26388
-
#15911 www.callofduty.hu
Leírások, fórum/gyík , pb hibaüzenetes topik.
Bejelentkezel rendszergazdaként.
Lepusztítod a vírusokat, spyware-ket.
Végigolvasol mindent és végig is csinálod. -
#15910 Senkinek sincs egy tippje, hogyan todnám orvosolni, az optionsban a PB-on, már töltöttem is le PunkBustert-de így is kidobálnak a serverekről, valami:
Server Disconnected - ... has been kicked
via PunkBuster (for 0 minutes) ... RESTRICTION:
Inadaquate O/S Privileges
-hibával, pls segítsetek. -
Kiswarga #15909 Na ezaz. Én ahhoz képest, hogy kb. 4-5 hónapja játszom elég béna vagyok. De ha hetente egyszer formába vagyok akkor rögtön lecsítereznek. Komolyan kezdem unni. Csak ismételni tudom. Ha ennyira utálják ők is a csítereket akkor rakjanak pb-t a szerverükre. -
#15908 Persze ez így van de a Hurkatona klán például egy ritka szarláma klán a jó kis álnevemel játszotam ott Rommelként és nemtudtam meggyőzni az adminjukat hogy nem csalok hát kickelt azóta kerülöm azt a láma szervert járok oda ahol normális adminok+gamerek járnak !!! -
busman1 #15907 Á, nem kell komolyan venni, engem saját szerveremről próbáltak kiszavazni. Ja, és sikerült is nekik. Csak aztán jött egy szerver restart. -
Kiswarga #15906 :P Na igen. Pedig nálatok egy büdös szavam nem lehet.
De pl ahol most játszottam szinte mindenki azt hitte wh-zok. Már majdnem kibannoltak a szerverről mikor jött az admin és megmentett.:D A végén pont az kapta a lebaszást (és majdnem a bann-t) aki elkezdte az egészet. -
#15905 ez kegyetlen jó! :DDDDDDDDDDDD -
#15904 Ja ez tény engem is kirugtak multkor 1 szerveren !!!!
De nálunk multkor te se bírtad amikor headshotot kaptál tőlem !!:D De mind1 -
Richard90 #15903 azta qrv@ ilyat még nem láttam :O:O
az ilyenekt ki kellen írtani... pfff mekkora egy láma
és kicsit sem feltűnő hogy aimozik
szánalmas noob... ja ez magyar szerverene volt? -
#15902 Félreértések elkerülése végett videó. -
#15901 Nem is aimozik a gyerek:Aim -
Kiswarga #15900 Én azt nem értem, hogy nagyon sok szerveren az adminok ha látnak vkit aki jobban játszik náluk akkor még ők is elkezdik a "Köcsög csíter és kick" hadjáratot. Ha ennyire utálják a csítereket akkor vegyék a fáradtságot és rakjanak PB-t arra a rohadt szerverre. -
#15899 Hi,
Lenne egy kérdésem All-Seeing Eyeal játszok, de nem tudom valamiért a PunkBustert aktivizálni, az multiplayer-optionsban 'yes'-re állítottam, de amikor a consoleban megnézem még mindíg 0-án van, és ezért ki is rugnak minden serverről.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
#15898 Még te vagy felhábóródva te szánalmas hülye !!
WH nem is létezik már fölakasztoták az összes wh-st azt végük lett !!:D -
busman1 #15897 Ekkora pancsert!!:) :) -
Richard90 #15896 hát itt ne várjál semmit
ja és nehogy te lehyél még felháborodva -
#15895 Kössz bazdmeg...
-
#15894 [url=http://kurvagecifaszlámaanyádat.hu[Innen Le tudja szedni mindenki[/url]
Aki WH-t akarja használni az csak nyomjon alt+f4-et utána format c:-ot azt dobja ki a gépét !!!! -
#15893 [url=http:/kurvaanyádbahuzzzvisszateszarlámageci.hu[Innen Le tudod szedni a legujjab Müködő WH-t[/url] -
#15892 Hát végülis akkor te is huzz innen te buzi, enyi rohadt szarlámát honnan szalasztanak ???
Létszi Küldjetek wh-t !! meg az anyádat,hát öcsém sok 12 éves buzigyereket hogy anyukájuk baszta volna torkon mikor megszületek !!!!
Nemakartok egyszer találkozni velünk levágjuk a fejeteket azt azal fogunk headshotokat adni !!!! -
vernyuszi #15891 http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=349563&start=136
Figyelmetekbe ajánlom, a 137 hsz linkjének legalján látható nyitott mappát!
Így buknak le a csíterek ! -
#15890 nem kell, hogy kirohadjon. a férgek úgyis megeszik a szemeit is, miután az agya teljesen elfogyott... -
vernyuszi #15889 Mit vagy úgy oda, úgyis 80 %-ban használják!1-több, vagy kevesebb , nem számít -
Kiswarga #15888 Hogy Győzike tanítson magyar beszédre te utólsó ****. Ha tudnék ilyen oldalt is inkább elárasztanám vírussal (márha lehetséges :P).
Ez olyan mintha az apácazárdába menne vki óvszert árulni.
Ahogy E.C.-t idézzem: "Húzzál vissza pulcsit kötni mielőtt benyomok egy bazi nagyot a cs*csödbe!
Elnézést az adminoktól. -
#15887 De neki Wh kéne hogy rohadjon ki a szeme -
Richard90 #15886 nyugodvagyok nem írok be csúnyát, nyugodt vagyok
www.callofduty.hu ott letöltheted az 1.3-as patchet
üdv.: Richard90 -
#15885 Hellósztok!! Nem tudna vlaki nekem mondani egy oldalt ahol le lehet tölteni a Cod2-höz(1.3) Wh-t. Naogyon fontos lenne. Ha valaki tudna segiteni azt naon megköszönném.
Üdv.:Mr_BaBa -
Kiswarga #15884 THX. Közben próbáltam keresni a Youtube-n.:D
Találtam egy durva poén videót.:D
POÉN -
rezso001 #15883 Azt már próbáltam nemjó de azért THX! -
#15882 Futasd le a PBsetupot az elvileg rendberakja vagy kérj egy Pb mappát v.kitől akinél nincs gond azt cseréld ki a tiédel !!!! -
rezso001 #15881 Tűzfalam nincs! A PB-t hogyan lehet újratelepíteni? -
#15880 A PB-vel nemtud kommunikálni a géped ellenőrizd a tűzfalad,vagy telepítsd ujra a PB-t !!!! -
#15879 www.profbako.uw.hu -
rezso001 #15878 HELP! mindig ezt írja ki:Szerver szétkapcsolt has been kicked via PunkBuster (for 0 minutes)... PB INIT FAILURE
pls helP -
Kiswarga #15877 Vki válaszolni tudna esetleg??? (lsd.15872) -
#15876 és olyan klánt tudsz ami jó és van tgf? -
#15875 De leírhatjuk a müködési elvét is ha kell ??:D Azt is vágom :D
Multimax:Jó Klán meg sok van én is tudok 1-et !!!!!!!!! -
#15874 köszi, így már vágom -
#15873 tud vki jó klánt? -
Kiswarga #15872 Tudtok olyan helyeket ahonnan lehet leszedno PRO CoD2-s videókat. De ne olyan legyen amit codban kell behozni hanem avi formátum vagy ilyesmi.
Nagyon fontos lenne. ELőre is THX.