Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mekkora egy gyopár <#kocsog>#kocsog> ez a gyilkoli 😄DD
nan embaj jó hogy itt is látni pojént nem csak a vicclapon 😄
gyakran járnak fogyeszek ide?
<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Te itt ne kuncsorogj csalásért! Itt te egyedül vagy, semmilyen erõt, tényezõt nem birtokolsz, sõt lesajnál a többség.
Aljas, undorító, gusztustalan dolog csalni multiplayer játékban. Ennek itt nincs helye.
Ha találsz csalást, gyere el hozzánk, ha a PB nem banol, majd ban-ra teszlek én.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ezkész eza gyerek, 12 évnél tuti nem több...
Feladó: GYILOKOLI
Elküldve: 2005. 11. 23. 18:45
Tárgy: Nincs tárgy
Na segíts miért küldted el ez a vackot?És hogy lehet kikapcsolni?És most tényleg ne légy szemét mert akkor sem voltál az mert irtad hogy senki ne írja be😄😄.
ez nagyon lol...else küldtem semmit az ég világom na de mind1.akkorát szakado mint állatt 😄
hogyha felmegyek all seeing eye-al egy véletlenszerûenkiválaszott szerverre, és ott hallom hogy beszélgetnek, mikivel...
akkor én hogyan tudok beszélni??? (miki van stb...) mert nemtaláltam külön beállitást erre a game-be, esetleg az ASE-be kell?
u dont have to listen anybody else but me
Neme: ismeretlen
aha szóval nem is vagy ember vagy épp csak a 2 nem közé szorultál ??? 😄 😄 😄
1.üzi
Elküldve: 2005. 11. 23. 16:41
Tárgy: hali segíts
Pontosan hogy is kell ez megcsinálni?Légyszi segíts!
2.üzi
Elküldve: 2005. 11. 23. 16:48
Tárgy: Van msn-ed?
van msn-ed ha van küldd el a címed légyszi
nagyon lol.na mind1 legalább ma röhögtem egy hónapra elegendõt 😄
Keress PB-s szervereket Cod/UO-ban, játsz ott, míg nem jön PB a CoD2-höz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
1; ilyen kamu szöveget maximum az általános osztályos kistársaidnál tudsz sikeresen bevetni.
2; csináltál demót? Honnan tudod, hogy csalt? Még a végén kiderül, hogy közöd nincs a játékhoz, netán volt egy rövid connection interrupt, vagy csak szimplán mellélõttél.
3; csalni nem poén.
4; ha meg nem bírsz valamit elviselni, ne erõltesd. Szedd le a játékot jobban jársz.
5; láttam már csalókat, de ilyet még nem.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
2: mire felugrálsz oda lelõnek 😊
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Keresel egy kis terjedelmu iwd fájlt a main menüben. Lemásolod, átnevezed pl. zz_shotgun_5.iwd-re. Total Commanderrel létrehozol benne egy weapons/mp könyvtárat, minden mást kitörölsz a fájlból. Megkeresed az eredeti iwd fájlok egyikében a weapons/mp könyvtárban levo shotgun_mp fájlt, maj átmásolod a zz_shotgun_5.iwd-be a weapons/mp könyvtárba . F4-el szerkeszted a shotgun_mp-t. Az alábbi értékekkel kell variálni:
maxAmmo\5
startAmmo\0
clipSize\5
dropAmmoMin\1
dropAmmoMax\5
Ebben a felállásban úgy kellene kapnod a fegyvert, hogy 5 skúló a tárban és 0 tartalék.
Amennyiben mégis üres tárral és 0 tartalékkal indulsz, a startAmmo/5 beállítást használd.../ezt nem próbáltam még ebben a formában/
A zz_shotgun_5.iwd-t másold fel a szerver main könyvtárába, restart szerver.
A szerveren engedélyezd a letöltést.
GL
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
set scr_drawfriend "0"
Amennyiben nem ragaszkodsz túlzottan hozzá, ne köcsögözzél a fórumban léci...
elég zavaro tud lenni föleg amikor belelog a snipa távcsöbe
jah és az only rifle-s server rulz 😊