Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismertetõ ha tömören akarjátok tudni mirõl szól.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
(dod is tok szarul nezett ki anno,de mocsok jo filingje volt..mellekes h most meg szep de szar a hangulat..)
viszont nem sikerult megtudnom meg mindig h mi az a "CB" ..tobbi nagyon fontos rovidites leirasaert kosz tridentnek , es most h tudom mi az a pcw mostmar nyugottabban alszom...
ez asztan rohatt fontos volt szamomra...el is sujjedek szegyentol mingyart.meg a neve is hujeseg!😄 mer nem hadgyakorlat?! na mindegy..leccives
Ha ugy gondoljátok töröljétek de elötte hagyjátok fenn egy pár napig háétha valakit érdekel aki ide tévad.
Köszönöm
www.wwiionline.hu
www.wwiionline.com
Amúgyis valamikor el kell kezdeni<#vigyor3>#vigyor3>
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Játszottam a szerverükön, elsõ voltam, és azért dobtak ki kétszer is mert nem a klántagok voltak az elsõk!!!
Szép kis dolog mit ne mondjak <#gun>#gun><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
PraCticeWar=GyakorlóWar
A spotnade-t nem gyakorlom, mert csak HQ-zni szoktam, és ott nem lehet úgy begyakorolni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
((eggyebkent kezdett bele a fene ujra...en csak irtam vmit erre vki beszolt..mindegy..))
most csak azt szeretnem kerdezni h mik azok a "CB vayg pcw vagy spot "meg satobbi,mert meggyozedesem h holnap meghalok ha nem tudom meg ezeket,mivel ezeknek nyilvan iszonyu sok koze van ahhoz ,hogy egy publikon,egy fun szerveren hogy kattingatok az egerrel,meg mejik gombot hasznalom granat dobasra...koszi a segicseget..
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A korábbi hozzászólásodra volt néhány reakció, majd mindenki túllépett rajta. Miéer kell újra belekezdened?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
nem lehetne hogy a cod 2 rol beszelgessetek inkabb?!vmivel erdekesebb...
Ahol már vannak idõsebb, normális fazonok, õk már régi Cod 1-es klánok és ugye már nem nagyon vesznek fel új tagokat, mert rendesen összeszoktak, ismerik a másik játékstílusát, hibáit stb, kialakult egy közösség és azt szeretnék biztonságba tudni, ami érthetõ is. Vagy, csak elég fun-ból nyomják és elég inaktívak.
A másik legszánalmasabb dolog, hogy valaki alakít egy klánt (a hülye nevekre nem térnék ki 😄), feljön publicra és minden jötmentet be akar venni. :\
Így csak maradok FUN playeres public "lama". Egy ideig tuti, mert klánozni most sztem febr, márciusig télleg nem lesz idõm 😊. MEg PB nélkül nem is akarok nagyon warozgatni, klánt keresni.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nieleen
Ezért ilyen a magyar COD scene amilyen. Itt fórumokon akar klánt tervezni fogadok hogy a 90%otok azt se tudja hogy mi az a CB vayg pcw vagy spot nade és sorolhatnám.
Sztem az meber akkor foglalkozzon magasabb szinten a játékkal ha tényleg már érett rá !
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Nem mások írtak össze meggondolatlanul és helytelenül, összehajítva mindenfélét, hanem te.
AZ admiral módhoz, de megkockáztatom, hogy az adminoláshoz, szerverkonfighoz cvarokhoz nem értesz, itt is csak összeírtál mindent,
CoD2 rendezvényekkel kapcsolatban szintúgy,
Ráadásul érthetetlen és rendkívül helytelen módon.
Nem foglak sértegetni, hogy miért nem tudod helyesen használni anyanyelvedet, holott "papirod" van róla, hogy ezt kellene.
Ilyenkor is nagyon sajnálom, hogy adózom, mert sikertlenül járják sokan az iskolákat, ahol alapvetõ dolgokat nem tanulnak meg.
(nem lesz vmi cod 2 giga lan?! vki szervezzen mar vmit!meg cod muvimeker bajnoksag is jovolna..cs szint fole lehetne vinni vagy vmi!! vki nem tudna ossze hozni hasonlot?!?gazdag amerikainagybacsi sbt?!)
es tovabbra is van visszapattano gojo...nagyon gagyi!adminok lecci!ebregyetek!!ez ful valosagtalan!!elvezetesebb jatekot ma'n!! lecci!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Barátaimmal szeretnénk priviben jókat gámálni a Call-lal, és ehhez keresünk normális társakat! Tervezzük egy Klán alapítását is, ehhez várjuk pár játékos jelentkezését. Mi csak pár hónapja kezdtük a multizást, ezért örömmel vennénk szintén kezdõ játékosok jelentkezését!
A következõ email címen jelentkezhettek: [email protected]
Lehetõleg olyanok jelentkezzenek akik komolyan szeretnének játszani!
Köszi
-
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tud valaki priviben nyomatni nekem egy olyan szerver ip címet, amit nem kis 12-13 évesek uralnak, vagy lepik el állandóan? Tele a tököm azzal, hogy délután egyszerûen nem lehet normálisan játszani, mert a sok kis hülye veri a seggét és ez idegesítõ (tisztelet a kivételnek, mert azért akad 1-2 normális fiatal 😊 ).
Éjjel szeretek játszani, mert akkor 99%-ban az idõsebb korosztály nyomja és nincsen felesleges anyázás, savazás meg oltogatás hanem jó a hangulat és persze mindenki teszi a saját dolgát, nem csinál baromságokat vagy tépi a "száját" feleslegesen.
Elég szomorú, hogy ilyen morális közösségre csak éjjel lehet találni 😞
Elõre is kösz.