Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
most vittem végig,nagyon jó game,simán év fps e

tok jo ez a GFM mod...gyogyitas,celzott loves szuksegessege hatekonysaghoz,stb franko!!csak rohatt geppityut nem tok eccerujen telepiteni... 😞

TDM szervereken nem lesz vagy mi van?!
UnknownAsshole
Priluki te vagy az akivel tegnap este 2v1-be toltuk azon az egyiptomos pályán ?
fhsasa
igen, sokan hívják a lámák fegyverének. én is szeretem a shotit, de nem csak azzal szoktam nyomni, ugyan úgy meg akkor is. ugyh kikérem magamnak én nem vok lammer 😄

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Csak az itt a gáz,hogy a valosággal ellentétben itt a shotit kempelésre használják ami elég idegesitö tud lenni,nem kell nagyon célozni tuti halál stb.
Én csak a "lámák" fegyverének hivom..

Vviikkttoorr
az is?
a 100% mentés nincs!
Nem találja az oldalt!
Régebben találta de akkor se találtam rajta!

Én nem tudom,de sok szerveren ki volt véve eddig is a célkereszt...mármint én csak ilyenekkel találkozok!! 😄
+engem a shotgun idegesít,amikor mp44-essel nehezebb messzirõl leszedni akárkit mint shotgunnal....ez valóságos????Pedig szerintem épp az a dolog lényege,hogy a shoti közelrõl verhetetlen,de messzirõl meg beszo**d!!!Nem?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

😄 Az is van a FAQban 😄
Vviikkttoorr
A73P-EQJG-ZLLU-WUPU-00BF

Vviikkttoorr
jaa!
oxy!
1pill
Mingyá megkeresem!

DJ Skyline
mert a valóságban sincsen célkereszt elõtted!😄
nagyon helyes volt,hogy kivették a célkeresztet!

A faq-ba van!De mond má meg lécci az instal kodot me nem tom!!(Amit instaláláskor kér)
Valaki megtudja mondani az instal kodot?Fontos lenne!
trident
Ha látsz megint hasonló bugot/érdekességet kérlek jelezd!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Vviikkttoorr
sziasztok!
A 100%-os mentést hol lehet letölteni?
Ami van a Faq-ba ott nincs semmi,ma meg már a lap se volt elérhetõ!

Új hírek:
"Megjelent a Super Mario 5. része a CoD2 méltõ ellenfele."
on

PB mikor jelenik meg?

UnknownAsshole
GFM módban ha a kocsira felmászól és a motorháztetõre biggyeszted az MG-t akkor ez lessz belõle:

------------------------------

És a kocsin keresztül le se tudnak lõni.<#idiota>
trident
A letöltésben megkapod a readme-t. Egy fájlt kell két helyre másolnod (a main mappába és az elékszített gfm mappába), le van benne írva, hogy hogyan egészítsd ki a parancssort, és benne van a konfig is.

Akinek volt valami hiba, az nagy valószínûséggel a már korábban feltelepített módokból adódott.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Szerintem nagyon jo,nekem tetszik föleg hogy kasztok vannak..

Yossarian
már az elsõben se volt célkereszt. Pont azért, hogy ne csípõbõl osszák a fejest, hanem szokják meg a célzást a játékosok.

Nieleen

Yossarian
hát ez a gfm2 nem sokat javított rajta. Azt hittem legalább olyan drámai változás lesz, mint az UO-s gfm-nél...

Nieleen

fhsasa
mi fel akartuk rakni a szerverünkre de nem ment valamiért... csak nem tudjuk, h miért. aki esetleg ebben tud nekünk segíteni az keressen meg privátban.
a legszarabb a modban az az, h nincs célkereszt. ezt nem tudom miért kellett letiltaniuk :?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

akyyy
nekem az emberek kinézete tetccik nagoyn..meg picit fura a fegyverek hangjai, de bele lehet szokni😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

trident
Nem, ilyen nincs, majd tesztelgesd a fegyverek visszarugását, pl. tommigun.😊
Más a sebzés, is, szinte minden át lett dolgozva.

Hát igen ha rácélzol akkor könnyü ,de ugy vettem észre ha csipöböl lövök elég nehéz,bár lehet azért mert nincs célkereszt,majd meglátjuk.Amugy ez még csak béta verzio szoval még változhat valamelyest.

PESFAN
nem oldodik meg
sztem könnyû lõni benne

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Hát azért ennyire nem mélyültem bele,összvissz 20 percet nyomtam,de énis remélem hogy ezek megoldodnak...

DJ Skyline
én még nem próbáltam de akkor remélem eltûnnek a sniperes csípõbõl való lövések,a ppsh-val kiszedem a másikat a map végérõl,és társaik!😄

PESFAN
a gfm miért csak HQ-ban van SD-ben miért nem?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Jo ez a gfm mod,kiprobáltam bár nehezebb de nem baj,csak ugy van esélyed ha célzol mert amugy nagyon nehéz eltalálni valakit.

DJ Skyline
hm hm hm<#szomoru2>
csak a callofduty.hu-ra kéne felmennetek infóért srácok!

German Front mod² mini relase (Frissítve!)

Megjelent a German Front mod², amely Call of Duty2 mód! Kint a publikus, mindenki számára elérhetõ verzió. Ez még nem a teljes kiadás, hiszen nincs még elérhetõ pályaszerkesztõ a CoD2-höz.
A módban számos újdonságot találhattok, kezdve a kaszt rendszertõl, az átdolgozott fegyverhasználaton át az új modellekig!

Letöltés

A módról korábban elkészült ismertetõt ide kattintva olvashatjátok!

Hogy az ASE-ban megtaláld a GFM² szervereket:
A filter menüben válaszd a "New" lehetõséget, adj nevet a szûrõnek, és ezt másold be:

1 if servertype != "COD" remove
2 if protocol < "115" remove
3 if fs_game ~== "gfm" goto 5
4 remove

Magyar szerverek:
Bl^iC CoD2 GFM2 Server 212.52.166.169:28960
WihARsarok>>H2Q & BULL>> 195.228.155.14:28961

Jó játékot!

AlieN911
igaz ez nem full csak béta.. meg h.h. nincs szo rola a germanfrontmod.justgamers.de -n??

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Üdv all!!

Látom kijött már a GFM CoD2 höz..😊 Az lenne a kérdésem (már megvan.. fenn is van..) hogy hogy lehetne megnéznem hogy milyen?? ha jo akkor fel is raknánk a serverünkre kiprobálnánk.😊)

Honda - The Power of Dreams

urbijoe
a german front multi mod-hoz van valami szerver?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

ma végigértem a játékon legnehezebb fokozaton... zsyr volt! 😊

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Yossarian
gimmiszámámmó? Lassan mindenhol ezt kérdezed...

Nieleen

Fejes021
amikor a füstbe megyek akkor nekem is szaggat a hang.
Ha Dx9 ben vagy vedd le Dx7-re

http://www.panoramio.com/user/518310

Southy
ISMERI VALAKI A G.s.A KLÁNT?????

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

cod2-be lehet botokat rakni valahogy?
fhsasa
megjelent a german front multi mod! nagyon odabasz 😄

sziasztok!
Feltelepítettem a COD2-t, és kb a 3. küldetésig rendben ment minden. de most elkezdett a hang töredezni, és belassul néha kegyetlenül. nem tudja vki mitõl lehet ez?
AMD barton 2600+-os procival nyomom, NF7-es alaplap, 1 GB RAM, videokártya: ATI RADEON 9600. sztem ezzel nem kellene szaggatnia.. <#conf>

Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom.

odex
Hi ha valamelyik klán szeretne innen jelentkezni a bajnokságraaz vegyen fel az msn címemen vagy a fórumba írjon ezen a weboldalon! link

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Southy
senki??? :'''''''(

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Southy
Hali!

Aki ismeri a G.s.A (Give some Ammmo) klánt, és tudja a honlapjuk címét az adja meg!

Amennyiben egy G.s.A tgag elolvassa ezt az üzit, az adja meg az msn-je címét!
Elõre is kösz!

LES FORZA INTER
Vagy az ASE-dal vagy a neteddel lehet a gond mert a 9999 ping azt jelenti,
hogy nem tudja elérni!!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

vasko22
Nem tudja valaki hogy hova tünt a Fair Play szerver, az volt a kedvenecem, sokan voltak rajta, és szerintem azon voltak a legjobban beállítva a dolgok. Imádtam a haverokkal azon játszani!!!

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

zolo
Hali!
Elõfordulhat hogy azért nem tudok csatlakozni tört multi szerverhez mert azok már patchelt játékot igényelnek???Vagy megint gond van a szerverekkel mert 9999 ping van az ASE-be??

http://flickr.com/photos/zolika90/

bigfoot
texture filter nél mit jelentenek a beállítások?

bigfoot
beállításoknál mi az az anti aliasing,texture filter,és ezeket mikor vannak max ra állítva?
thx

Vviikkttoorr
mit lehet csinálni ha eccer csak runtime error van egy pályánál?
És sehogyse akar megszûnni!
😞
Nem tudjátok mit lehetne csinálni?