Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HÍ !!! Jó tudom nem ide tartozik de ide szoktam legtöbbet járni {nem igazán szoktam irni) inkább csak olvasgatok. Az lenne a kérdésem hogy mire jó az a "vip ticket" ????? Help ???
odex
vá ez jó😄 de csak azért kérdezem meg ennyiszer mert senkise akar rá válaszolni😄
ez még nekem is fáj hogy mennyiszer beírtam😄

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Eisenhower
cheater88. neked meg hányszor mondjam el hogy ne rakj be nagy képet. gondolj a modemesekre. van ott URL gomb is használd azt! most pedig elmentem windozt telepíteni. addig kultúráltan forumozni mert szétvágom amelyik nem bír magával <#gun><#nyes><#vigyor><#violent><#bdead>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
estét. sorry hogy nem voltam itt csak más elfoglaltságaim voltak bnõt kellett khm .. .^>^ na szoval ODEX drága arany bogaram, mi lenne ha nem floodolnál itt ezerrel. tudnám nagyon értékelni.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

menjen vazze a gumi szobába 😄

ja<#hehe><#vigyor2>...tedd be a modiknak ezt..és rásóznak3bünti pontot hiperaktívságért...lol<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ezt jól megcsináltam xD

<#banplz>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jól fejbe kell rúgni a kis ******* ******-öt és akkor megtanulja, hogy kell fórumozni.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

a nem normális formáját ez komoly egymás után vagy 5 üzi ^^

laslandes
😄DDDDD

hát ja, vagy 5ször elkérdezte, de sohha ne jön visza
Minden héten 1szer visszajön..

zico87
PAM MOD LINUX-HOZ

De már tébnyleg vagy 100-szor kérdezted és adtam Linket Odex (Ez uti Müködõ Linux PAM MOD)

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

eddig enyiszer kértél: ----------
----------És mindegyikre volt válasz!
Olvass vissza!

még hányszor fogsz kérni??

trident
cod.hu, van magyarított is, de megtalálod az eredetit is.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

odex
cs nemtud valaki a cod2 linux server pamról?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

laslandes
Nem biztos, hogy patchtõl van. Lehet, hogy hardware probléma (nem megfelelõ hûtés), bár ha más játékoknál nincs fagyás több óra után, akkor nem ez a gond. Más ötletem hirtelen nincs.

gyereee

nem tudtam

huddddde lecoddzalak 😄DDDD

REAL MADRID

Hello! Remélem tud nekem valaki segíteni az lenne a probléma hogy amikor el akarom índítani a cod 2-öt ezt a hibát írja Directx(R)encountered an unrecoverable error.Check the Directx(R) FAQ for possible solutions. Már mindent próbáltam már vagy 3 különféle directx 9.c-t de nem mükszik valaki segítsen! PLS!!!!
Hello! Remélem tud nekem valaki segíteni az lenne a probléma hogy amikor el akarom índítani a cod 2-öt ezt a hibát írja Directx(R)encountered an unrecoverable error.Check the Directx(R) FAQ for possible solutions. Már mindent próbáltam már vagy 3 különféle directx 9.c-t de nem mükszik valaki segítsen! PLS!!!!
sp00n
hmm valaki tudja, hogy egy ora jatek utan csontra lefagy a game, meg a rendszer?
regebben is fent volt a cod2 aztan leszedtem, majd most ujra fel, de lefagy. Patchtol lehet?

x360 gamertag: v1ctor777hun

igazam van vagy igazam van?

pammeg 😄DDDDDDDDD

REAL MADRID

sztem félreértetted snejdert monoton 😄D
ne itt a fórumon írd át hanem a játékba ^^

Sir, Yes Sir! GreatShot😛 akkor küldöm is a pm-et <#vigyor5>

Írd át a nickedet csak betûre!!!

starweb88, el is várom, hogy jelentkezz!!!

Sziasztok!!
Most volt egy warunk a Wermacht klánnal a cod2-ben 3v3 és oan kis szemét köcsög lámák amienek csak lehetnek. Elvertük õket 39-1 re és még ott vádaskodtak hogy csítelünk meg WH meg minden/ egyik szavuk mondot ellent a másiknak szóval minden klán óvakodjon tõlük.
A félreértés kedvéért elmondom hogy kik voltak ellenünk név szerint
Wermacht Korent CL
Wermacht Atesz
és valamien Wermacht Cronos
Szóval mindenki óvakodjon tõlük veszéjesen lámák
"PB INIT FAILURE"
Háááátt o_O
sztem nincs meg enekd a pb?vagy enm jól müxik..
a pb vel szaraxik

REAL MADRID

eh

20<#mf2><#taps>

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

jó neked

DJ Skyline
19<#vigyor3>

aham neked már nincs olyan meszsze:S

UnknownAsshole
16,5 xD
heh,
azért mert nem jó a neved, bannolta a nevedet válts át más névre

DJ Skyline
csinálj képt,pliz!😄

valami via Punkbuster!!!! felraktam a PB frissítõt is de ugyanaz! 😞

beállításoknál Yes re van állítva!

REAL MADRID

DJ Skyline
mivel dob ki?
valamit kiír,pl csak alacsony pingû emberek csatlakozhatnak,stb

Hi mit lehet tenni hogy kapcsolodáskor ne dobjon ki a server!?

REAL MADRID

te hány éves vagy?
Én csak 14 😞
Még 4 év h csatizhassak<#boxer><#gunyos1>

UnknownAsshole
hát igen ez gáz :\
énis jelentkeztem volna
én lehet majd csatizok

<#levele>

<#taps>

Az titok.

áhh, szívesen csatalkoznék =(