Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
2 hét és kidobnak egy patch-et az tuti!
ez csak ennyi volt
tanácstalan vok...bocs
Ha arra megyek hogy nem akkor is ugyan ezt csinálja és kilép.
A singli primán megy.
PLz HELP
Segítségeteket köszönöm:Valheru GREG
plz help
egy kérdés.
Rommel páncélozott autójával mit kell majd csinálni?
Asszem ez is Q3 motoros, nekem a cod:uo volt ilyen "szürke" mert elbaszódott a telepítés de mégis hibaüzenet nélkül befejezte és sikeresnek nyilvánította, egy reinstall megoldotta a szürkeséget.
"Kedvenc pályaim: Brecourt, France; Burgundy, France; Caen, France; Carentan, France; Viller-Bocage, France; EL Alamein, Egypt; Matamata, Tunesia"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Felraktam a játékot,single-val nyomtam tõk jó,nem is szaggat,pedig nincs egy erõmüvem.Mivel a CoD,CoD:UO-nak is jácottam, a mulirészével,mondom ezt is megnézem ASE-ba berak,egy csomó szerver bejön de ha elinditom a multiplayer részt lefagy az egész.Egyszóval a multi nem indul,Help?
e-mail:[email protected] msn: [email protected]
www.gportal.hu/mx-t
Ha akartok jelentkezzetek!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
bekapcsolom, játszok, kilépek, visszanézek, aztán alapbol van kikapcsolva megint <#falbav>#falbav>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
nekem maxin (dx9) akkor produkál 15-20 fps-t
talán kapcsold ki azt az optimaze for sli (tipp)
ilyen géppel sokkal-sokkal többet kellene produkálnia
de mint irtam, SLI-t nem használ,hiába "YES"-elem be az "optimize fos SLI" -t az optionsba
a rendszerem szerencsére tiszta 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
és már fullra elegem van,h nem látom meg azt a rohadt nácit,aki fal elõtt áll
16 FPSsel meg nem semmi dolog a partraszállás, fõleg a visszavonulás 😊
na mind1, végülis márcsak 2 küldi van a végéig 😊
de azért érdekel,hátha lesz vmikor kedvem nosztalgiázni ezzel 😊
a CoD + UO -ot egyenesen utáltam,de most már vágom a dolgokat,asszem felrakom õket,hátha mennek 😊
ez a géped?????
és csak 50 60 fps?????????,
nekem egy 6600gt van benne és úgy megy maxon (dx7) 50-60fps-t
a gépedben van a hiba vagy nem tudom
ajánlok egy alapos rendszertakarítást
81.85 a legújabb hivatalos driver(van jobb beta-de azokban nem bízok)
1024*768 van mind1iknél:
dx7-et állitok be,minden max beállitás
szépnek szép...
de...
FULL SZÜRKE MINDEN!!! (pl. partraszállás,az épületrobbantásnál, stbstb)
benézek 1 házba,az emberek szürkék,a falak szürkék, a táj szürke,mintha mindenhol füst lenne (de legalább megvan az 50-60 FPS) 😊
dx9, minden lekapcsolva,minimumon
szürkeség megszûnt,de oltári ocsmány,és játék közben ez eléggé felüti a fejét,és igy is leesik az FPS 16-ig!!!
vki nem tudna erre bármi megoldást?
feltételezem az a g*ci szürkeség csak nálam van jelen,de gondoltam hátha...
driverekkel most nincs kedvem hülyéskedni,szal 1 konkrét driver számot szeretnék látni,ha vkinek esetleg megoldodott a problémája ilyen téren 😊
segitségeket elõre is köszönöm!
ui:
azért irok sokat,mert ha keveset irok,sosem kapok választ (pedig láthatatlan sem vagyok) 😊
feltettem az ASE progit beállitottam és mikor rákattintok egy szerverre akkor fatal errort ir ki hogy: Error during initialization:EXE_ERR_INVAILD_CD_KEY
ez mi?
mit csináljak hogy mûködjön?
segitsen vki.
\\__/) (O.o) ( } { )
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
No problem.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kérdeztem 1-2 dolgot, nemhiszemel,hogy erre csak ien formákban lehet válaszolni; attol,hogy nemismerek senkit.
az amatõrt könnyû kiszúrni..a profi csítert hehezebben de gyakorlott szemû azt is észreveszi. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
figy, járj iskolába, tanulj. Mindenkinek jobb lesz így. Elsõsorban neked.
(gondolom én, csítügyekben nem vagyok otthon de eddig soha nem láttam olyat hogy gyanúsan tudta volna a gyilkosom hogy hol vagyok/honnan jövök és a célkereszt se ugrott rá azonnal a fejemre, más csítrõl meg még nem hallottam)
Fákjúal!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ugyanis amiket hiányolsz azt mindet abba rakták bele.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN