Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- mp_bridge - gondolom mindenki moházott, ott volt ez a custom mapok között is, óriási sikert aratva a moházók között. Szép...
- mp_owned - ez a map egy dobozokkal teli map, olyan érzése van az embernek, mintha egy paintball csata kellõs közepébe pottyant volna.
A felkerült custom mapok, mint láthatjátok picikék (2-4 mb), az sg.hu szerverére hétvégen felkerülõ mapok. Sok szeretettel várunk benneteket kicsi és nagy hentelõket egyaránt.
GG & GL
(Mindenkinél )<#nemtudom>#nemtudom>
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te már többször is kérted, sztem már válaszoltak rá
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Destiny. The design is clearly ancient.
(nem nekem kell, nem én, másnak kell, mondjátok meg hol tölthetem, csak kipróbálom, csak megnézem, nem jó a pb, minek kell pb, nem tudok belépni, kell a pb, nem kell a pb, csíterezés, aztán meg kiderül lilája van a témáról, vagy személyes ismerõsei közt vannak a csalók. Jó a topik)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
akkor már tuggyuk ha veled találkozunk csítelsz >.<
Mert aki elkezdte a csítelést az nem is haggya abba -.-
mint haverom, de >ToP sEcReT< h ki az :/
Mert rászálnátok 😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mp_hill24
mp_kalsingrad
mp_port
mp_bridge
mp_chateau_le_castle
mp_industry - ez már a szerveren is kipróbálható
mp_last_stand
zzz_vokbeta (villey of King)
gob_aim (arena)
gob_iced (arena)
mp_jump
zzz_tunestiga_hall
Minden nap új mapok fognak felkerülni. Admiralmod szintén frissült a legújabbra. Durkáljatok, tõccsetek, öljetek, élvezzetek, pá.
A tesztelés (elindul e egyáltalán gond nélkül a szerveren) után fel fognak kerülni a szerverre!
de ki tudja 😄
avaava: Elõször is a legfontosabb parancsok:
1. ismerned kell az rcon parancsot, ha ismered, ase val lépj rá a szerverre és F4 gomb megnyomása után a megadott mezõre gépeld be
2. ezek után két lehetõség van jelenleg a szerver adminolásához:
a) ASE -> F8 és ide tudod a /rcon elõszó nélkül az rcon parancsokat begépelni,
b) csatlakozol a szerverre és a következõkben tudsz bármilyen rcon parancsot kiadni a szervernek:
konzol (megnyomod a nulla billentyût a Tabulátor gomb felett) behívása után begépeled a 0 helyére: /rcon login jelszó (enter)
utána az rcon parancsokhoz, szintén konzol, kitörölsz mindent és a legfontosabbak:
/rcon map mp_mapnév
/rcon status utána shift 0 (cliensekrõl néhány info, fõleg, hogy melyik ID számon ki van😄
/rcon clientkick ID-szám
/rcon fast_restart (újratöltés nélkül restart)
/rcon map_restart (map restart)
/rcon say ^3Ne csítelj te kis gecipalánt (a szöveg bármi lehet, consol írja ki, tehát csúnyákat is írhatsz, nem tudják ki volt)
A többit megtalálod a http://team.sg.hu oldal cod2 szekciójában, pénteken.
(természetesen van a mikrofonnál X)
ez a CoD2 nagyon átmegy néha darálásba sajnos
mind1 felejtsétek el,nem mondtam semmit
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
amúgy nem semmi,nagy mák!😄
AKI ÉLETÉBEN LÁTOTT MÁR MAKKOT, EZT NÉZZE MEG!!!!!
makkkk
(és nagyon nem aim, klántag lõtte, élõben is láttam, nagyon durva!!)