Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legbizsonságosabban érzem magam ha van PB 😊
A felét se értettem. De ez akor van amikor beteszem a cod2 cd-t setup oszt ez jön ki...
Padu
MJ rulz Pink Team The Only One
ha van akkor állítsd vissza amit letöröltél...
nekem is ez volt amikor felraktam azt a szar pályaszerkezstõt
Ezt írja ki amikor telepíteni akarom a cod2-t. ez mitõl van?
Padu
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Az mindig segít!!
Máté, ne foglalkozz ezekkel ha kell segítek szívesen. Küldj PÜ-t és megbeszéljük , hogy mit tehetnék érted. Vagy keress telefonon.
Bevállallak: Dr. Csernus János (Budapest, Kezdõ u. 1.)
De most megyek szétlõni pár gec* náci fejet, ne hívj.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a CoD2 gyerekeknek valo játék az CoD1-hez képest
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mer ha jó lenne a tört is akkor bérelnék servert, de ha eredeti kell hozzá akkor nem...
Én ezt még enm tudtam! Na minnyá kirpóbálom 😄D
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
csak nemtom mit jelent ez....
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A winchesterem 40 gigás<#idiota>#idiota>( nem "olyan" sok)A lényeg hogy 20 giga szabad belõle közben csak 7 giga amit elfoglalnak benne a dolgok... hol van az a többi 13 giga?vki meg tudná mondani megköszönném<#nemtudom>#nemtudom>