Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy van olyan oldal, ahonnan az összes cuccot leszedhetem?
Mert nem állandó szerveren nyomom, és mindig mást kér, meg idõnként újra szoktam tenni a gémet...
Biztos volt már szó róla, de újra megkérdezem: Amikor a szerverhez kapcsolódok, és le kell tölteni valamit róla, akkor mér 3-11kb/seccel jön?
Vmi progi van hozzá, hogy rendesen jöjjön?
ott nem lehet csak úgy keresztül rohanni a téren, mert 3 irányból kapnak le.
míg a Cod2ben ilyen ...
ent!
"a kettõspont utáni nagy pé és kis eff jelentését ismered"
én nem.
okíts ki!
😊
És elég sokat codozom, de az Ost Fronthoz képest arcade játék a javából. Próbáld ki egyszer egy jó csapattal és meg fog változni a véleményed. Sajnos az elõdjéhez képest ellepték a kis 1x éves p*cs*k, akiknek fogalmuk sincs a stratégiáról, stb.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
mozesapo: nyugi van! nem látod ott a kettõspont utáni nagy dé betût? a kettõspont utáni nagy pé és kis eff jelentését ismered? ismerõsök között ez kurva sokat jelenthet ám, szerinted? A másik, én még nem mentem át abba a fórumba, nem is igazán szándékozom, szerintem te is maradhatnál ott.
De egyébként te is egy nagy dé betû vagy lollal a végén.😄😄😄
De ha megbántottam a szereted játékodat és olyan véleményt mondtam ami sértõ és gonosz volt, sry...pf
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Na, akkor elõször a jó hír(ek):
1. Ha akarod megadom az msn en és segíthetnél egy kicsit ultrastat ban vagy combatstat ban meg más nyalánkságokban az sg.hu szerveren. Elméletileg ficsek is segít, de tudom sok a melója a tudatlanokkal😄.
2. Kapott a banner (utólagos beleegyezéseddel😞😞😞) egy sort! Remélem nem haragszol, de már a legrosszabbra gondoltunk veled kapcsolatban: letörölted az összes cod verziót a gépedrõl.😄 vagy nemtom...
3. Kapott az új pecs új modokat: #13022
akkor a rossz hír(ek):
1. a pbsv.cfg fájl átírásával sem tódul a nép a PB vel ellátott szerverre (SG), kamu az egész világ, egyedül meg nem jó játszani...😞
2. PB off
3. egyik klán sem kapadozik értem, ez nem rossz, csak írtam, mert a cod2 vel kapcs nincs semmi más...pf
4. még mindig nincs pecs2 alá vmi ütõs custom map, csak maradtak az SP-TO-MP-k.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Csíternek köszönhetõen, hála a magasságosnak, több map elemzést is olvashattok, tán még értékelhettek is, ezen az oldalon. Érdemes megnézni a leningradról készült marcangolását. Mindenképp nézzétek meg a képeket!! Hova fel lehet ugrani, jump, donoki, jump.
Este azért felteszem a demoját ahogy én végig ugrottam eme érdekes helyet...
cod2 szekció
letöltések
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A letöltéshez kell regisztrálni, és tört szerveren is futnak.
Statot még nem néztem, sztem nem is fogom...nem izgat annyira.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Más.
Combatstatot vagy az ultrastatot használtátok már a szerveretekhez? Kellene egy kis segítség hozzá, tudsz e helpelni? Van e hozzá kedved (idõd)?
AWE3 beta7
eXtreme+ login kell hozzá
Admiral mod 1.55 fórumban letöltés, szintén loginos
Filefront itt ömlesztve vannak, nem a legújabbak sok esetben
Ez ne ma legjobb eredményem, mert a végén nem csináltam screenshotot csak játék közben részenként (10mb demo is van hozzá)
555 frag
eredményem
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Most raktam fel ujra a játékot.nem crackeltem meg semmi..aztán leszettem a callofduty.hu-ról a patchet
megcsinál mindent végig..a végén meg kiirja:
Error 1335. The cabinet file "Data1.cab" required for this installation is corrupt and cannot be used. This is could indicate a network error , an error readin from the CD-ROM, or promblem with this package.
namostmi?? nem eredeti a játék...szeggyem le máshonnan a peccst?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Te ezt komolyan kérdezed?????
Menjél a ...............<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Torrent oldalon <#buck>#buck>
A másik kérdésem, hátha ismeri vki vagy használt ilyet:
Van egy combatstats elnevezésû progi vagy mi http://www.combatstats.co.uk/.
PHP vagy MySQL vagy más felhasználó felületre tervezték és kurva jónak hangzik pl ha veszünk egy publik szervert, pl SG, akkor ez a beépülõ modulocska kezelheti a statokat amiket elértek a szerveren!?
Vagy nem?