Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Én ezért raktam újból a gamet :S(párszor..)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Hogy lehet a patchet fölrakni ojand codra, amirõl úgy készült biztonsági másolat, hogy a telepített verzió lett kiírva dvd-re, és másik gépen csak tcmd-vel föl lett másolva? Telepítéskor nem veszi így észre hogy fent van. A registry kulcsokat hiányolhatja?
1. Új pályák
2. a Dual Core CPU-mat elég jól kezeli végre.
Csíterek : sokuk olyan gyengén játszik ,hogy még így is kinyírom 500x
Egyébként meg nem zavarnak ,mert 1 tárral több vagy kevesebb nekem mind1 😄
Csak az zavar ,hogy néha rám is rámfogják a 11éves klánt keresek p*csök
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Este benézek az SG-re idáig magyarban csak a *OD volt normális,remélem ez is jó lesz 😊 (direkt nem irtam ki ,hogy ne legyen reklám)
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Meg ilyen driver hack nem szándékosan két driver egyidejû felrakásával sikerült megcsinálni nekem cod1-en. Életem legszarabb lagja volt és nem látszottak a levelek.
Ha rákeresel erre a névre a google-ban talán kiadja: rld-cod2kg vagy cod2kg...Vagy nem tom..
A szokásos hibaüzi egy picit lol, meg tán erõs is. Ha esetleg leírnád mit, vagy egyáltalán mi ír ki ilyesmit (pl. a cod2 installja, esetleg amikor elindítod a gémet, stb.), akkor tudunk segíteni!
zico87: a modok feljelsztés alatt, elméletileg egyik sem jó hozzá, fagy. Az elsõ valszeg a ^GFM mod lesz ami elkészül 1.2 pecsre... De ezt nyomon tudod követni a www.callofduty.hu oldalt is.
Mobility M6 (Radeon elvileg, de nem engedi feltenni a Catalyst-ot! Viszont az Omega rendesen felismeri és azzal mûködik!)
Hibaüzit ír ki! Nem tudom fejbõl hogy mit de az ilyenkor szokásosat!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
neten kerestem de nem nagyon találom azért kérdezem meg itt:
hogy lehetne elindítani a játékot egy régebbi videókarin amin futott a CoD mert a gépigyén majdnem ugyan az és azzal nincs gond cska a videókártyával...
légyszives egítsetek! elõre is kösz!
ez nem klán reklám, ez közérdekû sztem hogy akinek kell klán az pl. tudjon keresni magának.. inkább mondjuk pl kirakhatnád a linkjét a klán reklám tilos szöveg alá 😉
Top Clans Site - Klánok Toplistája - Regisztráld a klánodat te is!<#vigyor3>#vigyor3><#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Katt Ide!
Meg kellene oldani ezt a szerkesztõs problémát mert akkor pb mellett is tele lenne.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Én is csak olyankor TDM-ben..
SD-n mikor szerelem a bombát 😄
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ez nagyon komoly 😄
Ilyen lehet pl a vga driver hack...
peccselés után nekem is a köv. hibaüzenet jön a játék indításánál:
"
blabla...
----- Initializing Renderer ----
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.
"
Mi a répát kell csinálni vele, hogy hajlandó legyen elindulni? <#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
elõre is köszi <#worship>#worship>
Szavazzatok, hogy legyen e az össz map vagy maradjon only 2 new map....
Szavazz, élvezz!!!!!
Az Sg.hu Team vár beneteket továbbra is szervereiken (Cod2, Bf2, CSS!!!!!). Ölni jó😄
Már tom hogy romlot el mikor meguntam az 1.2-t kipróbáltam azt az 1.0 bekpecccset amit adott már nem is tom ki!
Aztán az nem rakott vmi fel mert nem találta ezért nem indult el :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!