Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudok jobbat
csinálj egy rendszertakarítást (bár nem hiszem hogy ez a hiba)
kep rola http://gator.uw.hu/doom3hiba.JPG
kell hozzá az 1.1-es keretrendszer
amúgy elég közel lehettél és akkor mindek álljak rá a célzásra????
hogy lelõjjél???
ha meg öt méterrõl leütöttelek arról én nem tehetek (bár nem hiszem hogy öt méter volt)
ha meg nem tudsz veszíteni ne játsz vele, és ha nem nyersz ne mond másokra hogy csiter
www.ati.com (drivers)
Ezt beírod a keresõbe, majd megjelenik a rotered szervizlapja.
Ezt vhogy derítsd ki, hogyan éred el, mert minden fajtánál más.
Majd forwardolni kell a tûzfalat.
Ez azt jelenti, hogy a port forwardnál beadod a létezõ összes portot 1-6xxxx-ig.
Így a tûzfalad megmarad, de mindig kiengedi az általad indított salkalmazásokat.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
lófasz célzás nélkül kinyirtál mindenkit ugy hoigy else talát a golyó:SS
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
rivatuner
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az év Cybersport játéka címet ha minden igaz!<#nemtudom>#nemtudom>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Elöször ezt kéne megnézni.
Ha van a gépen szoftveres tûzfal is akkor azt is nézd meg 😊
van egy nagy gondom! routerem van, és nem tudok csatlakozni a szerverekhez! visszaolvasgattam, kb 4-5 embernek van (volt) ilyen gondja, viszont nem találok egyikre sem választ! szóval nem találom azt, hogy mi is a routerre a megoldás! pls help!
thx
amugy smc 7004vbr típusú a router
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Amúgy kevésbé zavart ez eleinte, mint a CoDnál magánál a karakter modellek, persze az is csak eleinte. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Valamiért a Játék elkezd néha magától akadni!sztem ezt az igényt simán elbírja a gépünk mert gyengébb gépeken jobban megy a game max grafón mint nálam!(Geforce6600 GT,ASUS a8v deluxe 64bit alaplap,Amd athlon 3000 MHZ-es proc 64 bit,1 gigaram!)
és valamikor nem akad megy rendesen de általában pályaváltás után szokott ilyen lenni ez miértvan?
.:HaZaFi//Hks:.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Honnan szedted le? Az én VGAm sajna nem tudja mutatni a hõmérsékletet, de hátha valakinek jól jön.
Ekkora gépigénnyel lehetne bechmark-olni 1600X1200 DX9 EXTRA-n, nem? 😊
a videokártyámnak a maghõmérsékletét mutatja (tegnap aktam rá az új zalnam hûtõt és mit mindjak : NAGYON JÓÓÓ
Cod 2 rekordom
gondoltam megosztom veletek
nemtudom kijátszott már a Call Of Duty 2 Big Red One-al, de akinke megvan és tudna nekem segíteni (cikkírás, tippek trükkök) azt megkérném, hogy a [email protected] -es címre írjon nekem. Nagyon megköszönném!(ha van MSN-ed akkor pedig: [email protected])
Köszi elõre is biggrin.gif