Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pffff <#banplz><#lama><#wilting>

mozesapo
"Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!"

Ez az SG-re nem vonatkozik?????

sziasztok keresek egy linuxos crklt servert valaki tud segiteni
Ma felkerült az industry map tesztje a team.sg.hu oldalra, valamint két egészen érdekes custom map.
- mp_bridge - gondolom mindenki moházott, ott volt ez a custom mapok között is, óriási sikert aratva a moházók között. Szép...
- mp_owned - ez a map egy dobozokkal teli map, olyan érzése van az embernek, mintha egy paintball csata kellõs közepébe pottyant volna.

A felkerült custom mapok, mint láthatjátok picikék (2-4 mb), az sg.hu szerverére hétvégen felkerülõ mapok. Sok szeretettel várunk benneteket kicsi és nagy hentelõket egyaránt.

GG & GL

Azt azért van mert gondolom a szerveren voltál és akkor váltottál mapot. Amikor auto map váltás van illetve akkor mikor az ASE ból, szerver fellépése nélkül váltasz, akkor fasza...

zico87
A Chetaeu mapot is teszteltétek mert én fölraktam a szerverre és nem mükszik valami iwd/misca.. hibát jelezz !!!!!!

(Mindenkinél )<#nemtudom>

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bannerban található KLIKK-kel kezdõdõ sor egy honlap elérési helye, töménytelen, csak a legjobb, tesztelt custom mapok, kiegészítõk gyûjteménye

zico87
a Custom Mapok közül ajánlom Mindenkinek a Port És a Kalsingradot az igazán OnlyRifleben Jó !!!!

zico87
PAM MOD

De egyébként az összes COD-os oldalon megtalálod a Pam Modot !!!

xD
Te már többször is kérted, sztem már válaszoltak rá

odex
tud adni valaki linux server pamot?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

avaava
köszi szépen mostmár vágom

laslandes
én se amit te írtál😄DDDDD

kisfigi
Oké,akkor most érthettõbben mert ezt egyáltalán nem értettem!

Destiny. The design is clearly ancient.

😄

trident
pfff.
(nem nekem kell, nem én, másnak kell, mondjátok meg hol tölthetem, csak kipróbálom, csak megnézem, nem jó a pb, minek kell pb, nem tudok belépni, kell a pb, nem kell a pb, csíterezés, aztán meg kiderül lilája van a témáról, vagy személyes ismerõsei közt vannak a csalók. Jó a topik)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hah...
akkor már tuggyuk ha veled találkozunk csítelsz >.<
Mert aki elkezdte a csítelést az nem is haggya abba -.-
mint haverom, de >ToP sEcReT< h ki az :/
Mert rászálnátok 😄

trident
-.-

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

berlinboy6329
Mert nem is lehet hozzá szedni.Kerestem mindenhogy,de nem találtam meg.Amúgy ki akarom röhögni,mert szedtem le WH-t is de aza annyira undorító volt h letöröltem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

trident
Abból nem fogsz rájönni, hogy csal e. És egyáltalán, minek neked egy csalás?!

berlinboy6329
Hi all!Ismeri vki <=(VoD)=>prof-ot? Mindig 100 felett teljesít,és sztem csítel a gyerek.Nem tudja vki honnan tudnék aimbotot leszedni, h megnézzem azt használja-e?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

laslandes
ungarisch bitte

kisfigi
Nincsen vmi könnyeb mód a csatlakozásra IP szerint mert az istennek nem a magyar szervert(a fenntebb leírtat)!!

áh király

DJ Skyline
tõtöm mind' !<#smile>

Rengeteg új map került fel a http://team.sg.hu oldalára

mp_hill24
mp_kalsingrad
mp_port
mp_bridge
mp_chateau_le_castle
mp_industry - ez már a szerveren is kipróbálható
mp_last_stand
zzz_vokbeta (villey of King)
gob_aim (arena)
gob_iced (arena)
mp_jump
zzz_tunestiga_hall

Minden nap új mapok fognak felkerülni. Admiralmod szintén frissült a legújabbra. Durkáljatok, tõccsetek, öljetek, élvezzetek, pá.

A tesztelés (elindul e egyáltalán gond nélkül a szerveren) után fel fognak kerülni a szerverre!

UnknownAsshole
Ja de amikor valahonnan csak a feje lóg ki, rálövök és bejelzi hogy eltaláltam többször is de nem hal meg hát azt naon szeretem. <#smile>
Tudod ez ugyan olyan, amikor fut elõtted valaki és épp, hogy a segge után találod el, azt mégis kampec.

ez mák?? inkább bug-nak tünik 😄 a fegyvercsö messze nem a csáko felé ált és nem hiszem hogy ennyit csuszott volna a golyo pályája
de ki tudja 😄
kisfigi: "Z" gomb megnyomásával

avaava: Elõször is a legfontosabb parancsok:
1. ismerned kell az rcon parancsot, ha ismered, ase val lépj rá a szerverre és F4 gomb megnyomása után a megadott mezõre gépeld be
2. ezek után két lehetõség van jelenleg a szerver adminolásához:
a) ASE -> F8 és ide tudod a /rcon elõszó nélkül az rcon parancsokat begépelni,
b) csatlakozol a szerverre és a következõkben tudsz bármilyen rcon parancsot kiadni a szervernek:
konzol (megnyomod a nulla billentyût a Tabulátor gomb felett) behívása után begépeled a 0 helyére: /rcon login jelszó (enter)
utána az rcon parancsokhoz, szintén konzol, kitörölsz mindent és a legfontosabbak:
/rcon map mp_mapnév
/rcon status utána shift 0 (cliensekrõl néhány info, fõleg, hogy melyik ID számon ki van😄
/rcon clientkick ID-szám
/rcon fast_restart (újratöltés nélkül restart)
/rcon map_restart (map restart)
/rcon say ^3Ne csítelj te kis gecipalánt (a szöveg bármi lehet, consol írja ki, tehát csúnyákat is írhatsz, nem tudják ki volt)

A többit megtalálod a http://team.sg.hu oldal cod2 szekciójában, pénteken.

avaava
Most lehet h láma leszek, de vki eltudná neklem magyarázni (v linekt adna ahol elmagyarázzák) h kell adminokdni a serverünkön. Ilyenre gondolok h milyen prógramot töltsek le hozzá, h kell belépni a serveremen mint admin... remélem értitek. Bocsi ha láma vagyok de ez van😊 elõre is köszi

Sziasztok szerintem is tok uncsi a sok automata feygver szerintem sokal fajabb lenne a jatek ha a fegyverek kozul egy par tiltva lene
kisfigi
Van mikrofonom,hogyan kell csatlakozni a beszélgetésbe?
(természetesen van a mikrofonnál X)

laslandes
nem néha megy át darálásba, hanem elég gyakran

Ne ijedj majd meg, suttogni fogok, mert a gyerek már akkor alszik😄

DJ Skyline
nem tudom letunkolni,mert 100 méterrõl fejbelõ ppsh-val!<#szomoru2>

ez a CoD2 nagyon átmegy néha darálásba sajnos

mind1 felejtsétek el,nem mondtam semmit

sn3jd3rrel feljöttök a lent megadott ts-re este 10 körül és beszélhetünk a dologról.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Kásztuom meppek letöltése, garantáltan nagy mennyiségben és gyorsasággal: Banner!!!

Még egyszerûbb, letunkolsz egy láma oroszt, felveszed ppsh ját és tunkolhatsz te is... (irigy kutya vagy)

laslandes
MP44-el 3 fejes, és meg van oldva <#zavart1>

DJ Skyline
mert egy tunker daraboló szarság...ha nem orosz vagy,akkor nem igazán lehet érvényesülni,pláne amikor 3an jönnek ellened ppsh-val

minek? xD

DJ Skyline
tiltsátok már le pliz az sg szerveren a ppsh-t

fistin
nem én, de egy klánban vagyunk.. tegnap nem voltam, nemtom lehet játszottál vele 😊

úúú de makker vagy ecsém 😄

megnézem 😊

DJ Skyline
te vagy SturmVogel?😄D tegnap játszottam ellened,vagy veled,már nem emlékszem (Sufniteto néven)
amúgy nem semmi,nagy mák!😄

fistin
AKI ÉLETÉBEN LÁTOTT MÁR MAKKOT, EZT NÉZZE MEG!!!!!

makkkk

(és nagyon nem aim, klántag lõtte, élõben is láttam, nagyon durva!!)

fistin
kösz

DJ Skyline
custom mapoknál nem lehet letölteni az mp_leningrad-ot! letöltésnek a fõoldal van belinkelve! :\