Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDM szervereken nem lesz vagy mi van?!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Én csak a "lámák" fegyverének hivom..
a 100% mentés nincs!
Nem találja az oldalt!
Régebben találta de akkor se találtam rajta!
+engem a shotgun idegesít,amikor mp44-essel nehezebb messzirõl leszedni akárkit mint shotgunnal....ez valóságos????Pedig szerintem épp az a dolog lényege,hogy a shoti közelrõl verhetetlen,de messzirõl meg beszo**d!!!Nem?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
nagyon helyes volt,hogy kivették a célkeresztet!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A 100%-os mentést hol lehet letölteni?
Ami van a Faq-ba ott nincs semmi,ma meg már a lap se volt elérhetõ!
"Megjelent a Super Mario 5. része a CoD2 méltõ ellenfele."
on
PB mikor jelenik meg?
Akinek volt valami hiba, az nagy valószínûséggel a már korábban feltelepített módokból adódott.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
Nieleen
a legszarabb a modban az az, h nincs célkereszt. ezt nem tudom miért kellett letiltaniuk :?
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Más a sebzés, is, szinte minden át lett dolgozva.
sztem könnyû lõni benne
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
csak a callofduty.hu-ra kéne felmennetek infóért srácok!
A módban számos újdonságot találhattok, kezdve a kaszt rendszertõl, az átdolgozott fegyverhasználaton át az új modellekig!
A filter menüben válaszd a "New" lehetõséget, adj nevet a szûrõnek, és ezt másold be:
1 if servertype != "COD" remove
2 if protocol < "115" remove
3 if fs_game ~== "gfm" goto 5
4 remove
Magyar szerverek:
Bl^iC CoD2 GFM2 Server 212.52.166.169:28960
WihARsarok>>H2Q & BULL>> 195.228.155.14:28961
Jó játékot!

Honda - The Power of Dreams
Látom kijött már a GFM CoD2 höz..😊 Az lenne a kérdésem (már megvan.. fenn is van..) hogy hogy lehetne megnéznem hogy milyen?? ha jo akkor fel is raknánk a serverünkre kiprobálnánk.😊)
Honda - The Power of Dreams
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Ha Dx9 ben vagy vedd le Dx7-re
http://www.panoramio.com/user/518310
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Feltelepítettem a COD2-t, és kb a 3. küldetésig rendben ment minden. de most elkezdett a hang töredezni, és belassul néha kegyetlenül. nem tudja vki mitõl lehet ez?
AMD barton 2600+-os procival nyomom, NF7-es alaplap, 1 GB RAM, videokártya: ATI RADEON 9600. sztem ezzel nem kellene szaggatnia.. <#conf>#conf>
Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Aki ismeri a G.s.A (Give some Ammmo) klánt, és tudja a honlapjuk címét az adja meg!
Amennyiben egy G.s.A tgag elolvassa ezt az üzit, az adja meg az msn-je címét!
Elõre is kösz!
hogy nem tudja elérni!!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Elõfordulhat hogy azért nem tudok csatlakozni tört multi szerverhez mert azok már patchelt játékot igényelnek???Vagy megint gond van a szerverekkel mert 9999 ping van az ASE-be??
http://flickr.com/photos/zolika90/
thx