Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én úgy hallottam március 11., tévedtél😄

akyyy
március 12-én jön😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Serpa
talán idén.

gergobaby
Patch várhatóan mikor jon??

Toshiba L300-2C5

David8
Sziasztok!
valaki nem tudja hogy hogyan kell szerverre felrakni awe módot és hogyan kell indítani? Az Admiral mód is jó, ha vki azt tudja.
ELõre is köszi.

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Guer
nem
a szabályok fenn vannak az SG Team HQ-n egy jövendöbeli cod2 teamre is ezek vonatkoznának...

mostantól kérdéseket az SG Team topikba plz ne offoljuk szét a topikot...

akyyy
akkor korhatár csak 25 felett? 😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Zsoltika 007
Bárkinek bármilyen kérdése lenne vagy nem ért valamit, nyugodtan küldjön nekem privit és válaszolok rá.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Na kérem.
Az SGTEAM támogatja a COD2 csapat léterhozását, a következõk szerint:

1. Mr.Bond és Guer elvállalta (õk alapító team tagok), hogy a COD2 fronton lebonyolítanák az új TEAM részleg elindítását.
2. Ha pozitiv lesz a team belsõ szavazása errõl, amit most indítunk, akkor a HQ-n helyet kap a COD2 részleg.
3. A COD2 részleg az SGTEAM eddigi rendszerében, a team elvei alapján fog mûködni, ennek kialakításában Mr.Bond lesz majd a többiek segítségére. Errõl infókat az SGTEAM HQ-n olvashattok.
4. Az SG COD2 szervert a COD2 teambõl kell fenntartania valakinek, az SGTEAM jelenlegi csapatának erre már nincs kapacitása. (tehát fõleg nekem, 2 szerver mellett)
5. A tagfelvételt is elindítjuk, az SGTEAM szokásos módján, amint a szavazáson döntés születik a dolgokról.

Más esetben az SG nem tudja nevét adni ehhez a COD2 csapathoz. Ha ez nektek megfelel, jelezzétek az SGTEAM TOPIKBA (saját fórumok részleg).

PS: Hangsúlyoznám, hogy szükségem van a visszajelzésetekre, mert különben nem tudjuk felmérni az érdeklõdés szintjét, és nem indítunk COD2 teamet.
Serpa
sok sikert.

Truck Driver001
jelentkeznék walami klánba ha lehet😄DDD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Guer
kukkantsatok be ide illetve ide és dobjátok fel az ötletet szvsz...

Csuhai G
Lehet játszani neten, csak magyar szervereken próbálj!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Valaki nem tudja megmondani,hogy honnan lehet valami progit let.hogy lehessen a neten játszani?
Yossarian
Sztem sehogy. Írjad tovább amit akarsz!

Nieleen

Üdv!

A konzolnál, ha beírom, hogy bind alul megjelenik ilyen, hogy bindlist, de oda, hogy tudok leugrani vagy elõhozni?
trident
Csalásvédelem, pb shot kapacibilitás, pb ban és kick lehetõsége, beállítások felügyelete.
Értem az ellenérzésedet, nekem viszont kell.

(van olyan cod2-s csalás, ami automatán beirogat a konzolba, sajnos nem egyszer találom meg a logban amikor rákeresek a szóra illetve mondatra. Az sem kellemes, amikor azt hiszik a srácok, hogy egyedül vannak és rinyálnak, hogy neki ott a gépén a bot+wh, csak nem tudja elindítani...A sok ostobáról nem beszélve, akiket mondjuk kickelne a pb a helytelen rate, kick, szabálytalan beállítások miatt...olyan is volt, akit nem fülelt le a pb, de a pb shoton látható volt, hogy csalást használ. Húsz másodperc volt beírnom a banlistába és kész)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ez vizont engem is idegesít de kib*szottul, oda is meg vissza is...

Akkor egyforma a skillünk, nagyképûséget félretéve!

KM
A célzás/találat/sebzés egyszerûen el van rontva. Csak egy példa, a sarkon befordult a delikvens, én még tisztességbõl lõttem utána egyet - egyértelmûen kifutott a célkeresztbõl -, és szépen meg is halt. Így elrontani egy jól kitalált rendszert... Szánalom!

KM
Sajnos nem létezik 100%-os megoldás. Illetve van, csak egyedül nagyon unalmas játszani.<#nemtudom>

Yossarian
pedig kell valami. Ha nem is a csíterek, de a csíterezés miatt. Mivel nagyon elkefélték a fegyvereket. Egy PPSH-val célozva fejest lehet lõni a pálya túlsó végére is, amiatt aztán jön is a lecsíterezés azonnal.
Tegnap bementem a Bazijoe féle TDM szerverre, mert kollégám meg a barátai üzemeltetik, pedig már több mint egy hónapja nem is COD2-ztem. Nem akarom fényezni magam, de 3 pályát játszottam és olyan 100/20-as statokat csináltam míg a 2.-nak alig volt 60 pontja. Végül azért mentem ki, hogy a kollégámat ne hozzam azzal kellemetlen helyzetbe, hogy az anyázókat, meg csíterezõket csitítgassa, meg kidobálgassa.

Nieleen

KM
PB-tõl ments meg Uram minket!<#levele>

😄
jójó, de lehetne! mint a ph soknál pl.
Mondjuk lenne egy válogatás (addig kölcsön adnám a firpos servert), és legalább 2/1 arány lenne az alap...

És természetesen meghatározó lenne a kor is, én személy szerint a 25 év alattiakkal nem igazán jönnék ki!

Aki úgy érzi, hogy eme két feltételnek eleget tesz/tenne, azok priviben küldjenek üzit és lebonyolítom a többit. Persze én nem vállalnám a "klán" (bocs jossarian) összetartását, azaz líderséget, de jó lenne valaki pl: eisenhower...

Legyen egy idõpont meddig lehet jelentkezni, addig fektessük a témát:

Jelentkezés: 2006. 01. 09. 14:21
Jelentkezni nálam priviben, üzenet tárgyaként: jelentkezem az Fanatics2 -be legyen. üzenetkben: hány éves vagy, mióta codozol, régi klánjaid ha volt, dolgozól/tanulsz, feleség/barátnõ, gyermekeid száma... ja és a legfontosabb: a cod/cod2 serveren ismert nickjeid menevezése...

Jelzem majd itt, hogy menniyen jelentkeztek és ezután eldönthetitek/eldöntjük, hogy menjen e a dolog, legyen e feltétel a bejutásra stb...

Adatvédelmi okok miatt senkinek nem lesz kiadva amit küldesz!!

És szentem addig kellene összebuherálni a csapatot (szándékosan nem klánt) amíg nincs pb, mivel számomra az nem jelent semmit. Akinek mind1, az nem csal...

Ui.: Bocsi tizenévesek...

aki meg szarságnak tartja az egészet, az ne írjon privit, ennnnnyyi...

Yossarian
nem klán, csak SG szerver. 😊 nagy különbség 😊

Nieleen

akyyy
jó 5let😊 majd ha lesz PB

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Cod2 alap fórumozók (pl:Eisenhower stb.):

Ti nem akartok - mint a codban - sg klánt összehozni? Vagy volt már róla szó? Ugy ahogy a síma cod fórumozók is összehoztak egyet, és remekül üzemel!

reeedman
már megoldottam a helyzetet de azért köszi

"Lécives legalább..."
És én nem modtam hogy a konfigjával van a baj!!!!

Ui.: de azért elgondolkodtató az a vga karesz!!!

-nál be van

akyyy
nem mindegiyk szervernél van bekapcsolva. sõt, sztem csak 3-4 van ahol engedélyzve van...aseban látni

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

reeedman
ááá emberek segítség!!!
miért nem enged beszélni a játékba???
be van nyomva a voice chat annyira láma nem vok.
SEGÍTSÉG!!!!!valami hangbeállítás?vagy mi???
aki tud segíteni azt megköszönném nagyon!!

kb semmi köze a konfighoz xPP na, de mind1..nem akarok oltani..
lehet uj driver kéne, vagy el van vmi állitva a vga drivernél(kituggya..)
esetleg codec nincs hozzá...(rakd fel ace mega codec pack-ot)
de lehet hogy vmi tipikus hiba:S és egyszerüen megoldható, de ebben nemtok tippet.. na meek el bye😛

Kedves Snejder! kösz h próbálsz segíteni! De, az autószerelõs hasonlatodat baromira nem értem! Sokat nem értek a gépekhez, de olyat még nem láttam hogy 1 játék gyönyörûen fut a köztes videók meg nem! Ezért szerintem nem a konfiggal van a bibi - de lehet h mégis.
P4, 3,0 proci, 512 RAm, ati r 9700
Kérlek segíts! THX
Ez tudod milyen kérdés: elmész az autószerelõhöz és nem viszed magaddal az autódat, de azt mondod neki, hogy cseréljen neki most azonnal olajat!!!! De milyen olajat ajánl? - kérded az autószerelõt, mert a régi szar volt!

Lécives legalább anyit írjál már még, hogy milyen konfingod van amin nem jó vmi!

Na még 1x Üdv. Bocs de incs idõm visszaolvasni. A problémám: nem mennek a játékban a videók. Hangja van de a képernyõ fekete! A játék amúgy hibátlanul fut. Mi lehet a probléma? mit tehetnék?
Elõre is köszi

Köszi

KM
Igen, mert baromira idegesít!<#hehe>

me and a monkey
Régi vesszõparipád.<#duma>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

KM
És milyen nyelven?

0 avagy Tabulátor feletti gombocskára lejön a parancssor a gémben. Amúgy F.A.Q.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Hi!
Kisfiam kérdi: "Egyszerûen csak írd be a konzolba..." Ez a konzol mit jelent, hol van? Billentyûzettel játszik. PC-hez nincs gamepadunk.
Kösz.
tomee14
PLZ VALAKI VÁLASZOLJON

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Ugye most csak viccelsz?
hy... hali

tomee14
plz vki válaszoljon az elõzõre

KM
Mi az a hy?<#nemtudom>

DJ Skyline
"Hogyan tudom kiíratni az FPS-em?

Egyszerûen csak írd be a konzolba, hogy /cg_drawfps 1 ekkor megjelenik az FPS-ed a jobb felsõ
sarokban. Kikapcsolása: írd be a konzolba, hogy /cg_drawfps 0"

amúgy F.A.Q!

Szevasztok, hogy lehet CoD2-ben megnézni, hogy mennyi az fps-em. köszi

tomee14
Hy! Hogy lehet a CoD 2-ben saját szervert csinálni? PLZ vki válaszoljon naon fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv. Bocs de incs idõm visszaolvasni. A problémám: nem mennek a játékban a videók. Hangja van de a képernyõ fekete! A játék amúgy hibátlanul fut. Mi lehet a probléma? mit tehetnék?
Elõre is köszi