Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még 2 jótanács, aztán vagy megfogadjátok, vagy nem.
Ha már tényleg olyan sok warotok volt, akkor tegyétek ki az eredményeket a honlapra, mert ha valaki komolyan szponzorálni szeretne egy klánt, sírva fog menekülni a kitett eredmények láttán! Ha egyáltalán eredménynek lehet nevezni. 😊
Ja, és használj írásjeleket, mert ez így csak egy karakterhalmaz!
Nieleen
Le Parkour
Tudtok még bugokat a játékban?
Én dawnvillen took 1-et: a temetõbe a házba
Meg Burgundyn a német kezdõn a házba szintén van egy nagy bug.
Tudtok még ilyeneket?
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
- Tesztelünk hogy hogy játszól
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>asszem mindjárt játszóóóóóóóóók
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hells gate arrested*Gott mit uns*And shine heaven now.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Egy kis segítség kellene.Végigjátszottam az orosz és angol pályákat,de az amerikait nem tudom elindítani.Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
ONLINE JÁTÉKOSOK SZÁMA 1048 !!
football without ultras is nothing
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
[email protected] -ra küldj egy e-mailt és odaadom neked.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
csináltam egy oldalt címe: www.cod2online.hu
Sokak szerinte nagyon jó. Sok kép, és megannyi cikk van fent. Szeretném ha ti is megmondanátok, hogy milyen az oldalam!
u.i.: nagyon jó a CoD2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nieleen