Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomee14
A vip jogokat ki kell fizetni pénzel?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Ventrin kiszûröm azokat, akiknek még most kezd pelyhedzeni...<#eplus2>

Zsoltika 007
Fent piros betû FAQ ide vágó része:
Interneten, hogyan tudok csatlakozni egy szerverhez?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nem tudnátok mondani egy jó szerver címét?

Zsoltika 007
Fent a piros FAQ-ra klikk és meglátod.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hello.
Úgy tudom , hogy valamit lekell tölteni a játékhoz, hogy tudjagy multizni.
Ezt honnan tölthetem le?

Zsoltika 007
Az nagyon meglátszik. Nálad is. Kérlek ezt itt fejezzük be. Így is túl sok haszontalan hozzászólás született.

tomee14
hogyan ellenõrzitek le

Guer
sajnos ez a szabály ami mindenkire vonatkozik.
egy-egy ember kedvéért nem tekinthetünk el töle hiszen mindenkire vonatkozik...

Zsoltika 007
Az hogy még mindíg nem eléggé az.

tomee14
de mér át aki értelnes avval mi a baj?

Zsoltika 007
Nem most találtuk ki. De szerintem valamilyen szinten érthetõ ez a döntés.

Serpa
egy kis célzás ...
<#vigyor3>

tomee14
akko szar ügy nekem

tomee14
baszki

Guer
Ja hozzátenném hogy a Team szabályzat szerint az alsó korhatár 16 év.
Ez természetesen vonatkozik a leendö cod2 teamre is.

Cream78
Ehe-ehe! eggyetértek! <#eplus2>

Cream78
Aham irkáld be milyen game-t szeretsz multiba nyomni! Ebbõl a "fentiek" tudnak egy kis képet alkotni, hogy mire számíthatnak!

Cream78
Privát üzenet rövidítése!<#nyes>

Zsoltika 007
Privát üzenet. Guer üzenetének tetején klikk a privát feliratra és jelentkezhetsz is. bármi egyéb kérdésed van nekem is küldheted.

tomee14
Én akarok jelentkezni
De mi az a PÜ?

Guer
Az SG Team tagfelvételt hirdet a újonnan induló COD2 csapatába!

Ez egy soronkívüli tagfelvétel induló COD2 Teamünk tagjainak toborzására. Lehetõséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erõsítsék. Ezúttal COD2 játékosokat várunk.

Hogy miért jó ez neked?
-Napokon belül beüzemeljük saját szerverünk COD2-höz, ahol akár admin is lehetsz majd.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézését/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a COD2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a COD2-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani COD2-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelentkezés menete?
-Jelentkezel Guer-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 1 hét - 02.18-ig, ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Eddigi jelentkezõk:

- vegas
- raho
- cream78
- col andrew

Õk már felvannak véve a listára de ha esetleg a játékbeli nickjük eltérõ a forumba használttól akkor irjanak nekem PÜ-t.
Aki jelenleg is SG Team tag és jelentekzik természetesen egybõl a csapat tagja.

Akinek még bármilyen kérdése lenne az forduljon Guer-hez illetve Bond-hoz az SG Team tokpikban.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Mars
Az benne a csit, hogy a többi játékossal szemben elõnyhöz juttat téged. (jobban látsz, tisztább a terep, stb...)<#violent>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

mi ebben a cheat?
én nem a füstgránát füstjét akarom kikapcsolni hanem ami a pályán alapból van
az a kis gyenge füstörlgést

Mars
Ez szerveroldalon lehet beállítani, ha lehet... itt is csitnek minõsül.

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Zsoltika 007
Szerintem nincs. Vagy nem tudom de ez a counter-strike-ban pl cheatnek minõsül. Vagy ebben nem?

Valaki tudja hogyan lehet kikapcsolni a füstöt??
mármint mutiban, hogy egyáltalán ne füstölögjön semmi!
mert mindig az veszi le nekem az fps-t!
van erre valami konzolparancs?
elõre is thx

na most leszedtem egy adag port a videokártyámrol meg ugy mindenhonnan és most ugy néz ki h jo lesz 😊
olyan alaplapi drivert azt honnan lehet letölteni ?
trident
Tuning, memóriahiba, kártyahiba?
Van esetleg plusz hûtés (pl zalman) ami lecsúszkál róla?
Érintekzési hiba? Slotból kicsúszva?

Alaplapi diverfrissítés, most jöttek ki új cideókártyadriverek is.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nem hinném , mer egy honapja még rendesen ment a játék , meg mitöl melegedne tul ? És ha az a baja akkor mit csináljak vele ?

Serpa
túlmelegedés?

nekem egy olyan bajom van hogy multiba nyomom és egyszer csak megáll a játék egy pár másodperce és utána szemcsés lesz a kép és nem nagyon lehet látni. ha ujrainditom a gépet akkor megint jo de nem sokáig . Probáltam tölteni drivert is a video kártyámhoz de igy se lett jo . Egy honapja tettem ujra a windowst és kb 3 hete van fenn a játék és azota ilyen . mielött ujratettem az xp-t azelött nem volt semmi gond . a video kártyám : GeforceFx5600 - Vki help pls
Nekem is ugyan ez a helyzet. Ha megtaláltad a megoldást, írd be plz!
Egyébként elindul az, csak több percig tököl!
Nézd meg 11175 hozzászólást!
tud valaki segíteni?
ezt irja ki:
internál failure
error number:0x80040707
description
morreau
Jah vágom de vmiert nem engedi a jatekot! Az reinstallt meg mar probaltam! azé thx

Yossarian
Hát akkor lövésem sincs. Próbálj egy uninst, mappa törlés, reinstallt! Talán attól meggyógyul. Egyébként hülyeség ám a tûzfalat kikapcsolni. Elég csak kiengedni rajta a játékot.

Nieleen

morreau
Ment az egész tök jooo volt! Ma meg nem indul!<#falbav><#falbav><#falbav>

morreau
Nem lehet tûzfal... ki van kapcsolva!

Yossarian
tûzfal?

Nieleen

morreau
A segítségeteket szeretném kérni!
A problémám h nem indul a game multis része pedig eddig ment! ASE-t használok klikk egy serverre behozza a kis cod2 képet és ennyi... nem lép be! Ha vkinek lenne ötlete PLS!!!!! thx

Yossarian
sztem COD2-höz még nem jött ki.

Nieleen

Truck Driver001
walaki help plz?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Hellosztok!
Lenne egy problémám.Még hozzá a cod2-ben nem jó a multi, mert ezt a problémát írja ki."A COD2MP.exe hibát észlel ezért leáll>>Hibajelentés küldése vagy mégse(választási lehetöség)".Szoval ez.Ha tudtok segíteni kélek irjatok, de ha nem akkor is, hogy ne várjak reménykedve.köszi.
trident
De, a beállításokban férsz hozzá, szintén itt találod a hangerõszabályzást. Ami viszont fontos: nincs minden szerveren engedélyezve.

Módosítva: a fentiek a cod2 beépített kommunikációs szolgálatára vonatkoznak.
Ezen kívül ugye ott a TeamSpeak, Ventrillo, ami "külsõ" programok.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

CheAteR88
THX!
gomblenyomással nem megy?😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

trident
Hm...Akkor nekem ezért nem sikerült...Fotódokumentációd nincs esetleg? De jó lesz direkt link is!

Yossarian
lehet. Úgy, hogy viszonylag közelrõl bele dumálsz.

Nieleen

CheAteR88
egy kérdés
lehet e multiba mikrofont használni
ha lehet akkor hogy
ha nem akkor kössz😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Hatt
Jah és biztos nem a szerver mod miatt mert direkt probálkoztam más szerveren is.

Elastic An-usZ Boys