Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van a tanya Cod 1 alá készült változata. Sajna enyhénszólva félkész, mert elvesztek a szerkesztõfájlok. A most készülõ map-omon a tanya ilyen lesz, és lesz hozzá még erdõ, füves földterület, szomszédtanya, stb., stb. Persze sokkal több tereptárggyal, részletesebb scenery, stb., stb.
http://users.atw.hu/jakabszallas/temp/TRV.zip
Lenne egy nagy problémám, multiba amikor sd-be játszok mutatja hogy hol van a két bomb A és B de a képernyõn mutatja és nem a bal alsõ sarokba és hirtelen jött ez a dolog ha valaki eltudná monda<#szomoru1>#szomoru1>ni hogy kell kivenni nagyon megköszönném!
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ezért lenne jó, ha S&D-ben 1-1 célpont lenne mindkét oldalon.
(Sorry ha hülyeségeket kérdezek, de eddig szinte egyszerse multiztam Cod-okkal.)
Mondjuk nem is baj, hogy lesznek, mert akkor ezek lesznek a célpontok a Search And Destroy-ban.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Készülget a Cod2 pályám. Sikerült megoldanom a DX9-es problémámat, helyesebben megjavult magától.
Arra gondoltam, hogy majd én is benevezek erre a Magyar mapper bajnokságra. Az a kitétel, hogy egy magyar helyszín legyen lemodellezve, és hogy multis pálya legyen. Én lemodellezem a családunk alföldi tanyáját és annak pár négyzetkilóméteres körzetét a közeli erdõkkel, búzatáblákkal, kukoricással, és a közeli tanyákkal. Ehhez a multi maphoz csapnák sztorit is, ami félig igaz történeten alapulna. Az igaz történet annyi lenne, hogy a második világháború után (Vagy aközben. Ezt nem tudom.) Egy átvonulú orosz század úgymond "megvendégeltette" magát a tanyánkon a nagyszüleimmel. A nagyszülõk persze nem akarták felrúgni a port a ruszkikkal, ezért szegény nagymamámnak kb. 150 orosz katonára kellett fõznie, ha persze nem akart golyót.
A sztori kitalált része annyi lenne, hogy véletlenül egy porgyázó német század a szomszédék tanyáját "bérelte" ki ugyanilyen módon, és rájöttek, hogy kik vannak a szomszédban. Innentõl kezdve a multi adott. Oroszok a mi tanyánkon, németek a szomszédékén. Oroszok védik a tanyánkat, németek pedig a szomszédék tanyájáról támadnak. De persze az oroszok is bevehetik a szomszéd tanyát. Hogy tetszik?
A másik map ötlet pedig csak szimplán a Jakabszállási Repülõtér lemodellezése lenne. És a két map közül a jobbikat küldeném el.
Üdv:
DJviolin
Lehet ugyanez <#buck>#buck>
Száddi: Ilyen hülyeséget ha lehet ne kérdezz, hívd le a consolet és fogjál meg egy kalapácsott és üss egy jó nagyott a monitorodra !! Ez a csít tuti mükszik próbáld ki !!!<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
õ a csít szakértõ 😮
Õ neki sztem már olyan csítje van hogy sehonnan se bírják kidobni, max az adminok <#mf1>#mf1>
REAL MADRID
http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php
Nem tudja senki honna tudok PB frisstítést letölteni?
Help my!<#confused>#confused><#conf>#conf><#help>#help>
Az AMD legyen veletek!
mielõtt még valaki nekem ugrana,hogy csíter vagyok az olvassa el még1x,azt a részt,hogy zárt szerver,és tudtuk egymásról,hogy csítelünk...ez más mint publikon huligánkodni
Errõl lehetne vitatkozni, hogy ki ír hülyeséget, kinek van ilyen téren nagyobb tapasztalata, de mind1!
mertaz tök jó lenne
az sv_cheat-be megint nem mentette el!
ja, télleg mivel nem dobta ki, nem isrte fel ezt a féle wh-t!
ftp-n: .callofduty2/pb/svss/ itt vannak .png terjesztésben mentve!!!
ezt hogy tudtad megnézni ??
hogy kell!
REAL MADRID