26388
-
donoki #13868 nah változott a terv
nem megyek el =)
snejder pls válaszolj a privire -
#13867 most jöttem le, fél óra várakozás után :| meg kellene dumálni egy fix időpontot, amikor a team tagok egyszerre fent vannak (bár az se sok ember) -
ent #13866 Nem bírtam ki skacok, feltettem az sg.hu szerverre egy custom mapot, POWCAMP-et... Uzsgyi, eszméletlen a hangulata...
IP: 195.228.155.81:28970 -
donoki #13865 mert
de nem biztos, leeht még láttok -
ent #13864 Nyugi, a szavazás pénteken lezárul és 2 új map kerül fel a szerverre. Onnantól kezdve hetente lesz a custom mapok lecserélve szavazás útján...
1. péntek 2 custom map upgrade
2. pénteki szavazás: melyik maradjon, melyik ne, hétfőn lezárul a szavazás.
3. hétfő 1 vagy 2 új custom map upgrade (letöltések számából adódó új mapok)
4. pénteki szavazás: melyik maradjon, melyik ne
.
.
.
Tehát minden hétfőn új custom map(ok).
De előre azért elárulom, most az egyik esélyes map a powcamp a másik még kérdéses.
Tehát:
team.sg.hu -> cod2 nyílt szavazás -> élvezés!!!!
-
#13863 hiába vannak uj map-ok ,ha a szerveren nem azok pörögnek! -
busman1 #13862 Szerintem kérdezz, mert napokig lehetne körmölni, és még akkor sem mondanánk el mindent.
-
busman1 #13861 A routernek saját tüzfala van, vagy a port nincs engedélyezve.
-
Geeb20 #13860 valaki helpezzen légyszíves. Routeren keresztül jön nekem meg még egy gépre net és a másik gépen megy multiplayerben a cod 2 nekem meg a menü előtt kidob a windowsba és úgy áll meg m,int ha el se indítottam volna. Az benne a poén hogy amiről telepítettem a játékot arról már kb 30ember rakta fel nekik megy.Amúgy a singleplayer módot végig nyomtam ezen a gépen.Awast,tűzfal server kereső mindent próbáltam+1.2-es path+magyarítás. Ha valakinek van valami tippje vagy tud segíteni kérem tegye meg. Nagyon köszönöm szépen előre is. Az e-mail címemre is küldhet:[email protected] Nagyon szépen köszönöm. Sziasztok. Aláírás:egy elkeseredett Cod 2 imádó....... -
#13859 miért? -
donoki #13858 Június 1.-től lehet nem láttok többet :( -
#13857 valaki biztos tud, csak lusta disznók -
donoki #13856 Ja és senki se tud segíteni szerver kezelésben??PLS -
donoki #13855 -...
helyesen: donoki05 -
donoki #13854 ez enyim donoki05..
de én sem olyan régóta használom kb 3-4 hete -
#13853 má megint?:D:D:D:D -
ent #13852 Újabb mapok a team.sg.hu oldalán!!!! -
#13851 szerintem meg az igényes mapokat tegyétek föl,mert van 1-2 map ami hát eléggé tré!
gob_iced,meg gob_aim asszem ami nem túl jó! mozdulni nem lehet az ilyen mapokon ha sokan vagyunk! vagy bespawnoltat egy kósza gránátra,vagy 2 másodperc múlva lelőnek,mert olyan helyre tett be! -
ent #13850 És mi lenne ha megnézném a letöltéseknél, hogy melyik két map vezet és azt felbasznám a szerverre. Utána mindig a következő kettőt, természetesen max 2 custom map mehetne fel a szerverre. -
ent #13849 Ezt meg kellene beszélnünk a többiekkel is. De a team fórumban csak buzi chates részletekről beszélnek.:D -
ent #13848 Nem kell messzire menned, banner... -
#13847 válassz! :) -
mokkachini #13846 nyomjatok már egy linket ahonnan le lehet szedni a blood modot
-
#13845 ha már gyorsan lejönnek a mapok minek mappack? -
#13844 jééé, megjavult az xfire-öm:DD
donoki, ez a neved xfire-ben is? mert akkor téged vettelek fel:)
starweb, a te user neved mi? -
#13843 Minden héten 2 új map. Amúgy végleges formában milyen lesz a szerver? Csak custom vagy marad néhány alap map is? -
donoki #13842 sztem minden hétvégén egy mappackot rakj fel... -
ent #13841 Ha vhonnan letöltök ilyen csomagot, abból hogy vegyek ki egy mapot? Mert sehol nem látok iwd kiterjesztésű fájlt... -
#13840 Mivel hogy megoldódott a letöltési sebesség problémája már nem sok értelme van hogy csináljak. (De ha kell megoldom.) -
ent #13839 Ez is lehet, sőt. Többiek?
Más: Mappackot készített már vki? -
Borg #13838 Csak tapasztalatból mondom (a css szerver után), hogy nem jó, ha túl gyakran variálsz a szerveren.
Mi már ráálltunk arra, hogy hetente, de méginkább 2 hetente kerül fel egy packban az újdonság, és akkor ott egyből maptesztet is tartunk, gyorsan végignézzük őket pár kör erejéig. -
ent #13837 El ne felejtsétek, szavazni és élvezni... A http://team.sg.hu oldalon a cod2 szekcióban nyílt szavazást indsítottunk, mely mapok kerüljenek fel az sg.hu cod2 team szerverére...
Szerintetek, hogy legyen? Minden nap +1 új map, vagy minden héten +2 új map? -
starweb88 #13836 :S -
#13835 bejelöltem, de ha a frissítésre nyomok, akkor azt az 5400 szervert kezdi el frissíteni ami rohadt sokáig tart:/ -
starweb88 #13834 bejelölöd my country és kész =) -
Geeb20 #13833 nem az egész játék nem indul.(a multiolayer) aserver nincs tele mert jelezni szokta.simán kidob az asztalra a menü beadása előtt pont.semmi hibaüzenet.És az a röhej hogy apám meg az én gépem routerröl működik neki megy nekem nem. -
donoki #13832 nah meg kaptam a szervert!
Tudna vki helpelni szerver beállításokba?? -
Angmar #13831 Anyira azért jó, hogy most egy gombbal tudom váltogatni. Ha, lenyomom pl. "q" betüt beállítja 5-re a sensitivityt, ha mégegyszer megnyomom akkor visszáll 17-re./bind q "sensitivity 5 17"/ De, ha már ennyire otthon vagy ezekben, ez miért nem mükodik.
alias +lasit "sensitivity 17"
alias -lasit "sensitivity 5"
bind q "+lasit"
Sajnos a quake1-nél még benne voltam ezekben, de az már majd 10 éve volt.... -
donoki #13830 passz
nekem müxik rendesen :)
Power User =) -
#13829 Ok, a toggle parancs csak on/off cvar-nál működik, szóval sensitivity-nél nem fog..