Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Azért könyvet ne írj!<#vigyor1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

z0ty
((nincs kedvem account valtani..toza vok egyebkent))

:na mar megint kezdodik..

szoval legyen fust,meg ne legyen "visszapattano" lovedek,meg legyen eletcsik,es ne termelogyon vissza elvesztett elet..eztet akartam mondani!!lecci...

(azert szeretlek..)

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Eisenhower
látom még mindíg össze vissza beszélsz. nem ártana elõször normálisan megfogalmazni mit írsz mert ebbõl semmit nem lehet érteni. kösz

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ADMIRAL MOD OT MINDEN SZERVERRE!!!

tobbi szart sem er!!isten mod hanyinger...csappattarsra leadott loves "visszapattanasat" tessek megszuntetni,bort,buzat ..sbt..lecci...
(ja es fustot is !!szar gepen felbontas levesz..es nem kohog azt kesz...((2000 xp,256 rammal egy 40 gs maxtor 9600 se (!!!!128/64 bit!!!!=rakas fos) tokeletesen megy dx7 ben!! szoval eleg vot a sirasbol!!mindenki mennyen kapalni,vagy havat lapatolni es vegyen jobb vga t!! fust az kell!!(vod osoknak uzennem ha ismer vki kozulluk vkit ...hogy szines fust ok,csak feketet nemar..lecci)

koszi
HASZ-NÁLD-AFAQ-OT
Sziasztok!! Valaki nem tudna mondani egy CD kulcsot mert nekem úgy van meg hogy egy gépen rajta volt és azt egy az egyben kiírtam de a multiplayerhez kell CD kulcs ami nekem nincs valaki mondjon már eggyet!!!
Elõre is köszönöm!!! <#worship>
Prince of Máté
attól is függ hogy akadozik-e a játék hohy hány hz-en van?

ok,megprobálom.

Rákattintasz a free-re majd vársz 20mp-et és akkor a megjelenõ 3 karakter beírod az üreshelyre és klikk a letöltésre.(nekem így ment)

Serpa
jobban jársz a COD al.

akyyy
FAQ-ban van egy kód!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hi,ez jo lenne csak valahogy nem tom letölteni..

Sziasztok!! Valaki nem tudna mondani egy CD kulcsot mert nekem úgy van meg hogy egy gépen rajta volt és azt egy az egyben kiírtam de a multiplayerhez kell CD kulcs ami nekem nincs valaki mondjon már eggyet!!!<#worship><#worship><#worship>

psg5
800x600.al jól megy csak hát 1024x768 nál élesebb csak ott meg icipicit akadósabb

F.K.T.

Yossarian
sztem DX7 800*600 ban jól kell mennie azon a kártyán.

Nieleen

psg5
Üdv.
Milyen grafikai beállítást használtok, jobban mondva egy 9800pro Radeon-ra mit ajánlotok, mert 1024x768 és 70 hz -nél néhol kicsit aggat (nagyon picit) de 800x600-al 60hz-nél meg kicsit már homályosabb

F.K.T.

gameplusz
Pangás van, rendesen....

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Szeva!
Qneten vagyok csatitokon állandó jelleggel, ha még aktuális keress meg.

ronihun
nem tudtok segíteni már elég sokáig eljutottam de egyszer csak kiirta hogy CMod... valami error meg ilyenek

...

Tessék itt egy jó kis progi, amivel a modokat lehet megtisztítani
Írjatok ha jó lesz 😊
PureCod2

Hello. Egy kis segitséget szeretnék kérni: Fõleg neten játszom a cod2-vel, és ráléptem egy szerverre ami letöltött egy modot a cod2 mappába. ezzel még nem is lenne baj mert ált minden szervernek vannak kissebb nagyobb modjai, de ez most minden menüben átállított a nyelvet németre! Kerestem mindenhol, még a config fájlokban is de nem tudom hogy lehetne visszaállítani angolra. Plz help valaki mert így nagyon nem jó!
Hatt
Sziasztok.

Keresek egy olyan embert aki tudna segíteni pár Clan Base-es kérdésben.
Szeretnénk indulni de elötte tudakozódnánk.
Aki tud segíteni legyen olyan kedves keressen meg privátban.
Elörre is köszönöm.

Elastic An-usZ Boys

Sakuu
JaJa én is csinálok egyet de az még a bevezetõje is lepipálja ezt a matyit pedig csak képek vannak 😄D lol majd felrakom hogy megnézhessétek 😊 de ezt a tökélyig akarom vinni szal még várni kell rá nem akarok ilyen munkát kiadni a kezembõl mint amit én láttam 😄D na menetem dolgozni rajta ...

UI: valaki még rajtunk kivül nem nevezett be a COD2ONLINE CUP-ra? vagy Hun Cup vagy ... nem is tudom midig változik a neve az a lényeg hogy a magyar bajnokságra mi beneveztünk és kérdem hogy nincsen itt olyan Clan aki még résztvevõ?Mert akkor megbeszélhetnénk egy két dolgot 😊 😉

.:HaZaFi//Hks:.

stingray
Szevasztok
Ha egy olyan fura hangot hallok match közben mintha valakinek reccsenne a térde
vagy valami hasonló de pl.a Brecourt pályán ahol nincs honnan leesni az miért van?
Netán egy újabb csit aktiválásának a hangja ,vagy ha valaki állandóan a levegõt ütögeti a
puskatussal az mi ?Lehet hogy egyszerûen csak nagyon ideges?
Nem akarom én mindenkiben a csalót keresni ,sõt abból indulok ki hogy a többség becsületes.
Különben is ha csiterek ellen játszok velük ellentétben ,én akkor is egyre jobb leszek. Ez a lényeg !
Na vé látás

Tűz Csucsu !

hi

ja tényleg <#vigyor3>
de azon kívül nincs másik (szerintem)

Gerbill
A bunker tetejére zöld füstgránátot kell dobni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Serpa
hogyne lenne.

nincs benne zöld füst

Gerbill
Az amerikai küldetéseknél szerintem néhány helyen alapból zöld füst van

de akkor is az miatt van!!
mert amikor letöltesz egy szerverrõl azt berakja main mappába és a singli részben ezt a letöltöttet érzékeli és ezért lesz zöld

Prince of Máté
nekem nem multiban zöld ott rendesen szürke,singleben zöld!

Yossarian
a mikrofonnal pedig alapból Z, asszem.

Nieleen

Gerbill
megnyomod a v-t és nyomogatod a számokat amik a szövegek elõtt vannak

Hali skacok.Kérdésem a következõ:Tudja valaki,hogy lehet bekiabálni multiplayer módba?thans csá
<#hawaii>

Serpa
"fikázni"

ennyi már fikázásnak számít?
😉

mert amikor felmész egy szerverre szed le különbözõ modokat. ez is egy mod és ezért zöld a füst. a pure coddal tudod megtisztítani õket

Eisenhower
RUSSIAN CAMPAIGN

The Winter War (1941)

Red Army Training – Learn how to fight for the Motherland.
Demolition – Repel the enemy assault and demolish their hardpoint.

“Not One Step Backwards!” (1942)

Repairing the Wire – Repair the severed field phone line and destroy enemy tanks with sticky bombs.
Railroad Station No. 1 – Infiltrate via the pipeline and retake the trainyard.

Fortress Stalingrad (1943)

Downtown Assault – Retake a series of apartment blocks in the city, and then support an attack on the enemy supply depot.
Stalingrad City Hall – Fight through the streets of City Hall.
Comrade Sniper – Use a sniper rifle to support the defense of City Hall.

BRITISH CAMPAIGN

The Battle of El Alamein (1942)

The Diversionary Raid – Rush the trenches and raid the enemy supply depot.
Holding the Line – Defend a small desert village on the British line south of El Alamein.
Operation Supercharge – Assist your tanks in breaking through the Alamein line.
The End of the Beginning – Capture the town of El Daba on the Mediterranean coast.

The Tank Squadrons (1943)

Crusader Charge – Engage the superior tanks of the Afrika Korps in the Libyan desert.
“88 Ridge” – Outflank and destroy 88mm anti-tank guns on a desert ridge in Libya.

Rommel’s Last Stand (1943)

Armored Car Escape – Withdraw from Toujane in a captured armored car.
Retaking Toujane – Drive the Afrika Korps out of the town of Toujane.
Assault on Matmata – Secure the Matmata route to Tunis, and shoot down enemy planes using an anti-aircraft gun.

The Battle for Caen (1944)

Prisoners of War – Reconnoiter the town of Beltot and then obtain a truck to transport wounded Americans.
The Crossroads – Secure the crossroads at Anctoville and neutralize a German wirless station.
“The Tiger” – Capture the town hall, church, post office, and German field HQ in the town of St. Louet.
“The Brigade Box” – Capture a German field HQ, then repel the enemy counterattacks.

AMERICAN CAMPAIGN

D-Day (1944)

The Battle of Pointe du Hoc – Locate and destroy the coastal guns and secure the enemy held bunkers.
Defending the Pointe – Repel a major counterattack at Pointe du Hoc.
The Silo – Capture the village, then snipe enemy mortar teams from the top of the destroyed silo during the counterattack.

Hill 400 (1944)

Bergstein – Clear the town at the foot of Hill 400, room by room, house by house.
“Rangers Lead The Way” – Fight your way to the top and eliminate the German forces holding the hill.
The Battle for Hill 400 – Repel multiple counterattacks at the top of Hill 400 until friendly forces arrive.

Crossing the Rhine (1945)

The Crossing Point – Capture the German town of Wallendar and secure a crossing point on the Rhine River for the Allies.

Gerbill
A küldetések menüpont alatt megtudod nézni szerintem.

Halihó!

Én csak annyit kérdeznék hogy milyen részekbõl áll a játék... vagyis pályák címei meg missziók címei kellenének nekem... de az is elég ha megmondjátok hogy hány pályán keresztül kell szenvedni... dankeee 😊
Prince of Máté
nálatok is zöld a füst?Mert nekem most az lett,pedig eddig szürke volt.miért van ez így?

Prince of Máté
ezer hála!!<#worship>

Eisenhower
nstall Info

1. Unpack to the game dir.
2. Start the game.
3. Choose the 'iRRM' profile.
4. Choose a level in Mission Select.
5. Enjoy these fine savegames!

tess

Eisenhower
no problem csak máskor olvass mielõtt badarságokat írsz ^.^

Prince of Máté
VALAKI PLZ TUDNA ADNI EGY 100%-os mentés mert újra kellett raknom a gépet és nem akarom újra kezdeni.A FAQ-ban lévõ link nem mûködik légyszi egy mentést!!!10000 THX

Gerbill
Fogalmazásból is nulla. Még most sem nagyon értem hogy mi baja van. Szerintem meg már mindenre megkapta a választ

Yossarian
tényleg bûn rossz 😊 az az egyetlen lövöldözõs rész is nagy luft lövésekbõl van 😊

Nieleen

Yossarian
uramisten, veled nem érdemes kezdeni... <#falbav>
nekifutok még egyszer, aztán ha ezt sem érted, akkor... nem is tudom...

#10706-os üzid vége:
"...egyesek elvannak tájolva..."

erre Serpa:
"és az te vagy."

Szóval mi rosszat is mondott rád ez a "rosszakaró-csak rosszattudok mondani" fickó? Hogy el vagy tájolva... Amit már te is elismertél.

Szövegértésbõl nulla alá, amit értenék egy 12 évestõl, de már a te korodban... Szal a legkevesebb, hogy õt is megköveted.

Nieleen

rtomo
és az te vagy. -ezt írta nem azt, hogy elvok tájolva.. 😞
n atényle gmek game-elni majd késõbb megvitathatjuk...

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

rtomo
de bocsi Eisenhower akkor, egykis félreértés, és rossz fogalmazás vezetett ehhez :-/
inkább mek játszani, az a legjobb mindannyiunknak 😊

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu