26388
-
ent #13627 óhajod parancs! -
Ficsek.hu #13626 pavlovot kapard már elő cod2-höz, léciii :D -
Ficsek.hu #13625 smitét neki :P -
ent #13624 FIIIIIGGGYEEEEELLLEEEMM!
mp_powcamp_v1 letöltés
Szerintem senkinek nem kell bemutatni!!!!
Este az Sg.Hu szerverén!!!! -
Fisher #13623 Csak nagyon nem szeretem, ha viselkedési bróblémák miatt kiteszek vlk.-t és egy percen belül megin ott van, röhög a képembe, szidja az anyámat, és ezt játszuk egész este. Ezért örültem a PB-nek. -
#13622 nyomni kell egy szerverrestartot csak utána frissül !!! -
ent #13621 Elméletileg, csak akkor frissül, ha a szolgáltatód admin oldalán (legalább is az obinál) restartolod az egész szervert... -
busman1 #13620 Valaki, megmondaná, hogy most frissült-e a pb a szerveren, vagy nem. Az első sor szerint v1.229, de pb_sv_ver parancs után v1.107-et ir ki.
-
#13619 Linuxos szervereken ez a hiba én is tapasztaltam PB Update után hát ez van marad a sima kick az mükszik !! -
Fisher #13618 Sziasztok. Van egy elég nagy gondom. Tegnap a szerveren frissített a PB, és azóta nem tudok Guid számokat kicsikarni belőle, ja és nem műkszik a kick és ban funkció sem, mondván, hogy nincs guid. Több szervert megnéztem már, mindenütt ez van. Gyors megoldás kéne. -
ent #13617 Az biztos, hogy az rcon logint bind be meg tudod csinálni, az kilőve. Az ikon az asztalra megoldott. A többi gáz, sőt... -
Szikorarobi #13616 Sziasztok. Tudnatok segiteni abban hogy szeretnek egy Shortcut-ot az asztalra ami elinditja a multit de ugy hogy IP alapjan cstlakozik jelszavas szerverre es ha lehet akkor megcsinalja az rcon logint is. Keresgeltem a Topicban rengeteget de nem talaltam ilyesmit. Probalgattam a + join es az ip utanna de nem sikerult. -
donoki #13615 callofduty.hu-n fennt van a pb frissítés meg asszem az fgcklan.hu-n is :) -
busman1 #13614 Huuu, tud valaki seggiteni, hogy a szerveren hogy kell frissiteni a PB-t? Vagy az Obinet fogja? -
starweb88 #13613 -
donoki #13612 könnyű wh-val?! -
#13611 hallode!!:)
olgyíuk má meg vhogy hogy a régieket egy packba beletenni és azt feltölteni/
engem nem zavar ez de lehet hoggy a nép nemnagyon tuggya ezeket követni:) [szarok rá:)]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!keressél meg msn-en PLS vmikor me fontos lenne -
#13610 A Buhlert az nagyon poén :D.Főleg a liftezés. -
#13609 Ezeket a mapokat mind ismerem,Mentem is rajtuk(még mindig)1ik szerveren csak ezen nyomulnak. -
donoki #13608 jaja
hmm hill24 az asszema sp-ben volt! -
starweb88 #13607 huuu a bridge map nagyon kafa :)) -
ent #13606 Bann plz, saját és klánoldal reklámozásáért... -
ent #13605 Újabb hétfői custom map áradat a team.sg.hu oldalán!!!!
3 új map, egész érdekesek!!! TDM,DM,HQ ban!!!! -
starweb88 #13604 én éppen most probálom ki :) -
#13603 A bridge-et nagyon szeretjük, egy MOHAA átirat és jól játszahtó, igényesen, szépen megcsinálva.
Amit még megnéznék, de nem fut HQ-ban: Link1, Link2, -
#13602 A Bridge-en egyszer játszottam ctf-et. Szerintem nem rossz.:) Azt hittem, hogy kicsi lesz, de szerencsére elég nagy a terep. -
#13601 Sok szép pályát láttam, én csak azt a párat néztem meg, ami megy HQ-ban is (és nem angol vs német pálya).
Egy párat itt megnézhettek.:)
A közönségkedvenc a flakbatterie. -
donoki #13600 uuhh
nekem van két map ami naon bejön!!!
Először is az mp_buhlert_tl2.iwd = Buhlert, germany nagyon jó ksi pálya!Majd adok screenshotot is!
Meg az M95 Arena!!!az is fasza!
Az Bridge-ről tudtok vmit?milyen? -
Egy Uj Jó Kis Custom map: Hellskeep -
#13598 ja és így már nem dobálozik a PB így már jól mükszik csak a csítereket obja ki elvileg !!!! -
ent #13597 by Trident:D
Mind szerveroldali, mind kliensoldali PunkBuster frissítés jelent meg Call of Duty 2-höz. Érdemes a szerveradminoknak is frissíteni, a kliensek pedig akár a már frissített szerverekről is letölthetik a csomagot.
Amire még fel kell hívnom a figyelmeteket: mostmár Linux alatt is működik a PB screenshot kérés!
Rengeteg játékos panaszkodott például hogy a neve miatt dobta ki a PB, ha az adminok beállítják a PB_SV_ExtChar 1 parancsot, ez nem történik meg, ugyanez a helyzet a többi cvar-ral is!
/PB_SV_GUIDRelax [0-7]
Defaults to 0; Controls PunkBuster's kicking behavior related to GUIDS; A Value of 1 means PB will not kick for UNKN (Unknown) GUIDs; A Value of 2 means PB will not kick for WRONGIP GUIDs (these are GUIDS which are valid but not from the IP Address the player is connecting from); A Value of 4 means PB will not kick for DUPLICATE GUIDs.
A frissítés letölthető a http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php oldalról! -
starweb88 #13596 hehe nekem is teccet :D sztem odabaxos :D -
donoki #13595 ráérek talán msn-en is =) -
Kiswarga #13594 Ezt én is ismerem. Kb. 6x néztem meg eddig de mindig kifexek tőle. -
Cence89 #13593 ez hosszu mese :P -
donoki #13592 miért is kéne? :) -
Cence89 #13591 Sziasztok
nekem szükségem lenne egy infora egy bizonyos <<SC>>Kenedyh nevezetű srácról valaki tudna esetleg egy oldal cimet vagy esetleg egy msn cimet fontos lenne nagyon segitségeteket elöre is köszönöm -
donoki #13590 ez de lúzer...
na fogadjunk h nem hagytad abba..100000000%
aki elkezdi az már oda van.. -
#13589 jelentkezési határidő : május 23.
-
#13588 Ja, ez a video marha jó:DD
A team toborzásból még 2 nap van hátra, igen.
Eddigi jelentkezők: starweb88, Panjabi MC
bizonytalan jelentkezők: zico87