26388
-
busman1 #15710 Az egéré, általában az infráé, ha nem stabil a padon. -
#15709 sziasztok.tapasztaltatok már olyat,hogy játék közben bepörög az"ember" az az egér hibálya vagy a gépé??kösz -
donoki #15708 :)
a mi szerverünk nem publik, pont ezért ^^ -
#15707 Ja a Publik szerverek elég idegesítőek föleg ahol van TK ott tuti nem lehet normálisan játszani,így én általában minden este a saját szerverünkön gyilkolászok ott ugyis az én kzembe van a hatalom ha följön valami kis idióta !!!! -
donoki #15706 ja igen. az arc crew :D -
donoki #15705 cs :)
Hát amnapság a publikokat utálom!
manapság egész nap warozok :)
Vagy taktikolok a csapattal :D
Mert publikon már megint elfajultak a dolgok...
csiter klán szerverén tk-zzák egymást..
Ezekre szoktam járni: vektor, csiter max :) -
starweb88 #15704 Én mostanában ARC.CREW,V3ktor..no meg a csiter-ék szerverén szoktam tolni sd általában mindig fullon van :) -
#15703 itt mindent meg találsz: http://profbako.uw.hu/ -
Richard90 #15702 hát változó
én a dm-et csípem jobban
amit kidob az ase, és jó pálya arra felmegyek
a neved nem tetszik :P :) -
#15701 google... -
#15700 1.3-as peccsről pls egy linket!!!
thx -
#15699 az megvan:P
azaz még anno meg is volt:)
amugy ti mostanság meik szerveren szoktátok csapatni?:)
-
Richard90 #15698 hát... egy punk buster frissítő, 1.3-as patch
asszem több nem kell hozzá. na meg egy kis ügyesség -
#15697 HELLA ALL
azaz inkább re:)
mi kell nekem ahoz hogy manapság codozni tuggyak anno kellet tom pb -meg minden de hát nemtom
ujra felszeretném tenni és egyszer 2x kitesztelem asszem
szal mi kell hozzá????????
-
#15696 Ok majd megdumáljuk -
starweb88 #15695 zico vmelyik nap nem hozunk össze egy pcw-t? -
#15694 köszi.de közben rájöttem!!! -
Kiswarga #15693 Kösz a segítséget. -
#15692 Az FGC az télleg naon jó, "olcsó" és megbízható is. Ha nincs rá pénzed egyedül akkor vmeik haveroddal bérejjetek 2en eggyet úgy olcsóbb^^. De az a havi 1700+áfa=ami kb 2100Ft az nem olyan sok főleg ha haverral együtt veszed
Az FGCbe az a jó h
-nem kell szerződést aláírni(ez kinek előny, kinek hátrány)
-megbízható, fgc-s szervereken ritkán van lagg... eddig egyszer találkoztam laggal de az is megszünt 10 perc alatt
-jó fejek a szerverkészítők, ha vmi gondod van szitne rögtön javítják, tőlük is kérhecc segítséget bármivel kapcsolatban(konfigolás+ftp..., nekem anno segítettek) -
#15691 írok egy példát, ha ebből se érted akkor...^^
/bind k say csá ezt mindenki látja
/bind k teamsay csáttok csak a csapattagok látják
/bind k console /ampsay Cheat Off ez a consolos az /amspayba nemvok biztos de vh így kell, a k hejére bármint írhatsz KIVÉVE amin vmi funkció van, vagyis arra is lehet scak akkor arról a gombról eltűni kaz a funkció...
a névszinezést gondolom tudod de azé azt is leírom egyí bindes példával
/bind k say alt3+3*Csá
az alt+3mat ütni kell, nem írni^^
a * hejére egy számot kell írni 0-9ig
-
#15690 csőcső:) -
#15689 Segítsetek légyszi.Végigcsináltam a F.A.Q-ban leírtakat a bind-ről.De nekem a játék közben csak alul ott ahol,az jön elő ki-kit ölt + oda rakja név nélkül.Tehát hogyan kell jól + csinálni????? -
donoki #15688 szeva némi xD
alias world clesses :D -
#15687 zico, van tgf?
-
Kiswarga #15686 Gondolkozok rajta mert tényleg igényes szervert akarok. PB, modok, új mapok stb. Csak anyagilag most nem állok fényesen. -
#15685 Hát nem muszály klán bérled azt max lezárod a szervert ha nemakarsz Cheatereket+hasonló embereket a szerverre és annak adod meg a jelszót akinek akarod, az FTP az meg nem egy túl nehéz, konfigolásba meg segítünk !!!! -
Kiswarga #15684 Visszavonva amit írtam. A saját gülyeségem miatt nem hozott be semmit.:P Le voltak tiltva a beugró ablakok.
Komolyan gondolkozok ezen a szerverbérlésen. Csak az a gond, hogy nekem klán nem kell, meg az FTP-hez sem értek. Szal ebből mégsem lesz semmi.:( -
Kiswarga #15683 Na ezaz, hogy pl az fgcklan-ál rányomtam a bérlési szabályzatra és semmi nem jön be. -
Richard90 #15682 ka havonta kell fizetni
de ahonnan akarsz szervert rendelni (pl obinet) akkor a honlapján le van írva az összes info a szerverbérlésről -
#15681 MERT SZÜGSÉGEM VAN A SZAVAZATRA LOL -
Kiswarga #15680 1., L.O.L.!!!
2., Miért ide?
3., Tudna vki válaszolni a kérdésemre? (lsd. 15674) -
#15679 Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Előre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374 -
#15678 Csak az a baj most nézztem a Magyar szerverek 80 °%-án kivan kapcsolva a PB mert a Láma adminok nemtudják bekonfigurálni és csodálkoznak ha hemzsegnek a csíterektől ezen is kéne változtatni hogy minden magyar szerveren legyen PB és persze jól bekonfigolva !!!! -
#15677 Persze, szerintem így lenne a legjobb:) -
#15676 ja mostmár Összedumálunk azt 1 config lessz az ővé csak besegítek neki a csít keresésben !!!! -
#15675 Érdemes összedolgoznod Idontknow-val, felesleges, hogy két külön frissített cvar lista legyen, mindenki jobban jár, ha egy készül el, amiben többen dolgoznak össze. -
Kiswarga #15674 Sorry. Én sem tom, hogy miért nem kérdeztem rögtön.
Na mindegy. A kérdésem az lenne, hogy a szerverbérlés az miként történik (abszolút kasu vok hozzá szal lehet hülyeséget kérdezek)? Nekem csak egy 10 slot-os 1.3-as szerver kellene. Megnéztem és ez 1700 Ft. Ezt havonta kell fizetni? -
donoki #15673 _D -
#15672 Mi is az Fgc-től béreljük én csak Jót tudok mondani rólúk !!!
Itt az Uj PB configpackom
Bene van az Uj cheatek !!!
-
donoki #15671 aham sztem is!
De most fogom kipróbálni a argonet-es szervert is :)