Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
szerkesztettem, olvasd el megint! Lassacskán majd felfogod miért voltál eltájolva...

Nieleen

rtomo
igen, csak tudod a tapasztalatom az azt mutatja, hogy 10 helyen ahol ajánlottam, 9-bõl fikázást-kritizálást kaptam 90% :-/
sajna nem a rosszindulat, hanem a tapasztalat vezetett ahhoz, h elõre beírjam 😞
(bár ne lenne igazam, és ne a tapasztalatom miatt kellett volna beírom 😞 )

és, hogy Serpa nekem szólt az biztos, mégpedig Einsehower üzenetét vetített ki nekem
Eisenhower üzenete:
,,azt irogat be amit akar. én meg szépen törlöm mert ez a hangnem nem ide való.'' -- addig ok, h ez odex-nek szólt, de!! ->
Serpa üzenete:
,,és az te vagy.

Válasz 'rtomo' üzenetére (#10706) ''

ezzel pedig rám is vetíti :-/

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

Yossarian
rtomo, javaslom, hogy nézd meg 1-1 hozzászólásnál, hogy kinek válaszolnak és nem csinálsz hülyét magadból! Eisenhower nem hozzád szólt, hanem Odexhez, nem a te üzidet akarta törölni, hanem sheke beszólásait.

Másrészt nem vall egészséges lélekre ez a "baszd meg a fûnyíródat" hozzáállás. (mielõtt ezt is félreértenéd elmagyarázom: linkelsz valamit és a reakciók elõtt rögtön beírod, hogy az ilyen-olyan bunkó tahó suttyók kíméljenek, amirõl a jóérzésû embereknek azonnal megvan a véleménye és hogy finoman fogalmazzak, nem leszel szimpatikus, még ha mindannyian tudjuk is, hogy vannak ilyen fikázók...)

Serpához meg annyit, hogy nem ismered és egy félreértett post alapján kezded el fikázni. Mert amikor a #10707-ben azt írta, hogy te vagy eltájolva, pont arra célzott volna, hogy nem kell hõzöngened Eisenhowerrel, mert nem is neked írt.
És ahhoz képest, hogy "ne szólj szám nem fáj fejem", meg "nem kellenek a fikázók", te pár post alatt lefikáztad a topiclakókat, a házigazdát, a cod2 playereket. Szal ha nem birod a kritikát, akkor te se kritizálj...

Nieleen

Sakuu
Ez a video ritka szar! 😄DDD de tényleg!! 😄DD

.:HaZaFi//Hks:.

rtomo
Hopp bocsánat, kihagytam a rosszakaróknál Eisenhower nevét...
még1x boccs 😊
(indoklás: elvégre õ akarja törölni az üzenetem amibe ezt ajánlottam)

rtomo
thx Trident 😊
mégiscska vannak rendes CoD2-õs emberek 😊
és ez ,,Az elõre definiált paranoia és agresszió'' a serpához hasonló rosszakaró-csak rosszattudok mondani tipusok miatt van :-/
pont emiatt hiszek egyre kevésbé a normális CoD2 player-ek hitében 😞

A többinek aki kevésbé kedvelt és kevésbé tetszett az ötletem, Eisenhower ha akarod töröld nemhoz lázba 😊
( csak akkor arra adj választ, hogy miért nem tartozik ez ide? 😛 váram a biztos inteligens válaszod, hogy a cod2-es klánoknak való ingyenweblap miért nem tartozik a cod2-jöz :-/, mert én nemvágom kérlek világosíts fel... )
Azonban ha törlöd akkor nem velem hanem azokkal a cod2-es kezdõ klánokkal szúrsz ki akiknek weblap kéne, de ha ennyire tudod csak átgondolni törölj és ne csak a szád járjon. (mert még mindig ottlátom az üzenetem..)
És nagyban vághatsz elégedett fejet, mert hisz te itt nagy fiú vagy 😊
nemfogok vitatkozni, max 1-2 választ nézek még meg, de különösképpen nemfogok többet írni, megkönnyebülhet az aki akar ettõl 😊

na ennyit errõl...

<#szomoru1>

odex
😄 csak én nem neki írtam shekénekl hogy azt írogat amit akar hanem a másik gyerekre értettem aki beírta hogy milyen láma 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Eisenhower
ki beszélt rólad?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

trident
Nézd meg, ki kinek az üzenetére válaszolt. Úgy már tiszta lesz a kép.
Az elõre definiált paranoia és agresszió itt sem célszerû.
Jut eszembe az elkészített sablonok -nekem- tetszettek, nem teljesen az én stílusom, de szerintem jók.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

LSL
Autón volt. dx7en 40-80fps, még finomhangolok. Kössz a segítséget.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

rtomo
játék fõmenö/option/graphic és ott dx7-re ennyi átálítani dx7-re, d esztem elõbb próbálkozz h auto-ra tedd, hátha úgyis megy

Serpa
igen, játékon belül.

rtomo
Serpa, azzal, h megkértem azokat akik csak ,,rossz jellemzést'' adnának az oldalakra, h maradjanak inkább csendben?
,,nem szól szám nem fejem'' tartja a közmondsá de sajna ezt kevesen tartják be, ezért is írtam le. nemtudom, h ezzel mi a gond....
ha ráveszed az embereket a normális gonodlokodásra, akkor nem fogok olyat beírni. elõre is kössz akkor! 😊

LSL
azt még nem próbáltam. Most tegyek fel egy 7est v lehet vhol gammában állítani?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Serpa
DX7ben is szaggat?

LSL
Help!
olvastam faq-ot, rákeresetem a problémámra visszaolvastam, de semmi érdemlegeset nem találtam. de ha még így is láma lennék hát töröljétek a hszt.

Probléma: meg lett az új konfig. Amd64 Athlon 3000+, 1G ram, x600as videokari. Elõször 64bites xpt raktam fel, de nagyon bugos volt szal felnyomtam a 32-et. De még így sem kapok 10-20 fpsnél többet minimum grafikán!!! Volt már erre megoldás? estleg más aki így járt?

Serpa
és az te vagy.

rtomo
kinek a hangneme? az enyém? megtudhatom, h akkro mint mondtam ami nem idevaló?
és hogyne tartozna aklánoknak való inygenweboldal a játék topicjába?
...egyesek elvannak tájolva...

Eisenhower
azt irogat be amit akar. én meg szépen törlöm mert ez a hangnem nem ide való.

Yossarian
sztem jók!

Nieleen

rtomo
jah és még vmi!!!
tahó, suttyó fikázós barmok kíméljenek!!!
ezek INGYENES oldalak, tehát nem csont profi munkák 😊
de viszonylag szépek és jól mûködnek + egyszerûek..

rtomo
Klánoknak ingyenes CoD-os weblap itt:-> www.systemhun.atw.hu <-
ez tényleg ingyenes, letöltöd minimális html-tudással átírod az info-kat amik kellenek, az impresszum részt BÉKÉNHAGYOD!,, és feltöltöd vhova :
ennyi az egész és kész is a klán weblapja 😊
( normásilk oldalak vannak, melyek MINDEN FELBONTÁSON HIBÁTLANUL JELENNEK MEG!
klikk Ide az oldalhoz haonnan letölheted
ha vmi nem menne ott az oldal fóruma 😊
(vagy szépen lekell szedni az frontpage-t azzal könnyen meglehet oldani)

Yossarian
Igen! Azt írogat amit akar, amíg magának írogatja otthon a notepadba! de egy fórumon, emberek közt nem. Kiváncsi lennék, hogy az ilyen nagyszájú netes kamaszfiúcskák megengednék-e maguknak ezt a hangot, ha szemtõl szembe állnának némelyikünkkel?

Jellemzõ, hogy ezek a forumozók melyik korosztályba tartoznak, szal nem véletlen van, hogy normális klánok korhatárosak 😄

Nieleen

sikmina
mi lenne ha az ilyen b..kat hagynánk és arról a témáról beszélnénk ami a téma címe????????

odex
õ aztírogt be amit akar! és ebbe az üzenetbe elmondtam mi a szitu! #10687
szal nemvárok több olyat hogy ennyiszer meg ennyiszer kaptunk ki mert semmi értelme!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

1 - felõlem aztán simsezhetsz is 😊
2 - oké fõnök
3 - na ennek örülök <#smile>

trident
Viselkedj, nem otthon vagy hanem emberek közt.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nyami
:_DS?😄?:_A:?D?:__A:?DS:_SDD?:SA:?_D?

Yossarian
hmmm... tényleg nem tudjuk, hogy ki vagy, de szépen bemutatkozol nekünk...

Nieleen

sikmina
valaki nem csinál egy fórumos szervert?

z0ty
mokas movie ami ramutat kicsit mp40 elszartsagara (marmint ami a "bebetonozottsagot" illeti)cod 2 ben..haha..

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Eisenhower
ez a video ez

Eredmények <#eljen>
GOndolok itt HUNCUP , LAN , vagy bármilyen nagyobb volumenû eseményre.
Pl. IdeaFraget csak úgy tudtam meggyõzni hogy d2T yerte meg a HUNCUP-ot.

odex
Szóval nekem inkább csak info kellett ahhoz hogy miket kell elérni ahhoz hogy legyen szponzor! inkább még erõsítem a klánt és késõbb visszatérek a témára 😊

DJ Skyline
inkább a partraszállás szerintem...ott kellett zöld füsttel jelezni a bunker tetején

Sziasztok!

Régen olvastam már a topikot. Asszem egy hónapja, és a játékkal kapcsolatos híreket sem figyeltem annyira. A kérdésem az lenne, hogy van-e már SDK a Cod2-höz? Mindazonáltal a COD2Radiant pályaszerkesztõ érdekelne nagyon, hogy kijött-e már?

Üdv:
DJviolin

Az a "hill 400" nevezetû küldi? Mert ha igen, akkor ott a bunkereket kell elfoglalni/kitisztogatni.

"pc mindenek felett"
Aztán nem tud mást csak rontani a fórumok morálját, meg esztelenül codozni. <#idiota>

sziasztok😊

Elakadtam kissé😞(

Még pedig annál a résznél ahol vissza kell vonulni..a bunkerekig..!
azt irja hogy valami zöld vagy sárga fût..ha kól emléxem és el kell mennem valahová..csak nemtudom hová..de ha maradok vagy bemegyek valamelyik bunkerbe akkor meghalok..((

mit kell nekem itt csinálni..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

nyami
hy

Nick: Sheke <Üzenet küldés>
Csillagjegy: Kos
Életkor: 14-18 között
Neme: fiú

Regisztráció idõpontja: 2005. 03. 11.
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 01. 02. 11:53
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 01. 02. 11:58

Teljes név: Detván Dávid
Honlap: http://www.liverpoolka.atw.hu
Foglalkozás, hobby: pc mindenek felett

<#wilting><#wilting><#wilting>

<#zavart2>

Olyan jó érzés, hogy vannak nálam is idiótábbak

Sheke
õk 20 30 at nyertek atöbbi rõl nem is beszélve úgyhogy ennyi

Le Parkour

geri15
mit vársz? abonyiék tomikája csak erre képes -.-

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

trident
-.-

DJ Skyline
cod2-ben egyet sem,cod1-ben fél évet(nem tom hány war,kb 20-30),de nem klánozok már,nincs igényem rá

Sheke
te mennyit waroztál?

Le Parkour

DJ Skyline
1. nem izélek,csak megjegyeztem,vagy tán nem lehet negatív véleményen lenni?
2. "ötvennel többet warozott"...nem war függõ a dolog szerintem
3. "ha nem tudja"...ezt nem kell tudni,mindenkinek lejön a war eredményekrõl a helyzet

és ezzel nem a klán ellen vagyok,csak nem biztos,hogy szponzorokat kellene keresniük,mert így 1 szponzort sem fognak találni...de minek nekik szponzor?

trident
persze.

Yossarian
tudtommal meg igazán jó klánoknak se tolonganak a szponzorok, nemhogy noname klánocskáknak.

Nieleen