Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
a mohának mindig a déli oldala fás
Kösz!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
a füst gránát helye, és akkor USE gomb és szevasz 😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A partra szálós pályán van az a rész amikor menekülni kell a németek elõl.A végén 1 bunkernál vagyunk a németek jönnek az idõ meg fogy:-( Aztán 40mp-nél valaki elkezd ordibálni vmit: a zöld vüstbomba meg a bunkeren kívûl mást nem értek belõle.
Mit kell it csinálni. légyszi segítsetek
It looks like the Call of Duty 2 community is very pissed off with the developer - Infinity Ward and are planning a boycott by "mass server shutdowns of all Call of Duty games at a time of our choosing" (thanks Alistair Russell)
The statement should include the following:
1. When will you include an Anti-Cheat system for COD2?
2. When you you release your 1st patch for COD2?
3. What will it include?
4. What other plans have you for the support of the Call of Duty Games?
5. What will you do to ensure this situation does not arise again?
Failure to comply with this very simple request will result in the following action:
We will actively encourage ALL Clans, Leagues, Ladders, Players, Admins and server providers to enforce a series of 24hr mass server shutdowns of all Call of duty games at a time of our choosing.
Don't take this lightly, word spreads, people won't buy a broken toy. This has never been done before and do you really want to go down as the first and only companies to have it's client/fan base take such drastic measures in order to simply be given some regular information about a product, the choice is yours alone.
WE WILL NOT BE IGNORED ANY LONGER.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
amúgy az tényleg szar mikor a shotira rá lell az egyik mapon..de csak azon <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(már ha te vagy a GameArena serveren..)
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Lenne egy olyan kérdésem,hogy CoD2 höz van e MOD készitõ/szerkesztõ progi?
THX
Honda - The Power of Dreams
Semmi a gamehoz rakható dolog,ez csak ilyen plussz,ha valakit érdekel a játék háttere.
Én meg manuálisan irom be a szervercímeket mert nem jó az eye,még jó,hogy van a Codhonlap ahhol a szerverekcímek vannak leírva.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
arcade fps game <#hehe>#hehe>
shotival messzirõl lelöttek engem..közelrõl 2x belelöttem az illetõbe és még csak meg sem sebezte.
1. azért az már túlzás, hogy célzás nélkül átlövöm a pályát gépfegyverrel, és 2 lövéssel leterítem az ellent
2. a sérülésmodell meg nekem teljesen érthetetlen (az admiralmodban mintha implementálva lenne a régi módszer az rendben is van)
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
やられたらやり返す。倍返しだ!
Miért nem látom a kedvencek közé beírt szervereket? Hiába refresh-elem 😞(((
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Egyébként valaki elmagyarázná a sérülés modellt a CoD2-ben? Tegnap volt olyan, hogy egy embert lelõttem két lövéssel(persze géppityuval húszezer kilométerrõl célzás nélkül), utána nem sokkal meg egy másikat húsz lövéssel se bírtam kinyírni(mind talált).
mert nem nagyon merültem bele ebbe a játékba de gondolom a config.cfg ben kéne irogatni.
amikor megjelent a game még elég volt 1 fejlövés...ma egyesekhez 3 kell....biztos keményebb kalapot szereztek....lehet nyakon kéne lõni õket?
a mohának mindig a déli oldala fás

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."