Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
a callofduty.hu-n sincs fenn :S
Ez csíter demo?
HELP
THX
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
NEM REKLÁMOZOM az adott klánt,mivel nem is ismerem õket,de tegnap a SZIE szerverrõl 25MB-os mod lett letölthetõ,amiben benne figyel a harbor map és egyfolytában azt nyomták!!!30 perc kb míg lejön(mert 13-al jött),de kassa és nem kõ a patch hozzá!!! 😄
Így hát én is láttam már az egyik új mappot...nekem tetszik,bár én nem ismertem a Cod 1 -es verziót,de nagy harcok vannak készülõben.... ;D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Vkinél hasonló, vagy ellenkezõ.?
1. érdekes módon a server keresõben (origi game) megtalálja a modokat külön filterként
2. kurva jó a harbor map... van egy új szoba, katonai ágyakkal, a cod1 ben garázsnak becézet átjáró épület feletti szobából lépcsõn is fel lehet menni az átjáróból...
3. a másik meg szar..., habár szokás kérdése...rengeteg többszintes épület, utcai harc powaa, kicsit nekem zsúfolt...
4. olyan lett a gém, mintha állandóan laggolnék non piciket folyamatosan, de mégsem lag, vmi más lehet a probléma, optimalizálás mégsem sikerült?
5. grafba vmit csináltak, kicsit jobb let a minõség, negatív, hogy ha csak a textúrát nyomom fel extrára a többi is extra marad... 😞
6. a legnagyobb lol, amikor meghalsz egy két ruhadarab, pl sapek megmarad a levegõben, bug van még elég, lesz next generation pecs 100%
árkád,árkád, árkád... soha nem lesz cod1 élmény extra kivitelben...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
KI tudja hogy hogy kell adminként a gravitációt állítani és repkedni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Klikk
Mit szóltok?
Szerk.: Bocs, még egyet kell kattintani, mert nem engedi a direkt linket.:/
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Hogy kell demót felvenni?
A "/record demoneve" parancs elindítja, a "/stoprecord" megállítja a felvételt.
Hogy kell demót lejátszani?
"/demo demoneve"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360