesik az FPS 16-ig!!!

vki nem tudna erre bármi megoldást?
feltételezem az a g*ci szürkeség csak nálam van jelen,de gondoltam hátha...
driverekkel most nincs kedvem hülyéskedni,szal 1 konkrét driver számot szeretnék látni,ha vkinek esetleg megoldodott a problémája ilyen téren 😊

segitségeket elõre is köszönöm!

ui:
azért irok sokat,mert ha keveset irok,sosem kapok választ (pedig láthatatlan sem vagyok) 😊

hi
feltettem az ASE progit beállitottam és mikor rákattintok egy szerverre akkor fatal errort ir ki hogy: Error during initialization:EXE_ERR_INVAILD_CD_KEY
ez mi?
mit csináljak hogy mûködjön?
segitsen vki.

\\__/) (O.o) ( } { )

Yossarian
csak annyi, hogy játék közben beszélgetnek.

Nieleen

a FAQ-ban mi a köze a COD2-nek az interneten való beszélgetéshez?<#nezze>

ezt megmondtam

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

tényleg kircsi kis fakú, mostmár aztán tényleg nem lehet azt mondani, hogy "de hát nincs benne a faqban" :]

Yossarian
jó lesz ez a FAQ, 1 szavazat mellette!

Nieleen

jointeer
áz|:[]

köcsög

Jogos

Éncsak bizom benne,h nemaz, addigmeg mások véleményeit nézegetem. Csak idegesit, hogy a végét nemlátom,hogy valahais lejönne.
No problem.

Mr Manson
én már igen (asszem)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Istencsászár
Amilyen formában és stílusba kérdztél olyanba válszoltak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ha szerinted szar, és már töltöd - elnézést a kifejezésért - mi a f*asznak kérdezed meg, hogy megéri-e feltenni? <#idiota>

Most nem értem mi a probléma...
Kérdeztem 1-2 dolgot, nemhiszemel,hogy erre csak ien formákban lehet válaszolni; attol,hogy nemismerek senkit.

Dietrich
2 alap csít van..nem nevezem meg õket úgyis tudja a többség melyik kettõ.
az amatõrt könnyû kiszúrni..a profi csítert hehezebben de gyakorlott szemû azt is észreveszi. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
kezd elõrõl azt a mapot.

"az olvasottak alapján: megéri feltenni?"

figy, járj iskolába, tanulj. Mindenkinek jobb lesz így. Elsõsorban neked.

Eddig ami szerveren csak voltam mindegyiken volt killcam, jó ötlet mert veszélyessé teszi a kempelést és a csíterek is hamar bebukhatnak 😊

(gondolom én, csítügyekben nem vagyok otthon de eddig soha nem láttam olyat hogy gyanúsan tudta volna a gyilkosom hogy hol vagyok/honnan jövök és a célkereszt se ugrott rá azonnal a fejemre, más csítrõl meg még nem hallottam)

ffxi
Hát, de ezaz! Nem tudok mentés csinálni se semmit se. Magától veszi fel mindet! F5+F9 nuku.

Fákjúal!

tsak utánad

Dietrich
ha a cod1-t veszem alapul..eltelik 1-2 patch mire kiadják..de nem a pb kéne az szart sem ér..valami jobb.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
a file megváltozott a mentés óta.
vmit csinálhattál a mentéseiddel.

Dietrich
minden kérdésedre megkapod a választ ha felrakod az UO-t és kipróbálod multin.
ugyanis amiket hiányolsz azt mindet abba rakták bele.

Mr Manson
PBrõl nincs semmi hir még COD2be?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

<#unalmas>