Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sokak által kedvelt Merciless mód visszatér, mégpedig Call of Duty 2 módként.
A Mercilessre jellemzõ realizmus és a vérben bõvelkedõ látványelemek kötelezõ jelleggel köszönnek vissza!
Egyelõre néhány korai kép, a mód készülõben:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
Link
forrás: www.callofduty.hu
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
A Call Of Duty 2-nél nincs jobb játék neten!
Valaki nemtudná megmondani mitõl van, hogy amikor gémelek a homokos pályákon (ahol a levegõben száll a homok vagy por) akkor elkezd LAG-olni.
A netem jó átlagos 20-30 ping és az FPS is megvan 80-90 de egyszerûen egyfolytában akadozik nagyobb füstben is hangal együtt. De az FPS sem csökken és a ping is normál marad. (radeon-om van)
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
tudna vki tippet mondani, hogy hol lehet leszedni a pályaszerkesztõt vmelyik codhoz (már ha van)?
Ja és azt tudja valaki nagy vonalakban, hogy hogy mûködik a skin-készítés?
Thx
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
a scrol-nak ezt a beálítást kell megadni a driver-ében:
middle button
és megy 😊
thx magamnak 😄
Keress meg! 😄
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
http://www.panoramio.com/user/518310
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
nemtudja valaki, h a logitech mx310-esnél, hogyan lehet a cod2-re konfigurálni? 😊
mert a ,,back'' gombra tettem a gránátdobást, de ha nyomva tartom akkoris eldobja a granyót ahelyett, h kézbentartaná :-((((((((
valaki help, pls! thx 😊
Kb. egy hónapja Codozunk pár cimborával.Szeretnénk a játékot kicsit szervezettebb keretek között mûvelni, s ehez keresünk embereket.A társaság nagyrésze 25+-os:-) uh. azé nem vagyunk hardcore gameresk mer néha á kell nézni asszonyra meg melóval is kezdeni kell valamit mikor már nem bírja az asztal a sok paírt:-)Aki szeretne velünk együt ökörködni keressen meg!
Mindenkinek jó játékot!
Shaman
COD 2 HUN 85-90%
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valaki tud mondani nekem egy linket ahonnan le tom szedni a cod2 MP magyarosítást?
köszönöm...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ha valaki tudja hogy mi van velük az elmondhatná.... 😄
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
1.Mi van mostanába a cod szerverekkel??Az ase minden szerverhez 9999 pinget ír és nem is tok csatlakozni sehova.
2.Hogyan tudok olyan szervert csinálni tört játékkal ami látszódok az ase-ben???
http://flickr.com/photos/zolika90/
Pár példa:
- Körökre osztja a meneteket és megkülönbözteti a két csapatot és egy helyre számolja a potnszámokat, nem kell állandóan felirogatni.
- Le lehet limitálni pl a sniper-t csapatonkétn 1-1 darabra
- Automatikus térfélcsere ha eléri valamelyik csapat a meghatározott pontszámot (konfigolás kérdése, de alapesetben 10 kör).
- Warokhoz szükséges szabályokat tartalmazza (pl CB War mód, vagy PCW mód illetve public)
Meg a különbözõ beállításokat el lehet menteni 1 módba, és nem kell külön, waronként mindig bekonfigolni a szervert.
stb stb.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
PAM 2.0 az mire jo?? Valaki elmondaná?😊 az volt ott h. a warrokhoz kell.. de fogalmam sincs h. miez😞( THX
Honda - The Power of Dreams
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17