26388
-
starweb88 #14268 hallod pb t honan lehet frissiteni?
-
#14267 ja nagynehezen Sikerünl belőni Donokiék PB-ét mostmár kapja el az embereket húúú nekem is rohadt sok embr van az sv_cheat log fájlba már vagy 30 ember :D !!! -
starweb88 #14266 bevan :P -
#14265 "Aki másnak vermet ás,maga esik bele."...így járt a srác,kellett neki véházni'... -
Nadi #14264 Hehe...
Erről lehetne vitatkozni, hogy ki ír hülyeséget, kinek van ilyen téren nagyobb tapasztalata, de mind1! -
Richard90 #14263 akkor a szervereteken be van kapcsolva a pb?
mertaz tök jó lenne -
donoki #14262 De Zico!
az sv_cheat-be megint nem mentette el!
ja, télleg mivel nem dobta ki, nem isrte fel ezt a féle wh-t! -
donoki #14261 a szerveren van!ha a PB be van kapcsolva akkor ítt:
ftp-n: .callofduty2/pb/svss/ itt vannak .png terjesztésben mentve!!! -
Monoton #14260 LOL!
ezt hogy tudtad megnézni ??
hogy kell! -
donoki #14259 jaja!!
Mikor mondjuka vége fele h PB on!
Elkezdik nincs is bekapcsolva ^^
Mondjuk dede
aztán percekig így vitatkoztunk.. hehe -
starweb88 #14258 nemkell engedni ilyen mocskos izéknek waron csitelni fos dolog ki kell rakni a szégyen falra ! -
starweb88 #14257 hát beszopta azt amikor mondom h pb on aszondja nincs is bekapcsolva :DDD -
donoki #14256 jaja
most az egyik tag , asszem Gida azt akarja h töröljem le, kiutat akar h ne a szígyenfalon kerüljön ki! -
#14255 lol,de rossz! így lebukni,pláne emesenen' megerősítve!:DD:_AS -
donoki #14254 de azt röhögtem :DD
"Nem ilyen WHm van" XDD -
donoki #14253 Nah meg volt az első használható Pb kép!
Főleg war közbe
Az Szhp ellen waroztunk!
Kikaptunk vmennyire aztán utána mondom áh megnézem a pb ss-eeket!
Nah mit találok??Hát azt h SZHP Playa egy csíter ************ ******************************!!
KÉp:
Msn-en mentekedőzés(de olvasátok el!hogyan akar eltéríteni xD):
Sry a képek nagyságáért. -
#14252 ezt a cod.hu-n sem ártana reklámozni valahogy,mert itt a topikban nem lesz meg a 16 klán szvsz -
donoki #14251 igen!
kir
-
starweb88 #14250 Hirdetés:
a klánommal inditunk egy CoD2-es Fun Cupát szeretném ha minnél többen jelentkeznétek rá!További info az oldalon..
Itt a link : Katt Ide
Thx -
donoki #14249 *FLÉM OFF* -
starweb88 #14248 eredmény hirdetés DÖNTETLEN :D szal ezennel téma OFFF -
#14247 -
starweb88 #14246 fgc rendesen megpakolná őket :D -
donoki #14245 wart :D
Nézzük meg!
az fgc klán az OBi ellen! :)
Össze kéne hozni őket egy warra ;) -
#14244 Ja ebből tényleg felesleges ServerHosting WART csinálni !!! Mind a 2 Jó azt késsz !! -
#14243 szerintem felesleges ezen vitázni,hogy fgc vagy obi...kinek mi...ennyi...lehetne azt is mondani,hogy "Ahány ház,annyi szokás." -
donoki #14242 lool -
starweb88 #14241 fgc is jogtiszta LOL fizetés után postázzák a számlát ... sztem ha nem vagy tisztába a 2 hosting cég dolgaival ne irjál hülyeségeket... -
donoki #14240 kül yo az új lokóm? -
donoki #14239 -
#14238 fejezzétek már abba -
donoki #14237 haha ^^^^
Először mi is tőlük akartunk!
Felmentem IRc-re rákattintottam az egiykre, nem válaszolt.mondo majd a másik 20 válaszol!
Mind1ikre rákattintottam és egyik se válaszolt..
na ennyit róluk!!!!!! -
#14236 de azt is vedd figyelembe,hogy az OBi sokkal híresebb szerintem mint az fgc,így sokkal több maillal bombázzák őket,azaz lehet nincsen kedvük napi nem tudom hány mailra válaszolni! :) nem tudom,nem foglalkozom szerverekkel,ez csak az én gondolat menetem!:D -
Nadi #14235 Pont ez a lényeg, hogy az OBi-s servereken nincs akkora pinge, mint egy fgc-esen.
A szerződést pedig pont azért kell aláírni, mert az OBiNet jogtiszta!
A segítségről annyit, hogy felmész mIRC-re, és 1ből válaszolnak az obisok, de mind1... -
starweb88 #14234 ez igy van multkor is küldtem nekik emailt azt 10 percen belül válaszoltak... -
#14233 ja tényleg rohadt rendesek az fgc-sek ha valami gondod van egyből segítenek nemkell heteket várni !!! -
starweb88 #14232 mert egy külföldieknek nagyon nagy a pinge nem valószínű hogy játszani fogunk velük , meg sokkal barátságosabb cég az fgc.. -
donoki #14231 hát jó van..
De ott minden hülye szerződést kell aláírni, stb... -
Nadi #14230 Ne viccelj már...
Az OBiNet ma messze a legjobb Mo-n!
Te is észre fogod venni, ha külföldiek ellen fogsz játszani OBiNetes illetve fgc-s serveren... -
donoki #14229 és most kibeszél az obinet-ről???
megint ez hogy jött ide?
és mér pont neekm írtad? :DD :S