Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zico87
Van Már AdminMod,Pam + 1-2 mod ami ,ár jól fut az 1.2-n is !!!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Ti már haszánltok vmilyen kézzel fogható modot az új pecshez? link?

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Mu*][*h4pHu|{4
pedig az a legjobb fegyver^.^

Én csak eggyet utálok ha shoti engedélyezve van meg a füst granyo 😄

ja!
Csak nem biztos h csak Kar( kar,leenfield,nagant)
De én már látam olyan only-rifle szervert ahol minden volt engedélyzeve beleértem a távcsöveseket, az m1 garandosok, half-auto rifle..stb

laslandes
Ha azt látod a szerver nevében, hogy "only rifle", akkor jó nyomon haladsz.

Sehogy..

mozesapo
Az ilyeneknél, mint amit scorpy is berakott, az egész klánt kéne kizárni mindenhonnan, cod, cod-uo, cod2, stb.... Plusz hardware ban az egész csapatnak.
<#boxer><#violent><#mf3>

bigfoot
azt hogy tom beállítani hogy olyan szerverre akarok csatlakozni ahol pl csak Kar98K szerû fegyverek vannak?

Ja..
Legtöbb szerveren nincs engedélyezve

Csak akkor tudsz, ha engedélyezve van a szerveren.

Szeretnék egy láma kérdést föltenni. Hogyan lehet, úgy beszélni a mikrofonba, hogy azt a többi játékos is hallja? Mert hiába nyomom a Z betût akkor sem reagál a gép. Vagyis reagál csak szerintem nem hallják. Kell ehhez progi? Ventrilo vagy mi?

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Szégyenfalak: cod2 Szégyenfal
Profbako
Még pár van de nincs elmentve a kedvencekbe 😊

Fejes021
vagy az is jó ha kicsit veszed a fáradságot és utána olvasol a faq-ban. Hm?

http://www.panoramio.com/user/518310

biztos nem inkább valahogy szerzek crack-et,serialt vagy valamit.

Fejes021
Vedd meg eredetiben

http://www.panoramio.com/user/518310

helo
gondom akadt a többjátékos résznél.rámegyek a szerverre és legtöbször azt írja ki hogy rossz kulcs mit csináljak?

bigfoot
t9k rossz nem játszottam 3 hónapig és most tök béna vok😞

ScOrpY
szted? 😊
egyébként kültem bakonak, meg tudatlan fórum szégyenfal, msn

Enny1

ok,thanks infot<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Serpa
és az a szégyenfal hol van?

Serpa
ez õket minõsíti.

ezekután kiálltok majd még ellenük?

lol

tenksz

ScOrpY
megvolt 😊))

Enny1

ScOrpY
zárhatni zárhatják, csak nem teszik. vajon mér? ....

15-5 re hoztuk az õ mapjukat, mire azt mondták rá, ha õk wh-ztak volna lazán elvertek volna minket... majd késõbb engem szidtak, mert csak fejeseket lõttem

utána meg a csávó tagadta hogy használt volna ilyet.
és kiirták msn be hogy 40-0 nekik merthogy kikkeltük õket (de azt nem mondta miért ) xDDDDDD <#buck><#idiota><#idiota><#idiota>

Enny1

Bannolva vagy a szerverrõl!
EZ a PB vmilyen szaros funkciója csinálja sokak szerint!
Én egyszer így voltam váltottam kb 3szor nevet és beengedett

bementem1szerverre aahol életemben nem voltam még..a klán társam miatt mentem és ezt dobta ki üzenetként..még mielõtt betöltötte volna a mapot vagy ilyesmi:

You are temporaily banned from this server

hmmm...ötlet?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ezeket már én is láttam vhol! 😊

Serpa
<#vigyor3>

multis tippek baxot jók ...

"-Ha nagyobb terepekre mész és elkezd akadozni a géped akkor vedd le a felbontást, nekem segített." - fõleg ha már 10 irányból lõnek ... ^-^

"-Ha egy épületben vagyunk akkor próbáljunk minél halkabban közlekedni, hogy az ellenség ne hallja meg lépteinket." - lábujjhegyen?

"-Figyeld mindig a térképet a képernyõ bal alsó sarkában. Ha megjelenik rajta egy piros pont akkor ellenség közeleg, ha pedig egy zöld csíkocska kering csak rajta akkor semmi vész, mivel az az egyik bajtársunk" - azt a qrva életbe ...

"-Ha távcsöves puskával próbálunk pár embert fb]evakuálni[/b] az életbõl, akkor tüzelés elõtt nyomd meg a gombot. Azzal a katona visszatartja a lélegzetét és a találat 100%-os lesz." - no comment.

"-Ha az ellenség egy kupacon van csak kínáld meg õket egy repeszgránáttal és biztosan nem fognak többet zavarni téged." - az biztos.

remélem nem bántottam meg senkit, ha igen elnézést.

Most az összes magyar klán szövetséges lesz akkor baze

Aki kicsit benne van a klánok világában, tudja, hogy ennek az elképzelésnek nincs jövõje...
Elõbb-utóbb úgy is kialakul pár klánnál normálisabb kapcsolat, nem kell ehez szövetség, stb...
Mi ez, hogy cod suli?😄
Nehogy már megtanuljam, hogy az SMG közelharca jó, stb..., és nehogy már egy kezdõ klán adjon tanácsokat, hogyan kell játszani...
Ez az én véleményem, akinek tettszik az ötlet, regeljen😊
Peace!

ez az oldal...Szövetség...LOL
(egyszóval)

Serpa
mér??

fórumjáról:
"Kezd beindulni az ipar!! Trident felrakta a hírt a www.callofduty.hu -ra. Azóta már csomó klánleader felkeresett."

Szánalmas ez az oldal...

odex
nembír valaki megdobni 1.2-es patch linux pammal? mert nekünk linux server van és linux pam kõne!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Serpa
gondoltam megkeresem ezt a szégyenfalat, ugyan még nem találtam meg, de eljutottam ide.

felfedeztem vmi különöset, számomra különöset.

"Ha sok az ellenség mindig használj füstbombát, mert akkor õk megvakulnak de te nem ..."

ez vmi speciális gránát?, ami különbséget tud tenni az ellenfelek között.

Elvileg ezt kikellene zárni. Tedd fel szégyenfalra scorpy.

Nekem szimpatikusabb lenne az, hogy ha valaki tk-zik azt azonnal kickelni. Esetleg ban-t is rányomni utólag, mikor tiszta a helyzet.

Én 8ért vettem eredetit. Menj fel a www.callofduty.hu -ra és küldjél privát üzenetet cod2_8khuf -nek.
Budapesti a srác. Õ külföldrõl hozatja be, ezért olcsó.
Nekem elpostázta. Megéri, nem volt eddig gondom vele. És ráadásul ez collectors edition, gyûjtõknek készített változat.
2 dvd-t tartalmaz: 1ik game, másik meg hogy készült el a cod2.

Serpa
ezért nem zárhaják ki a klánból?

Én is ezt emeltem volna ki 😄

UnknownAsshole
cod2_wh.exe<#bohoc>
ScOrpY
Antrax klán by MOh!kl4n 😊))))

Enny1

trident
Pontosabban: 2
1:on; 2: reflect; 3: shared; 0: off

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kár...

trident
set scr_friendlyfire "3"

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

A PB kikapcsolásával nem tudom beállítani a 3x ra kicket...
A friendlyfire off, logo on lesz ha nem lesz rajta senki...
A config fájlba hogy kell beírni, hogy a friendlyfire mirror legyen????

CheAteR88
erre csak azt tudom mondani hogfy sok kis geci asse tuggya hogy meik a csapattársa
(igaz van ez a +map és azom énis nyomtam majdnem párat szerencsére ki volt kapcsolva a TK(😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)