Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem csak nekem nem jó, hanem aki feljön a serverre annak is, tehát ez a bibi csak is a server oldalt nem stimmel vhogy...
A pamnak semmi köze, max nálam csinál vmit, liens oldalt.
Ha nálad mûxik, akkor léci küld el a te cfg-det emailben vagy msnen, természetes a nem publikus részeket passokat, stb kitörlöd és elküldhetnéd, naon megköszönném!!!!
Pü ben megy az emailem!!!
MJ rulz Pink Team The Only One
konzolba beirni <#bee1>#bee1><#awink>#awink><#eljen>#eljen>
Szoba + pass?
Holnap érkezek<#vigyor1>#vigyor1>
Én ezt használom: 62.77.196.5:8767
Valaki tud adni ventri vagy Ts ip cimet ahol tudok veletek beszélni.
Van 1 pár kérdésem.
Nincs semmi értelme h kitöröljenek más profilját <#confused>#confused>
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
má hanyadszorra😄DDD
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
sztem semmi mást <#buck>#buck>
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
magyarok voltak?
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Na most csak az lenne a kérdésem, hogy ez normális dolog volt? Mert igaz nemrégóta játszok de ilyet még nem láttam.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Alapból tudja a név színezést, de legalább ennél a két proginál látod, hogy mit csináltál és fényújságot is csinálhatsz rögtön a nevedbõl szempillantás alatt!
ez
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
-lejjeb ott van-
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
még mindig nem találtál olyat aki vágja?😊
Próbálta már vki a message generatort cod2 serverre feltenni?
1. Felteszem serverre a main be a zzz_message_generator.iwd-t
2. a mainbe lévõ server.cfg ben beilletsztem (bárhová?) azt a 5-6 sort, tetszõlegesen, a text eket beteszem...
3. restatolom a szervert és semmi...
Mit kell még átállítani? Segítsen már vki mert nem igaz, ohgy ennyire nem tudom...
Lehet, hogy ez segít, de nem igazán értem. Ennél a modnál egy hozzászólás: "COD2 presently does not support server-side only mods. If you use the mod it will be autodownloaded to every player. Disabling server downloads will only not allow people to connect that don;t have the file all ready. However, it is a great idea."
link a modhoz
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Szeretnék CoD2-es demókból fragmoviet csinálni. Milyen programok kellenek hozzá?
Help pls!