Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ase egy rakás fos
XFIRE POWA 😄
and makerr powa
ASE POWA
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Amugy szm te az ase-t kered
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
megtudjátik mondani hogy mi a neve a proginak amivel lehet multizni?
Vagy mi kell hozzá?
!!!HALA MADRID!!!
fain lett😊
nekem szántad?😄
mondtam sry
nemtehetek rola hogy 640x480-as felbontásba jáccik és fut a windows mindenkinek
mondtam hogy SRY
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Please vote for Vivien Toth ^.^ http://apps.boon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=218 Thx!/Elõre is Köszi.
Puszi
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Legalábbis a CSS is így van megcsinálva. Maga a szerver game nem enged 8kb/s-nál gyorsabban custom adatot át a usernek, hogy saját magát ne terhelje túl, tehát ne lagosodjon a többi bentlévõnek. Erre van egy megoldás benne, hogy külsõ HTTP tárhelyen lehet tárolni a custom cuccokat, amivel a game szerver kapcsolatot létesít, és onnan küldi le max sávszéllel a joinolónak a cuccokat. De ezt maga a dedicated server tudja, vagy nem tudja. Nem szolgáltató vagy szerver függõ.
Mi más módja van annak, hogy a csatlakozásnál a szerverrõl történõ letöltések ne 10-20 kbyte ok legyenek? Azt mondta az obis srác, hogy a webdownloads le van korlátozva. De láttam más klánszerveren meg ezerrel jön... Megoldása?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
egybként ASE forever.
én inkább az xfiret ajánlom!!!
sokkal jobb 😊
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Pls vki help!!!<#sir>#sir>
Visszaolvastam, de nem találtam semmit:-/
még nem próbáltam xD
+Valaki Admin Próbálta már a Chateau mapot ? mert nem akar mükszeni az a map !!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
De talán vissza kéne olvasni kicsit nem mindig megkérdezni ezt a marhaságot!
Nem vagyokannyira rosszszívû<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Amúgy én segítettem, megmondanád pbshotnál hogy állítsam be a konfigot hogy ne kapjak interlaced képeket? Köszi.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."