Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nyisd meg a DVD-t és ott kell lennie egy DEVIANCE mappának. Abba van a crack.
Lécci vki segítsen, lwtöltöttem a COD 2-õt a www.wanadoo.atw.hu-ról, Deamon Tools 4-essel föl telepítettem,amikor el akarom índítani a Single Playert akkor ezt írja ki: Please insert the correct DVD-Rom, select OK and restart application!
A Multi Player az fut!Crack nincsen!Vki segítsen,Elõre is THX
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
És COD4EVER !!!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
hogy honnan lehet letölteni azt ne kérdezzétek (nem emlékszem rá 😊 )
Hamachin akarunk játszani és ha a haverom csinál szervert akkor megy is frankón,de rajta kivûl senki nem tud csinálni ezt írja ki csatlakozásnál: iwd sum/name mismatch tud valaki valmit mondani mi ez?
köszönöm!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha ez a feltételezésem a helyes, akkor patchekben se várható igazán nagy javulás ezen a téren.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
6600gt
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Videokártyák erõsségei alapján sorban
Please note that Call of Duty 2 is a very graphically intense game. The greatest performance increase from this upgrade will be realized by selecting Optimal System Settings in the Options menu. !
This update supports US/UK English, French, German, Spanish, Italian, Polish, and Russian language versions of Call of Duty 2 only.
és a hozzá tartozó LETÖLTÉS.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Please insert the correct CD/DVD-ROM, select OK and restart application
ez azt jelenti crackelni kell nem??tudja valaki hogyan?és honnan lehet cracket leszedni hozzá??(ami BIZTOSAN mükszik is)
mert amit eddig probáltam nem reagált semmire...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
(hx) 02:29 PM EST - Dec,21 2005 - Post a comment
Activision and Infinity Ward sent us a press release announcing plans to release new multiplayer maps as part of a Call of Duty 2 PC update that will also include PunkBuster anti-cheat software and additional support enhancements. The download is currently scheduled for release in early 2006 and will be available at www.callofduty.com.
a cod-ot próbáld meg directx7-re levenni (ha nem azon van)