Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
na most akkor ez mit jelentene az én prescottomnak ha a v-sync úgyis ki van kapcsolva? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Eisenhower
apropó djcomot nem látta valaki? azota se láttam és pedig ígért nekem vmi klafa lógót ide 😞 esetleg vki karácsony alkalmából nem akar meglepni vele? ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden call of duty gémernek^.^ meg azoknak is akik utálják a csitereket ^^ azért karácsonyra kaphattunk volna egy pb-s peccset meg egy bughalmaz javítást 😞 tegnap rászántam magam hogy felrakjam cod2-õt de a fene se gondolta volna hogy ennyi nyomi wh-s van. De legalább karácsonykor ne csittolna a kis homi <#mf3>

UnknownAsshole
Kell lennie CRACK-nek mert én is onnan szedtem le.
Nyisd meg a DVD-t és ott kell lennie egy DEVIANCE mappának. Abba van a crack.
Hello!

Lécci vki segítsen, lwtöltöttem a COD 2-õt a www.wanadoo.atw.hu-ról, Deamon Tools 4-essel föl telepítettem,amikor el akarom índítani a Single Playert akkor ezt írja ki: Please insert the correct DVD-Rom, select OK and restart application!
A Multi Player az fut!Crack nincsen!Vki segítsen,Elõre is THX
mucsácsó
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

CoD2 4eVer! <#eljen><#taps><#taps>
DonPapa
nagyon Békés és Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Yossarian
Boldog Karácsonyt! <#integet2>

Nieleen

zico87
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!!<#wink>

És COD4EVER !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

KM
Csak csatlakozni tudok!<#wave>

Mr Manson
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sakuu
Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek!

.:HaZaFi//Hks:.

van erre egy jó kis progi: Pure COD2 a neve
hogy honnan lehet letölteni azt ne kérdezzétek (nem emlékszem rá 😊 )

Törölni kell a játék main könyvtátából a felesleges és gyanús iwd fájlokat.
Hello

Hamachin akarunk játszani és ha a haverom csinál szervert akkor megy is frankón,de rajta kivûl senki nem tud csinálni ezt írja ki csatlakozásnál: iwd sum/name mismatch tud valaki valmit mondani mi ez?

köszönöm!
Malakai
Nekem is így rémlyuk.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
rosszul emléxem, hogy 256MB-os XT-k lassabb memóriával jöttek ki?

Nieleen

trident
Szerintem várjuk ki a rendes foltot. Ez -gondolom- csak specifikus optimalizáció. Remélem, hogy más architektúrákhoz is lesz!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Malakai
A füstre azért reagál rosszul a játék, mert a core enginen még mindig alig módosítottak, szóval gyakorlatilag még mindig Q3 engine, hiába a (marketing)szöveg, hogy új. A Q3 engine pedig újjabb shader modelleket nagyon lassan kezel.
Ha ez a feltételezésem a helyes, akkor patchekben se várható igazán nagy javulás ezen a téren.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

igen és akkor a proceszort meg kilehet dobni mi... csak hiszed hoyg ennek a gamenak nem kell processzor....

urbijoe
ez a patch csak a single player -hez van?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Serpa
sokat érek vele ...

nyami
hm

KM
Mi az a hy?<#nemtudom>

Hy Nekem AsuS N6600GT van a haveromnak pedig 9600XT neki is ugyan az hogy nem bírja kihúzni maxra gammát én kitudom fainül emgy sõt BF2 is Highton fut AJÁNLOM
6600gt

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Szerintem a viedokártya a gyenge! Nekem is 256MB-os legjobb 9600XT-m van, és mellette kb 2Ghz-re felhúzott Barton 2800Xp+-om van. És ekkor is a füstben például 19 fps-re esik. Minimum Geforce 6600GT kell neked.
Videokártyák erõsségei alapján sorban

Amd-re is jó?

trident
This Call of Duty® 2 update is recommended for Windows 2000/XP users with Intel Hyper-Threading Technology (HT Technology) enabled processors, multiple processors, or systems with a dual core processor. This update will bring any supported version of Call of Duty 2 up to version 1.01. This upgrade will not affect pure server, and will not affect your ability to join or host multiplayer games with version 1.0 players. Infinity Ward worked closely with Intel to improve Call of Duty 2 performance on systems with HT Technology, multiple processors, or dual core processors. If you do not know whether you have a multi-processor, dual core, or HT Technology enabled system, please see the ReadMe file for simple instructions on checking your system. !

Please note that Call of Duty 2 is a very graphically intense game. The greatest performance increase from this upgrade will be realized by selecting Optimal System Settings in the Options menu. !

This update supports US/UK English, French, German, Spanish, Italian, Polish, and Russian language versions of Call of Duty 2 only.

és a hozzá tartozó LETÖLTÉS.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

van ott olyan hogy DEVIANCE könyvtár. ha belemásoltad a krekket akkor még arra tudok gondolni hogy sp1 alatt nem mûködik. a haverom is akinek felírtam panaszkodott hogy nála nem megy krekkel, és sp1 e van. bár mintha rémleme hgogy megjelenésekor már feltettem csak akkor még gyengébb vidkarim volt és rögtön le is töröltem mert szaggatott, és mintha sp1 lett volna akkor még fönnt nálam

balintka
Hm én mircen jövõ hetet hallottam 😄 nah mind1, nem tudjátok milyen mapok lesznek?

DJ Skyline
messze van még early 2006!<#idiota>

HuAn82
Próbáld innen.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

megvan😊 aszittem dobnikell mint a föstöt de nem, megoldottam 😛

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

van egy misszizó normandia vagy mi a végén zöld füstgránátot kellene dobni de nemtudom hogyan kell vagy honan kell szereni tudja valami mit jkell tenni??

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

a cod 2 multija megy...a single-ben ezt írja ki:
Please insert the correct CD/DVD-ROM, select OK and restart application
ez azt jelenti crackelni kell nem??tudja valaki hogyan?és honnan lehet cracket leszedni hozzá??(ami BIZTOSAN mükszik is)
mert amit eddig probáltam nem reagált semmire...
kellemes csalódás a játék, igazi háborús feelingje van, de azért a gyengéit még mindig nem tudta kiheverni. pl tanrobbantás. viszont az ellenfél mozgása és intelligenciája nagyon jó

Pano
frankó, kapunk pár nap tiszta játékot. Maximum...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Serpa
már egy ideje.

KM
Lebuktam!<#nyes><#idiota><#nyes>

Yossarian
acsiterek féélnek, acsiterek féélnek, a csiterek féééélnek, tádádádáááá 😊

Nieleen

MoLc
hi!!! bocs hogy cod2-ben zavarlak titeket.Nah akkor vki segitene nekem sima codnál(the all-seeing eye-al)belépve (már a játék állását is lekérdezve) ezt irja ki: couldn't load player animation scropt mp/playeranim.script thx annak aki tudja h miez mer 10böl 10 codos spanom se tudta . thx thx thx

Serpa
hohóó!
végre.

KM
PunkBustertõl ments meg Uram minket!<#szomoru2>

Eisenhower
Call of Duty 2 MP/Punkbuster plans - briefly
(hx) 02:29 PM EST - Dec,21 2005 - Post a comment
Activision and Infinity Ward sent us a press release announcing plans to release new multiplayer maps as part of a Call of Duty 2 PC update that will also include PunkBuster anti-cheat software and additional support enhancements. The download is currently scheduled for release in early 2006 and will be available at www.callofduty.com.

poen ... 56 fokos . semmi tulmelegedes nincs , vagy ez remelem nem tulm.

Serpa
üss rá egy tojást.
ha másodpercek alatt megsül, akkor bibi van ...

hol tudom azt ellenorizni ? segitesz egy picit ? kosz

Meg kéne nézni, hogy nem-e melegszik túl a VGAd. Nekem akkor szokott így csinálni. (sõt még furcsább árnyékokat is)
lehet hogy már nem bírja a videokártyád
a cod-ot próbáld meg directx7-re levenni (ha nem azon van)