Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy általában mindenki a multit nyomja de én elakadtam a single-ben:
Veteran üzemmód, Sztálingrádban, az elvtársakkal el kell foglalnunk egy ellenséges HQ-t a pályaudvaron. Megtisztítjuk az épületet, de még mindig azt írja, hogy foglaljuk el a helyet. Pedig már nincs egyetlen fritz sem a közelben.
Igaz, fenn az emeleten Aljosa az ablakpárkánynál guggol (mintha kinntrõl még valaki lõne rá)de sehol senki. Lehet ez bug?
GFM az télleg olyan hogy ráközelitek a csávora (kar98 kb 15m) és nem találom el?? pedig a mellkasára céloztam vagy volt amikor a derekára:S.. tegnap került fel a serverünkre és csak ennyi tapasztalatom volt a modtol..:S meg az h. nem lehet rifle only..
Honda - The Power of Dreams
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Megjelent a modom!! A callofduty.hu -n nem soká megjelenik hirrel együtt 😊 le lehet majd szedni a neve?: DaV!Ez Hu v2 mod!!! amúgy én vok DaV!Ez csak nem regeltem már új nevet magamnak, hát de nem? minek? 😄
Mit láthattam akkor??<#rolleyes>#rolleyes>
az egy szerver keresõ progi!
Nem tud valaki egy szervert (de amúgy bármilyen jó csak magyar legyen)?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Essen meg a szívetek egy nyomorék vénemberen és linkeljétek be, kérlek!<#miaz>#miaz>
Láttam egy szerveren olyan modot, amitõl sokkal véresebbek lettek a sérülések. Szinte SOF2 szintûek. Ha tudja vk melyik az linkelje be, pls!
Iktatva: @ 2006.01.24. 12:52
Jelentést készítette: trident
Mivel hivatalos pályaszerkesztõ még nincs a CoD2-höz, így a leleményes szakik más trükkhöz folyamodtak. Kiemelték az egyjátékos részbõl a pályákat és kicsit belefrikáltak...
Ennek eredménye, hogy máris letölthettek egy TDM és DM játékra alkalmas pályát a CoD2-höz, amely a The Hill névre hallgat...
...és készület alatt van egy GFM² pálya is...
LINK!
kép
A GFM² készítõi már javában hegesztik az elsõ foltozást a módhoz, hibajavításokkal és egy pályával találkozhattok majd.
A pálya a single játékmódból származik, talán ismerõs....;D
kép
kép
Forrás: www.filefront.com
www.gfm.esgnserver2.de
Mivel a szerver ugyanazon a gépen fut,mint ahol játszom, ezért volt magas a ping még a saját gépen is. Pontosabban a túlterhelt Quake 3 motor számlájára írható,mert más game nem csinálja ezt, és nem igaz,hogy nem elég neki a gépem(A64 4000+,2Gb ram).Megoldás: miután elindítottam a szervert, ctrl+alt+del-t nyomok, és a szerver prioritását "magas"-ra állítom.Így a pingek rendbejönnek.
Így a probléma korlátozódik arra,hogy az ASE nem látja a szerverünket! Segítsetek please!
Ezekhez kérnék segítséget,de sürgõsen..tehát hgy miért nem látszik a szerver, és miért rosszak a pingek ennyire...még a saját gépemre is, és lanon keresztül is.
Ha valaki gondolja, megkereshet Skype-on is, ott SimonTower a nevem, vagy írhat a honlapunkon a fórumba(easycomp.atw.hu)
Elõre is nagyon köszönöm!
Megkérnék minden Cod2 admint, hogy ha felbukkan egy Tantalusz nevû egyén, rögtön bannolják a szerverrõl. Ha meg valaki ismeri, a codos társadalom nevében mosson be a pofájába párat.
Kösz
<#mf1>#mf1>
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
German Front módban hogy kell felrakni az MG-t?
Valaki írja már le RÉSZLETESEN, mer hiába, de nem megy.
:S
Köszi elõre is.
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Remélem azért még ér valamit a PB.
AMD Phenom II X4 965 3.4ghz Black Edition,Asrock 880G Extreme,2X Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ,ATI Radeon HD4850 512MB X2,2X500GB Seagate HDD,Windows 7 Ultimate 64bit
Mikor a pecs?
"A kiadó ActiVision, reagálva a nemzetközi cod közösségi fórumok legfelkapottabb témájára, petíciókra és egyéb CoD2 patch hiányával kapcsolatos szemrehányásokra, közzétett egy rövid közleményt, miszerint "Nem köll izgulni annyira, a patch már a spájzban van, sõt, 2006 Q1-ben meg is látja a napvilágot, új mapokkal, PunkBuster védelemmel, és a szokásos minor és major hibajavításokkal..."
Mindeközben a fejlesztõ Infinity Ward elérhetõvé tett egy mini-patch-et, egy frissítést, mellyel az Intel processzorosoknak kívánják megadni a lehetõséget.
Jelen Call of Duty 2 patchet azon felhasználóknak ajánljuk, akik Windows XP/2000 alatt és Intel HTT (Hyper-Threading (HT) Technology) támogatású, vagy duál magos processzorral rendelkeznek. Ezeken a gépeken a grafikai teljesítmény a patch-csel nagy mértékben feljavítható. Ez az ápdét a Call of Duty szoftvert 1.01 verziójúvá alakítja, ami nincs befolyással a pure szerverekre, és ugyanúgy lehet csatlakozni az új verzióval az 1.0-ás szerverekhez, mint eddig. <...>
A dolog állítólag mûködõképes, a CoDFiles egyik munkatársa szerint a telepítés fél perc, göröngyök nélküli, és igencsak megzabolázza az eddig gyengélkedõ FPS számlálót. Persze mindez csak HTT Intel, vagy duálmagos procikkal."
xy21: elindítod az aset, fent a beállításoknál van egy game fül, kiválasztod a call of duty-t jobb oldalra meg beírod a nicked (színezni is lehet) és ok...
Akkor pls mongyátok meg hogy kell nevet beállítani???
elõre is thx.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
AMD Phenom II X4 965 3.4ghz Black Edition,Asrock 880G Extreme,2X Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ,ATI Radeon HD4850 512MB X2,2X500GB Seagate HDD,Windows 7 Ultimate 64bit
Unknownasshole:Ja,asszem én voltam
Akyyy:LOL
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
itt már nem elég csak lõni ész nélkül..célozni is kell mint az uo vagy cod1-ben...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."