Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Csak nem biztos h csak Kar( kar,leenfield,nagant)
De én már látam olyan only-rifle szervert ahol minden volt engedélyzeve beleértem a távcsöveseket, az m1 garandosok, half-auto rifle..stb
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#mf3>#mf3>
Legtöbb szerveren nincs engedélyezve
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
http://www.panoramio.com/user/518310
gondom akadt a többjátékos résznél.rámegyek a szerverre és legtöbször azt írja ki hogy rossz kulcs mit csináljak?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
15-5 re hoztuk az õ mapjukat, mire azt mondták rá, ha õk wh-ztak volna lazán elvertek volna minket... majd késõbb engem szidtak, mert csak fejeseket lõttem
utána meg a csávó tagadta hogy használt volna ilyet.
és kiirták msn be hogy 40-0 nekik merthogy kikkeltük õket (de azt nem mondta miért ) xDDDDDD <#buck>#buck><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Enny1
EZ a PB vmilyen szaros funkciója csinálja sokak szerint!
Én egyszer így voltam váltottam kb 3szor nevet és beengedett
You are temporaily banned from this server
hmmm...ötlet?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
multis tippek baxot jók ...
"-Ha nagyobb terepekre mész és elkezd akadozni a géped akkor vedd le a felbontást, nekem segített." - fõleg ha már 10 irányból lõnek ... ^-^
"-Ha egy épületben vagyunk akkor próbáljunk minél halkabban közlekedni, hogy az ellenség ne hallja meg lépteinket." - lábujjhegyen?
"-Figyeld mindig a térképet a képernyõ bal alsó sarkában. Ha megjelenik rajta egy piros pont akkor ellenség közeleg, ha pedig egy zöld csíkocska kering csak rajta akkor semmi vész, mivel az az egyik bajtársunk" - azt a qrva életbe ...
"-Ha távcsöves puskával próbálunk pár embert fb]evakuálni[/b] az életbõl, akkor tüzelés elõtt nyomd meg a
"-Ha az ellenség egy kupacon van csak kínáld meg õket egy repeszgránáttal és biztosan nem fognak többet zavarni téged." - az biztos.
remélem nem bántottam meg senkit, ha igen elnézést.
Elõbb-utóbb úgy is kialakul pár klánnál normálisabb kapcsolat, nem kell ehez szövetség, stb...
Mi ez, hogy cod suli?😄
Nehogy már megtanuljam, hogy az SMG közelharca jó, stb..., és nehogy már egy kezdõ klán adjon tanácsokat, hogyan kell játszani...
Ez az én véleményem, akinek tettszik az ötlet, regeljen😊
Peace!
(egyszóval)
fórumjáról:
"Kezd beindulni az ipar!! Trident felrakta a hírt a www.callofduty.hu -ra. Azóta már csomó klánleader felkeresett."
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
felfedeztem vmi különöset, számomra különöset.
"Ha sok az ellenség mindig használj füstbombát, mert akkor õk megvakulnak de te nem ..."
ez vmi speciális gránát?, ami különbséget tud tenni az ellenfelek között.
Budapesti a srác. Õ külföldrõl hozatja be, ezért olcsó.
Nekem elpostázta. Megéri, nem volt eddig gondom vele. És ráadásul ez collectors edition, gyûjtõknek készített változat.
2 dvd-t tartalmaz: 1ik game, másik meg hogy készült el a cod2.
1:on; 2: reflect; 3: shared; 0: off
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A friendlyfire off, logo on lesz ha nem lesz rajta senki...
A config fájlba hogy kell beírni, hogy a friendlyfire mirror legyen????