Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja!!
Mikor mondjuka vége fele h PB on!
Elkezdik nincs is bekapcsolva ^^
Mondjuk dede
aztán percekig így vitatkoztunk.. hehe
Mikor mondjuka vége fele h PB on!
Elkezdik nincs is bekapcsolva ^^
Mondjuk dede
aztán percekig így vitatkoztunk.. hehe
nemkell engedni ilyen mocskos izéknek waron csitelni fos dolog ki kell rakni a szégyen falra !<#duma>#duma><#ejnye1>#ejnye1><#nezze>#nezze><#phone>#phone>
hát beszopta azt amikor mondom h pb on aszondja nincs is bekapcsolva 😄DD
jaja
most az egyik tag , asszem Gida azt akarja h töröljem le, kiutat akar h ne a szígyenfalon kerüljön ki!
most az egyik tag , asszem Gida azt akarja h töröljem le, kiutat akar h ne a szígyenfalon kerüljön ki!
de azt röhögtem 😄D
"Nem ilyen WHm van" XDD
"Nem ilyen WHm van" XDD
Nah meg volt az elsõ használható Pb kép!
Fõleg war közbe <#wow2>#wow2><#ravasz1>#ravasz1><#ticking>#ticking>
Az Szhp ellen waroztunk!
Kikaptunk vmennyire aztán utána mondom áh megnézem a pb ss-eeket!
Nah mit találok??Hát azt h SZHP Playa egy csíter ************ ******************************!!
KÉp:
Msn-en mentekedõzés(de olvasátok el!hogyan akar eltéríteni xD):
Sry a képek nagyságáért.
Fõleg war közbe <#wow2>#wow2><#ravasz1>#ravasz1><#ticking>#ticking>
Az Szhp ellen waroztunk!
Kikaptunk vmennyire aztán utána mondom áh megnézem a pb ss-eeket!
Nah mit találok??Hát azt h SZHP Playa egy csíter ************ ******************************!!
KÉp:
Msn-en mentekedõzés(de olvasátok el!hogyan akar eltéríteni xD):
Sry a képek nagyságáért.
ezt a cod.hu-n sem ártana reklámozni valahogy,mert itt a topikban nem lesz meg a 16 klán szvsz
igen!
kir
kir
Hirdetés:
a klánommal inditunk egy CoD2-es Fun Cupát szeretném ha minnél többen jelentkeznétek rá!További info az oldalon..
Itt a link : Katt Ide
Thx
a klánommal inditunk egy CoD2-es Fun Cupát szeretném ha minnél többen jelentkeznétek rá!További info az oldalon..
Itt a link : Katt Ide
Thx
<#alien>#alien> eredmény hirdetés DÖNTETLEN 😄 szal ezennel téma OFFF
fgc rendesen megpakolná õket 😄
wart 😄
Nézzük meg!
az fgc klán az OBi ellen! 😊
Össze kéne hozni õket egy warra 😉
Nézzük meg!
az fgc klán az OBi ellen! 😊
Össze kéne hozni õket egy warra 😉
Ja ebbõl tényleg felesleges ServerHosting WART csinálni !!! Mind a 2 Jó azt késsz !!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
szerintem felesleges ezen vitázni,hogy fgc vagy obi...kinek mi...ennyi...lehetne azt is mondani,hogy "Ahány ház,annyi szokás."
lool
fgc is jogtiszta LOL fizetés után postázzák a számlát ... sztem ha nem vagy tisztába a 2 hosting cég dolgaival ne irjál hülyeségeket...
kül yo az új lokóm?
<#idiota>#idiota>
haha ^^^^
Elõször mi is tõlük akartunk!
Felmentem IRc-re rákattintottam az egiykre, nem válaszolt.mondo majd a másik 20 válaszol!
Mind1ikre rákattintottam és egyik se válaszolt..
na ennyit róluk!!!!!!
Elõször mi is tõlük akartunk!
Felmentem IRc-re rákattintottam az egiykre, nem válaszolt.mondo majd a másik 20 válaszol!
Mind1ikre rákattintottam és egyik se válaszolt..
na ennyit róluk!!!!!!
de azt is vedd figyelembe,hogy az OBi sokkal híresebb szerintem mint az fgc,így sokkal több maillal bombázzák õket,azaz lehet nincsen kedvük napi nem tudom hány mailra válaszolni! 😊 nem tudom,nem foglalkozom szerverekkel,ez csak az én gondolat menetem!😄
Pont ez a lényeg, hogy az OBi-s servereken nincs akkora pinge, mint egy fgc-esen.
A szerzõdést pedig pont azért kell aláírni, mert az OBiNet jogtiszta!
A segítségrõl annyit, hogy felmész mIRC-re, és 1bõl válaszolnak az obisok, de mind1...
A szerzõdést pedig pont azért kell aláírni, mert az OBiNet jogtiszta!
A segítségrõl annyit, hogy felmész mIRC-re, és 1bõl válaszolnak az obisok, de mind1...
ez igy van multkor is küldtem nekik emailt azt 10 percen belül válaszoltak...
ja tényleg rohadt rendesek az fgc-sek ha valami gondod van egybõl segítenek nemkell heteket várni !!!
mert egy külföldieknek nagyon nagy a pinge nem valószínû hogy játszani fogunk velük , meg sokkal barátságosabb cég az fgc..
hát jó van..
De ott minden hülye szerzõdést kell aláírni, stb...
De ott minden hülye szerzõdést kell aláírni, stb...
Ne viccelj már...
Az OBiNet ma messze a legjobb Mo-n!
Te is észre fogod venni, ha külföldiek ellen fogsz játszani OBiNetes illetve fgc-s serveren...
Az OBiNet ma messze a legjobb Mo-n!
Te is észre fogod venni, ha külföldiek ellen fogsz játszani OBiNetes illetve fgc-s serveren...
és most kibeszél az obinet-rõl???
megint ez hogy jött ide?
és mér pont neekm írtad? 😄D :S
megint ez hogy jött ide?
és mér pont neekm írtad? 😄D :S
sztem fgc klan jobb mint az obinet egyéni véleményem nem akarok szerver hosting háborút kirobbantani 😄DDD
Nem neked ment sory hanem aki kérdezte nah mind1.
ui.: hát mert az csávokámnak mondtam nem lehet? 😄D <#mf2>#mf2>
Nem neked ment sory hanem aki kérdezte nah mind1.
ui.: hát mert az csávokámnak mondtam nem lehet? 😄D <#mf2>#mf2>
2400-at
még nem oszlik!
Majd késõbb 😊
még nem oszlik!
Majd késõbb 😊
ja én is az Fgcklan-t ajánlom aki szervert akar bérelni !! Ja a 12 slotos szerver 2400 Pengõ 😄
2400 et 😛
elég olcsók a CoD2-es szerverek...ti fizettek 2000et havonta,de gondolom az is eloszlik a klánon belül
ajánlom az fgcklan-t!!
fgcklan.hu
fgcklan.hu
Hát ha netes szervert akarsz akkor bérelsz valamelyik cégtõl van jópár már,ha otthoni lanpartyra meg csak simán uj szerver indítása azt beállítod .
Hali...hogy lehet új szervert csinálni??
nem tom!😊
Most értem haza 😊
Meg volt az évzáró! Nyár van 😄DDD
Most értem haza 😊
Meg volt az évzáró! Nyár van 😄DDD
Huh. Az egyik problémámra rájöttem. a Worlspawn fülben engedélyezni kellett a Light-okat, mertha nem engedélyezzük, akkor nem mennek. Érdekes. Régebben Mohaa és Cod alatt nem kellett ilyet csinálni.
A másik problémát sajnos még mindig nem sikerült elhárítanom. Sajna még mindig DX9 alatt a Bump Mapping-os tárgyak ilyen rózsaszín b*szások.
A másik problémát sajnos még mindig nem sikerült elhárítanom. Sajna még mindig DX9 alatt a Bump Mapping-os tárgyak ilyen rózsaszín b*szások.
Ugyan Cohoz nem csináltam mapeket, de UT alatt régebben elég sokat modoztam, meg mappeltem. Estlegesen nem lehet egy global lighting valahol szépen pekacsolva?
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
vagy a config fájlból törlöd azt a bindet !!! (main/players/)
lol<#taps>#taps>
/bind w say...ennyit írsz be,és elvileg üres lesz az a gomb...legalábbis nálam így "üres" lett a gomb,tehát ha megnyomtam az 5-t,akkor nem kezdett el bindelni
/bind w say...ennyit írsz be,és elvileg üres lesz az a gomb...legalábbis nálam így "üres" lett a gomb,tehát ha megnyomtam az 5-t,akkor nem kezdett el bindelni
CSá!
beírtam a konzolba hogy /bind w kill és a körök elején állandóan meghalok hogy tudom visszaállítani? <#rinya>#rinya>
beírtam a konzolba hogy /bind w kill és a körök elején állandóan meghalok hogy tudom visszaállítani? <#rinya>#rinya>
NOK-I beleive in the future!
Ok. Félreértés letisztázva. 😊
Nemnagyon van még 1.3-as szerver én így hirtelen 1-et tudok,mert Linuxra nincs még kész az 1.3,csak Windowsos szerverekhez van !!!
Donoki: na PB teszi a dolgát mi ?😄
Donoki: na PB teszi a dolgát mi ?😄
hi! vki felrakta már az 1.3 at?
vannak már olyan serverek?
vannak már olyan serverek?
REAL MADRID
lol