Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyszeruen minden fps jateknal ezt csinalja , de nem tudom h miert , fifa 06 fut rajta rendesen , nfs mw is de a quake 4 meg a f.e.a.r meg a cod2 nem vagyis fut de ilyen gagyin . nem ertem miert van ?!:!?!?! ....

akkor passz
nem tudok jobbat
csinálj egy rendszertakarítást (bár nem hiszem hogy ez a hiba)

nem ugyanolyan es a doom3mal is ugyanezt csinalja
kep rola http://gator.uw.hu/doom3hiba.JPG

de vigyázz!
kell hozzá az 1.1-es keretrendszer

mindkettõ 😄

mûködik?

nem tom eldonteni h uj proci vagy uj vkari kell ...

megvan !!! fel van telepitve !!!

honnan tudod hogy nem találat el a golyó????
amúgy elég közel lehettél és akkor mindek álljak rá a célzásra????
hogy lelõjjél???

nem vagyok csiter
ha meg öt méterrõl leütöttelek arról én nem tehetek (bár nem hiszem hogy öt méter volt)
ha meg nem tudsz veszíteni ne játsz vele, és ha nem nyersz ne mond másokra hogy csiter

használd a legújabb ati meghajtócsomagot
www.ati.com (drivers)

hi ! Az lenne a problemam a cod2ben elkezdem a jatekot es ezek az arnyekeffektusok ossz vissza futnak a jatek folyaman . itt van rola egy kep ( rendes kep,nem fake ) http://gator.uw.hu/cod2hiba.JPG , mit tegyek ? vkari csere ? proci? egebkent 512DDR ram és ATi Radeon 9600 XT

PESFAN
El kell érni a routered IP címét.
Ezt beírod a keresõbe, majd megjelenik a rotered szervizlapja.
Ezt vhogy derítsd ki, hogyan éred el, mert minden fajtánál más.
Majd forwardolni kell a tûzfalat.
Ez azt jelenti, hogy a port forwardnál beadod a létezõ összes portot 1-6xxxx-ig.
Így a tûzfalad megmarad, de mindig kiengedi az általad indított salkalmazásokat.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

te bazz te milyen csitter vagy rifle only bazzeg 5 méterrõl ütöttél agyon 😄D
lófasz célzás nélkül kinyirtál mindenkit ugy hoigy else talát a golyó:SS

Dietrich
na és lett valami következménye? Vagy csak még jobban szarnak bele a game-be a fejlesztõk mint eddig?..<#vigyor1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ilyenre gondolsz? <#ravasz1>
rivatuner

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
láttam.

bunda.

DJ Skyline
Fix.tv Level up 2005 gyõztese a CoD2 lett...versenyzett mellette a BF2,és a Q4
az év Cybersport játéka címet ha minden igaz!<#nemtudom>

Malakai
Egyenlõrre nem is tudnak készíteni mozgó jármûveket, mertha az engineben kell támogatás is van rá, még nincs SDK és gondolom nem ugyanúgy van, mint az UO-ban. (Fõleg, hogy a multiban nincsenek vezethetõ jármûvek, így azok fizikáját / vezetését / modellt / animációt nem lehet másolni/módosítani, mert UOnál így csinálták leginkább.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kösz szépen! tényleg ez volt a gond, a routernek volt bekapcsolva a tûzfala. de ha azt kikapcsolom, akkor sebezhetõ a gépem nem? erre más megoldás nincs?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

me and a monkey
...és mi? Nem magyaros?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Serpa
nekem a "statikus" szóval van bajom.

Nekem is routerem van, de nincs ilyen gondom. Nem lehet, hogy a tiedben van egy tûzfal ami tiltja a játékot?
Elöször ezt kéne megnézni.
Ha van a gépen szoftveres tûzfal is akkor azt is nézd meg 😊
Hali!
van egy nagy gondom! routerem van, és nem tudok csatlakozni a szerverekhez! visszaolvasgattam, kb 4-5 embernek van (volt) ilyen gondja, viszont nem találok egyikre sem választ! szóval nem találom azt, hogy mi is a routerre a megoldás! pls help!
thx
amugy smc 7004vbr típusú a router

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Hali, nem tudjátok véletlenül van e már kiegészítõ a cod2-höz? Pályák a multihoz, ilyesmi. Köszi
Malakai
Jó, hát én is elfogadom, mert nincs más választás... 😄
Amúgy kevésbé zavart ez eleinte, mint a CoDnál magánál a karakter modellek, persze az is csak eleinte. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
én elfogadom ilyennek is, csak legyen bugmentes, meg jobban támogassák a Linux platformot...<#kacsint><#csodalk>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Malakai
Szép lenne, de ugyanaz felfedezhetõ rajta, ami miatt már hordtam le a GFM grafikusait, konkrétan a túl szabályos, túl tiszta formák (fõleg textúrákon). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
Statikus modell a készülõdõ GFM módból.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

odex
mint én csak nemvook pici hogy ilyenkor alukáljak 😄😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

gameplusz
Nem, a sulis arcok alukálnak ilyenkor... 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

odex
mivan holnap munka alukáltok? 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
Help!
Valamiért a Játék elkezd néha magától akadni!sztem ezt az igényt simán elbírja a gépünk mert gyengébb gépeken jobban megy a game max grafón mint nálam!(Geforce6600 GT,ASUS a8v deluxe 64bit alaplap,Amd athlon 3000 MHZ-es proc 64 bit,1 gigaram!)
és valamikor nem akad megy rendesen de általában pályaváltás után szokott ilyen lenni ez miértvan?

Sziasztok!Van egy privát szerverem, amit tesztelek, hogy mennyit bír, új az internetelérésem.Mivel dinamikus az IP-m, ezért DNS-t hasznlok, aminek a címe: easycompany.myip.hu:28960. És ha valaki tudja ,hogy szerver miért nem látszik az ASE-ben, kérem jöjjön be, és súgja már meg nekem😊 Gyertek game-elni!
Sakuu
Hát ja vagy arra vagy csak is arra ... 😄DDD

.:HaZaFi//Hks:.

Captain Sparrow
te is menõ vagy

Serpa
TDM csak gõzkiengedésre jó.

Sakuu
Ez egy tehetséges ember. Csak õ játszik amugy itt death match et??? 😄 Én általában TDM vagy CTF vagy még inkább S&D-t mert warokra azért kell gyakorolni.DM mel nem nagyon lehet fejlõdni... (szerintem)

.:HaZaFi//Hks:.

riva tuner

KM
Ez meg mi?

Malakai
Szerintem simán nem tudtak összehozni elég hamar elég jó enginet 0-ról. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bodesz
sztem ilyenfajta kérdésekkel csak magadat mutatot hülyének...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Sejtettem, hogy a CPU vagy a VGA hõfokát mutatja 😊

Honnan szedted le? Az én VGAm sajna nem tudja mutatni a hõmérsékletet, de hátha valakinek jól jön.
Ekkora gépigénnyel lehetne bechmark-olni 1600X1200 DX9 EXTRA-n, nem? 😊
lool dehogy
a videokártyámnak a maghõmérsékletét mutatja (tegnap aktam rá az új zalnam hûtõt és mit mindjak : NAGYON JÓÓÓ

mi az ott a bal felsõ sarokban? mutatja, hogy hány fok van a mapon, mert akkor az idõjárásnak megfelelö skint raksz be?
Captain Sparrow
és az menõ?

Yossarian
igazán hálásak vagyunk érte...

Nieleen

Cod 2 rekordom
gondoltam megosztom veletek

Yossarian
azér nem történt, mert a DOD miatt gyorsan össze kellett dobni ;-)

Nieleen

Sziasztok!
nemtudom kijátszott már a Call Of Duty 2 Big Red One-al, de akinke megvan és tudna nekem segíteni (cikkírás, tippek trükkök) azt megkérném, hogy a [email protected] -es címre írjon nekem. Nagyon megköszönném!(ha van MSN-ed akkor pedig: [email protected])

Köszi elõre is biggrin.gif