Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor úgy volt beállítva, akkor a sok marha direkt TK-zott és - 30-as statok voltak.
1 TK = -1 stat
??????????????????????
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
(LÁMI VAGY😄)
Nemkell minekaz csak az ember szemét bassza
Nem bírod megkülömböztetni a társad és az ellenséget?:o(mi lenne veled a háborúba😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Mondtad szojjunk ha van vmi a szerverrel hát én most akkor szolok:
MIÉRT VAN SG SZERVEREN EGY CSOMO EMBERNEK 120-AS PINGJE?
eléggé szar hogy fut felém és lagol eggyet és már mogöttem is van és fejbeszed
PLS csinálj vmit mert jo a szerver csak sok a kis geci (nagypinges meg a csíter
De biztos van olcsóbban is!
This is the beginning of the end.
\"This is usually the part, where people start screaming...\"
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
(este amikor ki akartam kapcsolni a gépet játék után, nem kapcsolt ki, ezért ujrainditottam, és utána kapcsoltam ki)
\"This is usually the part, where people start screaming...\"
#12928: nem tom xD
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Engem is lelõnek...
Megyek azt buuumm fejbe saját csapattárs
legyen visszahatós friendly fire akkor!!
hogy hogy most lehet?
Viszont a pb onra állítása óta üres a szerver!!!??? Mit jelent ez? Talán nem mer senki felmenni? Miért?
csuszi! Szerintem a mod-ok nélkül egy idõ után halál unalmassá válna, ha csak az alap játékmódban lehetne játszani:/ Amúgy másik szervereken nem szokott problémám lenni, csak általában a mi szerverünkön, és úgy tûnik, ezzel nem vagyok egyedül mivel tegnap egész nap üres volt.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
MJ rulz Pink Team The Only One
/pb_cvarlist
ez kilistázza a pb által figyelt változókat és a hozzájuk tartozó megengedett értékeket, a sorok végére odaírja OK vagy nem OK, majd a legvégén kiírja, mennyi nem stimmel.
A #12904-ben leírtak szerint javítod a problémásokat.
A pb-t nem csak konkrét csítek elfogására, hanem - többek között - az efféle configolásból eredõ elõnyök kiiktatására találták ki.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Akkor nyissá olyan topigot ami "NFS 5 Porsche játékba saját zenét" néven fut..Vki válaszol azt majd ha nem teccik a modoknak akkor bezárják...
CoD2= NFS5??<#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1><#action>#action>
tud valaki segíteni abban hogy hogyan tudok az NFS 5 Porsche játékba saját zenét tenni Pl:mp3-at
köszi elõre is
/cg_huddamageiconoffset=32
ennyi!
Egyébként configba is átírhatod: pl: c:\call of duty 2/main/players/neved²/mp_config.cfg -> F4 és beírod vagy átírod
MJ rulz Pink Team The Only One