Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
egy pill és megpróbálok utánnajárni

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

srácok nem tudjátok hova lett a Dav!ez server? Az volt a kedvencem...

gameplusz
Chello-val (512kbit) kb. (legjobb esetben) 3-4-5 ember tudna játszani...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Vviikkttoorr
sziasztok!
Hogy tudom uninstallálni a patch-ot mert nem akar tõle elindulni a game!
Valamiféle error-t ír ki!

Yossarian
vagy béreltek valamelyik erre szakosodott cégtõl egy jó szervert. Ha elég sokan vagytok, akkor 3 sör árából kijön.

Nieleen

macesz
The All Seeing Eye az a multi lényege

reeedman
akkor mindegy mert csak egy szaros 1024/128om van.csak majd ha váltok szolgáltatót én is a chellosra akarom.Azzal lehetne kezdeni valamit vagy inkább felejtõs a dolog?

Ability
Ha már errõl van szó, akkor nekem is lenne egy ehhez kapcsolódó kérdésem: egy chello classic 512-es feltöltéssel mennyi embert bírna el kb? 😊
Egy patch kell hozzá,hát elég bika netre van szükség..

neked mekkora van?

reeedman
hello!
egy kérdésem lenne hogy hogyan tudok szervert csinálni és milyen internet hozzáférés kell hozzá.aki tud az irjon.
köszi

gameplusz
Jó lenne mi? <#hehe>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

akyyy
pl?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dopti
Sziaztok, 2 kérdésem lenne...
1. : Hogy lehet beállítani h csak 1 Sniper legyen?
2. : Ki lehet vhogy venni a pályán lévõ füstölgést?
Az ik szerveren ki volt és majdnem dupla annyi volt az fps m...
Vagy ha van vmien fps növelési lehetõség akkor azt írjátok + plz...

Vviikkttoorr
A D-day utáni pálya vagy az azutániba az a feladat hogy védd meg a várost!
Kinyírok mindenkit azt nem akar a feladat sikerülni!
<#szomoru1><#szomoru1>
És nem tok így továbbjutni?
Nem tuttok segíteni vmit?

Dietrich
nekem az afrikai mapok bejövõsek...csak kár, hogy nem kell célozni ebben a cod2-ben<#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

fhsasa
a PB-vel jönnek ki új pályák is 😉

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

rtomo
§ <-> 0 bocs..

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

rtomo
és nemcska gyengusok map-ok, de televannak bug-okkal,
carentan-ona cod2-es map-on asszem 31 bug/jumper hely van.....
tehát a jó mapokat is elszúrták....
na mind1 majdcsak lesz valami.
bár ami eddig az activision aktivitását jellemezte az leginkább egy hatalmsa §-a!! 😞

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

KM
Ja-ja. A többi meg úgy sz@r ahogy van...

Yossarian
hát azt nem. De ha sokáig halogatják, akkor visszajön mindenki UO-zni, mert megunják azt pár pályát, aminek fele ráadásul már a COD1-ben is megvolt 😄

Nieleen

És azt nem tudjátok véletlen mikor lesznek uj mapok a játékhoz?

KM
Menj már játszani a babáiddal!<#levele>

Yossarian
az érdekel legkevésbé, hogy te kit rühellsz. És igen, az van.

Nieleen

neked most az van vagy csak ugy montal vmit gyorsan nehogy kevesbe ruheljelek?!

egyebkent ezek kozul mejik van magyar szervereken?!mert leiras alapjan en kb egyikkel sem talakoztam..
dr Kotász
Jaja, nekem is pl.
Yossarian
van

Nieleen

jovannna!tuttam h vmit elrontottam!😄
de hat "Persze mindez csak HTT Intel, vagy duálmagos procikkal" lehet kulonbseget latni...es a sracnak nyilvan nem oan van...

(egyaltalan van ijen barkinek kozuletek?!?)

Eisenhower
"Mindeközben a fejlesztõ Infinity Ward elérhetõvé tett egy mini-patch-et, egy frissítést, mellyel az Intel processzorosoknak kívánják megadni a lehetõséget.

Jelen Call of Duty 2 patchet azon felhasználóknak ajánljuk, akik Windows XP/2000 alatt és Intel HTT (Hyper-Threading (HT) Technology) támogatású, vagy duál magos processzorral rendelkeznek. Ezeken a gépeken a grafikai teljesítmény a patch-csel nagy mértékben feljavítható. Ez az ápdét a Call of Duty szoftvert 1.01 verziójúvá alakítja, ami nincs befolyással a pure szerverekre, és ugyanúgy lehet csatlakozni az új verzióval az 1.0-ás szerverekhez, mint eddig. <...>

A dolog állítólag mûködõképes, a CoDFiles egyik munkatársa szerint a telepítés fél perc, göröngyök nélküli, és igencsak megzabolázza az eddig gyengélkedõ FPS számlálót. Persze mindez csak HTT Intel, vagy duálmagos procikkal."
Forrás: www.callofduty.hu

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
hát arra gondolok hogy ugye pl procinál is van védelem. pl lehet ugy felmelegszik a procid játék közben hogy mikor eléri azt a bizonyos hõfokot lekapcsolja a gépedet nehogy leégjen a cuccos ^>^

Eisenhower
hát ha vesz egy normális vga hûtõt akkor nem kell neki sehova költöznie ^^

sike
nincs húzva...:S akkor hûtés lehet a gond

-

Vviikkttoorr
sziasztok!
Letöltöttem a játékot és 1-2 pályáná hirtelen nagy pirosság jön a képernyõre és a kép ide-oda rázkódik!
Alig látok vmit!
NAgyon rossz!
Nem tudjátok mi lehet a bibi?

az 1.01 es pecs kb kizarolag a dual proceszoros megoldast tamogato izet buzergaja intel cpu knal...szal semmi valtozas grafban vagy stb...nem pecsel javityak majd ugysem!!neked kell jobb kartyat venni!hahaha!!!48K ert kapsz 6800 as geforcot mar!vagy probald huzogatni vgadat,csak akkor erdemes lesz a hutoszekreny melle koltoznod!
"grétsi"-ezt nem ert m!ez mit jelent!

ejzenhaver!!!akkor rad szamithatok!mint oszlopos tag?!?dejo!

csingacsguk - :magas pingnal lehet gond tuzfal,spyware,virus,halozati beallitasok nem megfelelo= mivolta,es vagy szar szolgaltato meg kb meg 1000 dolog..
ismerosomnek kb isdn sebesegu kabel nettye van megis 10-20 korul mozog a pingje..szal lehet akarmitol...megoldas lehet esetleg meg lemeztoredezetsegmentesites,regisztri tisztitas,nagyobb pagefile, stb...szvsz..jo szorakozast a problema megtalalasaig..
Virustol is lehet,hogy magas a pingje.Nekem sajna már volt rá példa,muszáj volt ujraraknom a rendszert és akkor megoldodott.

Yossarian
kémprogi?

Nieleen

Eisenhower
kilövi a gépet? ööö nincs esetleg húzva vmi? vagy nem megfelelõ a hûtés...

"Valószínûleg a pingje magas."
Igen épp erre keresem a gyógyszert😄

Eisenhower
grétsi klán? ^^

dr Kotász
Valószínûleg a pingje magas.
SZIASZTOK!
Egyik haveromnak túl nagy a pingje a multiplayer közben pedig a netjével sztem semmi gon nincs! Szerintetek mi lehet a baj?

MrStokes
Ha jol ertem ez a PAM 2.0 egy szerver oldali mod, ugye? Fel kell a klienshez is rakni vagy eleg ha PAM 2.0-as szerverhez csatlakozok?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

sike
még valami: Call of Duty 2 - HTT v1.01 Patch nálam szart sem ér!!!!!!!!
ugyan olyan szar DX9 ben egyszerüen nem birja a pl: partra szállást és kilövi a gépet...
mitõl lehet ? 3Ghz intel proci 1Gb ram 9600 ati ..talán a videokari üt be??
multit is csak Dx7ben nyomom

-

Dietrich
gondolom a büntetõpontok is emiatt vannak 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sike
remélem a hentelés csak akkor lesz ha gránáot hajítok oda..ne pedig puskával lövök egyet és felrobban az ember ...lol

-

Yossarian
veled egy klánba? 😄DDD

Nieleen

klant alapitanak...mer hogy az ojan vicces!akar vki jonni?!
Dietrich
látom a dokival nagyon belejöttetek az rcon parancsokba <#hehe>

Tyûûûû nagyon hentes!! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

DE van!