26388
-
Ficsek.hu #13060 Az 1.2-höz már van webdownload, ami annyit tesz, hogy a szerveren levő extra fájlok, mapok, amiket eleve le kellene tölteni csatlakozáskor, azokat egy webtárhelyre is feltöltik, így nem a szerver sávszélességét terheli és tud jönni a kliens max letöltési sebességével. Az más tészta, hogy a szerverszolgáltató vagy az admin ezt nem állítja be... -
donoki #13059 de nem biztos ^^ -
#13058 ohh fasza :D azér kösz -
donoki #13057 nem tudom..
Ez a peccs nem csak mp-hez jó?
Lehet lekell szedned hozzá mást -
#13056 halihó mindenkinek :D sorry biztos sokan kérdezték már de még megoldást nem láttam rá feltettem az 1.2es patchet és kiírja amikor SPbe akarok játszani h VERSION MISMATCH :S mit kéne csinálnom h tudjak multizni is meg single player módban is játszani? please help! -
donoki #13055 aham..
Lehet meghallgatom :D -
Nadi #13054 Ma este 20:00 órától lesz a HUNCUP döntő!
iNf!N!tY*SkillS vs. d2T
Élő shoutcast ITT!! -
donoki #13053 ja..
engem nem zavar..
Ami töb mint 2 mb azt netről szedem :) -
donoki #13052 persze...
Egy csomó oldalon fent van ezek a modok, cucok amit neked a játékb kell eltölteni..
de egy fél mb-s cucctól nem vágos magad falhoz ha letöltöd, ha 11kb-val jön akkor 2-3perc alatt végez :) -
uffneked #13051 És akkor ez senkit nem zavar???
Vagy van olyan oldal, ahonnan az összes cuccot leszedhetem?
Mert nem állandó szerveren nyomom, és mindig mást kér, meg időnként újra szoktam tenni a gémet... -
donoki #13050 lolllek nincs -
ent #13049 Pf skacok -
uffneked #13048 Császtok!
Biztos volt már szó róla, de újra megkérdezem: Amikor a szerverhez kapcsolódok, és le kell tölteni valamit róla, akkor mér 3-11kb/seccel jön?
Vmi progi van hozzá, hogy rendesen jöjjön? -
donoki #13047 Én se ismerem.. -
#13046 hát ja.
ott nem lehet csak úgy keresztül rohanni a téren, mert 3 irányból kapnak le.
míg a Cod2ben ilyen ...
ent!
"a kettőspont utáni nagy pé és kis eff jelentését ismered"
én nem.
okíts ki!
:) -
#13045 6k és Steamen meg is tudod venni. -
donoki #13044 3k-t?lol -
ent #13043 Megfogadom, és ha meg lehet JOGTISZTÁN venni a gémet, kipróbálom. (max 3000 Ft ot adok érte:D) -
donoki #13042 loller -
#13041 Ja bocsi lemaradt ez - :D.
És elég sokat codozom, de az Ost Fronthoz képest arcade játék a javából. Próbáld ki egyszer egy jó csapattal és meg fog változni a véleményed. Sajnos az elődjéhez képest ellepték a kis 1x éves p*cs*k, akiknek fogalmuk sincs a stratégiáról, stb. -
#13040 mondjuk ebbe van mit belekötni... mármint a második mondatba (: -
#13039 thnx. nem baj hogy átírtátok a bannert. egész nyugodtan.mostanság el vok veszve nemnagyon multizom. másra kell a sáv :D ghost recon-t próbálgattam de felbaszott és inkább az utóbbi 2-3 napban csak videozok. ha meglesz a ram lehet felrakom a cod2-őt is a gépre -
starweb88 #13038 hehehe nice :D vagyis LOL man arra utaltál xDDD -
ent #13037 zico87: Akkor egyik pont kipipálva!
mozesapo: nyugi van! nem látod ott a kettőspont utáni nagy dé betűt? a kettőspont utáni nagy pé és kis eff jelentését ismered? ismerősök között ez kurva sokat jelenthet ám, szerinted? A másik, én még nem mentem át abba a fórumba, nem is igazán szándékozom, szerintem te is maradhatnál ott.
De egyébként te is egy nagy dé betű vagy lollal a végén.:D:D:D
De ha megbántottam a szereted játékodat és olyan véleményt mondtam ami sértő és gonosz volt, sry...pf -
#13036 Béna a t*k*d. Az egyik legjobb játék ami csak van manapság. -
#13035 Itt van 4 Custom Map -
ent #13034 Szasz, már azt hittem teljesen áttértél OF 44-45 re, vagy mi a rák az a béna játék?:D:Pf
Na, akkor először a jó hír(ek):
1. Ha akarod megadom az msn en és segíthetnél egy kicsit ultrastat ban vagy combatstat ban meg más nyalánkságokban az sg.hu szerveren. Elméletileg ficsek is segít, de tudom sok a melója a tudatlanokkal:D.
2. Kapott a banner (utólagos beleegyezéseddel:(:(:() egy sort! Remélem nem haragszol, de már a legrosszabbra gondoltunk veled kapcsolatban: letörölted az összes cod verziót a gépedről.:D vagy nemtom...
3. Kapott az új pecs új modokat: #13022
akkor a rossz hír(ek):
1. a pbsv.cfg fájl átírásával sem tódul a nép a PB vel ellátott szerverre (SG), kamu az egész világ, egyedül meg nem jó játszani...:(
2. PB off
3. egyik klán sem kapadozik értem, ez nem rossz, csak írtam, mert a cod2 vel kapcs nincs semmi más...pf
4. még mindig nincs pecs2 alá vmi ütős custom map, csak maradtak az SP-TO-MP-k. -
#13033 PAM MOD -
#13032 hali nem saját klán reklámozása érdekében, de ha már megcsináltam, úgy gondolom belinkelem:
fragmoviek: 1. oldal
2. oldal -
#13031 Ahogy már leírtuk van már PAM MOD amit a http://callofduty.hu-ról is le tudsz szedni -
#13030 na jónapot. kicsit el voltam tűnve de ha hétvégén meglesz a 2x 1gb ramom akkor valszeg jövök pár púzót szétlőni, snejder amugy van vmi különleges dolog amiről tudnom kellene? amíg nem voltam itt történt vmi jó dolog? ^.^ -
Ficsek.hu #13029 #12998 /miért kérdezel, ha nem nézed a válaszokat?/ -
ent #13028 A lentebb említett modokat (awe, extrem+, powerserver, pam(1.2)) mind-mind megtalálható a team.sg.hu oldalán, cod2 szekció, letöltések.
Csíternek köszönhetően, hála a magasságosnak, több map elemzést is olvashattok, tán még értékelhettek is, ezen az oldalon. Érdemes megnézni a leningradról készült marcangolását. Mindenképp nézzétek meg a képeket!! Hova fel lehet ugrani, jump, donoki, jump.
Este azért felteszem a demoját ahogy én végig ugrottam eme érdekes helyet... -
ent #13027 http://team.sg.hu
cod2 szekció
letöltések -
#13026 nembír valaki linux 1.2 patch mellép linux serveren működő pamot? -
ent #13025 De azért milyen fasza lenne, ha a publik szerveretekhez lenne a rankot adó stat honlap... -
Ficsek.hu #13024 A readme-ben azt írják, hogy 1.2-vel futnak.
A letöltéshez kell regisztrálni, és tört szerveren is futnak.
Statot még nem néztem, sztem nem is fogom...nem izgat annyira. -
ent #13023 Veridenagyontenx. Ezek már patch mellett is üzemképesek, nem fagynak stb? A loginos mit takar? Regelni kell és tölteni vagy a tört szerverekhez nem jó.?
Más.
Combatstatot vagy az ultrastatot használtátok már a szerveretekhez? Kellene egy kis segítség hozzá, tudsz e helpelni? Van e hozzá kedved (időd)?
-
Ficsek.hu #13022 Powerserver
AWE3 beta7
eXtreme+ login kell hozzá
Admiral mod 1.55 fórumban letöltés, szintén loginos
Filefront itt ömlesztve vannak, nem a legújabbak sok esetben -
starweb88 #13021 [email protected]
holnap leszek este felé :)