26388
-
donoki #13948 mi az hq?
sg hq? -
starweb88 #13947 sztem full mert kiadták a végleges verziót és snejder feltöltötte a hq ra is -
#13946 erről van szó. Ha nem akarod a sok ezerért "megvásárolt" cod2-det egy délután kijáccani akkor veteranon kezdj hozzá. Mert úgy két délutánba is beletelik a végigvitele. -
#13945 Na az király!!! Remélem durva gém lesz.
Szerintem elégge rövid mert én kb napi 3 órás játékkal letoltam kb 5 nap alatt. és azért jobb lenne ha még többet lehetne vele játszani,de mondjuk ez is megoldható egy sima restartal. -
Dexantreal #13944 én elvoltam azért vele. HL2-t nem próbáltam ki még..egyik részt se. -
donoki #13943 már kiadtáka fullt is :S
Hát sztem qva rövid az sp..
hát veteránon se nagyon izgató -
#13942 Hát télleg nem volt maraton egyik rész sem. Bár mostanában már nem adnak túl tartós szórkozást az FPS-ek single playerben.
Lásd HL2 episode 1 (első kieg) kb 5 óra. Viszont csak 20 dolcsi. -
Dexantreal #13941 nagyon rövid?..te tudod.... Egyébként asszem év végén jön a CoD3... -
#13940 Sziasztok!!!
Nagyon jó kis játék, bírom mind kettő részét. Csak egy bajom van vele hogy a single Player modja nagyon rövid. Nincs hozzá valami uj kiegészítés amin ujjabb pályák (küzdelmek) vannak, vagy mikor jön a COD 3? -
#13939 szerintem beta -
Dexantreal #13938 yo,thanks...megnézem...egyébként nem szavaztam -
starweb88 #13937 sg hq team oldalán volt szavazás , hogy milyen mapok legyenek nem tudom hogy szavaztál-e..ott felvolt sorolva -
Realtibi #13936 Kösz Laslandes hogy jöttél ,,unatkozni" -
Dexantreal #13935 figy,közzé tenné1listát,hogy mégis miféle mapok vannak az sg szerverén?..... -
Dexantreal #13934 má segíteni se lehet bazze?:P..seggfejek... -
donoki #13933 powcamp béta vagy full?
a full nálunk a szerveren nem müxik mert az a sum/name iwd faszság jön ki -
hitman55 #13932 Nem tudjátok mitől szokott ugrálni a ping mert néha 30 néha pedig felugrik 200-ra!!!kössz
-
Realtibi #13931 valéaki jöjjön már fel a szerverre unatkozom
(jó a hill24 védőnek kedvez) -
ent #13930 Ma felkerült a hill24 illetve a powcamp (rég) az sg.hu szerverére. Az előző napokban jelentkezhettek problémák a szerverekkel, globálisan, mivel az obi webdownloads szerverét karbantartották és nem ment fel és le semmi. Most próbáljátok ki és góóó őni... -
donoki #13929 hát ja..
most olvastam xD -
donoki #13928 köszönjük, ez nagy volt bazz
Szerverről volt szó nem a gépemen lévő gémről
OMG -
#13927 Tudom, de neki csak a multi megy. Ezért gyanakszom arra hogy kéne neki egy krekk. -
#13926 a multi-hoz nem kell a crack. -
starweb88 #13925 nem a gépemen van gond a játékkal hanem a szerveren kell configolni vmit.. -
#13924 Egyébként ha rossz a telepítő kód akkor pont a multi nem lenne jó, és az SP menne. -
#13923 Ne ess má kennyire kétségbe ha 7 percen belül nem válaszolnak szombat reggel hajnali 8-kor. Meg egyébként se fognak ilyen hamar. Ez nem chat, ember!
Egyébként lehet meg kéne crackkelni? Nem? Vagy olvasd el az info file-át. Vagy rakd újra. -
Bubumacika #13922 Please Help -
Bubumacika #13921 Sziasztok.Van egy kis problémán.Feltettem a Call of Duty 2-t,de nem megy csak multiplayer módban.Single módban meg sem nyikkan.Nem tudom mi lehet a gond, lehet a kód.(pirates). -
Dexantreal #13920 de én arra értettem,h biztos sok szar mod bekavar és akko má inkább reinstall,semmint hogy törölgesd azt a yo pár mod-t:P..én reinstalltam nemrég -
starweb88 #13919 reinstall jovan nem probléma h szervrről van szo -
#13918 crack -
ficcs #13917 Szevasztok,
Tud nekem valaki segíteni? Felraktam az 1.2-es patch-et, utána viszont kitaláltam, hogy single módban még nem is játszottam a gáméval. Persze nem indult el. VAn valami gyógyír az óriási parámra?
köszi -
hitman55 #13916 °_° -
#13915 -.- -
#13914 köszi
-
#13913 próbáld meg újratelepíteni az alap cod 2-t, és aztán arra a patch-et, talán bejön:) -
hitman55 #13912 Helósztok 1 oan problámám lenne hogy fel akarom rakni az 1.2-es patchot és mikor telepítem eztírja ki: "SETUP could not detemine the current version of call of duty 2 installation.Please verify that the game has been properly installed" !!!Please help segítsen valaki!!!!kössz!!!! -
#13911 ha az SG szerveréről van szó, akkor nem a te készülékedben van a hiba... holnapra ki lesz javítva -
#13910 nem mennek a letöltések (engedélyzve van ) mindig kidob hogy nem tudja tölteni a file-t edig jó vólt csak anyi változott hogy be crackoltam a single modot -
#13909 Haho van itt valaki?