26388
-
#14830 PPSH a "legjobb" több mint 70 töltény,az mp44-et 2x tárazom újra,mire elérem a 70 töltényt!...ppsh is egy jó kis tunker fegyver!:| -
#14829 a sotisokat azért lámázzák le mert nem kell tudni célozni, meglátod az ellenfelet ha nincs olyan messze akkor balklikk, frag...
szvsz a thompson is túl jó mondjuk -
#14828 nemtom nekem olyan is volt már nem egyszer h fél méterről 2szer telibelőttem az ellent és nem halt meg, megfordult és leütött, vmikor meg messziről simán lelőnek vele -
starweb88 #14827 igen ezt tapasztalom sok szerveren sotis láma huzzon az annyába amikor ennyinől mondhatnám azt is h tomigunos láma.. -
#14826 shotgunok tudod hogyan működnek? egy thompson nagyjából egy irányba lövi a golyókat,de a shotgun egy tölténnyel több felé lő!tehát amíg a thomsponnal kilövök 5 golyót nagyjából egy felé,addig te tegy töltényt kilősz a shotgunnal,ami "szétrobban" és megy "100" felé...tehát én elkezdem lőni a combodat,ami a CoD2-ben szart se ér,addig te akárhova célozhatsz közelről a testemre,tuti halál
a leírtak persze lehet nem így vannak,ez csak az én gondolat menetem volt :) -
#14825 Pedig szerintem jó fegyver igaz minden fegyveren azt kapom vissza ha ledarálok vele v.kit hogy shotisláma de ha lelővőm ő meg Thomival van akkor nem ő a láma ? :D -
#14824 shotgun shotgun ellen jó,de mikor pubon elkezdenek shotgunnal rohangálni,én meg puskával vagy gépfegyverrel vagyok,akkor mérges leszek! nem kell nagy tudomány shotgunnal végigmenni a pályán,és mindenkit lehentelni,igaz csak közelre jó,messzire használhatatlan! nem is tudom miért kellett beletenni a játékba,szerencsére egyre több szerveren kivan kapcsolva :) -
Richard90 #14823 és ehhez kell valami admiral mod vagy Pam hogy normálisan fusson? -
starweb88 #14822 oksa nevezünk is rá :D -
#14821 PB Update
+ Csinálni akarok egy Only Shotgun Cupát szerintem nem hülyeség csak még alszok rá !! -
donoki #14820 linK? -
#14819 sőt leformáztam a meghajtót,amin a CoD2 volt,biztosra megyek,hogy semmi ne legyen fent,ami CoD2:D
[állat] -
#14818 elegem lett,letöröltem cakkumpakk' az egészet mindenestől,leghostoltam a gépet,hogy semmi ne legyen fent ami cod2...reinstall -
#14817 Megjelent a PB update szerverrekhez is minden Adminnak updatera föl
-
busman1 #14816 bocs, ez a jó
-
busman1 #14815 Bocsi, elnéztem, innen letöltheted a mapokat.
custom_mapok -
#14814 nem nyert -
busman1 #14813 Nem tettük fel külön öket külön. De letöltheted mert semmi különleges mod nincs fennt. -
Richard90 #14812 a custom mapokat honnan lehet letölteni?
mert a honlapotokon nem találtam meg
és én nem nagyon szeretném a modokat is letölteni a pályákkal együtt amikor az auto download be van kapcsolva -
#14811 előtte frissítem a pb-t,nagyon szerkeszt valamit,mert a 7-ből 10 mega lett és még nincs kész! -
#14810 igen!:)
most találtam a cod.hu-n egy ilyet:
PunkBuster kliens oldali frissítés
feltettem,az 5 megás pb mappából lett 7 és fél! megnézem lehet segített, lehet nem -
busman1 #14809 Szivesen látunk. Senkit nem csiterezünk le, amig a PB meg nem fogja, de utánna nem tűrom meg a szerveren. Ez a klán elve. -
busman1 #14808 Hmm Hawaii néven? Valamiért nem kommunikál a PB-d a szerveren levővel.
-
Richard90 #14807 Király a honlapotok... a hun palikas dolog meg kemény... én is találkoztam azzak a kö....gel ott pofázott nekem... pfff jól megkapta..,
lehet hogy mostantól gyakrabban felnézek a szerveretekre... mert szereten ha van pb + nem csítereznek le állandóan -
#14806 No Packet Flow! :| -
busman1 #14805 195.228.155.152:28969 -
#14804 ip?:) -
busman1 #14803 Gyere hozzánk játszani, szinte oránként dob ki wh miatt kis genyókat. -
#14802 srácok félreértettétek-e a dolgot? azt mondtam,hogy ÉÉN(!!!) nem láttam még olyat,hogy játszom a szerveren,és a szemem láttára dobott volna ki valakit! és nem PB Init Failure,No Packet flow,Cd key,stb miatt,hanem csít miatt! nem azt mondtam,hogy a PB soha az életbe nem dobott még ki senkit! -
busman1 #14801 Nem-e??????
Akkor ezt nézd meg.
Annyi kidobást, meg pbshotot látsz, csak győzd megnézni.
-
donoki #14800 jaja
most waron is a szerverünkön dobálja ki az Interrupted file-s embereet ;) -
Richard90 #14799 loool
na ezt mér szeretem... amikor jól dolgozik a pb -
#14798 07.03.2006 16:46:50 VIOLATION (VIDEO DRIVER HACK) #90001: Lolka (slot #18) Violation (VIDEO DRIVER HACK) #90001 [(VALID) 81.183.139.94:28960]
-
#14797 igen,én egyet sem!:) vagyis de 1x,de az war közben volt,nem pubon
bár szerintem égőbb dolog az ha valakit war közben dob ki a pb:) -
#14796 aha,csak ma is találkoztam egy wéhással' !:) bár nem tudom volt-e a szerveren PB -
#14795 Egyet sem. -
Richard90 #14794 akkor szerencséd volt... nem volt csaló a szerveren
ha nagyon akarsz játszani akkor menj olyan szerverre ahol nincs a pb bekapcsolva, vagy kérdezz meg egy hozzáértő pb-s admint mit kellene beállítani ahhoz hogy jó legyen ez a packetflow vagy mi -
#14793 Sky: légyszives olvass vissza!;)
Mindkét topikba ez többször le lett írva, linkelve, rajzolva, zenélve.
-
#14792 PB-t nem piszkáltam,konzolba sem írtam semmit! különben amióta aktívan CoDozok (2 éve kb),azalatt egyszer sem láttam hogy a PB valakit kidobott volna cheat miatt! -
Richard90 #14791 khmmm a csítereket tuti kidobja, mert láttam egy két szerveren ahogy kidobálta őket :D:D
nekem semmi baj nincs vele... nem állítottál el valamit a pb fájlban, vagy a konzolban írtál át valamit...
más ötletem nem nagyon van
meg már mondtad is hogy újraraktad párszor