26388
-
5555 #12352 Hi !!
Gecc feltetem oszt most nem tudok sehol se játszani.
Ki lehet valahogy kapcsolni? Vagy call of re-t kell csinálni ? -
#12351 Váltottam.
De így meg túl jó vagyok :) -
#12350 callofduty.hu
"Egyetlen szépséghiba van: a fájl ma reggel tünt fel, és jelenleg nincs hivatalosan megerősítve!!! Így a cod.hu semmilyen garanciát nem tud vállalni, csak saját felelőségre..." -
#12349 gamershell cod2 1.2 patch mirrors -
Nadi #12348 Az 1.0-s serverekre nem tudsz:)
Keress 1.2-est(német..)! -
#12346 a szerverről le tom szeddni?
-
Nadi #12345 Mert hamarosan minden serveren el fog terjedni.
Az OBiNet-es servereket holnap állítják át! -
#12344 figy
a peccset ha én felteszem az mé lesz nekem jo? -
Nadi #12343 Passz...
1ébként 1 magyar server van jelenleg, de sztem este fele, legkésőbb holnap beindul a többi is... -
#12342 most marha jo ,felraktam erre nem tudok Magyar szerveren játszani
hogy lehet leszedni?
-
Nadi #12341 Nem tudom pontosan, de single-re felesleges lenne szvsz...
Tartalmazza a PB-t, 2 új mapot, ez tuti (:
Már jó pár serven fent van az 1.2, különösen a német servereken! -
#12340 ez a single és a multi-ra is jo?
-
Nadi #12339 Egy "G" betű lemaradt
Ez a helyes: http://exclamation-gaming.org/ -
#12338 Jah. -
donoki #12337 Hurrá!
De nem jó a link... -.- -
Nadi #12336 Megérkezett az 1.2-es patch!!
eXclamat!on -
#12335 Valószínű nem a géped lenne kevés hanem a neted. -
donoki #12334 OMG!
SP-n nem játszottál?(gyengébbek kedvéért single player =) )
Mert ha még nem jáccottál ilyen játékkal akkor nincs esélyed...
LÁMA -
#12333 http://profbako.uw.hu/ itt találsz választ a kérdésedre !!!
De 10 főset tuti nem tudsz csínálni mondjuk sima 1Megás nettel !!! -
none #12332 Tudja valaki, hogy ha valaki COD2 privát szervert akar csinálni mondjuk 10 fő részére, akkor milyen gépigénye van? Esetleg minimum kány KB/s feltöltési sebességgel érdemes ilyennek nekiálni? 50K feltöltési sebesség elég vajon? Valamint tudunk-e úgy játszani, hogy nem ellenörzi a CD key-eket? Előre is köszi! -
#12331 nem:)) -
Dénes é #12330 Kellene nekem cod2 betűstílus. Tud valaki segíteni? -
Kiswarga #12329 Igen. Tenyésztjük serényen mert kihalófélben vannak. De amint látod elég bika példányokat gyártunk. -
starweb88 #12328 pfff itt is látom megvan a láma allomány -
#12327 beszósz? -
Richard90 #12326 ez nagyon lol volt -
Kiswarga #12325 Ne értsd félre de nagyon hülye vagy. -
#12324 téged honnan engedtek ki? na kérdésedre válaszolva. a pályán kell rohangálni és közben minél több ibolyát pitypangot kell összegyűjteni. ha 100-at összegyűjtesz akkor plusz egy életet kapsz. arra vigyázz hogy hóvirágot ne tépj le . -
#12323 szerintem az is sokat segít ha átteszed dx7-re és leveszel mindnet low-ra multiba minél több fps a lényeg ^>^ -
#12322 lűűni az ellent:) -
Kiswarga #12321 Ezt nem értem. -
Rider 92 #12320 Hogy kell szerveren játszani????? nekem az ASE van meg!!!megy minden.....de a játékba mit kell csinálni??????? -
Nadi #12319 Egyértelmű, válts át! -
#12318 Hi
multiban dx9 en kb 15-20 fps el van esélyem ?
vagy ne erőltessem
és váltsak dx7 re kb 50-60 fps el ?
válaszoljatok. -
xGPriest #12317 Hi all!
Vki adna egy linket vagy küldene esetleg egy e-mailt, h hogyan kell demoból avit csinálnái????? PLS!!!! [email protected] -
#12316 Szal akkor csak emberek rúghatnak ki?Akkor vmelyik kis ............... lehetet hogy ...... meg.
Szal, akkor az a progi nem dobhat ki semmiféleképp.Amúgy nem nekem van felrakva csak hallotam az 1ik klántagtól(oszt társ) h az a progi dobott ki m,ert felismert vmi cheat cuccot. -
Ficsek.hu #12315 A cheat eye az senkit nem dob ki a szerverről, csak irogatja pirossal, hogy CheatEye Not Active, vagy ha már aktiválva van, akkor zölddel, hogy Cheat Eye Active és készítit a screenshotokat rólad.
Az is elképzelhető, hogy egy alulképzett admin parázott be látván a cheat és active szavak súlyos összekapcsolódását, sajátkezűleg vetett véget a pályafutásodnak, s büszke volt magára, hogy eliminált egy potenciális cheatert
Az is lehet, hogy csak megunta a 'not active' spamet és azért lettél kirugva. -
#12314 server disconnetcted-player kicked -
#12313 Ne itt reklámoZZZZZZZZZZZZZZZZZ -
Dexantreal #12312 ..a zöld capslockkal oda vésett felirat nem szúrja ki a szemed?