Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odex
öö skacok tudnátok 1 olyan pam mod linket adni ami mükszik az 1.2-es serveren?

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Én is így jártam..Sztem nem lehet megoldani..
Én ezért raktam újból a gamet :S(párszor..)

Annyira nem vagyok friss cod fanatikus... Cod1 ben is így indult a pecs és pb körüli mizéria?

Eisenhower
valszeg azért kapcsolják ki a pb-t mert a sok n00b bassza átírni a key-t és alig mennek a szerverre.... eddig nyavajgott midnegyik hogy nincs pb- most van és most meg azért nyavajogtok. szép.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hi!
Hogy lehet a patchet fölrakni ojand codra, amirõl úgy készült biztonsági másolat, hogy a telepített verzió lett kiírva dvd-re, és másik gépen csak tcmd-vel föl lett másolva? Telepítéskor nem veszi így észre hogy fent van. A registry kulcsokat hiányolhatja?
És te honnan veszed észre, hogy a dual magos procidat jobban kezeli? Mert én a 4400+x2 esemnél semmmmmmit nem veszek észre. Fps? vagy mi?

Guer
vedd bóknak...

llacee
Nekem 2 okból tetszik

1. Új pályák
2. a Dual Core CPU-mat elég jól kezeli végre.

Csíterek : sokuk olyan gyengén játszik ,hogy még így is kinyírom 500x
Egyébként meg nem zavarnak ,mert 1 tárral több vagy kevesebb nekem mind1 😄

Csak az zavar ,hogy néha rám is rámfogják a 11éves klánt keresek p*csök

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

zico87
Ez a patch egy rakás sz... a PB van benne de minek ?? Szerintem pont a csítereket nem dobja ki de legalább a 2 map elég jó !!+Ahogy néztem a szerverek 70 %-n le van tiltva a PB !!!Jól megcsinálták ezt a patchet 😄 !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

llacee
Akkor senki nem tud segíteni ,hogyan lehetne mindíg láthatóvá tenni a célkeresztet mp alatt ?

Este benézek az SG-re idáig magyarban csak a *OD volt normális,remélem ez is jó lesz 😊 (direkt nem irtam ki ,hogy ne legyen reklám)

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

Akkor értem a driver hackot, de például a cod2 a brecourton szokott olyan bug lenni hogy amíg náciként balra szaladsz a bokrok nem annyira sûrûn állnak amcsik elõtt.

Meg ilyen driver hack nem szándékosan két driver egyidejû felrakásával sikerült megcsinálni nekem cod1-en. Életem legszarabb lagja volt és nem látszottak a levelek.

Pár klános oldalon fennt volt ahogy én néztem!
Ha rákeresel erre a névre a google-ban talán kiadja: rld-cod2kg vagy cod2kg...Vagy nem tom..

sziasztok!hol találok cod 2 cd key generálót.elõre is grazie!!!!!!!!!!
Habár a jogtiszta szervereken már 1.2 pecs óta fut mod. Pl: extrem+, ami szerintem egy nagyon állat mod. Rettentõ fasza...

zico87
Köszi közben én is olvastam hát várok !!!

Ugyan pontosan írd már le a konfigod: proci, ram, vga pontos megnevezése, lécci.
A szokásos hibaüzi egy picit lol, meg tán erõs is. Ha esetleg leírnád mit, vagy egyáltalán mi ír ki ilyesmit (pl. a cod2 installja, esetleg amikor elindítod a gémet, stb.), akkor tudunk segíteni!

zico87: a modok feljelsztés alatt, elméletileg egyik sem jó hozzá, fagy. Az elsõ valszeg a ^GFM mod lesz ami elkészül 1.2 pecsre... De ezt nyomon tudod követni a www.callofduty.hu oldalt is.

k8bal
Laptop...
Mobility M6 (Radeon elvileg, de nem engedi feltenni a Catalyst-ot! Viszont az Omega rendesen felismeri és azzal mûködik!)
Hibaüzit ír ki! Nem tudom fejbõl hogy mit de az ilyenkor szokásosat!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

zico87
hy nemtudja valaki hogy kijött már az AdminMod az 1.2-es patchez mert a régi nem mükszik ezzel a S... 1.2-vel !!! THX

De mi az amibõl úgy gondolod, hogy rossz a videokarid a gémhez? Hibaüzi? Vagy el se indul? Milyán kártyáról van szó?

k8bal
ha már leírta valaki akkor bocs

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
Csáó lenne egy kérdésem!
neten kerestem de nem nagyon találom azért kérdezem meg itt:
hogy lehetne elindítani a játékot egy régebbi videókarin amin futott a CoD mert a gépigyén majdnem ugyan az és azzal nincs gond cska a videókártyával...
légyszives egítsetek! elõre is kösz!

Eisenhower
aki klánt keres az felmegy a callofduty.hu -ra, Vagy irc-en a quakenet #cod.hu csatira. Meg nem biztos hogy mindenki örül hogy majd lassan minden 2. vagy 3. hozzászólásba majd ez a topclan-os link lesz. Az aláírásodban ottvan az oldal címe ha valaki szeretné megnézi, de nem kell állandóan reklámozni.

mert most miért?

ez nem klán reklám, ez közérdekû sztem hogy akinek kell klán az pl. tudjon keresni magának.. inkább mondjuk pl kirakhatnád a linkjét a klán reklám tilos szöveg alá 😉

Eisenhower
utolsó volt a topclan oldal reklámozásából. innestõl kezdve törlöm az ilyen Hsz-eket

Hát a hackek miatt jo volna a PB de majd sn3jd3r megoldja tutira...

Top Clans Site - Klánok Toplistája - Regisztráld a klánodat te is!<#vigyor3><#wave><#integet2>
Katt Ide!

Zsoltika 007
Na azért mindjárt más hogy nincs pb. Egybõl zsúfolásig volt a szerver. <#eljen>
Meg kellene oldani ezt a szerkesztõs problémát mert akkor pb mellett is tele lenne.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ja..
Én is csak olyankor TDM-ben..
SD-n mikor szerelem a bombát 😄

cd key hiba..generálj new keyet

Császtok!Segitsen valaki!!! PLS Help!
odex
A serveren a punkbustert milyen parancsal lehet bekapcsolni?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Azért soxor jól jön a füstgránát. Persze vannak olyanok akik csak poénból eldobálják de én csak akkor dobom ha tényleg szükséges. Pl.: ha vhol kempereket látok és nem tok másfelé menni akkor eldobom és kész.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

laslandes
egyszer már volt errõl szavazás, csak nem tudom mi lett az eredménye. amúgy TDM-ben tök felesleges a füst

urbijoe
kikéne szedni a füstgránátot a szerverröl mert elég gáz hogy mindenki dobállja és semmit sem látni,olyan mintha vágig vakon mennék 😊

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

odex
ööö skacok tudnátok adni 1 linket ahonnan a legújjabb pamot lelehet tölteni?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

UnknownAsshole
Felesleges az ilyen. Ha már fennvan az 1.2 és ujra elinditod a patch-et akkor az leszedi. ennyi <#bohoc>
lol...
Ez nagyon komoly 😄

Nem kell hozzá ficsek.hu😄😄, hogy megmondjuk mi ez😄, a cod1 ben pl a vga driver hack az volt, mikor bercourton nvidiás karival játszó kölök egy driver beállítás módosításával az összes levelet a bokorról és fáról eltüntette...

Ilyen lehet pl a vga driver hack...

ujbol kell telepiteni a game t

X P A
Baca01-nek is hasonló gondja volt. Te hogy oldottad meg miszter?

telepítsd újból a gémet vagy nem tom..nekem mûködött 😄

Ficsek szerinted ez a video driver hack-ot hogy csinálják? Életemben nem hallottam még róla.

X P A
Sziasztok!

peccselés után nekem is a köv. hibaüzenet jön a játék indításánál:

"
blabla...

----- Initializing Renderer ----
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.
"

Mi a répát kell csinálni vele, hogy hajlandó legyen elindulni? <#help><#nemtudom>

elõre is köszi <#worship>

Háát nemtom, nekem egy kicsit tömény ez a két új map, csak így onlyban, indítok egyí szavazást a http://team.sg.hu cod2 nyílt szavazásában.

Szavazzatok, hogy legyen e az össz map vagy maradjon only 2 new map....

Szavazz, élvezz!!!!!

Az Sg.hu Team vár beneteket továbbra is szervereiken (Cod2, Bf2, CSS!!!!!). Ölni jó😄

Na akkor meek az SG-re 😉

Már meg van az újra telepítés minden jó..
Már tom hogy romlot el mikor meguntam az 1.2-t kipróbáltam azt az 1.0 bekpecccset amit adott már nem is tom ki!
Aztán az nem rakott vmi fel mert nem találta ezért nem indult el :S

nyami
szia béci

odex
1 linket pls!

voltam most...naon brutál harcokat nyomtunk le harborba és rhineban<#hehe><#eljen>..én ott Ibron ^-^ free agent néven vok..kiszínezve a név persze. Szal majd ezen a néven keressetek

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Már kint van pár napja...