Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Itt van a tanya Cod 1 alá készült változata. Sajna enyhénszólva félkész, mert elvesztek a szerkesztõfájlok. A most készülõ map-omon a tanya ilyen lesz, és lesz hozzá még erdõ, füves földterület, szomszédtanya, stb., stb. Persze sokkal több tereptárggyal, részletesebb scenery, stb., stb.

http://users.atw.hu/jakabszallas/temp/TRV.zip

itt van tessék SuperHeadShoot Mod

:S

Hello
Lenne egy nagy problémám, multiba amikor sd-be játszok mutatja hogy hol van a két bomb A és B de a képernyõn mutatja és nem a bal alsõ sarokba és hirtelen jött ez a dolog ha valaki eltudná monda<#szomoru1>ni hogy kell kivenni nagyon megköszönném!
Van egy hibám!Amikor kijött hamissal végigtoltam,de másodgyára Egyiptomban egy házt ostromlunk,a végén meg oda megyek hozzá ás újraindul a game.Mi lehet a baj?Help!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

zico87
A superheadshotmod az menyik mi szerverünköna shot details mod van,de adj egy linket azt megnézzem a superheadsmodal mit lehet kezdeni !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Egyébként a tanyánk modellezésének már nekifutottam egyszer a sima Cod alatt, de reinstall miatt elvesztek a szerkesztõ fájlok. 😞 Egy kezdetleges map azért megvan valamelyik cd-men. Majd elõtúrom és feltöltöm a webtárhelyemre.

Véletlenül bekaphatod 😛 :Ð

DJ Skyline
írni kell a készítõknek,hogy egy patchba építsék ezt be!😄 persze szerver tulajok betudnák kapcsolni,hogy melyik fajta S&D akarják,a régit,vagy az újat!😊)

Kár. Pedig milyen királység lenne. ha lehetne ilyet, akkor szerintem sokkal taktikusabb lenne a játék, mert mindkét félnak fel kellene osztania az erõiket A és B csapatra. Mondjuk A csapat védi a saját tankukat, és B csapat támad. Eközben a másik oldalon B csapat véd, és A csapat támad. Az a fél gyõzne, aki jobban elossza erõiket. Tehát ha mondjuk több embert hagyunk hátra tankvédelemre, akkor kevesebb támad, és nagyobb az esélye, hogy a másik félen tövv védõvel futunk össze. De ha ott is szarul taktikáznak, akkor még nyerhetünk is.

Ezért lenne jó, ha S&D-ben 1-1 célpont lenne mindkét oldalon.

DJ Skyline
nem tudom,asszem nem,csak az,hogy az egyik fél támad,a másik meg védekezik...de az ötlet nem rossz

Olyat mondjuk nem lehet, hogy az gyõz, aki hamarabb hazavágja a másik fél tankját? És mondjuk mindkét fél védené a saját tankját?

(Sorry ha hülyeségeket kérdezek, de eddig szinte egyszerse multiztam Cod-okkal.)

Bocs nem neked, hanem az egyel fentebbi kolegának akartam. 😊

DJ Skyline
csináld meg úgy,hogy a németeknek kelljen elpusztítani a tankot,vagy valami mást...eddig csak olyan S&D-vel találkoztam,ahol a németek védték meg a dolgaikat,de az ellenkezõvel soha,hogy nekik kelljen valamit hazavágni! :\

OK. Tankok betervezve.

Mondjuk nem is baj, hogy lesznek, mert akkor ezek lesznek a célpontok a Search And Destroy-ban.

A nagyszülõk valószínûleg más véleményen lennének. 😊 Ha még élnének szegények. 😞

DJ Skyline
tankokat is a mapra,hogy még hitelesebb legyen!😄 mondjuk orosz tanyarészre T-34,német tanyarészre meg tigris

dr Kotász
Királyság. Ha lehet, helyezz el pár magyar nyelvû feliratot/táblát, az nagyot dobna a hangulaton...
nem tod h lehetne a superheadshot modot beüzemelni a szerveren?

😄D jah az nem lenne rosssz 😛

zico87
Ja jó ötlett, + szerintem Budapestet kéne valakinek megcsinálnia

odex
bekaphatod attól még 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Sziasztok!

Készülget a Cod2 pályám. Sikerült megoldanom a DX9-es problémámat, helyesebben megjavult magától.

Arra gondoltam, hogy majd én is benevezek erre a Magyar mapper bajnokságra. Az a kitétel, hogy egy magyar helyszín legyen lemodellezve, és hogy multis pálya legyen. Én lemodellezem a családunk alföldi tanyáját és annak pár négyzetkilóméteres körzetét a közeli erdõkkel, búzatáblákkal, kukoricással, és a közeli tanyákkal. Ehhez a multi maphoz csapnák sztorit is, ami félig igaz történeten alapulna. Az igaz történet annyi lenne, hogy a második világháború után (Vagy aközben. Ezt nem tudom.) Egy átvonulú orosz század úgymond "megvendégeltette" magát a tanyánkon a nagyszüleimmel. A nagyszülõk persze nem akarták felrúgni a port a ruszkikkal, ezért szegény nagymamámnak kb. 150 orosz katonára kellett fõznie, ha persze nem akart golyót.

A sztori kitalált része annyi lenne, hogy véletlenül egy porgyázó német század a szomszédék tanyáját "bérelte" ki ugyanilyen módon, és rájöttek, hogy kik vannak a szomszédban. Innentõl kezdve a multi adott. Oroszok a mi tanyánkon, németek a szomszédékén. Oroszok védik a tanyánkat, németek pedig a szomszédék tanyájáról támadnak. De persze az oroszok is bevehetik a szomszéd tanyát. Hogy tetszik?

A másik map ötlet pedig csak szimplán a Jakabszállási Repülõtér lemodellezése lenne. És a két map közül a jobbikat küldeném el.

Üdv:
DJviolin

kár hogy nem néztem meg elõbb h hányan verzió volt!
Lehet ugyanez <#buck>

zico87
Már Donoki-nak mondtam MSN-en már lefrissítette a szervereteket !!!

Száddi: Ilyen hülyeséget ha lehet ne kérdezz, hívd le a consolet és fogjál meg egy kalapácsott és üss egy jó nagyott a monitorodra !! Ez a csít tuti mükszik próbáld ki !!!<#mf1><#mf2><#boxer><#violent>

Aham vágom amúgy csak hülyeségbõl kérdeztem <#vigyor2><#vigyor2>

BerlinBoy-tól kérdzed
õ a csít szakértõ 😮
Õ neki sztem már olyan csítje van hogy sehonnan se bírják kidobni, max az adminok <#mf1>

és ezt hogy a rákba frissitsem a szerveren?

megütlek minjá <#mf1>

ILYENEKET NE KÉRDEZZZ!!!! MÉG VICCBÕL SEM!!!

Csíteket honnan lehet szedni multiplayerhez?? 😄

csíter 😄DDDDDDD

REAL MADRID

zico87
A legfrisebb PB v 1.229 | A1367 C1.249

zico87
PB Update

Ez a szerveroldali legfrissebb PB v.229 | A1367 C1.249

Például innen.

http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php

hát nem biztos h egy fajata csítet használnak!
Nem tudja senki honna tudok PB frisstítést letölteni?

AMDFan2
Az 14185-ös kérdésre nemtudja valaki a választ?
Help my!<#confused><#conf><#help>

Az AMD legyen veletek!

nah jah...

DJ Skyline
akkor ezért dobta ki a PB régen a klántársamat cheattel waron!😄 nem cheatelt,de elõtte csíteltünk zárt szerveren úgy,hogy tudtuk egymásról,hogy csítelünk...de érdekes mert több embernek is benne voltak a játékban a cheat fileok,de mégis csak 1 embert dobott ki!<#nemtudom> fura...mondjuk ez a cheat olyan mint a drog,vagy a cigi...egyszer kirpóbálja az ember,hogy milyen,aztán eldönti,hogy tetszik-e neki...nekem nem tetszett,hogy az aim össze vissza rángat,és nem tudom követni a játékot,ugyanolyan szarul játszottam vele,mint nélküle!😄D
mielõtt még valaki nekem ugrana,hogy csíter vagyok az olvassa el még1x,azt a részt,hogy zárt szerver,és tudtuk egymásról,hogy csítelünk...ez más mint publikon huligánkodni

nem, de az olyankor szokott sztem ha bent van a játékba a cheat fájlai és még sem használja de a pb felismeri h ott van

DJ Skyline
az lehetséges,hogy valaki nem cheatel,de mégis kidobja cheat miatt a PB?

hallod pb t honan lehet frissiteni?

zico87
ja nagynehezen Sikerünl belõni Donokiék PB-ét mostmár kapja el az embereket húúú nekem is rohadt sok embr van az sv_cheat log fájlba már vagy 30 ember 😄 !!!

bevan 😛

DJ Skyline
"Aki másnak vermet ás,maga esik bele."...így járt a srác,kellett neki véházni'...

Hehe...
Errõl lehetne vitatkozni, hogy ki ír hülyeséget, kinek van ilyen téren nagyobb tapasztalata, de mind1!

akkor a szervereteken be van kapcsolva a pb?
mertaz tök jó lenne

De Zico!
az sv_cheat-be megint nem mentette el!
ja, télleg mivel nem dobta ki, nem isrte fel ezt a féle wh-t!

a szerveren van!ha a PB be van kapcsolva akkor ítt:
ftp-n: .callofduty2/pb/svss/ itt vannak .png terjesztésben mentve!!!

LOL!

ezt hogy tudtad megnézni ??

hogy kell!

REAL MADRID