Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végre valami jó ötlet
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
azt ne
csak legyen színes füst me az komolyan néz ki😊 és nem lát benne senki semmit
Az lenne a legfaszább ha lenne vmi mézgezõ sárgás(cyklon-b) füst mod^.^
Vissza tegyem?
blood - a sok vér miatt
message - a beugró véletlen consolos üzeneteknek
uzi mod - a kispisztolyból csinál egy 20 golyós uzit, géppisztolyt... esetleg, de majd szavazunk : http://team.sg.hu oldalán
ha már lesz rajta füst(me remélem lesz) akkor annak lehetne más színt addni?
mert ebbe én és szerintem mindenki lát
lehetne fekete v valami sötétkék vagy lila
VKI HELP!
Ez a kibaszott message generator nem mûxik még mindig. Aki ért hozzá, az keressen meg PÜben megadom msn címem és odadom neki egy este a servert, hogy megcsinálja, fõleg ha megjön ficsek.hu úrfi, szóljon!
minden fegyvernek baszott nagy volt a szórása és egy lövéssel leszedtem egy emmbert
az mi volt?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Inkább egy modoktól mentes, jó server kéne😄
figy
mé nem lehet végre egy olyan szerver(SG) amin egy ******* mod sincs?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

egyszer kedvem szottyant rá, hogy az itt látható IP címet bepötyögjem az ASE-ba,de asszem nem találta vagy....tipp/ötlet?majd du-tán megpróbálom ismét és majd esetleg berakokr egy print szkrínt ide, hogy mivan...annyira végülis nem gáz, hogy nem leli meg,csak pusztán kíváncsi vok az sg szerverére<#wink>#wink>
"IW confirmed that the patch will include punkbuster functionality, two new multiplayer maps and HTTP redirect in multiplayer, which means modders can send players to an external website to download their maps and mods. The patch will also repair multiplayer exploits and various minor bugs. Hopefully it'll be enough to placate those angry Call of Duty fans who got so fed up that they threatened to strike last November.
Advertisement
Infinity Ward is also currently putting the finishing touches to the map editing tools, which are due out soon. Plus, a second title update is on the way for the Xbox 360 version of the game, designed to improve play via Xbox Live.
Apparently the patch will address the issue of player lag, and introduce private game lobbies and reserved slots. You'll have more options when it comes to customising games, including a map preferences setting and lobby game type, map and host notification, and the host will now be able to kick players."
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Tegnapelõtt nyomtam pár kört az egyik magyar szerveren. HQ volt. A lényeg, hogy ti mennyire toleráljátok azt, ha valaki géppuskával belehasal a falba!! a rádió mellett. S nem sebzi SEMMI! De õ ki tud lõni, sõt! Lõ is...
Szal ez is csalásnak minõsül?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Látom neked fennt van a Pacific Assault.
Gondolkodtam már, hogy leszedem újra, hogy multiban nyomjam.
Neked mik a tapasztalataid róla multi téren?
Én COD UO-s vagyok de nagyon ahhoz mérten viszonyíts kérlek.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Kiválasztod a szobát és mikrofon up
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Régen jártam már itt. A kérdésem az lenne, hogy a készítõk már méltóztattak-e kiadni az SDK-t, és a cod2radiant pályaszerkesztõt, mert már kb. 3-4 hónapja erre várok. <#boxer>#boxer> A francba moddolni akarok ezzel a szuper radiant pályaszerkesztõvel, mert olyan piszkos könnyû, és imádom. Jobb pályát szerkeszteni vele, mint játszani. Az a jó az ID Software-es grafikus motorokban, hogy mind a radiant pályaszerkesztõt használják, tehát aki megtanulta a MOHAA Radiant kezelését, az érti a COD1, COD2, Quake3, Quake4, Doom3, RTCW, RTCW: Enemy Territory pályaszerkesztõket is.
Intermezzo vége.
Üdv:
Lanti