26388
-
#14109 :D
PFFFFf
mi volt 1.2-nél:D:D:D:D -
#14108 :DDDD kezdj hozzászokni a gondolathoz, hogy most két hétig megint a patch körüli sírás-rívás lesz műsoron :) -
#14107 lol nincsenek ilyenek,hogy vészpatch,patch 1.3 to 1.2,meg hasonlók...CoD2 reinstall -
#14106 "hát ez nem is te lennél":DDDDDD
sry -
#14105 nincs vmi backpatch hogy visszaállítsa 1.2-re? -
starweb88 #14104 hát ez nem is te lennél....minek rakod fel a patchot ha nincs még olyan szerver...rakd fel ujra a játékot... -
#14103 Van egy nagyon nagy problémám!
Letöltöttem az 1.3-as patchot és feltelepítettem de mivel még nincs 1.3-as szerver ezért nem tudtam játszani:(Nem tudom se leszedni a patchot se felrakni az 1.2-est:(Mit tudok tenni? -
#14102 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
VALAKI EGY 3 VS 3 WART?
sry Eisenhower hogy ezt itt és igy -
#14101 szerintem nincs,de frissíthetnék már az ase-t,mert csak 1.0,és other van a versionnál!:\ -
#14100 van már 1.3-as szerver? -
donoki #14099 sehogy, kell új peccs hozzá -
Realtibi #14098 nálam ez a hüjyegeci csitter gyerek mindennapos
-
STFU #14097 hogy lehet az ase ban beallitani hogy csak 1.3 as servereket keressen -
#14096 én tegnap két map-ot is megnyertem mégsem dobtak ki -
Richard90 #14095 LOOOOL
a mai nap folyamán játszottam a szervereteken... és kétszer is kidobtatok!!!!!! DE MIÉRT???? Mert gondolom jobban játszottam mint ti... a tököm tele van már az ilyenekkel, hogy azt hiszik hogy csítelek... rakjatok fel PB-t azért van!! -
SzLacza #14094 Nem, az az érdekesség, h ez eddig csak a riflearénában jött elö eddig, máshol nem. -
#14093 melyik szerver ez? vagy több szerveren is előfordult? -
SzLacza #14092 Nem tudom pontosan, mert mindig más játékos volt, akit nem láttam, igaz 1x se magyar, ez gyanús volt. Lengyelek vagy szlovének, nem tudom vmi szláv nyelvüek. Viszont csak velem történt ez, mások látták őket. Abban viszont meg igazad van, h véletlenek nincsenek. 3x fordult eddig ez elő velem, ez már több mint gyanús. Azért köszi mindenkinek, tartástok nyitva a szemteket, lehet h én csak az első 'fecske' vagyok, majd lesznek még hasonló esetek. -
#14091 valami cheat lesz,vagy hack,vagy egy iszonyatos bug,amit kihasznál...csak úgy véletlenül nem fordul elő ilyen! -
SzLacza #14090 Köszi. Megnéztem. Tényleg hasonló eset. Közben gondolkodtam rajta, hogy esetleg 1 skinnel lehet gond, de rájöttem, h az se lehet, mert 1x némettel volt 2x meg angollal. Szóval még az se, h esetleg egy skin sérült lenne vagy vmi hasonló. -
donoki #14089 ja.. -
#14088 jo de még nem érdemes felrakni,mert akkor megint 2 hétig nincs játék mig át nem állnak a szerverek -
#14087 #14075 -
#14086 de ez csak a single-hez jo nem? -
#14085 Hali!
LAN-ozni szeretnénk 3-an a Cod2 1.2 verziójával de amikor elindítok 1 új szervert akkor a cod2 consolt adja fel. Mit csináljak, hogy játszhassunk? -
donoki #14084 ezt kinek írtad?? -
#14083 meklód szerver...hmm nem ismerem,majd felnézek rá -
#14081 ez nekem is így van...van az a szerver,ahol csak a gob_rats megy,majd átmegyek sg szerverre,akkor nem tudok csak puskákat választani...kikell törölnöm,hogy megint jó legyen! -
donoki #14080 mert bezavar a mod,
sokan asszondják a PAM
de nem tom.. -
donoki #14079 nah még 1 hónap amíg pár szerveren ez lesz... -
#14078 mért van az hogyha felmegyek egy szerverre ahol rifle mod van utána az SG-n is csak azok a fegyverek vannak ,és csak ugy lesz jo ha mindig kitörlöm ezt a file-t
zzz_all_rifles_v1.45.iwd ? -
#14077 szar harbor! -
John McLane #14076 bizony -
#14075 MULTIPLAYER FIXES
-Raised the gamestate from 16k to 128k
-Added loading bars to maps mp_harbor and mp_rhine
-Addressed the PB GUID issue where players were not being assigned PB GUID's of exactly 32 characters.
mp_rhine map changes:
-Fixed player getting on top of broken wall and seeing through second story of bombed out building.
mp_harbor map changes:
-Reduced overall fog density
-Fixed missing water texture
-Fixed player not being able to shoot through lower portion of the first gap in a railing found on east side of map.
-Fixed player not being able to shoot through lower portion of railing found on east edge of map.
-Fixed a partially floating crate and a couple holes in sandbags.
link -
donoki #14074 lol
már kijött? -
John McLane #14073 http://www.4gclan.com/CallofDuty2Patchv1_3.zip -
donoki #14072 BSZ cheater :) -
#14071 Hát tényleg nembiztos jó-e lessz a patch mgint vagy 2 havi galiba !! -
donoki #14070 lesz.
Nem lessz. -
donoki #14069