Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
kik?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Jöttök CoD2be?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Malakai
Az anti-cheat nem az elsõ patchben érkezik, ami vmikor decemberben lesz? (Mintha a HiDef azt mondta volna, hogy dec közepe elõtt nem készülnek el.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mr Manson
<#eljen>

kul
Duddits
! ! !Lázadás! ! !

pc

23 hozzászólás
Szomy - 2005.11.26. 13:52
Tegnap az Infinity Ward fórumán elindult egy lázadó mozgalom (nyugodt szívvel mondom ezt), ugyanis ButchCassidy nyilvánosságra hozta a játékos világ kérdéseit (amik követelésnek is felfoghatók, mivel a legégetõbb problémák megoldását szorgalmazzák), a Call of Duty fejlesztõivel szemben. Amennyiben a kérdésekre nem reagál a kiadó, vagy a fejlesztõ csapat, akkor egy teljes szerver leállítást helyeztek kilátásba, ami kiterjed az összes CoD szerverre (CoD, CoDUO, CoD2) és egy teljes napig nem üzemelnek majd. A határidõ 2005. december 16 A kérdések a következõek:
- Mikor építenek be egy Anti-Cheater programot a játékba?
- Mikor adják ki az elsõ javító csomagot a CoD2-höz?
- Mit szándékoznak beletenni a javítócsomagba?
- Mik a terveik a Call of Duty játékokkal a jövõben?
- Mit fognak tenni azért, hogy a jövõben ilyen helyzet ne forduljon újra elõ?
A fórumban, már nagyon sokan támogatásukról biztosították ButchCassidy-t, klánok, adminok, szerver üzemeltetõk egyaránt jelezték, hogy csatlakoznak a mozgalomhoz, és készek 24 órára leállítani az szervereiket, hogy felhívják a fejlesztõk figyelmét.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
Nyugalom, ami késik, nem múlik. Egyelõre a Civ4 annyira király, hogy átmenetileg hanyagolom a dutyit...
KM
Valóban! Mr. kotászt nagyon rég láttam!

Guer
nem tudja vki hogy hova lett a kedvenc only rifle and sniper serverem?
38 playeres volt...

Dietrich
már szinte senki nem marad <#shakehead>
pedig Kotász mestert kezdem lenyomni a gránát hajigálásban <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Lenne egy kérdésem estleg aki tud segitsen: a COD2 singpl. utolsó pályáján vagyok, néha-néha meglassul a játék nem FPS-ileg, hanem mint a lassított film és ilyenkor a hang is elkezd torzitani, csak az utolsó pályán ilyen a többin nem vettem észre. Mi lehet az oka, ti tapasztaltatok már ilyet.Deviance verzióm van?????

martin3
Hy!Hogy kell a server passot kikapcsolni!please help!

Level 47 human warrior!

daf xf
Bocs nemtudtam kinek ment.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Serpa
nem neked ment az üzi, de The Movies

3napja 😊

A szerverrel van baj.
daf xf
Egy kis off!
Az milyen játék?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Serpa
bocs srácok, de ha van idõm akkor a "The Movies" -zal játszok.
csak ajánlani tom.
probáljátok ki.
😊

daf xf
Sziasztok !
Valaki adjon már egy szervert amin lehet jáccani.
Köszönöm!

AlieN911
LooOooL<#idiota><#eplus2>

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
hali.. mivan a callofduty.hu val?? nem jön be már 1 hete:SSS

Honda - The Power of Dreams

colos
Upsz. Bocsi a méretért!😞
colos
Sziasztok!

Nem tudom volt-e már ilyen kép, de ez egy álcázott csipa akar lenni.😊

Harlekin
HI!!!!

Találkozott valaki azzal a hibával,hogy Single modba elindul a game,de a multi modba sehogy se akar elindulni!Elkezd tölteni Persze elötte kérdezi ,hogy safe arra igent nyomok,tölt 1 kicsit,és utána minden hibaüzenet nélkül kilép a winbe!!

THX,ha valaki tud valami okosságot!!

Szerintem nem fórumon kell tagokat keresni, de sok szerencsét!<#wink>

Danus16
Szasztok. Embert keresünk a BHT klánba akinak van kedve probajátékra jönni és bekerülni az jelentkezzen. Csak olyan jelentkezzen aki komolyan gondolja. [email protected]

http://www.youtube.com/user/kilipeti

cbdkroa
iszonyatosan jó<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

mucsácsó
jha, de nekem 1,8-as P4 😛, ASUS N6600 256MB, és 768 RAM(400mhz)
mucsácsó
ényémen nem, DX7-ben megvan a 90-130 fps tök fullon 1024x768, DX9-cel textúrák extrán, AA 2x...és megvan a 30-40 fps közötti érték, mondjuk 800x600 😊
Prince of Máté
milyen gépnél lehet beállítani(ami bírja is)hogy DirectX9-en menjen?az enyémen úgy szaggat😛4 2ghz 640 mb ram ati radeon 9800

Malakai
Addig nemhiszem, hogy lesz SDK, amíg nincs hozzá anti-cheat...

Hehe, degyakran írok ide. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
<#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mikor a közelemben megszólal már tudom, hogy ráleltél <#vigyor1>

Dietrich
néhány embernek agyára ment a cod és más hasonló játék 😄D
egy betíltott reklám

PESFAN
Lehet hallani arról, hogy valaki készít esetleg új pályákat?
Mert kissé kezd uncsi lenni már az a sok alap pálya!

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

trident
Viszont nem a pattogós shotis féle öldöklést mûveled.
Riszpekt!<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
Megvédelek! Ki meri sértegetni az én Yoss haveromat?<#nyes> Most is olyat rambózott, hogy mindenki kereste az állát. Karrierjének egy gránát vetett véget, de így is szép volt!<#idiota><#vigyor2>

Yossarian
a leniningrádi pályán szoktam felvenni, mert sokszor fut össze az ember egy ajtóban az ellenséggel. De szerintem minden pályához megvan a legjobban passzoló fegyver, nekem azon a shoti jön be. És letojom, ha lámának hívnak miközben azzal dolgozok 😄D

Nieleen

Yossarian
Mér micsináltam? Egyébként délelõtt nem is játszottam. Ma csak az FGC szerveren voltam 5 percig, de a lag miatt leléptem, utána meg a Mindszent és az NC szerveren voltam, de ott is csak 2 pálya erejéig. KM is ott volt velem. KM védjéééél meeeeg!

Nieleen

Végre egy anticheat progi😄😄😄
vki irjon már be egy tört szerver ip címet, vissza lapoztam 12 oldalt, elolvastam faq-t, felrakta ase-t de egyik magyar szervere se enged fel :F mást info meg nem volt irva, deviance c0d2.f

zzz

alph4
http://jatekserver.com/index.html olcsó és jó. (CoD2 külön kell kérni)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

NADI :o 😉
A legjobb az obinet.hu
De van még a gamearena.hu, fgcklan.hu, jatekserver.com, stb...

Van itt egy türelmes ember aki elmagyarázza hogy tudok multizni magyar szerveren. A FAQ-ban nem jön be a Seeing Eye beállítása.
Mr Manson
COD2 szerver bérlésnek milyen alternativái vannak?
Tudnátok pár linket?

trident
Elég dög vagyok, ezért csak egy linkkel hívnám fel a CoD2 adminok figyelmét egy lehetséges, alternatív, anticheat eszközre!

link - ServerWatch

Remélem a szerverhoszterek és adminok részére hasznos az infó!😉

( Ha lehet, megköszönném hogy aki kipróbálta, az ha csak egy-két mondatba de jellemezze nekem, ha nem fáradtság (akár pl. privátba is))

Szia Ifjuság! Végigcsinátam. NAGYON JÓ!!!

trident
Kaptál rá választ. Szerveroldali a beállítás így játékosként nem tudsz mit tenni.
De ezt már Ficsek leírta.

Guer
itt is csak a flém megy vagy válaszol vki az értelmes kérdésekre is esetleg?