Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
valaki nem tudja hogy hogyan kell szerverre felrakni awe módot és hogyan kell indítani? Az Admiral mód is jó, ha vki azt tudja.
ELõre is köszi.
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
a szabályok fenn vannak az SG Team HQ-n egy jövendöbeli cod2 teamre is ezek vonatkoznának...
mostantól kérdéseket az SG Team topikba plz ne offoljuk szét a topikot...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az SGTEAM támogatja a COD2 csapat léterhozását, a következõk szerint:
1. Mr.Bond és Guer elvállalta (õk alapító team tagok), hogy a COD2 fronton lebonyolítanák az új TEAM részleg elindítását.
2. Ha pozitiv lesz a team belsõ szavazása errõl, amit most indítunk, akkor a HQ-n helyet kap a COD2 részleg.
3. A COD2 részleg az SGTEAM eddigi rendszerében, a team elvei alapján fog mûködni, ennek kialakításában Mr.Bond lesz majd a többiek segítségére. Errõl infókat az SGTEAM HQ-n olvashattok.
4. Az SG COD2 szervert a COD2 teambõl kell fenntartania valakinek, az SGTEAM jelenlegi csapatának erre már nincs kapacitása. (tehát fõleg nekem, 2 szerver mellett)
5. A tagfelvételt is elindítjuk, az SGTEAM szokásos módján, amint a szavazáson döntés születik a dolgokról.
Más esetben az SG nem tudja nevét adni ehhez a COD2 csapathoz. Ha ez nektek megfelel, jelezzétek az SGTEAM TOPIKBA (saját fórumok részleg).
PS: Hangsúlyoznám, hogy szükségem van a visszajelzésetekre, mert különben nem tudjuk felmérni az érdeklõdés szintjét, és nem indítunk COD2 teamet.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A konzolnál, ha beírom, hogy bind alul megjelenik ilyen, hogy bindlist, de oda, hogy tudok leugrani vagy elõhozni?
Értem az ellenérzésedet, nekem viszont kell.
(van olyan cod2-s csalás, ami automatán beirogat a konzolba, sajnos nem egyszer találom meg a logban amikor rákeresek a szóra illetve mondatra. Az sem kellemes, amikor azt hiszik a srácok, hogy egyedül vannak és rinyálnak, hogy neki ott a gépén a bot+wh, csak nem tudja elindítani...A sok ostobáról nem beszélve, akiket mondjuk kickelne a pb a helytelen rate, kick, szabálytalan beállítások miatt...olyan is volt, akit nem fülelt le a pb, de a pb shoton látható volt, hogy csalást használ. Húsz másodperc volt beírnom a banlistába és kész)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Tegnap bementem a Bazijoe féle TDM szerverre, mert kollégám meg a barátai üzemeltetik, pedig már több mint egy hónapja nem is COD2-ztem. Nem akarom fényezni magam, de 3 pályát játszottam és olyan 100/20-as statokat csináltam míg a 2.-nak alig volt 60 pontja. Végül azért mentem ki, hogy a kollégámat ne hozzam azzal kellemetlen helyzetbe, hogy az anyázókat, meg csíterezõket csitítgassa, meg kidobálgassa.
Nieleen
jójó, de lehetne! mint a ph soknál pl.
Mondjuk lenne egy válogatás (addig kölcsön adnám a firpos servert), és legalább 2/1 arány lenne az alap...
És természetesen meghatározó lenne a kor is, én személy szerint a 25 év alattiakkal nem igazán jönnék ki!
Aki úgy érzi, hogy eme két feltételnek eleget tesz/tenne, azok priviben küldjenek üzit és lebonyolítom a többit. Persze én nem vállalnám a "klán" (bocs jossarian) összetartását, azaz líderséget, de jó lenne valaki pl: eisenhower...
Legyen egy idõpont meddig lehet jelentkezni, addig fektessük a témát:
Jelentkezés: 2006. 01. 09. 14:21
Jelentkezni nálam priviben, üzenet tárgyaként: jelentkezem az
Jelzem majd itt, hogy menniyen jelentkeztek és ezután eldönthetitek/eldöntjük, hogy menjen e a dolog, legyen e feltétel a bejutásra stb...
Adatvédelmi okok miatt senkinek nem lesz kiadva amit küldesz!!
És szentem addig kellene összebuherálni a csapatot (szándékosan nem klánt) amíg nincs pb, mivel számomra az nem jelent semmit. Akinek mind1, az nem csal...
Ui.: Bocsi tizenévesek...
aki meg szarságnak tartja az egészet, az ne írjon privit, ennnnnyyi...
Ti nem akartok - mint a codban - sg klánt összehozni? Vagy volt már róla szó? Ugy ahogy a síma cod fórumozók is összehoztak egyet, és remekül üzemel!
És én nem modtam hogy a konfigjával van a baj!!!!
Ui.: de azért elgondolkodtató az a vga karesz!!!
miért nem enged beszélni a játékba???
be van nyomva a voice chat annyira láma nem vok.
SEGÍTSÉG!!!!!valami hangbeállítás?vagy mi???
aki tud segíteni azt megköszönném nagyon!!
lehet uj driver kéne, vagy el van vmi állitva a vga drivernél(kituggya..)
esetleg codec nincs hozzá...(rakd fel ace mega codec pack-ot)
de lehet hogy vmi tipikus hiba:S és egyszerüen megoldható, de ebben nemtok tippet.. na meek el bye😛
P4, 3,0 proci, 512 RAm, ati r 9700
Kérlek segíts! THX
Lécives legalább anyit írjál már még, hogy milyen konfingod van amin nem jó vmi!
Elõre is köszi
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Kisfiam kérdi: "Egyszerûen csak írd be a konzolba..." Ez a konzol mit jelent, hol van? Billentyûzettel játszik. PC-hez nincs gamepadunk.
Kösz.
hy... hali
Egyszerûen csak írd be a konzolba, hogy /cg_drawfps 1 ekkor megjelenik az FPS-ed a jobb felsõ
sarokban. Kikapcsolása: írd be a konzolba, hogy /cg_drawfps 0"
amúgy F.A.Q!
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Elõre is köszi