Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Hogy tudom uninstallálni a patch-ot mert nem akar tõle elindulni a game!
Valamiféle error-t ír ki!
Nieleen
neked mekkora van?
egy kérdésem lenne hogy hogyan tudok szervert csinálni és milyen internet hozzáférés kell hozzá.aki tud az irjon.
köszi
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1. : Hogy lehet beállítani h csak 1 Sniper legyen?
2. : Ki lehet vhogy venni a pályán lévõ füstölgést?
Az ik szerveren ki volt és majdnem dupla annyi volt az fps m...
Vagy ha van vmien fps növelési lehetõség akkor azt írjátok + plz...
Kinyírok mindenkit azt nem akar a feladat sikerülni!
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
És nem tok így továbbjutni?
Nem tuttok segíteni vmit?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
carentan-ona cod2-es map-on asszem 31 bug/jumper hely van.....
tehát a jó mapokat is elszúrták....
na mind1 majdcsak lesz valami.
bár ami eddig az activision aktivitását jellemezte az leginkább egy hatalmsa §-a!! 😞
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
Nieleen
egyebkent ezek kozul mejik van magyar szervereken?!mert leiras alapjan en kb egyikkel sem talakoztam..
de hat "Persze mindez csak HTT Intel, vagy duálmagos procikkal" lehet kulonbseget latni...es a sracnak nyilvan nem oan van...
(egyaltalan van ijen barkinek kozuletek?!?)
Jelen Call of Duty 2 patchet azon felhasználóknak ajánljuk, akik Windows XP/2000 alatt és Intel HTT (Hyper-Threading (HT) Technology) támogatású, vagy duál magos processzorral rendelkeznek. Ezeken a gépeken a grafikai teljesítmény a patch-csel nagy mértékben feljavítható. Ez az ápdét a Call of Duty szoftvert 1.01 verziójúvá alakítja, ami nincs befolyással a pure szerverekre, és ugyanúgy lehet csatlakozni az új verzióval az 1.0-ás szerverekhez, mint eddig. <...>
A dolog állítólag mûködõképes, a CoDFiles egyik munkatársa szerint a telepítés fél perc, göröngyök nélküli, és igencsak megzabolázza az eddig gyengélkedõ FPS számlálót. Persze mindez csak HTT Intel, vagy duálmagos procikkal."
Forrás: www.callofduty.hu
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Letöltöttem a játékot és 1-2 pályáná hirtelen nagy pirosság jön a képernyõre és a kép ide-oda rázkódik!
Alig látok vmit!
NAgyon rossz!
Nem tudjátok mi lehet a bibi?
ejzenhaver!!!akkor rad szamithatok!mint oszlopos tag?!?dejo!
csingacsguk - :magas pingnal lehet gond tuzfal,spyware,virus,halozati beallitasok nem megfelelo= mivolta,es vagy szar szolgaltato meg kb meg 1000 dolog..
ismerosomnek kb isdn sebesegu kabel nettye van megis 10-20 korul mozog a pingje..szal lehet akarmitol...megoldas lehet esetleg meg lemeztoredezetsegmentesites,regisztri tisztitas,nagyobb pagefile, stb...szvsz..jo szorakozast a problema megtalalasaig..
Igen épp erre keresem a gyógyszert😄
Egyik haveromnak túl nagy a pingje a multiplayer közben pedig a netjével sztem semmi gon nincs! Szerintetek mi lehet a baj?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ugyan olyan szar DX9 ben egyszerüen nem birja a pl: partra szállást és kilövi a gépet...
mitõl lehet ? 3Ghz intel proci 1Gb ram 9600 ati ..talán a videokari üt be??
multit is csak Dx7ben nyomom
-
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
-
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D