26388
-
#15230 ahányszor megnyitottam a kaspersky-m hálóján azonnal fennakadt egy trójai. szóval csak óvatosan ezzel az oldallal. -
Ficsek.hu #15229 Ha engedélyeznéd a letöltést, minden másképp lenne :D
Amennyiben a jobb felső sarokban egy sakkmintás négyzetet látsz, nincs letöltve a mod.
Külön könyvtárba, a tl2-be lesz, tehát nem zavar ba más szervereken.
Itt van pár dolog írva róla és a szerverüzenetekben is sok okosság van, amire oda kell figyelni. -
starweb88 #15228 há sztem faxa a mod tényleg realis hat mondjuk az eleg fura az alapban amikor töltök megmaradnak a lőszerek :O -
donoki #15227 én is lehet felmeek :) -
starweb88 #15226 Lehetne kulturáltabban is..látom nem tod mi a trendi ebben a topicban :D
Ficsek most mek kiproszálni a szerverteken az új módit xD -
donoki #15225 na megoldva! by Fünrer xD -
#15224 Én tul rendes vagyok ezért Itt
találsz Seriallt de tényleg vedd meg én is benyomom ezt a sablondumát !!:D -
donoki #15223 De én most felraktam a pbsvnew.so-t az ftp-re de ugyanaz maradt a verzió :S -
donoki #15222 mér ne szabadna?
de leeht nem, csak privibe :P -
r4z0r #15221 mégis hogy gondolod te csira hogy leirjuk enked a telepítő kódot:S:S:S VEDD MEG EREDETIBE s nem lesznek iesfajta bajaid amugy is tilos beirnia fórumba a serial kódot, de láttom elég losser vagy mert nem irnál be ilyet ha lenne eszed mert egy kicsit kinyitod a szemedet és a neten egyből találsz de TE EHEZ IS KEVÉS vagy:S:S:S -
csira007 #15220 léccives irja le valaki a cod 2 telepitő kodját előre is köszi -
#15219 Elég jó ez a mod csak vannak benne 1-2 bug de tényleg Jó !!! -
#15218 Nekem is anno 1.2-nél volt ilyen, ujraraktam a CODot és egyből raktam az 1.2-t ugy müködött 1.3-nál már nemvolt ilyen gond -
vviktor1 #15217 Sziasztok, ez mitől van ? :
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.
A gép p41.6 512ddr Radeon 9550cdi alaplapi ac97 hang. Ennél "komolyabb" játék megy (pl. Tomb raider legend) Min akad fenn a CoD2 szerintetek, hangkártya ?
Ja és friss xp, frissen telepitett játék, 1.2vel és 1.3 -al is ugyanez van.
Googleban is kerestem, általában azt irják hogy újra kell rakni a játékot, ez már megvolt.
Visszaolvastam (kerestem) de csak a kérdést találtam meg látom más is beírta de a megoldást nem.
Vidikártyát kizárnám mert másik gépemben ezzel a kártyával ment (ugyanezzel a driverrel)
Köszönet !
-
busman1 #15216 Ha kiadnak uj frissitést, mindig leszeded, felmásolod ftp-n, és pb restart. -
donoki #15215 oksa!
De ezt ha feltelpítem a szerverre vagyis felrakom akkor ez nem magától frissíti a pb-t???
vki ezt mondta de leeht tévedett...
Mindig lekell szedni? -
Ficsek.hu #15214 Próba jelleggel beindult a
(TudatLAN) Reload Realism S&D Just your own risk! by OBInet.hu 195.228.155.23:28965 szerverünk.
Amennyiben valami gond van írj a fórumunkba, vagy gyere fel a ts-re. -
busman1 #15213 Igen -
#15212 használd EZT a PB konfigot
Ezzel Jól Mükszik a PB !!!
Ez a Trident PB-je csak kicsit modósítottam !!! -
#15211 PB Update
És itt[szin=red]neked az admin kell -
donoki #15210 vagy ha nem müxik hol is találom meg a legujabb pb-t?(frissítést) -
donoki #15209 Ennyit kell beírni hogy /rcon pb_sv_update és frissíti magát?! -
busman1 #15208 Bocs ezt Odex-nek akartam irni
-
busman1 #15207 Loginolj be, aztán a consolba ird be ezt : /PB_SV_Update és ha nem lessz senki a szerveren, akkor megpróbálja frissiteni magát. Általában sikerül neki. -
#15206 Ja én az Fgcseket ismerem és nagyon rendesek mindig segítőkészek !!! a Pb kikapcsolásról meg anyit hogy ugy aztán tényleg hemzsegni fognak a csíterek a Pb ne kapcsold ki Updateld le a legfrissebre azt anyi + valami jó configot tölts le !!! -
#15205 Mindekettő jó, szinvonalas, korrekt szolgáltatást nyújt. -
r4z0r #15204 valaki nem tud véletlenül egy pár jó avatart cod2 höz???PLS aki tud írjon!!!!!!!!!! -
#15203 egyébként szerinteten szar a clans.hu? mert nekem kivan velük már a tököm! végre meglett csinálva a pb erre mitír ki! hogy a pb elavult... erre mole jó tanáccsal lepett meg! kapcsoljam ki a pb-t ozt max vesztek demót istenem dejó a faszom kivan már velük! akkor nembirom énmagam frissíteni a pb-t mert nemadják meg az ftp-t!
az oldalról meg nemlehet feltölteni ilyeneket mert ottis ez levan korlátozva! ennyit mondok nekik szia clans.hu! helló OBInet vagy FGCklán! szerintetek melyik a jobb? FGC vagy OBI? -
#15202 hát nekem is, csak valahogy az UO-ra már ráuntam, meg azt már nem játszák annyian... az meg nem igazán megy hogy az UO BAS-ozok, a CoD2-be HQ-zok...
A CoD3 meg csak konzolra lesz nem? én legalábbis úgy tudom... meg azt sem értem hogy pl: a CoD2 kiegészítőjét a Big Red One-t miért csak konzolra adták ki. Ugyan ez a CoD Finest Hour-al... hülye konzolok...:) -
#15201 Szerintem Soha nem lessz majd COD 3-ba lessz !! nekem is az UO-ba tetszik a Base !!! -
#15200 Hi all!
Nem tudjátok véletlenül mikor lesz Base Assault mod a CoD2-höz? jó lenne már mert a coduo-ba is a legjobb mod. -
#15199 Tud valaki egy olyan map szerkesztőt amiben úgy lehet építeni mint pl:a sims 2-ben???Tehát 3d-sen.Pls segítsetek!!! -
donoki #15198 oksa -
busman1 #15197 Bocs csak most látom. Kicsit nehéz most összetrombitálni a társaságot, de majd beszélek Shindlerrel, mert ő szervezi a warokat, és akkor majd szólok. Oké? -
busman1 #15196 Szia Richard!
Nem volt ma semmi a Palika mi? B@ssza a csőrét, hogy végleg bannoltam a szerverről, pedig azt hitte a dinamikus IP megvédi. Azóta teljesen kiakadt. És most vicc nélkül: szerintem ez az ember beteg. Mostanába mindig az én nevemmel játszik, de már nem érdekel. Tudnak róla a szégyenfalon is, ugyhogy nem izgat. -
#15195 Én azt mondom, hogy bekaphatja a ...-ot.Milyen dolog ez?Szerintem nem ilyen lámáknak találták ki a multiplayer részt, hanem azért, hogy tisztességesen összemérje az ember tudását másokkal, de sajnos vannak az ilyen ki GECIk is!!!
-
Richard90 #15194 trident nem bánnám ha kiraknád a cod.hu oldalra a hun palikat, hogy vigyázzanak vele
már több mint 15 név van bebindelve nek :/ -
Richard90 #15193 na a palika megint beindult...
más nevében játszik (köztük engem is) és lejáratja az emberkéket....
nagyon vigyázzatok vele) (a nevem : .:<R!c}{@rD>:. úhyhogy ne lepődjetek meg ha pofázni fog mindenkinek a nevemben
de nemcsak engemet járat le hanem az mmvc klán ragjait is
screenshot, demo van bizonyítékként -
#15192 Letöltötte a Fraps full verzióját persze ez a verzio No Legal, de mind 1.Csináltam egy cod 1 videot 2perc 33 másodperces és mikor befejeztem akkor 410 mb-os volt a file mérete betöltöttem movie makerbe és elmentettem egész türhető grafikájúra és így csak 13 mb-os lett a file ha érdekel valakit a progi akkor msn-n elküldöm címem:[email protected] vegyetek fel nyugodtan. -
steweee #15191 nem akarok visszaolvasgatni, bevallom őszintén. viszont szeretném kipróbálni multiban, minthogy a bf2 1.3-as peccsel nem lát szervereket és most nem telepítem azért újra. légyszi kis segítséget a multihoz. a faq-ot elolvastam. kérdésem kell e peccselni vagy jó az alap 1.0-a multihoz. mert 1.3-ast is találtam már