26388
-
#13828 és ha nyomok egy frissítést, akkor miért az összeset frissíti, és miért nem csak a magyarokat? -
ent #13827 Minap letöltöttem vmelyik külhon szerveerről egy packot. 32 mb és türhető mapok vannak benne. Hogy kell kreálni ilyen packot? Mert sehol nem látok iwd fájlt... -
donoki #13826 sensitive? -
#13825 Hát, esetleg próbáld meg, hogy a parancs elé beírod, hogy toggle, de nemhiszem, hogy menni fog... -
Angmar #13824 Sziasztok!
Létezik olyan bindelés, hogy egy gomb lenyomásával a sensitivityt beállítja pl. 5-re, majd ha felengedem a gombot visszaáll az eredeti értékre, mondjuk 17-re. Jelenleg most két külön gombra vannak beállítva az értéket, de elég macerás igy váltogatni.
-
donoki #13823 akkor elindítani és kiírná h Server is full -
#13822 ez elég tág fogalom,nem tudnád kicsit szűkíteni a kört? pl van valami hibaüzenet,vagy kilép az asztalra? amúgy lehet,hogy tele van a szerver,és azért nem indítja -
Borg #13821 Jelenleg a szolgáltató valamit piszkál rajta, szal nem működik kora délután óta. Majd egyszercsak beindul újra :) -
donoki #13820 persze h belehet :D
ez minimum követelmény :D -
Geeb20 #13819 miért nem indul nekem a multiplayer???kiválasztok az eye programban egy servert és nem képes elindítani azt a kibaszott ku..a játékot. -
#13818 mi van a team.sg.hu-val? gondoltam megnézem ezt a winter1944-et,de úgylátom ez most nem fog megtörténni!:D -
donoki #13817 úgy néz ki -
#13816 donoki, ha már itt vagy!:) xfire-ben be lehet állítani valahol, hogy ne az összes szervert listázza ki, hanem csak a magyarokat? Ugyanis letöltöttem kíváncsiságból.:) -
#13815 Ezek szerint hetente egy új custom map megy fel a szerverre? Egy alap map pedig mindig lekerül? -
donoki #13814 good job -
#13813 "A LETÖLTÉS LASSÚSÁGÁNAK PROBLÉMÁJA MEGOLDVA, JÖN LE EZERREL!!!!!"
Na végre! -
ent #13812
MÁs: A mai nap felkerült egy megincsak egyedi kinézetű mapelemzés (winter1944) a team.sg.hu oldalra. Egy kis történelemmel egybe fonva...
Ui.: A nyílt szavazást el ne feledjétek. A héten péntekig tart a választás, utána élvezés. Ez után minden hétfőn indítva lesz a következő map beszavazása a a szerverre és pénteki napokon hozzátéve a listához...
A LETÖLTÉS LASSÚSÁGÁNAK PROBLÉMÁJA MEGOLDVA, JÖN LE EZERREL!!!!! -
#13811 #13798 -
ent #13810 Nálatok még nem fordult elő, hogy egyszer leszedett mód (pl nálam most az only rifle) visszatér? Azaz vmelyik nap saját sg.hu szerverre felmentem és a leningrad mapon ha orosznak állok, akkor a fegyver váltásnál az only rifle menü jön le (csak puskák, minden nemzet)...
Meg ez már idegesít: A nem admiral modos szervereket is úgy kezdi betölteni mintha az lenne, de csak a töltő nyitó oldalon... -
#13809 csk CUSTOM map legyen -
#13808 A hattoris modnál asszem valami onlyrifle szöveg van a fájl nevében. Ha leszedtél mindent, akkor a hattoris modnak is el kellene tűnnie. Amúgy az az awe-s mappa is egy mod szerintem.:) Nálam legalábbis nincs ilyen. -
#13807 nekem is ez a háttér van,de csak a hattoris szöveg,pedig leszedtem minden szart,csak mapok vannak fent,meg egy awe3b6 mappa,és a mainban pam mod fileok... -
starweb88 #13806 -
Geeb20 #13805 - Itt van hogy csak eddig adja be és utána tölt egyet és kidob. -
donoki #13804 jah -
#13803 éljen soká sn3jd3r atya!!! -
ent #13802 Ezúttal jelentem, hogy megoldódott az sg.hu cod2 szerverének custom map letöltésénél észlelt lassúsága!!!
Szavazást indítunk a team.sg.hu oldalán, mely custom mapok kerüljenek a szerverre!!! Addig is gg and gl without cheats -
Geeb20 #13801 de több haverom ugyanezt a játékot használja ugyanerről a cd-ről. -
Geeb20 #13800 beadja a Cod2 képét utána elsötétül tölt egyet és kidob.
Szerinted??? -
#13799 az 1.2 javitásal lehet tört szervert találni? -
#13798 Szerintem töröld az összes mod-ot, mert az kavar be. Ez a Hattori Hanso-s genya nálam is feltelepült és csak puskát választhattam az összes szerveren. -
#13797 Ez meg mi a faszom?
nem enged be és még a mapot se tölti be
sry ha nagy lessz a kép
-
donoki #13796 hi -
#13795 Hát Cod2-höz max Directx 9c kell + persze valami ujabb driver a VGA-hoz azt anyi -
5555 #13794 Helló !!!
http://gamepress.hu/cod2/index.php -
donoki #13793 kép? -
Kiswarga #13792 Nekem meg sikerült megoldanom a laggolós problémát. Annyit csináltam, hogy Letöröltem mindenestől a cod2-t és újraraktam. Azelőtt azért nem működött mert a letöltött dolgok rajtamaradtak és az nagyon lefogta. -
Geeb20 #13791 valaki megtudná mondani miért nem indul el nekem a COD2-nél a multiplayer rész?
mert mikor el akarom indítani akkor tölt egyet és kidob. ????????????????????? -
#13790 Azért köszi,megprobálom még 1x leszedni hátha az segit.Nem lehet hogy vmi nincs fent a gépemen,mert 2 hetes a rendszer. -
donoki #13789 hát az 99%