Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Danton: vannak, sok van, neten, leginkább úgy ha a szerverre vannak telepítve.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
már az elsõ része is átjött, de ez valami csúcskurvajó!
Jó lett!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mivel a számokat mi sem fejbõl írjuk, mi is úgy találjuk meg, ahogy neked kellene. Beírjuk a keresõbe. Helyetted...
Nieleen
magyar cod honlap meg meghalt?!?!
nah mind1, köszi szépen, szvsz mehetne bele faqba
football without ultras is nothing
Ennyi post alatt meg is lehetett volna találni.
mint írtam lent, nem vezetett célra
ennyi postban gondolom nehéz lett volna leírni egy számot hogy hova ugorjak, amit esetleg bele lehetne tenni a faq-ba
Gondolom te is keresõt használni.
faq-ban ugyan benne van ez az animált név, illetve egy link van, de az frankón 404-es.. visszakerestem topicban is, de nemigazán találtam rá választ
valaki tudna dobni egy leírást?
htx
Kérek mindekit aki érdekelt CB-ben és azt is aki még nem, hogy szavazzon az oldalon a "Hungarian 5on5 SD"-re, hogy minél hamarabb legyen ilyen ladder!
Köszi
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Vagy ha a szerveren is fent van a mod.
Mer amit leszettem az jól néz ki de csak sp megy 😞
Szivem szerint hipnotizálnám a készítõket, hogy bugfix...buuugfix...buuugfiixx!
Teli lesz így is mindennel pakolva (tüzérség, rang, kasztok, modellek, skinek), inkébb kevesebb újdonságot, stabilabb módot szeretnék...<#vigyor5>#vigyor5>
Reanimáció GFM módra😄
Support - mg-vel?
Igen...😄
DVD borító?!😄
Koncept art: megvagy snecie!
http://www.panoramio.com/user/518310
<#lookaround>#lookaround>
addig meg pihen a polcon!😊
egyébként milyen volt az adjonisten, mert nem olvastam semmi különöset.
ez tényleg durva már, idióta<#gun>#gun><#gun>#gun>emberek vannak, és biztos hogy nem az a henker az.
Ennyire nemtetszik ? Ennyire unalmas ? vagy mi volt a problem ?? <#confused>#confused>
MJ rulz Pink Team The Only One
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
MJ rulz Pink Team The Only One