Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És akkor ez senkit nem zavar???
Vagy van olyan oldal, ahonnan az összes cuccot leszedhetem?
Mert nem állandó szerveren nyomom, és mindig mást kér, meg idõnként újra szoktam tenni a gémet...
lolllek nincs

Pf skacok

Császtok!
Biztos volt már szó róla, de újra megkérdezem: Amikor a szerverhez kapcsolódok, és le kell tölteni valamit róla, akkor mér 3-11kb/seccel jön?
Vmi progi van hozzá, hogy rendesen jöjjön?
Én se ismerem..<#idiota><#lama><#lama><#lama>

Serpa
hát ja.
ott nem lehet csak úgy keresztül rohanni a téren, mert 3 irányból kapnak le.

míg a Cod2ben ilyen ...

ent!
"a kettõspont utáni nagy pé és kis eff jelentését ismered"
én nem.
okíts ki!
😊

mozesapo
6k és Steamen meg is tudod venni. <#vigyor2>

3k-t?lol

Megfogadom, és ha meg lehet JOGTISZTÁN venni a gémet, kipróbálom. (max 3000 Ft ot adok érte😄)

loller

mozesapo
Ja bocsi lemaradt ez - 😄.
És elég sokat codozom, de az Ost Fronthoz képest arcade játék a javából. Próbáld ki egyszer egy jó csapattal és meg fog változni a véleményed. Sajnos az elõdjéhez képest ellepték a kis 1x éves p*cs*k, akiknek fogalmuk sincs a stratégiáról, stb.

fistin
mondjuk ebbe van mit belekötni... mármint a második mondatba (:

Eisenhower
thnx. nem baj hogy átírtátok a bannert. egész nyugodtan.mostanság el vok veszve nemnagyon multizom. másra kell a sáv 😄 ghost recon-t próbálgattam de felbaszott és inkább az utóbbi 2-3 napban csak videozok. ha meglesz a ram lehet felrakom a cod2-õt is a gépre

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hehehe nice 😄 vagyis LOL man arra utaltál xDDD

zico87: Akkor egyik pont kipipálva!

mozesapo: nyugi van! nem látod ott a kettõspont utáni nagy dé betût? a kettõspont utáni nagy pé és kis eff jelentését ismered? ismerõsök között ez kurva sokat jelenthet ám, szerinted? A másik, én még nem mentem át abba a fórumba, nem is igazán szándékozom, szerintem te is maradhatnál ott.
De egyébként te is egy nagy dé betû vagy lollal a végén.😄😄😄

De ha megbántottam a szereted játékodat és olyan véleményt mondtam ami sértõ és gonosz volt, sry...pf

mozesapo
Béna a t*k*d. Az egyik legjobb játék ami csak van manapság.

zico87

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Szasz, már azt hittem teljesen áttértél OF 44-45 re, vagy mi a rák az a béna játék?😄😛f

Na, akkor elõször a jó hír(ek):
1. Ha akarod megadom az msn en és segíthetnél egy kicsit ultrastat ban vagy combatstat ban meg más nyalánkságokban az sg.hu szerveren. Elméletileg ficsek is segít, de tudom sok a melója a tudatlanokkal😄.
2. Kapott a banner (utólagos beleegyezéseddel😞😞😞) egy sort! Remélem nem haragszol, de már a legrosszabbra gondoltunk veled kapcsolatban: letörölted az összes cod verziót a gépedrõl.😄 vagy nemtom...
3. Kapott az új pecs új modokat: #13022

akkor a rossz hír(ek):
1. a pbsv.cfg fájl átírásával sem tódul a nép a PB vel ellátott szerverre (SG), kamu az egész világ, egyedül meg nem jó játszani...😞
2. PB off
3. egyik klán sem kapadozik értem, ez nem rossz, csak írtam, mert a cod2 vel kapcs nincs semmi más...pf
4. még mindig nincs pecs2 alá vmi ütõs custom map, csak maradtak az SP-TO-MP-k.

zico87

fistin
hali nem saját klán reklámozása érdekében, de ha már megcsináltam, úgy gondolom belinkelem:
fragmoviek: 1. oldal
2. oldal

zico87
Ahogy már leírtuk van már PAM MOD amit a http://callofduty.hu-ról is le tudsz szedni

Eisenhower
na jónapot. kicsit el voltam tûnve de ha hétvégén meglesz a 2x 1gb ramom akkor valszeg jövök pár púzót szétlõni, snejder amugy van vmi különleges dolog amirõl tudnom kellene? amíg nem voltam itt történt vmi jó dolog? ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

#12998 /miért kérdezel, ha nem nézed a válaszokat?/

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

A lentebb említett modokat (awe, extrem+, powerserver, pam(1.2)) mind-mind megtalálható a team.sg.hu oldalán, cod2 szekció, letöltések.

Csíternek köszönhetõen, hála a magasságosnak, több map elemzést is olvashattok, tán még értékelhettek is, ezen az oldalon. Érdemes megnézni a leningradról készült marcangolását. Mindenképp nézzétek meg a képeket!! Hova fel lehet ugrani, jump, donoki, jump.

Este azért felteszem a demoját ahogy én végig ugrottam eme érdekes helyet...

http://team.sg.hu
cod2 szekció
letöltések

odex
nembír valaki linux 1.2 patch mellép linux serveren mûködõ pamot?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

De azért milyen fasza lenne, ha a publik szerveretekhez lenne a rankot adó stat honlap...

A readme-ben azt írják, hogy 1.2-vel futnak.
A letöltéshez kell regisztrálni, és tört szerveren is futnak.
Statot még nem néztem, sztem nem is fogom...nem izgat annyira.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Veridenagyontenx. Ezek már patch mellett is üzemképesek, nem fagynak stb? A loginos mit takar? Regelni kell és tölteni vagy a tört szerverekhez nem jó.?

Más.

Combatstatot vagy az ultrastatot használtátok már a szerveretekhez? Kellene egy kis segítség hozzá, tudsz e helpelni? Van e hozzá kedved (idõd)?

Powerserver
AWE3 beta7
eXtreme+ login kell hozzá
Admiral mod 1.55 fórumban letöltés, szintén loginos
Filefront itt ömlesztve vannak, nem a legújabbak sok esetben

[email protected]

holnap leszek este felé 😊

Akkor már én is dicsekszem! 😄D
Ez ne ma legjobb eredményem, mert a végén nem csináltam screenshotot csak játék közben részenként (10mb demo is van hozzá)
555 frag

Truck Driver001
nem olyan yó tom,de azé má énis had' büszkélkedjek 😄,4óra alatt jött össze..
eredményem

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Fu te azért többet hasítasz róla mint én. Tudnál adni msn és megbeszéljük a lényeget, azaz elmondod mi kell én adom.

valaki nem tudna segíteni hogy lehet 1.2es patchel single-be is játszani???pls segítsetek!!
Captain Sparrow
tom hogy én vagyok a béna de hogyan kell feltelepiteni a kurva patchet?? 😄D
Most raktam fel ujra a játékot.nem crackeltem meg semmi..aztán leszettem a callofduty.hu-ról a patchet
megcsinál mindent végig..a végén meg kiirja:

Error 1335. The cabinet file "Data1.cab" required for this installation is corrupt and cannot be used. This is could indicate a network error , an error readin from the CD-ROM, or promblem with this package.

namostmi?? nem eredeti a játék...szeggyem le máshonnan a peccst?

geri777
Üdv nem hirdetés akkar leni ! valki felkereset hogy megtetszet a clanom és jelentkezni szeretne valmi joebacsi de nem tok privát üzenetet irni õ meg csak anyit irt hogy a forumba irjak visza az hogy mejikbe azt nem monta szoval ha itt van akkor keresen fel [email protected] köszönöm

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

zico87
Rugj bele a gépedbe és dobt ki a monitorod !!!<#banplz><#boxer><#violent><#violent>

Töröld le azonnal a játékot és soha ne rakd vissza!
Te ezt komolyan kérdezed?????
Menjél a ...............<#boxer><#violent><#mf3><#mf3>

Serpa
én még tavaly láttam hasonlót, CoDhoz.
df klánnak volt(/van?) egy hasonló statprogramja.

UnknownAsshole
<#banplz>
passz

mi a rendes neve ennek a php mudolnak ha megtudnátok mondani lehet utánna tudok kérdezzni..sn3jd3r ugye te is használsz olyan php war modult? mert az is ehhez hasonló sztem csak az a külömbség,hogy ezt az oldalt ugy lehet futtatni hogy az adott szerveren ahol a játék szerver fut ott kell csinálni egy sql szevrert+apache and mysql és akkor ezt futtatni, bonyolultnak tûnik de nem az ám =)

Majd biztos fennt lesz vhol ingyenesen 😊

Ja..
Torrent oldalon <#buck>

Hááát ez jó kérdés, de szentem bizos van belõle egy torrent kiterjesztésû fájl vhol a neten!!!!

Ez ingyenes ugye?

Látom te is tunkolós vagy -.-

thx, linkeket tudsz adni?

A másik kérdésem, hátha ismeri vki vagy használt ilyet:

Van egy combatstats elnevezésû progi vagy mi http://www.combatstats.co.uk/.

PHP vagy MySQL vagy más felhasználó felületre tervezték és kurva jónak hangzik pl ha veszünk egy publik szervert, pl SG, akkor ez a beépülõ modulocska kezelheti a statokat amiket elértek a szerveren!?

Vagy nem?