26388
-
starweb88 #14308 itt van tessék SuperHeadShoot Mod -
donoki #14307 :S -
Gili #14306 Hello
Lenne egy nagy problémám, multiba amikor sd-be játszok mutatja hogy hol van a két bomb A és B de a képernyőn mutatja és nem a bal alső sarokba és hirtelen jött ez a dolog ha valaki eltudná mondani hogy kell kivenni nagyon megköszönném! -
veri5 #14305 Van egy hibám!Amikor kijött hamissal végigtoltam,de másodgyára Egyiptomban egy házt ostromlunk,a végén meg oda megyek hozzá ás újraindul a game.Mi lehet a baj?Help! -
#14304 A superheadshotmod az menyik mi szerverünköna shot details mod van,de adj egy linket azt megnézzem a superheadsmodal mit lehet kezdeni !!! -
DJviolin #14303 Egyébként a tanyánk modellezésének már nekifutottam egyszer a sima Cod alatt, de reinstall miatt elvesztek a szerkesztő fájlok. :( Egy kezdetleges map azért megvan valamelyik cd-men. Majd előtúrom és feltöltöm a webtárhelyemre. -
donoki #14302 Véletlenül bekaphatod :P :Ð -
#14301 írni kell a készítőknek,hogy egy patchba építsék ezt be!:D persze szerver tulajok betudnák kapcsolni,hogy melyik fajta S&D akarják,a régit,vagy az újat!:)) -
DJviolin #14300 Kár. Pedig milyen királység lenne. ha lehetne ilyet, akkor szerintem sokkal taktikusabb lenne a játék, mert mindkét félnak fel kellene osztania az erőiket A és B csapatra. Mondjuk A csapat védi a saját tankukat, és B csapat támad. Eközben a másik oldalon B csapat véd, és A csapat támad. Az a fél győzne, aki jobban elossza erőiket. Tehát ha mondjuk több embert hagyunk hátra tankvédelemre, akkor kevesebb támad, és nagyobb az esélye, hogy a másik félen tövv védővel futunk össze. De ha ott is szarul taktikáznak, akkor még nyerhetünk is.
Ezért lenne jó, ha S&D-ben 1-1 célpont lenne mindkét oldalon. -
#14299 nem tudom,asszem nem,csak az,hogy az egyik fél támad,a másik meg védekezik...de az ötlet nem rossz -
DJviolin #14298 Olyat mondjuk nem lehet, hogy az győz, aki hamarabb hazavágja a másik fél tankját? És mondjuk mindkét fél védené a saját tankját?
(Sorry ha hülyeségeket kérdezek, de eddig szinte egyszerse multiztam Cod-okkal.) -
DJviolin #14297 Bocs nem neked, hanem az egyel fentebbi kolegának akartam. :) -
#14296 csináld meg úgy,hogy a németeknek kelljen elpusztítani a tankot,vagy valami mást...eddig csak olyan S&D-vel találkoztam,ahol a németek védték meg a dolgaikat,de az ellenkezővel soha,hogy nekik kelljen valamit hazavágni! :\ -
DJviolin #14295 OK. Tankok betervezve.
Mondjuk nem is baj, hogy lesznek, mert akkor ezek lesznek a célpontok a Search And Destroy-ban. -
DJviolin #14294 A nagyszülők valószínűleg más véleményen lennének. :) Ha még élnének szegények. :( -
#14293 tankokat is a mapra,hogy még hitelesebb legyen!:D mondjuk orosz tanyarészre T-34,német tanyarészre meg tigris -
#14292 Királyság. Ha lehet, helyezz el pár magyar nyelvű feliratot/táblát, az nagyot dobna a hangulaton... -
starweb88 #14291 nem tod h lehetne a superheadshot modot beüzemelni a szerveren? -
starweb88 #14290 :DD jah az nem lenne rosssz :P -
#14289 Ja jó ötlett, + szerintem Budapestet kéne valakinek megcsinálnia -
#14288 bekaphatod attól még :D -
DJviolin #14287 Sziasztok!
Készülget a Cod2 pályám. Sikerült megoldanom a DX9-es problémámat, helyesebben megjavult magától.
Arra gondoltam, hogy majd én is benevezek erre a Magyar mapper bajnokságra. Az a kitétel, hogy egy magyar helyszín legyen lemodellezve, és hogy multis pálya legyen. Én lemodellezem a családunk alföldi tanyáját és annak pár négyzetkilóméteres körzetét a közeli erdőkkel, búzatáblákkal, kukoricással, és a közeli tanyákkal. Ehhez a multi maphoz csapnák sztorit is, ami félig igaz történeten alapulna. Az igaz történet annyi lenne, hogy a második világháború után (Vagy aközben. Ezt nem tudom.) Egy átvonulú orosz század úgymond "megvendégeltette" magát a tanyánkon a nagyszüleimmel. A nagyszülők persze nem akarták felrúgni a port a ruszkikkal, ezért szegény nagymamámnak kb. 150 orosz katonára kellett főznie, ha persze nem akart golyót.
A sztori kitalált része annyi lenne, hogy véletlenül egy porgyázó német század a szomszédék tanyáját "bérelte" ki ugyanilyen módon, és rájöttek, hogy kik vannak a szomszédban. Innentől kezdve a multi adott. Oroszok a mi tanyánkon, németek a szomszédékén. Oroszok védik a tanyánkat, németek pedig a szomszédék tanyájáról támadnak. De persze az oroszok is bevehetik a szomszéd tanyát. Hogy tetszik?
A másik map ötlet pedig csak szimplán a Jakabszállási Repülőtér lemodellezése lenne. És a két map közül a jobbikat küldeném el.
Üdv:
DJviolin -
donoki #14286 kár hogy nem néztem meg előbb h hányan verzió volt!
Lehet ugyanez -
#14285 Már Donoki-nak mondtam MSN-en már lefrissítette a szervereteket !!!
Száddi: Ilyen hülyeséget ha lehet ne kérdezz, hívd le a consolet és fogjál meg egy kalapácsott és üss egy jó nagyott a monitorodra !! Ez a csít tuti mükszik próbáld ki !!! -
Száddi #14284 Aham vágom amúgy csak hülyeségből kérdeztem -
donoki #14283 BerlinBoy-tól kérdzed
ő a csít szakértő :O
Ő neki sztem már olyan csítje van hogy sehonnan se bírják kidobni, max az adminok -
starweb88 #14282 és ezt hogy a rákba frissitsem a szerveren?
-
starweb88 #14281 megütlek minjá -
Richard90 #14280 ILYENEKET NE KÉRDEZZZ!!!! MÉG VICCBŐL SEM!!! -
Száddi #14279 Csíteket honnan lehet szedni multiplayerhez?? :D -
Monoton #14278 csíter :DDDDDDDD -
#14277 A legfrisebb PB v 1.229 | A1367 C1.249 -
#14276 PB Update
Ez a szerveroldali legfrissebb PB v.229 | A1367 C1.249 -
busman1 #14275 Például innen.
http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php -
donoki #14274 hát nem biztos h egy fajata csítet használnak!
Nem tudja senki honna tudok PB frisstítést letölteni? -
#14273 Az 14185-ös kérdésre nemtudja valaki a választ?
Help my! -
starweb88 #14272 nah jah... -
#14271 akkor ezért dobta ki a PB régen a klántársamat cheattel waron!:D nem cheatelt,de előtte csíteltünk zárt szerveren úgy,hogy tudtuk egymásról,hogy csítelünk...de érdekes mert több embernek is benne voltak a játékban a cheat fileok,de mégis csak 1 embert dobott ki! fura...mondjuk ez a cheat olyan mint a drog,vagy a cigi...egyszer kirpóbálja az ember,hogy milyen,aztán eldönti,hogy tetszik-e neki...nekem nem tetszett,hogy az aim össze vissza rángat,és nem tudom követni a játékot,ugyanolyan szarul játszottam vele,mint nélküle!:DD
mielőtt még valaki nekem ugrana,hogy csíter vagyok az olvassa el még1x,azt a részt,hogy zárt szerver,és tudtuk egymásról,hogy csítelünk...ez más mint publikon huligánkodni -
starweb88 #14270 nem, de az olyankor szokott sztem ha bent van a játékba a cheat fájlai és még sem használja de a pb felismeri h ott van -
#14269 az lehetséges,hogy valaki nem cheatel,de mégis kidobja cheat miatt a PB?