26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• donoki
    nekem jöhet :-)
  • donoki
    töltsd le :)
    vagy kérd el a haverodtól, ennyi :P
    Ha garanciás akkor küdd vissza nekik
  • marcymynatorrr
    hogy értedted hogy hibádzik?

• starweb88
    ha már kát fajta winen lett probálva lehet a game hibádzik nem?
    de probáld meg uj winen..
  • marcymynatorrr
    a driverem jó meg fenn van az sp2 és miután elinitottam azt írja hogy:a program szabálytalan müveletet hajtott végre ezért leáll
    hameg nincs sp2 akkor csak kilép
  • trident
    driverfrissítések, tűzfal/router ellenőrzése.
  • marcymynatorrr
    ha tolem kérdezed igen de az egyik barátomnak másolt és mégis megy neki
  • Dexantreal
    Igen, de ő se tudta a single részt lefordítani. Az kéne nekem pedig. No mindegy azért thanks. Jó, majd, ha kész, akkor elküldöm, vagy akár ezt az első fejezetet is átpasszolhatom, nekem midnegy
  • szucsy89
    először is eredeti a game?
  • red bull
    Honnan kell letölteni a cod hoz a direct x 9.0 c-t mert nekem állandóan kiirja hogy error meg hogy le kéne tölteni.Honnan lehetne???????
  • marcymynatorrr
    na nemtud vki segíteni?
  • donoki
    www.profbako.uw.hu ill. a banner :)
    engem érdekel! :D
  • marcymynatorrr
    hellosztok!

nem megy a cod2 multi része! a simglpléjer megy. mit tegyek?
  • Dexantreal
    Mivan?:P Majd olvashatod könyvben is, örülj neki :P. A második küdeltésben a demolition az mit jelent? Meg nincs magyarosítva véletlen a single player része már? Sokkal jobb és könnyebb lenne úgy nekem
  • starweb88
  • Dexantreal
    Elkezdtem írni a Call of Duty 2-t. Megvan az első fejezet, mely a kiképzésről szól, az első küldiről orosz kampányban. 9oldal lett. Valakit érdekel?
  • busman1
    Innen szedd le, müködik tutira.

v1.2 backpath
  • donoki
    máryo..
    kül 1.3mas szerver!
    És müxik! x)
  • Richard90
    írd be alulra a keresőbe hogy backpatch... (ezt nem tom hogy működik-e)
    vagy letörlöd a cod-ot és utána újrarakod
  • red bull
    Köcce előre is
  • red bull
    Hello all! Hogyan lehet a 1.3 as patcht eltávolitani a cod 2 ből??? Lécci irjátok meg a választ.Köcce
    Red Bull ®
  • zico87
    Akkor vegyél föl pls: MSN-re azt ott megdumáljuk
  • Ficsek.hu
    Sok mod már konfigolható, hogyan mutassa az életcsíkot, sztem már mindegyikben bennevan ez a lehetőség.
    A pbsvuser.cfg-ből a pk3-okat lehetne törölni.
  • trident
    Busman vagy idontknow részére küld el, majd ők rendezik, és lesz rendszeresen publikálva. Így biztos hogy többen dolgoznak majd egy forrásból.
  • zico87
    Van olyan mod hogy több granyód is lehet de ilyen cheat is van szóval....
  • zico87
    na elkészítettem a Pbsvuser fájlt mindent belepakoltam amit nem kapott el a Pb
    Innen Letölthető
  • Dexantreal
    már nem emlékszem, de asszem úgy van, hogy max 3 granyó jár a csipásnak, nem? Ha nincs pam mod vagy mi, mert ott csak1 minenkinek. Tegnap voltam szerveren és nézem a killcamet...a csávó dobálja a gránátot felém:1..2..3...4...már nem is számoltam,csak hullottak. Lehet, hogy 4volt nála összvissz, de hát azt se lehet, mert annyit nem tud magánál hordani,szal lett egy új féle cheat a "gránát sokszorosító"? Egyébként egyetértek. Senki se cheateljen, az csak rontja a játék örömét és mindenki anyázni fogja a másikat
  • Ficsek.hu
    1.2 szerver?

Filename: zzz_all_rifles_v1.5.iwd
    Game: Call of Duty 2 (1.2 Compatible)
  • starweb88
    oksa :)
    van nekem egy modom adok linket is és ezt szeretném használni a szerveren csak h tudom aktiválni??

LINK
  • Ficsek.hu
    Néhány csítbe már spy cam is van, ami annyit tesz, hogy egy külön kis ablakot jelenít meg a képernyő közepéről kinagyítva. Lehet használni csak simán célpont nagyításra, a célpont szemszögéből is tudsz nézelődni, valamint visszpillantóként is be lehet állítani.

Star, majd este msn, addig is kérdezz...
  • zico87
    Ez így igaz de vannak ilyen Láma cheaterek akik csít nélkül még besetudnák kapcsolni a gépűket !!!!
  • starweb88
    thx ficsek

nem az h észreveszik de akkor mi jó a gémben meg soha nem fog megtanulni a kis gec gamelni..
    Szerintem elég debilség wh-zni, én büntetném a kis gec csítereket, ha akarsz jáccani akkor normálisan csalás nélkül tedd!!!Ha meg csak ratyi vagy a gameben akkor gyakorolj ne csítelj!!!Mert úgyis észreveszik!!!
  • Ficsek.hu
    Valószínűleg találsz cfg fájlt is a moddal. Beállítod kedved szerint, feltöltöd a moddal egy mappába (ált. a main szokott lenni). Az alap cfg-ből még a maprotate beállítása előtt meghívod a mod cfg-t (exec *.cfg). A régi iwd-ket (nem a pályákat) letörlöd, csak az új maradjon. Szerverrestart. Kb ennyi.
  • donoki
    áhh shit...
    elmondtad a jo kis titkot!most mindenki wh-s lesz, :)
    én is minden nap használom az alt+f4-et :)
    elég ütős :P
  • starweb88
    reggelt all

figy vki megutná mondani nekem h tudok modot aktiválni a szerveren? feltöltöttem és utánna?
  • miilann
    powcamp,duvi
  • daf xf
    Ti meik mapot ajáljátok?
  • daf xf
    Köszönöm szépen
  • quack
    NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KEPSZLOK RULZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!