26388
-
donoki #15429 nekem jöhet :-) -
donoki #15428 töltsd le :)
vagy kérd el a haverodtól, ennyi :P
Ha garanciás akkor küdd vissza nekik -
#15427 hogy értedted hogy hibádzik?
-
starweb88 #15426 ha már kát fajta winen lett probálva lehet a game hibádzik nem?
de probáld meg uj winen.. -
#15425 a driverem jó meg fenn van az sp2 és miután elinitottam azt írja hogy:a program szabálytalan müveletet hajtott végre ezért leáll
hameg nincs sp2 akkor csak kilép -
#15424 driverfrissítések, tűzfal/router ellenőrzése. -
#15423 ha tolem kérdezed igen de az egyik barátomnak másolt és mégis megy neki -
Dexantreal #15422 Igen, de ő se tudta a single részt lefordítani. Az kéne nekem pedig. No mindegy azért thanks. Jó, majd, ha kész, akkor elküldöm, vagy akár ezt az első fejezetet is átpasszolhatom, nekem midnegy -
#15421 először is eredeti a game? -
#15420 Honnan kell letölteni a cod hoz a direct x 9.0 c-t mert nekem állandóan kiirja hogy error meg hogy le kéne tölteni.Honnan lehetne??????? -
#15419 na nemtud vki segíteni?
-
donoki #15418 www.profbako.uw.hu ill. a banner :)
engem érdekel! :D -
#15417 hellosztok!
nem megy a cod2 multi része! a simglpléjer megy. mit tegyek?
-
Dexantreal #15416 Mivan?:P Majd olvashatod könyvben is, örülj neki :P. A második küdeltésben a demolition az mit jelent? Meg nincs magyarosítva véletlen a single player része már? Sokkal jobb és könnyebb lenne úgy nekem -
starweb88 #15415 -
Dexantreal #15414 Elkezdtem írni a Call of Duty 2-t. Megvan az első fejezet, mely a kiképzésről szól, az első küldiről orosz kampányban. 9oldal lett. Valakit érdekel? -
busman1 #15413 Innen szedd le, müködik tutira.
v1.2 backpath -
donoki #15412 máryo..
kül 1.3mas szerver!
És müxik! x) -
Richard90 #15411 írd be alulra a keresőbe hogy backpatch... (ezt nem tom hogy működik-e)
vagy letörlöd a cod-ot és utána újrarakod -
#15410 Köcce előre is
-
#15409 Hello all! Hogyan lehet a 1.3 as patcht eltávolitani a cod 2 ből??? Lécci irjátok meg a választ.Köcce
Red Bull ® -
#15408 Akkor vegyél föl pls: MSN-re azt ott megdumáljuk -
Ficsek.hu #15407 Sok mod már konfigolható, hogyan mutassa az életcsíkot, sztem már mindegyikben bennevan ez a lehetőség.
A pbsvuser.cfg-ből a pk3-okat lehetne törölni. -
#15406 Busman vagy idontknow részére küld el, majd ők rendezik, és lesz rendszeresen publikálva. Így biztos hogy többen dolgoznak majd egy forrásból. -
#15405 Van olyan mod hogy több granyód is lehet de ilyen cheat is van szóval.... -
#15404 na elkészítettem a Pbsvuser fájlt mindent belepakoltam amit nem kapott el a Pb
Innen Letölthető -
Dexantreal #15403 már nem emlékszem, de asszem úgy van, hogy max 3 granyó jár a csipásnak, nem? Ha nincs pam mod vagy mi, mert ott csak1 minenkinek. Tegnap voltam szerveren és nézem a killcamet...a csávó dobálja a gránátot felém:1..2..3...4...már nem is számoltam,csak hullottak. Lehet, hogy 4volt nála összvissz, de hát azt se lehet, mert annyit nem tud magánál hordani,szal lett egy új féle cheat a "gránát sokszorosító"? Egyébként egyetértek. Senki se cheateljen, az csak rontja a játék örömét és mindenki anyázni fogja a másikat -
Ficsek.hu #15402 1.2 szerver?
Filename: zzz_all_rifles_v1.5.iwd
Game: Call of Duty 2 (1.2 Compatible) -
starweb88 #15401 oksa :)
van nekem egy modom adok linket is és ezt szeretném használni a szerveren csak h tudom aktiválni??
LINK -
Ficsek.hu #15400 Néhány csítbe már spy cam is van, ami annyit tesz, hogy egy külön kis ablakot jelenít meg a képernyő közepéről kinagyítva. Lehet használni csak simán célpont nagyításra, a célpont szemszögéből is tudsz nézelődni, valamint visszpillantóként is be lehet állítani.
Star, majd este msn, addig is kérdezz... -
#15399 Ez így igaz de vannak ilyen Láma cheaterek akik csít nélkül még besetudnák kapcsolni a gépűket !!!! -
starweb88 #15398 thx ficsek
nem az h észreveszik de akkor mi jó a gémben meg soha nem fog megtanulni a kis gec gamelni.. -
#15397 Szerintem elég debilség wh-zni, én büntetném a kis gec csítereket, ha akarsz jáccani akkor normálisan csalás nélkül tedd!!!Ha meg csak ratyi vagy a gameben akkor gyakorolj ne csítelj!!!Mert úgyis észreveszik!!! -
Ficsek.hu #15396 Valószínűleg találsz cfg fájlt is a moddal. Beállítod kedved szerint, feltöltöd a moddal egy mappába (ált. a main szokott lenni). Az alap cfg-ből még a maprotate beállítása előtt meghívod a mod cfg-t (exec *.cfg). A régi iwd-ket (nem a pályákat) letörlöd, csak az új maradjon. Szerverrestart. Kb ennyi. -
donoki #15395 áhh shit...
elmondtad a jo kis titkot!most mindenki wh-s lesz, :)
én is minden nap használom az alt+f4-et :)
elég ütős :P -
starweb88 #15394 reggelt all
figy vki megutná mondani nekem h tudok modot aktiválni a szerveren? feltöltöttem és utánna? -
#15393 powcamp,duvi -
#15392 Ti meik mapot ajáljátok? -
#15391 Köszönöm szépen -
#15390 NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KEPSZLOK RULZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!